2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biz kalıcaz sona canım heralde.mayıs annelerinin çoğu nisan annesi oldu baksana.sağlıkla gelsin bebişler de işin şakası yabi
Eqet canim biz sonlardayiz saglikla gelsinler insallah ama byle dogm haberleri gelince daha bi sabirsizlaniyo insan

Cnm korkma bende de ayni sancilar var..
Nişan gelmesi suyun gelmesi dogum işaretidir...kendini kontrol et oyle bişe yoksa korkms
Bende perşembe randevu almisim

İnşallaaaaaaahh yerini sevdi benim ki
Aynen ev daha yorucu ama işlerin bitince kuş gibi hafifliyorsun bu sefer de gelsin diye bekliyorsun işte. Bundan sonra bitir işlerini dinlen canım benim en çok duyduğum şey bebek doğunca uyumayı çok özleyeceksin cümlesi.

haftay atemizlik yapılacak en önemlisi o benim için şuanda onu bi atlatayım hayırlısıyla dinlenicem canım :) kuzum benim neredeyse gece uyumalarm bitti gibi şimdiden uyutmuyor benim kız gündüz uyuyor gece içerde sörf yapıyor :)

Amin canım hepimiz inşallah. Benim ilk üç ay ve son bir ay çok zordu. Vücut diencim düştü her yerim enfeksiyon oldu, bronşit faranjit sinüzit sistit ne ararsan... Bi de üstüne bulantılarla bu ağrılar eklenince...

Geçecek bitecek diyip kendimi teselli ediyorum artık napim, yarın da geçsin hayırlısıyla da sağ salim kavuşayım inşallah oğluma başka bi şey isteniyorum. Bakalım senin kız dolduracak mı gününü yoksa gelexek mi o da bugün yarın

İyi geceler arkadaşlar yine uykusuz bi geceden hepinize slmlar :) :) @ömer arda ve toist cim çok şekersnz yaa ikiniz in de hazırlıkları çok güzel rabbim hayırlısıyla dağıtmayı nasip etsin insaallah E elf21 çok tatlısnz canım gözün aydın darısı bizlere insaallah :)

@tugcemert ben olsam acile giderdim canım artık her sancıyi doktorun teyit etmesi gerekiyor çünkü bizler ayirt edemiyoruz

Kizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...

Bende seni merak ediyorum herşey yolunda mı canım nasılsınız doğum pazartesi şurda birşey kalmadı
Dua edeceğim bebişimize girip yaz lütfen merak ediyorum seni

Hamilelik zormuş bende ilk zamanlar çok zorlandım şimdi iyim ama yorgunluk uyku yine başladı bende

Maşallah subhanallah kurban olurum verene ağlamaya başladım görünce allahım ne büyüksün hayırlısıyla bizlere de nasip et ya rabb
Bebeğine kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün maşallah

Ayrıca hello olsun ben o kadsr saat sancı çekermiyim ona hazırmıyım inan hiç bilmiyorum herhal de epidral yapın derim tıratım şu an

Ama allah güç ve sabır veriyordur herhalde

maşallah canım gözünaydın çok sevindim Rabbim bizlere de yaşatsın inşallah heyecan dorukta sabahlara kadar uyuyamıyorum bir an önce meleğime kavuşurum ben de inşallah. Allahım bebişine uzun ömürler versin sağlıkla sıhhatle birlikte mutlu yaşayın inşallah :)

ay canım sonunda sende yavruna kavuştun desene kim bilir ne güzel duygudur kokla kokla öp bizim için Bebişi sen normal doğum mu yaptın o zaman canım

O sumuksu akinti bende hep oluyo yaa.. Baya bi yogun geliyo hattaa bazi zamanlar hamileligimn baslangicindan beri gelir benden.nisan gelmesi nasil bisi valla bende bilmiyom heralde foooosss diye su bosalinca anlarim dogum basladigini :))
Aynen canım :)
Canım senin nişan gelmiş bence ara istersen bi doktorunu
Yarın gidecem zaten doktora canım. Bebeğimin hareketleri iyi sancım falan da yok. Sadece bagirsaklarim son bir kaç gündür çok çalışıyor

Gozun aydin canim. Cok sevindim, sag salim kavusmussun ya bebegine tum sancilara deger. Allah size bagislasin ve saglikla buyutmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…