2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım hayırlı uğurlu olsun kavuşmanuza

Ben 2 tane koyu renk lohusa eşofman da koycam çantama korkuyorum benm de geçer bide hasta kilodu alırım

Canım hayırlı uğurlu olsun kavuşmanuza

Ben 2 tane koyu renk lohusa eşofman da koycam çantama korkuyorum benm de geçer bide hasta kilodu alırım
Cok saol canim ins darisi basiniza .lohusa esofmani mantikli ben hep iki takim yeter diyordum ama ancak ilk gune yetti benim iki takim.ev yakin olunca sikinti olmadi ama tedbirli olmakta fayda var

Oy maşallah allahım amalı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ne güzel seninde sıran geldi, son hazırliklar:) çok heyecanlı. Seninle belirtilerimiz ayni, jel akıntı, bağirsaklarda rahatlama falan, bazen acaba oğlum sezeryan gününü beklemeyecekmi diyorum. Aslinda okadar bekletmese sağlikla gelse ne güzel olur:) öyle alistirmistimki kendimi 38.haftamda dogum yapacagima yeni doktor 39'a atinca o bir hafta daha gözümde 1 ay gibi geçmek bilmiyor. Canım kolay gelsin, sende hayirlisiyla sağlikla al kucağina inş. Benim gibi sezeryandan da korkuyorsun vakit bulunca yaz detaylari kimse firsat bulup yazamiyor sadece mujdeli haberi verebiliyorlar

Masallah size cok tatli bu tosuncuk :))))

Benimde ilki normal dogumdu asiri kanamam olmustu 3 takimda ben kirletmiştim hastanede. Bencede eksik olacagina fazla olsun, hiç belli olmuyor çunki. Canim sen sezeryan mi yapmistin? Nasil ağrin sizin çok var mi?

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün

Ben aslında kendi kendine gelmek istemesinden yanayım canım. Şimdi zorla cikariyormusuz gibi geliyor eee bizimki de fazlasıyla rahat yerinde :) inan felaket korkuyorum canım hatta bazen genel mi olsa ya çok heyecanlanir spinali kaldiramazsam diyorum sonra da yok yok ilk Heyecanım ilk göz ağrım ilk ben göreyim opeyim koklayim diyorum. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum korkmiyim diyorum olumlu hikayeler okuyorum. Motive olmaya çalışıyorum umarım korkularim yersiz çıkar. Inşallah fırsat bulurum da detaylı bir şekilde anlatırım canım. Eşim sezeryanin salı günü olmasını istiyor zaten 1 2 saat gidip gelirim ben diyor. Çok kararsız kaldım bilmiyorum ne yapacam

canım senin 39 dolunca mı sezeryan olcaktı?

canım senin 39 dolunca mı sezeryan olcaktı?

Ben doktorumu değiştirdim canim. İki ayri doktora gittim her ikiside (biri prof.) sezeryanin 39.haftadan önce yapilmasinin bebegin beyin ve ruhsal gelişimi açısından doğru olmadığını, bebek kendi gelmek isterse zaten gelisimini tamamlayip geldiğini söylediler bende 39 dan once aldirmamaya karar verdim. Allah nasip ederse 39. Haftamda alicak doktor sezeryana canim. Eğer oğluşum daha erkenden gelmek istemezse tabi:)

canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün. Bizleri unutmadığın içinde tşkler. Sana tek sorum suni sancı zor oldumu çünkü herkes bu konuda korkutuyor ve epidural kullandın mı??

Karaciğer enzimlerinden kaynaklanabilir canim. Doktora sor bence. Genelde son haftalarda oluyor. İlaç kullanman gerekebilir.
haftaya gidicem dra gidince soruyum cnm inşalalh öyle bişey yoktur

sağol kuzum cümlemizin :)

anladım canım hayırlısı olsun :) benim bebeğim de yan durduğu halde beklemek istiyorum da. 8 mayısa kadar suyum falan gelmezse ve bebek dönmezse 8 mayısta sezeryana alcak. yani 40. haftada alınmış olcak. çok mu geç sezeryan için diye düşündüm biran

hayırlı uğurlu olsun canum benim çok sevindim darısı bize :)

Bende acayip korkuyorum, ilk dogumumda çok cesurdum halbuki, normal yapamazsin diyen butun doktorlarada kafa tutmuştum:) bende uyumak istemiyorum oglumu ilk ben gormek dokunmak o ten temasini yaşamak istiyorum. Aklima geldikçede saçma sapan korkular olusuyor. Çok dua ediyorum. İnşallah bütün korkularimiz yersiz olur. Allah hepimize kolay doğumlar, sağlikli bebekler nasip etsin inş canım.

çamaşırları yıkadım geceden beri makinede kaldı. asmak o kadar zor geliyoki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…