Eqet canim biz sonlardayiz saglikla gelsinler insallah ama byle dogm haberleri gelince daha bi sabirsizlaniyo insanBiz kalıcaz sona canım heralde.mayıs annelerinin çoğu nisan annesi oldu baksana.sağlıkla gelsin bebişler de işin şakası yabi
Cnm korkma bende de ayni sancilar var..kızlarr sabahtan berı belkı kasılmalar 30 u gectı bazen 5 dkkda bır bazen arka arkaya oluyor ve belımden karnıma sancı gırıyor afedrsnz byk tvltm gelrmıs gbı baskı yapıyor asagya 36 haftann ıcındeyız rndevmda persmbe gunu nedn acba
İnşallaaaaaaahhvalla yerini sağlam yapmış demekki :) hayrlı sağlıklı olsunda beklesin tatlım. Ben iyiiyim izne çıktım ama işte daha az yoruluyordum evde bi oraya bakıyım bi buraya derken ufak ufak bişeyler yapmıyorum yorucu geçiyor yani :) seninde inşallah en kısa zmanda güzel haberlerini alırız
İnşallaaaaaaahhyerini sevdi benim ki
Aynen ev daha yorucu ama işlerin bitince kuş gibi hafifliyorsun bu sefer de gelsin diye bekliyorsun işte. Bundan sonra bitir işlerini dinlen canım benim en çok duyduğum şey bebek doğunca uyumayı çok özleyeceksin cümlesi.
Amin canım hepimiz inşallah. Benim ilk üç ay ve son bir ay çok zordu. Vücut diencim düştü her yerim enfeksiyon oldu, bronşit faranjit sinüzit sistit ne ararsan... Bi de üstüne bulantılarla bu ağrılar eklenince...Geçmiş olsun ya Ağrılı olunca ben de o an öyle diyorum. Benimki zor geçmiyor aslında ama doğsun istiyorum artık. Senin çok az kalmış ne güzel kavuşuyorsun Oğluna :) yarın heyecandan gn bitmez sana. Hayırlısıyla sağlıklı bir doğum gerçekleştir inşallah.
Kızlar nasılsınız? İyi geceler benim gibi uyuyamayanlara. Yeni bebeklerimiz olmuş maşallah. Darısı bizlere olsun. Kaburgamda bıçak saplanıyormuş gibi ağrı var. Bir haftadır vardı hafif hafif bugün ani bir hareket yaptım şimdi dıramıyorum oturamıyorum kalkamıyorum çok fenayım. Acile gittim parol serum verdi normal dedi gönderdi doktor. Pazartesi doğumum inşallah, hayırlısıyla sağ salim kavuşayım da oğluma bıgünleri hatırlamak bile istemicem galiba. Bin şükür oğlumu veren rabbime ama çok zormuş hamilelik allahın gücüne gitmesin. Benim zor geçiyor en azından. İnşallah sonu iyi olur sağlıklı hayırlı bir tontişim olsun daha da benden başka çocuk beklemesin kimse. Zaten çektiğimi görenler sen daha yapmazsın bı gidişle diyorlar
Bebeğine kavuşmuşsun allah analı babalı büyütsün maşallahMaşallah subhanallah kurban olurum verene ağlamaya başladım görünce allahım ne büyüksün hayırlısıyla bizlere de nasip et ya rabb
maşallah canım gözünaydın çok sevindim Rabbim bizlere de yaşatsın inşallah heyecan dorukta sabahlara kadar uyuyamıyorum bir an önce meleğime kavuşurum ben de inşallah. Allahım bebişine uzun ömürler versin sağlıkla sıhhatle birlikte mutlu yaşayın inşallah :)Kizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
ay canım sonunda sende yavruna kavuştun desene kim bilir ne güzel duygudur kokla kokla öp bizim için BebişiKizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
ay canım sonunda sende yavruna kavuştun desene kim bilir ne güzel duygudur kokla kokla öp bizim için Bebişisen normal doğum mu yaptın o zaman canım
doğum yapan arkadaşların hepsine geçmiş olsun, bebişleri hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun.
oğlumu dün çıkardık hastaneden tam 8 gün kuvözde kaldı. dün akşam oturup iyice ağladım bir haftadır ben bundan ayrı nasıl uyumuşum diye :) ağlak anne oldum iyice.
35. haftamız tam 16 nisanda bitti doktorumuz bir hafta önce hazırlıklı gel suyun iyice azaldıysa alırız demişti. suyumuz geçen haftayla aynıydı ama tehlike sınırlarına yakındı bi hafta daha kalır ama nst takibi ile dedi. eşimse çok stres yaptığımı tansiyonumun sürekli değiştiğini söyledi doktor hadi o zaman alıyoruz dedi ve ben bir saat kadar sonra ameliyathanedeydim.
anesteziiciye sakın beni bayıltmayın bebeği ilk ben görmek istiyorum dedim o da tamam dedi oğlumu ilk ben görmüş oldum tarifi imkansız kelimelerle anlatılmaz bi histi. 35 haftalık olduğu için yutamıyor ve nefes alıp verişi çok hızlıydı. donanımlı bi hastaneye sevk edildi yenidoğan yoğun bakıma alındı. sevkten önce bana gösterdiler bağıra bağıra ağladım ne bu ya son kez görüyomuşum gibi dedim doktorlar hemşireler biz o yüzden getirmedik görmek istersin diye düşündük dediler :) hemen bi sakinleştirici. ve bebeğim sevk edildi. ertesi gün sanki ameliyattan çıkmamışcasına koşa koşa oğluma gittim (sakın siz denemeyin) yutamadığı için ağzında hortum vardı hiç öyle göreceğimi düşünmemiştim. sabah akşam süt götürdü babası iki gün sonra emmesi için uğraştık beşinci gün tam emebildi. çok çok zor 8 günün ardından şimdi evimizdeyiz
Allah hiç birimizi ayrılıkla sınamasın
Aynen canım :)O sumuksu akinti bende hep oluyo yaa.. Baya bi yogun geliyo hattaa bazi zamanlar hamileligimn baslangicindan beri gelir benden.nisan gelmesi nasil bisi valla bende bilmiyom heralde foooosss diye su bosalinca anlarim dogum basladigini :))
Yarın gidecem zaten doktora canım. Bebeğimin hareketleri iyi sancım falan da yok. Sadece bagirsaklarim son bir kaç gündür çok çalışıyorCanım senin nişan gelmiş bence ara istersen bi doktorunu
Karaciğer enzimlerinden kaynaklanabilir canim. Doktora sor bence. Genelde son haftalarda oluyor. İlaç kullanman gerekebilir.ya bu kaşıntı tek bende var sanıyodum kuduzlar gibiyim sabah kadar heryerim kaşınıp duruyor neden kii
Gozun aydin canim. Cok sevindim, sag salim kavusmussun ya bebegine tum sancilara deger. Allah size bagislasin ve saglikla buyutmeyi nasip etsinKizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
Tebrikler canim. Sanirim ilk normal yapan sensin. Epidural aldin mi. Sancilar dayanilir mi?Evet canim normal yaptım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?