2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim sezaryen oldum ve bebegimi uyanir uyanmaz ilk ben gordum ameliyathanede direk kucagima verdiler :) onu gorur gormez ayaklanmaya calisiyor insan zaten aksamina yurudum ben ve hemen de emzirmeye basladim lutfen korkmayin ne kadar rahat olursaniz o kadar cabuk toparlanirsiniz geride kalan dourmamis annelere guzel dogumlar, miniklerini kucaklayan annelere de bol bol sut diliyorum....sezaryen dogumla ilgili ne sorarsaniz yanitlarim arkadaslar

Giz, dün selçuk somer' in sitesinde okudum, hamilelikte fazla yürümek bebeği ağırlaştırıyormuş, bazı araştırmalara göre çok kafamı karıştırdı. Bebeğin ağırlaşması demek kilo alması mı demek aşağı baskı yapması mı demek anlamadım; ama belki ondandır hissettiklerin

Günaydın herkesee.yeni doğum var mı hayırlısıyla? Biz dün camları bitirdik.haftaya da mutfak dolapları hallolucak.halıları da vericem bu hafta inşallah.en son da sil süpür veee bittii.
Kızlar bebeğin giysilerini file ye koyup mu yıkadiniz
Ben temiz fermuarlı bir yastık kılıfına koyup yıkıyorum canım.yoksa ellikler,çoraplar falan makinaya kaçar diye korkarım yani.

Sizinkiler de her an gelebilir canım :) :) bak bugün kontrolün varmış prensesi göreceksin. Benim de kontrolüm var doğum öncesi tahliller yapilacakmis korkudan kendi kendime doguracam sanırım :)

tşk ederim canım bilgin için. kararımı verdim bende alacağım bu hafta.
geç cevap veriyorum kusura bakma hiç girmek nasip olmadı 4-5 gündür.

Spinalden korkmayın kızlar.bir iğne olunuyor sadece ve belin altı uyuşuyor sadece.çabuk geçiyor birde bence iyi bir yöntem.ağrısız.

Hala girmemis mi kuzu kanala yerlerini genis bilunca bekleyecekler galiba benimkinde de tik yok hiic bi belirtim yok

Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun

Rabbim hayırlısıylaaa darısı başımıza ne güzel ve kolay olmuş canım gözünaydın Allah bağışlasın evladını :)

AdaisyLove evet canım ya keyfi yerinde anneye ağrı da yapmıyor cadı :)) sen de ne güzel kavuşacaksın bebeğine çok az kaldı ya çok heyecanlım:))

Gunaydin kizlar bayadir giremiyrum oglum hala kuvezde sukur makineden ayirdilar kndi nefes aliyo biraz guclenmesini ve emmesini beklicez bi kc gun daha cok sukur nerdeyse kaybedecektim kuzumu annesini birakmadi direnci kara oglum kimler dogum yapti

Kızlar günaydınnnnn :) İş olmayan ilk günüm güya ama heyecandan uyuyamadık, öğleden sonra minik kuzumu görmeye gidicem :):):)
Ohhhh sefan olsun kuzuuum, saryayı bol bol gezdir yürüt insin aşağılara kolay kavuşun kuzuyla hayırlı haberler getir bize inşallah saryacığımıZdan :*

Hala girmemis mi kuzu kanala yerlerini genis bilunca bekleyecekler galiba benimkinde de tik yok hiic bi belirtim yok
Girmemişti teyzesi çarşamba doktor sancıyla hemen girer o sorun değil diyor ama bende de tık yok
Sen 39 dasın sanırım canım biz de 40 a girdik çok heyecanlıyım :₺

Kızlar 40. Hafta çok heyecanlı yaaa patır patır Doğumlar oluyor forum çok action lı maşallah bize mayıs anneleri olarak iyi gidiyoruz ama benim kızım nisanda gelmeyecek sanırım. Genelde bebişler 39+ da doğarmış bizim için heyecanlı bir hafta. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel kolay Doğumlar nasip Etsiin :)

Gunaydin kizlar bayadir giremiyrum oglum hala kuvezde sukur makineden ayirdilar kndi nefes aliyo biraz guclenmesini ve emmesini beklicez bi kc gun daha cok sukur nerdeyse kaybedecektim kuzumu annesini birakmadi direnci kara oglum kimler dogum yapti
gozun aydın canım ınşallah en kısa zamanda cıkıcak bebısın bu kadar dayandınız mutlu gunlerınıze cok az geldı aferın pasaya dırençlı cıktı :)

Maşallah oğluşuna canım. Kavuşacaksın çok az kaldı. Sonra Dünya'nın en mutlu kadını olacaksın. Forumda da doğuran baya var canım 10 kişi oldu sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…