2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun canım, Rabbim biz geride kalanlara nasip eder insallah

Hayırlı olsun çok tatlı maşallah. ...

Hayirli olsun.. rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin

kız mı oğlan mı bebeğn. gözün aydın olsun.

Annesi sana da ogluna da masallah.ne tatli bi bebis oyle

Hayirlisi olsun cnm gozunaydin.saglikla buyusun yavrusun..

Yine çok duygulandım iyice ağlak oldum ben son zamanlarda:) Nekadar güzel Allah sağlikla büyütmeyi nasip etsin canım, gözün aydın darısı başımıza inşallah

Cok tatlıymıs hazır aldın zannedersem keske bende öyle yapsaydım biz de malzeme aldık evde bos kaldıkca ugrasıyorum imame ucunu bir cok kez değiştirdim bir cok kez malzeme degistirdim en son hali bu nasıl sizce
Çok güzel olmuşlar, ellerine sağlik

Günaydın kızlar.doğuran var mı bakalım bugün haber alıcak mıyız?
Kızlar 3 gundur haldir haldir kasiniyorum. Ama bugün çok fazla. delircem her tarafimı yolcam. Aranızda böyle olan varmı.
Canım benim ellerim ayaklarım bacaklarım çok kaşınıyor malesef.ellerim sanki soğuktan yara olmuş gibi karardı bide.sanırım nemsiz kaldığından oluyor.birde hamilelikte bazı maddelere alerji oluşabiliyormuş.sanırım benim de yumurta ve domatese alerjim oluştu.birde kullanılan ilaçların karaciğer enzimlerini bozma durumu oluşabiliyor ki bu tehlikeli olabilir.test yapılıp bakılıp gerekirse ilaçların kesilmesi gerekiyor.bende bu yok çok şükür ama yeni bir ilaç falan kullandıysan ya da kullanmadıysan bile test yaptır canım kontrole gittiğinde.

Allah yardımcın olsun kuzum ha gayret az kaldı

Ooo çok zor olmuş canım, belki doğduktan sonra rahat olursun Rabbim mükâfatını verir valla grip bile zor geçiyor, sistit Bronşit falan Allah korusun
Valla tatlım benim cadı dolduracak gününü belli ne ağrı ne bişey

Sağol canıım amiiiin hayırlısıyla doğsunlar 40 larında dağıtalım inşallah :)

Çok çok duygulandım çok özendim ya ( Rabbim bizlere de nasip etsin ne güzel yazmışsın canım. Gözünaydın olsun Rabbim sağlıkla huzurla yetiştirmeni nasip etsin :))

Günaydın kızlar. Bugünü saymasak 2 gün sonra kızıma kavusuyorum inşallah. Bugün eşimin kıyafetlerini utulicem doğumdan sonra bir süre vaktim olamaz yapamam diye. Yarın da doktor kontolunden sonra annem gelecek evi temiztemizlicez biraz.

Canım son durum ne?umarım bebiş erken gelmek istememiştir ama öyleyse de sağlıkla gelsin inşallah.

Maşallah canım gözünaydın. Doya doya öp kokla yavrunu :)

Maşallah size canım.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.hayırlı evlat olsun.dikiş durumları nasıl?

Kizlar tek tek alintilayamadim cok tesekkur ederim tebrikleriniz icin.size bir tavsiyem var pijama noktasinda benim bayagi kanamam cok oldu ve gecti uzerime iki kez buyuk hastane pedlerinden kullanmama ragmen tedbirli olun mutlaka bir pijama bir gecelik yetersiz geldi esim evden aldi yedek hazirlamistim ev yakindi Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…