anladım canım hayırlısı olsun :) benim bebeğim de yan durduğu halde beklemek istiyorum da. 8 mayısa kadar suyum falan gelmezse ve bebek dönmezse 8 mayısta sezeryana alcak. yani 40. haftada alınmış olcak. çok mu geç sezeryan için diye düşündüm biran
aynen canım bende normal istiyorum keyfini bekliyorm ama bizim kızlara kalsa hiç gelmeye niyetleri yok belirti bile vermiyorlar keyifleri yerinde demekki :)
Cok tatlıymıs hazır aldın zannedersem keske bende öyle yapsaydım biz de malzeme aldık evde bos kaldıkca ugrasıyorum imame ucunu bir cok kez değiştirdim bir cok kez malzeme degistirdim en son hali bu nasıl sizce
Kizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
Günaydın kızlar. Bugünü saymasak 2 gün sonra kızıma kavusuyorum inşallah. Bugün eşimin kıyafetlerini utulicem doğumdan sonra bir süre vaktim olamaz yapamam diye. Yarın da doktor kontolunden sonra annem gelecek evi temiztemizlicez biraz.
duygush84
canim gozunaydn yeni yazabildim masallah bebgne de sana da. Allah kabul etsn ettgn o guzel dualari saoalsn ☺ Evladnizi saglikla hUzurla buyutn inss. Biz de beklemedeyiz bakalm bzim ufaklik ne vakit gelecek cook heyecanlyzzz.
Benimde ilki normal dogumdu asiri kanamam olmustu 3 takimda ben kirletmiştim hastanede. Bencede eksik olacagina fazla olsun, hiç belli olmuyor çunki. Canim sen sezeryan mi yapmistin? Nasil ağrin sizin çok var mi?
Evet sezaryan oldu genel anestezi ayilma kismi coknzor ve agir gecti agrili kimseyide etkilemek istemiyorum ama sonra igne serum rahatladim suan cok iyiyim sukur