Evet planli sezeryanda dr un kendisi hastaneye yatis yaptigi icin o ilgileniyor. Ama eger sen acilen gidip sezeryana alinirsan nobetci dr bakmak zorunda. Kendi dr um acil gelirsen acil girisi yaptir sabah ben gelirim ama cok acil durumda ben giremem diye aciklamisti
Kizlar 00 34 te doğumum gerçekleşti sabah 10 dan beri falan suni sancı yla açtılar suyum geldiği içi sabah uyanır uyanmaz. . Doğum esnasında hepinize dua ettim vallahi... Darısı başınıza... Rabbim bu güzelim duyguları ancak yaşatırsa anlayabilirsiniz.. siz istediğinizi sorun ama şunu söylemeliyim bütün sancılar a değerdi. ...
esracım kırmızı renkte olanları bi elinde suya geçir akıyomu diye benim bi tane akıyormuş Allahtan en başta farkettim atmadım makinaya kırmızılara özellikle çok dikkat et
Ay evet ya, ben de bir tane pamuk pestemal almistim havlu disinda. Onuda bebk icin kullanacaktim. Kirmizili bir tulum leke yapmis hafif. Allah'tan bir tek pestemal lekelenmis.
Kizlar aranizda kutlamayi unuttugum yoktur insallah. Varsa da kusura bakmayin, hepinizin bebisi kocaman saglikli cocuklar olur bir kac seneye insallah:)
aynen canım bende normal istiyorum keyfini bekliyorm ama bizim kızlara kalsa hiç gelmeye niyetleri yok belirti bile vermiyorlar keyifleri yerinde demekki :)
Vallahi doğururcam artık heralde dünden beri adet ağrısı gibi sancım var bugün daha yoğunlaştı dr mu arqdım prolukton vurdur hemen dedi yarın kontrolümüz vardı görecek zaten vursurdum 2 saat oldu ama sancılar devam nts de sancı çıkmadı ama sancım var pembe jöle akıntı var sttes oldum iyice dua edin olur mu dr um 2 saat mesafede birde offf offf
Ay evet ya, ben de bir tane pamuk pestemal almistim havlu disinda. Onuda bebk icin kullanacaktim. Kirmizili bir tulum leke yapmis hafif. Allah'tan bir tek pestemal lekelenmis.
İyi geceler kızlar 5 gün önce doğum yaptım.. Darısı bekleyen tüm anne adaylarına inşallah.. Sezeryan oldum sorusu olanlar varsa cevaplarım.. hasta bezlerinden mutlaka alın çok rahat oluyor.. Allah hepinize yardım etsin
İyi geceler kızlar 5 gün önce doğum yaptım.. Darısı bekleyen tüm anne adaylarına inşallah.. Sezeryan oldum sorusu olanlar varsa cevaplarım.. hasta bezlerinden mutlaka alın çok rahat oluyor.. Allah hepinize yardım etsin
Canım güle güle büyüt fıstık kızını inş:) Nasilsin iyimisin? Var valla ben sezeryan sonrasini özeliklle sipinal dan sonrasini çok merak ediyorum. Çok ağri sanci oluyormu canim?
İnşallah sabaha kadar artmaz sancinda sağsalim hastaneye gidersiniz yarın. Benimde aklim sende kaldi Allah kolaylik versin canım. Sancilarin artarsa bekleme gece bile olsa git mutlaka hemen hastaneye
İyi geceler kızlar 5 gün önce doğum yaptım.. Darısı bekleyen tüm anne adaylarına inşallah.. Sezeryan oldum sorusu olanlar varsa cevaplarım.. hasta bezlerinden mutlaka alın çok rahat oluyor.. Allahhepinize yardım etsin
Gozun aydin canim, Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. Bahti acik olsun :) Bu arada bebeginin ismi ne oldu, hazirladigim listeye ekleyeyim, yazarsan :)
Gozun aydin canim, Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. Bahti acik olsun :) Bu arada bebeginin ismi ne oldu, hazirladigim listeye ekleyeyim, yazarsan :)