2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sevindim canım şimdi iyi olmana, ben sipinal olucam kısmet olursa, anestezinin etkisi geçince çok ağri sizi oluyor diyor herkes, Allah yardimcimiz olsun inş
Evet sezaryan oldu genel anestezi ayilma kismi coknzor ve agir gecti agrili kimseyide etkilemek istemiyorum ama sonra igne serum rahatladim suan cok iyiyim sukur

Vallahi doğururcam artık heralde dünden beri adet ağrısı gibi sancım var bugün daha yoğunlaştı dr mu arqdım prolukton vurdur hemen dedi yarın kontrolümüz vardı görecek zaten vursurdum 2 saat oldu ama sancılar devam nts de sancı çıkmadı ama sancım var pembe jöle akıntı var sttes oldum iyice dua edin olur mu dr um 2 saat mesafede birde offf offf

Doğum sancilarin başlamış nişanin gelmiş Allah yardimcin olsun canim, doktor neden iğne olmani istedi anlamadim. Vaktinden once gelmiyorki zamani gelmiş bebişin gelmesinin artik. Sağlikla hayirlisiyla kucağina al inş

İnan orasını bende anlamadım işi mi var ki acaba bıgün dedim kendi kendime en son ayın 4 ünde görmüştü bebeği görüp ona göre mi karar verecek doğum şekline bilemedim kısmet artık bakalım

Ben çevreden spinal yapanları dinliyorum canım kimse olumsuz bişey demiyor biraz rahatliyorum doğumdan sonra ben de paylaşırım yaşadıklarımı sen de rahatlarsin belki :)
Bayagi bır yoruldum Canım ya. Ogleden sonra da eşimle dışarı çıktık güneşte durdum çarptı herhalde. Doğumdan önce hastalammazsam iyi ya. Bugün burasi çok sıcak 30 derece

Kizlar bu catlayan yerlerimizin kizarikliklati ne zaman gecicek bacaklarimin ust kismi catlamaya basldi malesefki gogusleri soyleyemiyorum bile goguslerim catladi

Canim doğumun başlamış gibi ama.hemen acilman olmaz diye belki bekle demistir Allah yardincin olsun bir avazda kurtul

Allah yardımcın olsun canım senın dogumun baslamıs pembe jolemsı akıntı nişanın geldıgını gosterır Allah bı avazda kurtarsın

Kizlar bu catlayan yerlerimizin kizarikliklati ne zaman gecicek bacaklarimin ust kismi catlamaya basldi malesefki gogusleri soyleyemiyorum bile goguslerim catladi
Mrb benim gögüsler çoktaan çatladı da rengi normale döndü bile. Oysa karnımda hiçbişe olmadı. İki haftadır da yanlardan ve basenlerden başladım çatlamaya. En çok karnımdan korkardım şimdi karnım hariç heryerimden çAtlamış oldum :)) renginin düzelmesi bi iki ayı buluyo galiba.

Canim nasil sevindim anlatamam.. Aglayarak okudum yazini.. Seninle beraber dusuk yaptigimiz zamanlar geldi aklima.. Allah anali babali buyutsun insallah.. Gozunuzaydin.. Ara ara yaz bize.. Yavrunu da kokla bizim yerimize..

Kızlar 3 gundur haldir haldir kasiniyorum. Ama bugün çok fazla. delircem her tarafimı yolcam. Aranızda böyle olan varmı.
Karaciğer enzimleriyle ilgili birşey olabilir canım. Bir arkadaşım 35 haftalikken bu kasintilardan dolayi erken sezeryan oldu. Dr a sorman da fayda var bence.

Canım bir arkadaşim 41+ da doğurdu kizını:) kimi bebişler seviyor anne karnını:) inşallah okadarda bekletmez annesini:)
İnşallah canım ya, kordondan dolayı okadar bekleyemem herhalde kendi sancısıyla gelsin kızdırmasın anneyi

Keyfi yerinde demek ki annesi :) Sağlıkla gelsin istediği vakit
Gayet yerinde canım, ne ağrı ne sızı ne bişey gel de sinir olma :)

Mete beyi biliyorum ben ayrintili ultrasona ona gitmistim. Benimle diyalogu cok iyiydi ama agresif bir dr oldugunu duymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…