- 14 Mayıs 2014
- 404
- 451
- 78
Hayırlı olsun canım, Rabbim biz geride kalanlara nasip eder insallahKizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
Hayırlı olsun çok tatlı maşallah. ...Eki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Hayırlı olsun canım. ...Kizlar genel anesteziyle oldu dogumumuz cokkkk guzel bi kizim oldu sukur detaylari yazarim ins sonra
Kizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
Hayirlisi olsun cnm saglikla buyusun bebisin masallah ona..Kizlar biz dogduk yarin olanlari anlatirim tontisim 4100 gr 54 cm dogdu
kız mı oğlan mı bebeğn. gözün aydın olsun.Kizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
Annesi sana da ogluna da masallah.ne tatli bi bebis oyleEki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Hayirlisi olsun cnm gozunaydin.saglikla buyusun yavrusun..Kizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
Yine çok duygulandım iyice ağlak oldum ben son zamanlarda:) Nekadar güzel Allah sağlikla büyütmeyi nasip etsin canım, gözün aydın darısı başımıza inşallahKizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
Hayırlı olsun canım gözün aydın nasıl suni sancı söyledikleri kadar kötü müEvet canim normal yaptım ben
Çok güzel olmuşlar, ellerine sağlikCok tatlıymıs hazır aldın zannedersem keske bende öyle yapsaydım biz de malzeme aldık evde bos kaldıkca ugrasıyorum imame ucunu bir cok kez değiştirdim bir cok kez malzeme degistirdim en son hali bu nasıl sizce
Canım benim ellerim ayaklarım bacaklarım çok kaşınıyor malesef.ellerim sanki soğuktan yara olmuş gibi karardı bide.sanırım nemsiz kaldığından oluyor.birde hamilelikte bazı maddelere alerji oluşabiliyormuş.sanırım benim de yumurta ve domatese alerjim oluştu.birde kullanılan ilaçların karaciğer enzimlerini bozma durumu oluşabiliyor ki bu tehlikeli olabilir.test yapılıp bakılıp gerekirse ilaçların kesilmesi gerekiyor.bende bu yok çok şükür ama yeni bir ilaç falan kullandıysan ya da kullanmadıysan bile test yaptır canım kontrole gittiğinde.Kızlar 3 gundur haldir haldir kasiniyorum. Ama bugün çok fazla. delircem her tarafimı yolcam. Aranızda böyle olan varmı.
Allah yardımcın olsun kuzum ha gayret az kaldıhaftay atemizlik yapılacak en önemlisi o benim için şuanda onu bi atlatayım hayırlısıyla dinlenicem canım :) kuzum benim neredeyse gece uyumalarm bitti gibi şimdiden uyutmuyor benim kız gündüz uyuyor gece içerde sörf yapıyor :)
Amin canım hepimiz inşallah. Benim ilk üç ay ve son bir ay çok zordu. Vücut diencim düştü her yerim enfeksiyon oldu, bronşit faranjit sinüzit sistit ne ararsan... Bi de üstüne bulantılarla bu ağrılar eklenince...
Geçecek bitecek diyip kendimi teselli ediyorum artık napim, yarın da geçsin hayırlısıyla da sağ salim kavuşayım inşallah oğluma başka bi şey isteniyorum. Bakalım senin kız dolduracak mı gününü yoksa gelexek mi o da bugün yarın
Sağol canıım amiiiin hayırlısıyla doğsunlar 40 larında dağıtalım inşallah :)
Çok çok duygulandım çok özendim yaKizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
Canım son durum ne?umarım bebiş erken gelmek istememiştir ama öyleyse de sağlıkla gelsin inşallah.kızlarr sabahtan berı belkı kasılmalar 30 u gectı bazen 5 dkkda bır bazen arka arkaya oluyor ve belımden karnıma sancı gırıyor afedrsnz byk tvltm gelrmıs gbı baskı yapıyor asagya 36 haftann ıcındeyız rndevmda persmbe gunu nedn acba
Maşallah canım gözünaydın. Doya doya öp kokla yavrunu :)Kizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
Maşallah size canım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.hayırlı evlat olsun.dikiş durumları nasıl?Kizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?