2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nasıl yani sezeryan olursa hafta sonu kendi Dr un geliyor mu?

Evet planli sezeryanda dr un kendisi hastaneye yatis yaptigi icin o ilgileniyor. Ama eger sen acilen gidip sezeryana alinirsan nobetci dr bakmak zorunda. Kendi dr um acil gelirsen acil girisi yaptir sabah ben gelirim ama cok acil durumda ben giremem diye aciklamisti

Canim Allah anali babali buyutsun. Masallah size. Bebisin nasil?

esracım kırmızı renkte olanları bi elinde suya geçir akıyomu diye benim bi tane akıyormuş Allahtan en başta farkettim atmadım makinaya kırmızılara özellikle çok dikkat et
Ay evet ya, ben de bir tane pamuk pestemal almistim havlu disinda. Onuda bebk icin kullanacaktim. Kirmizili bir tulum leke yapmis hafif. Allah'tan bir tek pestemal lekelenmis.

Kizlar aranizda kutlamayi unuttugum yoktur insallah. Varsa da kusura bakmayin, hepinizin bebisi kocaman saglikli cocuklar olur bir kac seneye insallah:)

Ay canim, sen mesaji yazali baya olmus ama insallah her sey yolundadir. Allah yardimcin olsun:)

Ay evet ya, ben de bir tane pamuk pestemal almistim havlu disinda. Onuda bebk icin kullanacaktim. Kirmizili bir tulum leke yapmis hafif. Allah'tan bir tek pestemal lekelenmis.
İyiki digerlerine bulasmamis canim ben tam.kirmizilara elimde bi su tuttum zaten hemen saldi kendini makinaya atsaydim vay halimize :)

Canim bosverin, beklesinler iyice buyusunler :))
ben biraz aceleciyim.hemrn gelsin istiyorum ozellikle aksamlari boş boş oturdugum zaman hemen gel artik diyorum :)

Canım güle güle büyüt fıstık kızını inş:) Nasilsin iyimisin? Var valla ben sezeryan sonrasini özeliklle sipinal dan sonrasini çok merak ediyorum. Çok ağri sanci oluyormu canim?

Canım hala evdeyim sancım var şiddeti çok değil sadece 12-13 dak bir geliyor sanırım iğne hızlanmasını engelliyor yarın ola hayrola inşallah
İnşallah sabaha kadar artmaz sancinda sağsalim hastaneye gidersiniz yarın. Benimde aklim sende kaldi Allah kolaylik versin canım. Sancilarin artarsa bekleme gece bile olsa git mutlaka hemen hastaneye

Canım hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza
.canped koydum 5 adet Depend kilot alsam mı çok kanama gelir ne olur ne olmaz felan

Gozun aydin canim, Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. Bahti acik olsun :) Bu arada bebeginin ismi ne oldu, hazirladigim listeye ekleyeyim, yazarsan :)

Kızlarrrrr biz bugün 39+0 olduk, kızım yerinden çoook memnun hadi hayırlısı :)))
Annesi hayırlı vakitlerde gelsin prenses inş bi avazda kurtarsın Rabbim

Âmin canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin analı babalı sağlıklı büyütün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…