Bende acayip korkuyorum, ilk dogumumda çok cesurdum halbuki, normal yapamazsin diyen butun doktorlarada kafa tutmuştum:) bende uyumak istemiyorum oglumu ilk ben gormek dokunmak o ten temasini yaşamak istiyorum. Aklima geldikçede saçma sapan korkular olusuyor. Çok dua ediyorum. İnşallah bütün korkularimiz yersiz olur. Allah hepimize kolay doğumlar, sağlikli bebekler nasip etsin inş canım.
Canim sezaryen oldum ve bebegimi uyanir uyanmaz ilk ben gordum ameliyathanede direk kucagima verdiler :) onu gorur gormez ayaklanmaya calisiyor insan zaten aksamina yurudum ben ve hemen de emzirmeye basladim lutfen korkmayin ne kadar rahat olursaniz o kadar cabuk toparlanirsiniz geride kalan dourmamis annelere guzel dogumlar, miniklerini kucaklayan annelere de bol bol sut diliyorum....sezaryen dogumla ilgili ne sorarsaniz yanitlarim arkadaslar
Bende bu soruları merak ediyorum yarın doktora soracağım bir saatte 4 kez kasılma oluyor zaten göbeğim taş gibi bir 2 hafta daha dayanalım diyorum
Alt tarafa zaten ağrı giriyor bide çok yürüyorum ben
Normal doğum bekleyen kim varsa bol bol yürüyüş yapsın doktoru yasak koymadı ise çünkü doğumu kolaylaştırıyor isteyenler danışıp yürüsünler ben evde yada dışarda 1 saatten fazla yürüyorum sağlık için
Giz, dün selçuk somer' in sitesinde okudum, hamilelikte fazla yürümek bebeği ağırlaştırıyormuş, bazı araştırmalara göre çok kafamı karıştırdı. Bebeğin ağırlaşması demek kilo alması mı demek aşağı baskı yapması mı demek anlamadım; ama belki ondandır hissettiklerin
Günaydın herkesee.yeni doğum var mı hayırlısıyla? Biz dün camları bitirdik.haftaya da mutfak dolapları hallolucak.halıları da vericem bu hafta inşallah.en son da sil süpür veee bittii.
Sizinkiler de her an gelebilir canım :) :) bak bugün kontrolün varmış prensesi göreceksin. Benim de kontrolüm var doğum öncesi tahliller yapilacakmis korkudan kendi kendime doguracam sanırım :)
canim ben abd'deyim, burda en cok satan thermometre. internet yorumlari da gayet iyi. normalde en saglikli olcumler makattan yapilanlarmis ama kimse ona cesaret edemiyor. bebecigine kiyamiyor, ayrica thermometreyi fazla sokup can yakma ihtimali var. ama senin bahsettigin model cok kullanisliymis ve tutarliymis. ben de bundan aldim. insallah cok sik kullanmak zorunda birakmaz Allah bizi.
Ben çevreden spinal yapanları dinliyorum canım kimse olumsuz bişey demiyor biraz rahatliyorum doğumdan sonra ben de paylaşırım yaşadıklarımı sen de rahatlarsin belki :)
Bayagi bır yoruldum Canım ya. Ogleden sonra da eşimle dışarı çıktık güneşte durdum çarptı herhalde. Doğumdan önce hastalammazsam iyi ya. Bugün burasi çok sıcak 30 derece
Bana doktorum kanala girdikçe net göremeyeceğiz demişti bizim henüz girmedi kanala oyüzden son gittiğimde ilk kez gösterdi yüzünü ama Kafası tam dikine aşağıda değildi hafif yandı. O şekilde görebildik. Bence kanaldaysa görmen zor olabilir canım
Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Gunaydin kizlar bayadir giremiyrum oglum hala kuvezde sukur makineden ayirdilar kndi nefes aliyo biraz guclenmesini ve emmesini beklicez bi kc gun daha cok sukur nerdeyse kaybedecektim kuzumu annesini birakmadi direnci kara oglum kimler dogum yapti
Kizlar bu catlayan yerlerimizin kizarikliklati ne zaman gecicek bacaklarimin ust kismi catlamaya basldi malesefki gogusleri soyleyemiyorum bile goguslerim catladi
Girmemişti teyzesi çarşamba doktor sancıyla hemen girer o sorun değil diyor ama bende de tık yok
Sen 39 dasın sanırım canım biz de 40 a girdik çok heyecanlıyım :₺
Kızlar 40. Hafta çok heyecanlı yaaa patır patır Doğumlar oluyor forum çok action lı maşallah bize mayıs anneleri olarak iyi gidiyoruz ama benim kızım nisanda gelmeyecek sanırım. Genelde bebişler 39+ da doğarmış bizim için heyecanlı bir hafta. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel kolay Doğumlar nasip Etsiin :)
Gunaydin kizlar bayadir giremiyrum oglum hala kuvezde sukur makineden ayirdilar kndi nefes aliyo biraz guclenmesini ve emmesini beklicez bi kc gun daha cok sukur nerdeyse kaybedecektim kuzumu annesini birakmadi direnci kara oglum kimler dogum yapti
Maşallah oğluşuna canım. Kavuşacaksın çok az kaldı. Sonra Dünya'nın en mutlu kadını olacaksın. Forumda da doğuran baya var canım 10 kişi oldu sanırım :)