2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mrb ben yeni katılılıyorum aranıza. Son adet tarihinin ilk günene göre hesaplayınca 31.05.2015 görünüyor doğum tarihi. Ama ultrasona göre 22.05.2015 görünüyor. Yani 10 gün oynuyor. Ben hazırlıklarımı neye göre yapacağım anlayamadım. Sizde de böyle bir karışıklık var mı? Yoksa gününe gün mü gidiyorsunuz. Haa birde doktodan doktora görede değişiyor...

Ya biraz sacma gelebilir ama bisey merak ediyorum bebek dogum kanalındayken yüzünü hareketlerini net görebilirmiyiz ultrasonda büyüdükce görmek zorlastı simdi hic göremiycekmisim gibi geliyor. Ona göre 4 boyutlu ultrason ceken bi doktora gidicem zaten bikac haftaya görcem allah nasip ederse ama cok merak ediyorum bide dogmamıs hali hatıra kalsın istiyorum elimde hic belirgin bi ultrason fotografı yok sizce gec mi kaldım

Iyi geceler kızlar. Bugün mutfak dolaplarıni sildim. Belim koptu. Kasiklarimda hafif adet sancısı oluşmaya başladı. Birde teyzosu oluşuma Kraft twist bebek Arabası aldı. Çok dolaştık yoruldum. Sanırım oğlumu çok üzdüm

Çok sevindiiiik, Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeni nasip etsin canım. Alla bağışlasın bizim yerimize de öp kokla. Sütün hemen geldi mi, artsın diye neler yapıyorsun :)

Annesi hayırlı vakitlerde gelsin prenses inş bi avazda kurtarsın Rabbim

Âmin canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin analı babalı sağlıklı büyütün inş
Sağol canım amiiin cümlemizi inşallah :*

Sat ı baz al canım, ama hazırlıklı ol öncesi için de tabiki. Bu arada hoşgeldin Aramıza :)

Bana doktorum kanala girdikçe net göremeyeceğiz demişti bizim henüz girmedi kanala oyüzden son gittiğimde ilk kez gösterdi yüzünü ama Kafası tam dikine aşağıda değildi hafif yandı. O şekilde görebildik. Bence kanaldaysa görmen zor olabilir canım

Iyi geceler canım. Kendini üzme son zamanlar çok da abartmadıkça yürümek bence zararlı değil.

Kızlar ben sancıdan hastaneye yatmıştım ya cuma günü adalat içiyorum ama pek faydasını görmedim bebek çok kasılyor hala ve sanki suyum patlıcak gibi hissediyorum sancım da var biraz korkmaya basladım napim ki yururken alttan cok baskı var

Bende bu soruları merak ediyorum yarın doktora soracağım bir saatte 4 kez kasılma oluyor zaten göbeğim taş gibi bir 2 hafta daha dayanalım diyorum

Alt tarafa zaten ağrı giriyor bide çok yürüyorum ben

Normal doğum bekleyen kim varsa bol bol yürüyüş yapsın doktoru yasak koymadı ise çünkü doğumu kolaylaştırıyor isteyenler danışıp yürüsünler ben evde yada dışarda 1 saatten fazla yürüyorum sağlık için

Canım ben artık evin içinde bile dolaşamıyorum cok rahatsız edıyor karnımı tutup yukarı cekesim geliyor asırı baskı var dolanıyorum evin içinde panik yapmamaya calışıuyorum ama hep idrarım var gibi tahlilde bir sey de cıkmadı

Mete beyi biliyorum ben ayrintili ultrasona ona gitmistim. Benimle diyalogu cok iyiydi ama agresif bir dr oldugunu duymustum
Çok iyi bir doktor, ben görmedim bir agresifliğini, o yüzden yorum yapamam :):) Aksine çok rahatlatan bir adam çok babacan :)

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüt inşallahh

Canım hala evdeyim sancım var şiddeti çok değil sadece 12-13 dak bir geliyor sanırım iğne hızlanmasını engelliyor yarın ola hayrola inşallah
Allah yardımcın oldun bence 6-7 dakikaya düşerse gidin hastaneye..

Canım aynı şeyi ben de yaptım, üzülme, dinlenince geçiyor :):)

Ya benim de sancılar başladı dr artık alabiliriz dedi ben de hastaneden kaçtım evdeyim şimdi bi duş alıp dinlenicem sancısı yavaş yavaş başlayıp 3,5 gün daha bekleyebilen var mı off annemler çarşamba gelcek memleketten benim sezaryen tarihi güya 5 mayıs daha sünnetten kaçmış çocuk gibiyim

Benim daha bir suru is var, o yuzden pek acelem yok:))

Gecmis olsun canim. Hayirli olsun:))

Canlar Merhaba. ..

Size mis kokulu kızımın yanından yazıyorum bu defa.. Rabbime yüzbinlerce şükür olsun.

Bugüne kadar kader birliği yaptık beraber ağladım üzüldüm sevindik güldük. Doğumunu haber verdim size ama malum fırsat tekrar bulamadım ama içim kalmıştı sizde. Hepinizin yazdıklarına tek tek cevap vermeyi isterdim. Ama şu durumumda çok zor o kadar zaman ayırmak. Genel yazacam canım arkadaşlarım.

Sabah uyandım yürürken bir anda bir bardak su dökülmüş gibi bişey hissettim iç çamaşırı vecdolayisiyla pijamada. Idrar mi bu derken daha du gibi ve beyaz olduğundan farklı olduğunu anladım. Sonra tabi durmadı zaten be ben hemen duş aldım eşimi çağırdım doktorum izinliydi şansa. Nst ye gittim sancılar başlamış dediler doktor muayenede evet suyun gelmiş seni bi daha gönderiyim panik olursun dedi bide suyum hala devam ediyor bi yandan. Tamam dedim neyse öyle böyle saat 1 de falan ebe geldi muayene etti daha 1 gün yada 1 buçuk gün var dedi. Suni sancı takıldı serum doktor hanım saat 4 gibi geldi ve 2 katına çıkardı serumu artıracaz dedi ve kaçta olursa ben gelicem doğuma dedi. Ebe yle kaldık başbaşa. Şimdi kızlar bu söyleyeceklerim tamamen benim doğumuma ilgili ne sezeryana ne normale bu açıdan bakmayın.

Sancım beni öbür dünyaya götürüp getirecek cinsten di ve 8 saat aralıksız sürdü hastaneyi yıktim nerdeyse. Bütün kattaki hastalar elrman falan avazimdan Ağlamış kadinlsr ve eşleri. Annemler ve kayinvalidemler. Asla sizin korkacak birşeyin iz yok bunun için yazmıyorum. Sadece ben çektim aynen aktarım aynı duruma düşen olursa bilgilerin diye yazıyorum.

Beni bitiren suni sancı olmuş arkadaşlar ama suyum 37. Haftada açılınca ya 3-4 gün sancı bekleyip suyum biter bitmez sezeryana alırlardi doğum başlamazsa. Ben normal istediğim için ve suni sancı yi bilmediğimden tamam diyip yattım. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle doğumu çok çok zor oldu.

Ama kızlar bu demek değildir her suni sancı kötü ve normal olmamalı falan. Benimki öyle gelişti.gi için öyle oldu. Sancılar bitip bebegin çıktığında Bağırmaktan sesim kisilmis onu gordugum an herseyi unuttum.ALLAHIMIN mucizesiydi... Buna değerdi dedi ve sarılıp kokladim. O yprgunluga ragmen ona bakmaktan uyuyamadim bütün gece. Anlatilamaz guzellikte bir duygu ydu ne kadar zor olursa olsun Rabbim hepinize yasatsin hayırlı zamanda.

10cm acilmayi bekledi ebe acilma icin ve doktor geldikten sonra artik bisry kalmamisti yapacak bir iki iikinmada cikti bebis. Ve yirtik olmadi. Bir kac siyrikla atlattik. Belirlenen doğum tarihine göre 20 gün önce oldu. Tartttığımizdan daha azdı kilosu. 2800 gr 49 cm oldu. Tamamlayabilirsek 3.5u bulurdu kilo ama binlerce şükür buna da.
Bebegim mışıl mışıl uyuyor suan. Inan herseye değer duş bile alsam özlüyorum. Ayaktayim arada dinleniyorum uzanıp.

Şimdilik bu kadar umarım bişeylere yardimci olabilmisimdir... hepinize hayırlı doğumlar . Hepinize dua ettim çok. Allahım hepinizin yardımcısı olsun.. çok öptü sizleri ve minislerinizi.. sorunuz olursa bakacam ara ara.

Sondaki cumle cok dogru canim :)

[QUOTE ="toist, post: 40690473, member: 334531"]Kızlarrrrr biz bugün 39+0 olduk, kızım yerinden çoook memnun hadi hayırlısı :)))[/QUOTE]
rahat rahat annesi sözde kızlar biraz aceleci olur erken gelir. Ben mesela erken gelmişim :) kızım bana hiç cekmemis gelmek bile istemiyor :) senin kız da baktı ohh ekmek elden su golden biraz daha kaliyim dedi ama her an sürpriz yapabilir annesi :)

[QUOTE ="Yagzn_Annesi, post: 40692317, member: 621405"]İyi geceler kızlar 5 gün önce doğum yaptım.. Darısı bekleyen tüm anne adaylarına inşallah.. Sezeryan oldum sorusu olanlar varsa cevaplarım.. hasta bezlerinden mutlaka alın çok rahat oluyor.. Allah hepinize yardım etsin[/QUOTE]
Canım gözünaydın rabbım Uzun ömürler versin melegine. Bebek nasıl sen nasıl oldun toparlandin mı. .
Canım benim çok güzel anlatmışsın. Gözünaydın dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorsun şu an tadını çıkar. Allah anali babali buyutsun uzun ömürler versin canım :)
Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Maşallah canım benim gözünaydın Allahanalı babali bbüyütsün inşallah uzun ömürler versin.
darısı bekleyenlerin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…