- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Canım hayırlı uğurlu olsun kavuşmanuzaKizlar tek tek alintilayamadim cok tesekkur ederim tebrikleriniz icin.size bir tavsiyem var pijama noktasinda benim bayagi kanamam cok oldu ve gecti uzerime iki kez buyuk hastane pedlerinden kullanmama ragmen tedbirli olun mutlaka bir pijama bir gecelik yetersiz geldi esim evden aldi yedek hazirlamistim ev yakindi Allahtan
Gunaydin canim seninde az kalmis var mi agri sizigunaydın kızlar iyi pazarlar
Cok saol canim ins darisi basiniza .lohusa esofmani mantikli ben hep iki takim yeter diyordum ama ancak ilk gune yetti benim iki takim.ev yakin olunca sikinti olmadi ama tedbirli olmakta fayda varCanım hayırlı uğurlu olsun kavuşmanuza
Ben 2 tane koyu renk lohusa eşofman da koycam çantama korkuyorum benm de geçer bide hasta kilodu alırım
Eki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Ne güzel seninde sıran geldi, son hazırliklar:) çok heyecanlı. Seninle belirtilerimiz ayni, jel akıntı, bağirsaklarda rahatlama falan, bazen acaba oğlum sezeryan gününü beklemeyecekmi diyorum. Aslinda okadar bekletmese sağlikla gelse ne güzel olur:) öyle alistirmistimki kendimi 38.haftamda dogum yapacagima yeni doktor 39'a atinca o bir hafta daha gözümde 1 ay gibi geçmek bilmiyor. Canım kolay gelsin, sende hayirlisiyla sağlikla al kucağina inş. Benim gibi sezeryandan da korkuyorsun vakit bulunca yaz detaylari kimse firsat bulup yazamiyor sadece mujdeli haberi verebiliyorlarGünaydın kızlar. Bugünü saymasak 2 gün sonra kızıma kavusuyorum inşallah. Bugün eşimin kıyafetlerini utulicem doğumdan sonra bir süre vaktim olamaz yapamam diye. Yarın da doktor kontolunden sonra annem gelecek evi temiztemizlicez biraz.
Masallah size cok tatli bu tosuncuk :))))Eki Görüntüle 1507631 Kizlar ben hala hastanedeyim yarin cikisimiz yapilacak ayrintilari yazamadim size bizim oglan hep emmek istiyor ve benimde agrilarim var o yuzden pek bisey yazamadim insaAllah en kisa zamanda ayrintilari anlaticam Rabbim bu guzel duyguyu hepinize yasatsin bide fotomu merak edenler olmus sizede gosteeiyim selfie mizi
Ben koymadim canim. Beyazlari ayri renklileri ayri yikadim. Renklileri yikarken icine renk koruyucu mendillerden koyup yikadim renkler birbirine karismasin diye.Kızlar bebeğin giysilerini file ye koyup mu yıkadiniz
Benimde ilki normal dogumdu asiri kanamam olmustu 3 takimda ben kirletmiştim hastanede. Bencede eksik olacagina fazla olsun, hiç belli olmuyor çunki. Canim sen sezeryan mi yapmistin? Nasil ağrin sizin çok var mi?Kizlar tek tek alintilayamadim cok tesekkur ederim tebrikleriniz icin.size bir tavsiyem var pijama noktasinda benim bayagi kanamam cok oldu ve gecti uzerime iki kez buyuk hastane pedlerinden kullanmama ragmen tedbirli olun mutlaka bir pijama bir gecelik yetersiz geldi esim evden aldi yedek hazirlamistim ev yakindi Allahtan
Sağol canım bende koymayimBen koymadim canim. Beyazlari ayri renklileri ayri yikadim. Renklileri yikarken icine renk koruyucu mendillerden koyup yikadim renkler birbirine karismasin diye.
gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsünKizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
Ben aslında kendi kendine gelmek istemesinden yanayım canım. Şimdi zorla cikariyormusuz gibi geliyor eee bizimki de fazlasıyla rahat yerinde :) inan felaket korkuyorum canım hatta bazen genel mi olsa ya çok heyecanlanir spinali kaldiramazsam diyorum sonra da yok yok ilk Heyecanım ilk göz ağrım ilk ben göreyim opeyim koklayim diyorum. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum korkmiyim diyorum olumlu hikayeler okuyorum. Motive olmaya çalışıyorum umarım korkularim yersiz çıkar. Inşallah fırsat bulurum da detaylı bir şekilde anlatırım canım. Eşim sezeryanin salı günü olmasını istiyor zaten 1 2 saat gidip gelirim ben diyor. Çok kararsız kaldım bilmiyorum ne yapacamNe güzel seninde sıran geldi, son hazırliklar:) çok heyecanlı. Seninle belirtilerimiz ayni, jel akıntı, bağirsaklarda rahatlama falan, bazen acaba oğlum sezeryan gününü beklemeyecekmi diyorum. Aslinda okadar bekletmese sağlikla gelse ne güzel olur:) öyle alistirmistimki kendimi 38.haftamda dogum yapacagima yeni doktor 39'a atinca o bir hafta daha gözümde 1 ay gibi geçmek bilmiyor. Canım kolay gelsin, sende hayirlisiyla sağlikla al kucağina inş. Benim gibi sezeryandan da korkuyorsun vakit bulunca yaz detaylari kimse firsat bulup yazamiyor sadece mujdeli haberi verebiliyorlar
canım senin 39 dolunca mı sezeryan olcaktı?Ne güzel seninde sıran geldi, son hazırliklar:) çok heyecanlı. Seninle belirtilerimiz ayni, jel akıntı, bağirsaklarda rahatlama falan, bazen acaba oğlum sezeryan gününü beklemeyecekmi diyorum. Aslinda okadar bekletmese sağlikla gelse ne güzel olur:) öyle alistirmistimki kendimi 38.haftamda dogum yapacagima yeni doktor 39'a atinca o bir hafta daha gözümde 1 ay gibi geçmek bilmiyor. Canım kolay gelsin, sende hayirlisiyla sağlikla al kucağina inş. Benim gibi sezeryandan da korkuyorsun vakit bulunca yaz detaylari kimse firsat bulup yazamiyor sadece mujdeli haberi verebiliyorlar
canım senin 39 dolunca mı sezeryan olcaktı?
canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. Bizleri unutmadığın içinde tşkler. Sana tek sorum suni sancı zor oldumu çünkü herkes bu konuda korkutuyor ve epidural kullandın mı??Kizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
haftaya gidicem dra gidince soruyum cnm inşalalh öyle bişey yokturKaraciğer enzimlerinden kaynaklanabilir canim. Doktora sor bence. Genelde son haftalarda oluyor. İlaç kullanman gerekebilir.
sağol kuzum cümlemizin :)Allah yardımcın olsun kuzum ha gayret az kaldı
Ooo çok zor olmuş canım, belki doğduktan sonra rahat olursun Rabbim mükâfatını verir valla grip bile zor geçiyor, sistit Bronşit falan Allah korusun
Valla tatlım benim cadı dolduracak gününü belli ne ağrı ne bişey
Sağol canıım amiiiin hayırlısıyla doğsunlar 40 larında dağıtalım inşallah :)
esracım kırmızı renkte olanları bi elinde suya geçir akıyomu diye benim bi tane akıyormuş Allahtan en başta farkettim atmadım makinaya kırmızılara özellikle çok dikkat etSağol canım bende koymayim
anladım canım hayırlısı olsun :) benim bebeğim de yan durduğu halde beklemek istiyorum da. 8 mayısa kadar suyum falan gelmezse ve bebek dönmezse 8 mayısta sezeryana alcak. yani 40. haftada alınmış olcak. çok mu geç sezeryan için diye düşündüm biranBen doktorumu değiştirdim canim. İki ayri doktora gittim her ikiside (biri prof.) sezeryanin 39.haftadan önce yapilmasinin bebegin beyin ve ruhsal gelişimi açısından doğru olmadığını, bebek kendi gelmek isterse zaten gelisimini tamamlayip geldiğini söylediler bende 39 dan once aldirmamaya karar verdim. Allah nasip ederse 39. Haftamda alicak doktor sezeryana canim. Eğer oğluşum daha erkenden gelmek istemezse tabi:)
hayırlı uğurlu olsun canum benim çok sevindim darısı bize :)Kizlar tek tek alintilayamadim cok tesekkur ederim tebrikleriniz icin.size bir tavsiyem var pijama noktasinda benim bayagi kanamam cok oldu ve gecti uzerime iki kez buyuk hastane pedlerinden kullanmama ragmen tedbirli olun mutlaka bir pijama bir gecelik yetersiz geldi esim evden aldi yedek hazirlamistim ev yakindi Allahtan
Bende acayip korkuyorum, ilk dogumumda çok cesurdum halbuki, normal yapamazsin diyen butun doktorlarada kafa tutmuştum:) bende uyumak istemiyorum oglumu ilk ben gormek dokunmak o ten temasini yaşamak istiyorum. Aklima geldikçede saçma sapan korkular olusuyor. Çok dua ediyorum. İnşallah bütün korkularimiz yersiz olur. Allah hepimize kolay doğumlar, sağlikli bebekler nasip etsin inş canım.Ben aslında kendi kendine gelmek istemesinden yanayım canım. Şimdi zorla cikariyormusuz gibi geliyor eee bizimki de fazlasıyla rahat yerinde :) inan felaket korkuyorum canım hatta bazen genel mi olsa ya çok heyecanlanir spinali kaldiramazsam diyorum sonra da yok yok ilk Heyecanım ilk göz ağrım ilk ben göreyim opeyim koklayim diyorum. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum korkmiyim diyorum olumlu hikayeler okuyorum. Motive olmaya çalışıyorum umarım korkularim yersiz çıkar. Inşallah fırsat bulurum da detaylı bir şekilde anlatırım canım. Eşim sezeryanin salı günü olmasını istiyor zaten 1 2 saat gidip gelirim ben diyor. Çok kararsız kaldım bilmiyorum ne yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?