2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Uykusuz bir gecenin sabahından herkese Günaydın kızlar. Ne zor ne yorucu bir geceydi.bacak ağrısı öldürüyor beni. Az kaldı son ağrılı geceleriim. Sonra hayatımda ağlayan minik bir prenses olucak. Onun heyecanı hayali çok güzel. Gerçekten çok öte sanki. Şimdi 9 ay bitti mi. Beklediğimiz o gün geldi mi. Inanmak ne kadar güç. Rabbimin mucizesine an ve an şahit olup içimde buyuttugum o melek bundan sonra benim emanetimde mi olucak. O güzel elleri ağzı minicik kalbi hep beni mi Arıcak. Ne buyuksun Allahım. Nasıl bir mucize bu. . Sen bize evlatlarimizin acısını gösterme Allahım sağ salim kucağımıza almayi nasip et..

Zor olsa da kavustugun an bitmis ya tum zorluklar ne mutlu sana. Darisi bize olsun, mumkunse daha kolayi Ama zor olsa da katlanicaz biz de bebislerimiz icin. Allah saglik versin.
Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Ohh super valla. Allah bagislasin sana canim. Hayirli bi evlat olsun insallah. Saglikla buyutmeyi nasip etsin Rabbim.

Karnim we basenlerimde benimde hic bsey yok canim ama goguslerim we ust bacak bolgem warr catlak hatunlar okduk

CNM BNM BEBEGIM KANALDAYDI VE DR ARTIK YUZ GORUNTUSU ALMAK ZOR DEMISTI KI O GUN GOREMEMISTIK AMA BUYUDUKCEDE GOREMIYORUZ YUZUNU OYLE BIR DURUM VAR ALAN DARALDIGI ICIN ELLER DAHA FAZLA YUZDE

Kizlar gunaydin dun esimle feci sekilde tartistik aksam ustuydu sonra kardesi bize gelicekti gene kalmaya is ciki onu bekledik gelmedi aradik telefonu kapali meger kocaya kacmis herkezi perisan etti kucuk cocukta degil 23 yasindaydi ayni yasitiz cok kizdim ona cok ama bundan snra allah mutlu etsin denir

gozun aydın canım zorda olsa mukafatı cok guzel ve buyuk bır armaganın var ne guzel rabbım hayırlısıyla saglık ıcınde buyumesını nasip etsin inşALLAH :)

Gunaydin aminn canim benim aminnn ne guzel anlatmissin insallah koynumuzda olcak yawrularimiz sicafik bedenleriyle ben burdayim anne diye hissettrcekler kendini

Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun

Ne guzell bir duygudur. Darisi bizlere insaAllah.

Annelik zor canim işte. Epidural neden almadin

Hayirli olsun canim. Gunlerimiz ayni seninle. Darisi basima. İnşallah senin gibi 1 saatte dogururum. Sancilarin nasildi. Edpidural aldin mi. Çok heyecanla iyodun ya..

Zor bir doğum olmuş ama yavrunu kucaklayınca hepsini unutmuşsundur bile :) Allah ayırmasın, ömrü bereketli olsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün :):)

Maşallahhhhh, sağlıkla büyüsün hem mutlu olsun :):)

Amin canım ne güzel anlatmışsın, sana az kaldı ya biz napalım :):):)

maşallah daha dün yazmışsın sancılarım çok değil falan diye ne kadar kolay olmuş hastaneye gidip 1 saat içinde dopum yapmışsın maşallah Allah bize de böyle kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…