Evet sezaryan oldu genel anestezi ayilma kismi coknzor ve agir gecti agrili kimseyide etkilemek istemiyorum ama sonra igne serum rahatladim suan cok iyiyim sukur
Doğum sancilarin başlamış nişanin gelmiş Allah yardimcin olsun canim, doktor neden iğne olmani istedi anlamadim. Vaktinden once gelmiyorki zamani gelmiş bebişin gelmesinin artik. Sağlikla hayirlisiyla kucağina al inşVallahi doğururcam artık heralde dünden beri adet ağrısı gibi sancım var bugün daha yoğunlaştı dr mu arqdım prolukton vurdur hemen dedi yarın kontrolümüz vardı görecek zaten vursurdum 2 saat oldu ama sancılar devam nts de sancı çıkmadı ama sancım var pembe jöle akıntı var sttes oldum iyice dua edin olur mu dr um 2 saat mesafede birde offf offf
İnan orasını bende anlamadım işi mi var ki acaba bıgün dedim kendi kendime en son ayın 4 ünde görmüştü bebeği görüp ona göre mi karar verecek doğum şekline bilemedim kısmet artık bakalımDoğum sancilarin başlamış nişanin gelmiş Allah yardimcin olsun canim, doktor neden iğne olmani istedi anlamadim. Vaktinden once gelmiyorki zamani gelmiş bebişin gelmesinin artik. Sağlikla hayirlisiyla kucağina al inş
Aynen oyle oldu ben kesin nisanda olur diyrdm heralde sonuna kadr gidcz. Rabbim hayirli bir dogum nasip eder ikimize de ins.inatçı çıktı bizimkiler bizden sonra doğum yapçaklar yaptı biz yapamadık daha
:)
Ben çevreden spinal yapanları dinliyorum canım kimse olumsuz bişey demiyor biraz rahatliyorum doğumdan sonra ben de paylaşırım yaşadıklarımı sen de rahatlarsin belki :)Bende acayip korkuyorum, ilk dogumumda çok cesurdum halbuki, normal yapamazsin diyen butun doktorlarada kafa tutmuştum:) bende uyumak istemiyorum oglumu ilk ben gormek dokunmak o ten temasini yaşamak istiyorum. Aklima geldikçede saçma sapan korkular olusuyor. Çok dua ediyorum. İnşallah bütün korkularimiz yersiz olur. Allah hepimize kolay doğumlar, sağlikli bebekler nasip etsin inş canım.
Bayagi bır yoruldum Canım ya. Ogleden sonra da eşimle dışarı çıktık güneşte durdum çarptı herhalde. Doğumdan önce hastalammazsam iyi ya. Bugün burasi çok sıcak 30 dereceÇok güzel olmuş eline emeğine sağlık :)
:):):) Büyüyoruz diye bence :):)
Maşallah size, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, ömrü bereketli olsun :)
Canım sen çok yorma kendini, yavaş yavaş dinlene dinlene yap olur mu :)
Canim doğumun başlamış gibi ama.hemen acilman olmaz diye belki bekle demistir Allah yardincin olsun bir avazda kurtulVallahi doğururcam artık heralde dünden beri adet ağrısı gibi sancım var bugün daha yoğunlaştı dr mu arqdım prolukton vurdur hemen dedi yarın kontrolümüz vardı görecek zaten vursurdum 2 saat oldu ama sancılar devam nts de sancı çıkmadı ama sancım var pembe jöle akıntı var sttes oldum iyice dua edin olur mu dr um 2 saat mesafede birde offf offf
Allah yardımcın olsun canım senın dogumun baslamıs pembe jolemsı akıntı nişanın geldıgını gosterır Allah bı avazda kurtarsınVallahi doğururcam artık heralde dünden beri adet ağrısı gibi sancım var bugün daha yoğunlaştı dr mu arqdım prolukton vurdur hemen dedi yarın kontrolümüz vardı görecek zaten vursurdum 2 saat oldu ama sancılar devam nts de sancı çıkmadı ama sancım var pembe jöle akıntı var sttes oldum iyice dua edin olur mu dr um 2 saat mesafede birde offf offf
Mrb benim gögüsler çoktaan çatladı da rengi normale döndü bile. Oysa karnımda hiçbişe olmadı. İki haftadır da yanlardan ve basenlerden başladım çatlamaya. En çok karnımdan korkardım şimdi karnım hariç heryerimden çAtlamış oldum :)) renginin düzelmesi bi iki ayı buluyo galiba.Kizlar bu catlayan yerlerimizin kizarikliklati ne zaman gecicek bacaklarimin ust kismi catlamaya basldi malesefki gogusleri soyleyemiyorum bile goguslerim catladi
Amin canım inşallahCanim doğumun başlamış gibi ama.hemen acilman olmaz diye belki bekle demistir Allah yardincin olsun bir avazda kurtul
Amin canım inşallahAllah yardımcın olsun canım senın dogumun baslamıs pembe jolemsı akıntı nişanın geldıgını gosterır Allah bı avazda kurtarsın
Canim nasil sevindim anlatamam.. Aglayarak okudum yazini.. Seninle beraber dusuk yaptigimiz zamanlar geldi aklima.. Allah anali babali buyutsun insallah.. Gozunuzaydin.. Ara ara yaz bize.. Yavrunu da kokla bizim yerimize..Kizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
Canım bir arkadaşim 41+ da doğurdu kizını:) kimi bebişler seviyor anne karnını:) inşallah okadarda bekletmez annesini:)Kızlarrrrr biz bugün 39+0 olduk, kızım yerinden çoook memnun hadi hayırlısı :)))
Keyfi yerinde demek ki annesi :) Sağlıkla gelsin istediği vakitKızlarrrrr biz bugün 39+0 olduk, kızım yerinden çoook memnun hadi hayırlısı :)))
Karaciğer enzimleriyle ilgili birşey olabilir canım. Bir arkadaşım 35 haftalikken bu kasintilardan dolayi erken sezeryan oldu. Dr a sorman da fayda var bence.Kızlar 3 gundur haldir haldir kasiniyorum. Ama bugün çok fazla. delircem her tarafimı yolcam. Aranızda böyle olan varmı.
İnşallah canım ya, kordondan dolayı okadar bekleyemem herhaldeCanım bir arkadaşim 41+ da doğurdu kizını:) kimi bebişler seviyor anne karnını:) inşallah okadarda bekletmez annesini:)
Gayet yerinde canım, ne ağrı ne sızı ne bişey gel de sinir olma :)Keyfi yerinde demek ki annesi :) Sağlıkla gelsin istediği vakit
Doktorunuzu seviyorsanız ne güzel, devlet hastanesini ben de çok duydum yeni doğan yoğunbakımı filan da iyiymiş.. Önemli olan doktora güvenmek ve sorunsuz ilerlemesi hamileliğin ve güzel bir doğum :) Allah bize de nasip etsin :)
Ben ESOGÜ Mete TANIR'a gidiyorum doğumumda orda olacak, ufak tefek endişeler oluyor hepimizde ama Allah yardım eder korkma :):)
Ya dün ve bugün ben de ölüyorum kaşıntıdan, çok da sinirleniyorum :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?