2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimde elimde hic duzgun yüz fotografi yok,doktora sordum,dönmüs artik net foto alamayiz dedi,bayA ugrasti ama sadece yüzün ücte birini görebiliyoruz.biraz gec kaldik sanirim

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.bebek nasıl?ne kadar doğdu?yanında mı?emme çalışmaları nasıl gidiyor?

Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
canım güle güle büyütün inşallah :)

Gunaydin kizlar bayadir giremiyrum oglum hala kuvezde sukur makineden ayirdilar kndi nefes aliyo biraz guclenmesini ve emmesini beklicez bi kc gun daha cok sukur nerdeyse kaybedecektim kuzumu annesini birakmadi direnci kara oglum kimler dogum yapti

MasaAllah kuzuna annesi. InsaAllah en kisa zamanda kavusursunuz.

ben göğüsün çatlayacağını hiç düşünmemiştim ya oraya bişey sürmedim.buyude de gögüslerim bundan sonra süreyim bari.karnım kaşınmaya başladı benımde aynaya bakmaya korkuyorum çatlak görcem diye.şimdilik yok gibi şükür.

Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun

hayırlı olsun canımm ne güzel kavuşmussun bebeğine.artık ağrı sızı kalmamıştır.yırtık olmamasıda çok iyi.genelde ilk doğumlarda oluyor diye biliyorum.suni sancı almayıp kendi sancımla doğumu bekleseydim dedin mi canım?

evet canım ya bende senin bebeğini çok merak ediyorum.bu hafta olur artık belki.insan sancısı gelince sewinecek gibi oluyor değil mi :) bide gelmeme ihtimalini düşününce.sağlıkla kızını kucagına alırsın inş.bizi unutma doğumunun nasıl geçtiğini hele ki normal doğum olursa muhakkak haber ver bizze uygun oldugunda :))

Masallah canim, Allah anali babali buyutsun:)) darisi bize insallah :))

Ah canım şükür maşallah sana ve kuzuna.ah o suni sancıyı çok duydum ama şükür ki benim ilk doğumumda gerek kalmadı.37+4de doğmuştu benim kızımda senin gibi suyum gelmişti ama açılmam ilerledi şükür.ama normal doğummun sonrası toparlanma çabuk oluyor ya o çok güzel.kesi de yokmuş sende ne güzel.oturmakta kalkmakta da sorun olmaz.maşallah size ya atlattınız.Darısı başımıza.hoş benim normal şansım yok ikincisi Sezeryan olduğu için.ama normal doğuracaklara tek duam açılmanız çok çabuk olur inşallah.

Maşallah canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Darısı başımıza.

Gunaydin aminn canim benim aminnn ne guzel anlatmissin insallah koynumuzda olcak yawrularimiz sicafik bedenleriyle ben burdayim anne diye hissettrcekler kendini
Ah ah hele bebişlerini kucaklayan arkadaşları gördükçe şu günler biran önce bitse de kucaklasam kuzumu diyorum.kime benziycek nasıl bişey olcak merak ediyorum.20 gün geçsin hemeeeen.

duygush84 ah canm ya benm arkdaşım da 8 saat suni sancıyla senn gibi olmuştu ama sonunu hatrlıyor sadce annelik bu işte :) evladını öp öp dur valla özledk ama gelmiyor bizimkisi yerinde mutlu galibaa :)

ağrı yapmıyorsa aferin ona canim :) annesini uzmuyor işte akıllı bir prenses olucak :) Aynen canım çok heyecanlıyım :)
Ah azcık ağrım olaydı iyiydi :))) bu gece uyuyabilecek misin acaba :)

İnşallah canım yazarım ilk fırsatta , yeterki doğsun bi güzel :) evet ya ağrım olsam sevincim o derece ama yok napalım :))

Kızlar günaydınnnnn :) İş olmayan ilk günüm güya ama heyecandan uyuyamadık, öğleden sonra minik kuzumu görmeye gidicem :):):)

herkese günaydın güzel anneler. bugün bebişimin kontrolü var benimde. çok mutluyum ve heyecanlıyım bian önce öğlen olsunda minik erkeğimi göreyimm
Güzel haberlerle gelin kızlar inşallah :)
Ayy 40. hafta heyecanlı olmaz mı :) Ben 38e girmek üzereyim ben bile heyecanlandım artık. Bundan önce gelme gelme derken, şimdi de gel gel demeye başlıcaz :) Merdiven inip çıkmanın faydası olur mu ki. Yavaş yavaş başlasam mı diyorum ben merdiven inip çıkmaya. İnşallah sağlıkla gelsinler de, çok bekletmesinler bizi :)

bebek odası mobilyalarını silmeye başlayacağım, çamaşırların yıkanması ancak bitti ama temizliği nasıl yapmam lazım, ne kullanmam lazım??

Kizlarr nasilsiniz biz yine nstdeyiz.. Ayy herkes dogruyor bizde hoc bir belirti yok.. Gerci hic sikayetci degilim biraz daha kalsin kuzum benimle.. Nasil dogurcam ne olacak bebisim kime benzeyecek kafamda deli sorular.. Her gun ruyamda goruyorum bir gun sezaryen bir gun normal dogum yapiyorum.. Hayirlisi insallah.. Kizlar bi de hamileyken bol bol foto cektirin bugunlerin tekrar donusu yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…