- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
ağrı yapmıyorsa aferin ona canim :) annesini uzmuyor işte akıllı bir prenses olucak :) Aynen canım çok heyecanlıyım :)AdaisyLove evet canım ya keyfi yerinde anneye ağrı da yapmıyor cadı :)) sen de ne güzel kavuşacaksın bebeğine çok az kaldı ya çok heyecanlım:))
Benimde elimde hic duzgun yüz fotografi yok,doktora sordum,dönmüs artik net foto alamayiz dedi,bayA ugrasti ama sadece yüzün ücte birini görebiliyoruz.biraz gec kaldik sanirimYa biraz sacma gelebilir ama bisey merak ediyorum bebek dogum kanalındayken yüzünü hareketlerini net görebilirmiyiz ultrasonda büyüdükce görmek zorlastı simdi hic göremiycekmisim gibi geliyor. Ona göre 4 boyutlu ultrason ceken bi doktora gidicem zaten bikac haftaya görcem allah nasip ederse ama cok merak ediyorum bide dogmamıs hali hatıra kalsın istiyorum elimde hic belirgin bi ultrason fotografı yok sizce gec mi kaldım
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.bebek nasıl?ne kadar doğdu?yanında mı?emme çalışmaları nasıl gidiyor?İyi geceler kızlar 5 gün önce doğum yaptım.. Darısı bekleyen tüm anne adaylarına inşallah.. Sezeryan oldum sorusu olanlar varsa cevaplarım.. hasta bezlerinden mutlaka alın çok rahat oluyor.. Allah hepinize yardım etsin
canım güle güle büyütün inşallah :)Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
güle güle büyütün canım :)İyi geceler kızlar 5 gün önce doğum yaptım.. Darısı bekleyen tüm anne adaylarına inşallah.. Sezeryan oldum sorusu olanlar varsa cevaplarım.. hasta bezlerinden mutlaka alın çok rahat oluyor.. Allah hepinize yardım etsin
Gunaydin kizlar bayadir giremiyrum oglum hala kuvezde sukur makineden ayirdilar kndi nefes aliyo biraz guclenmesini ve emmesini beklicez bi kc gun daha cok sukur nerdeyse kaybedecektim kuzumu annesini birakmadi direnci kara oglum kimler dogum yapti
ben göğüsün çatlayacağını hiç düşünmemiştim ya oraya bişey sürmedim.buyude de gögüslerim bundan sonra süreyim bari.karnım kaşınmaya başladı benımdeMrb benim gögüsler çoktaan çatladı da rengi normale döndü bile. Oysa karnımda hiçbişe olmadı. İki haftadır da yanlardan ve basenlerden başladım çatlamaya. En çok karnımdan korkardım şimdi karnım hariç heryerimden çAtlamış oldum :)) renginin düzelmesi bi iki ayı buluyo galiba.
Canlar Merhaba. ..
Size mis kokulu kızımın yanından yazıyorum bu defa.. Rabbime yüzbinlerce şükür olsun.
Bugüne kadar kader birliği yaptık beraber ağladım üzüldüm sevindik güldük. Doğumunu haber verdim size ama malum fırsat tekrar bulamadım ama içim kalmıştı sizde. Hepinizin yazdıklarına tek tek cevap vermeyi isterdim. Ama şu durumumda çok zor o kadar zaman ayırmak. Genel yazacam canım arkadaşlarım.
Sabah uyandım yürürken bir anda bir bardak su dökülmüş gibi bişey hissettim iç çamaşırı vecdolayisiyla pijamada. Idrar mi bu derken daha du gibi ve beyaz olduğundan farklı olduğunu anladım. Sonra tabi durmadı zaten be ben hemen duş aldım eşimi çağırdım doktorum izinliydi şansa. Nst ye gittim sancılar başlamış dediler doktor muayenede evet suyun gelmiş seni bi daha gönderiyim panik olursun dedi bide suyum hala devam ediyor bi yandan. Tamam dedim neyse öyle böyle saat 1 de falan ebe geldi muayene etti daha 1 gün yada 1 buçuk gün var dedi. Suni sancı takıldı serum doktor hanım saat 4 gibi geldi ve 2 katına çıkardı serumu artıracaz dedi ve kaçta olursa ben gelicem doğuma dedi. Ebe yle kaldık başbaşa. Şimdi kızlar bu söyleyeceklerim tamamen benim doğumuma ilgili ne sezeryana ne normale bu açıdan bakmayın.
Sancım beni öbür dünyaya götürüp getirecek cinsten di ve 8 saat aralıksız sürdü hastaneyi yıktim nerdeyse. Bütün kattaki hastalar elrman falan avazimdan Ağlamış kadinlsr ve eşleri. Annemler ve kayinvalidemler. Asla sizin korkacak birşeyin iz yok bunun için yazmıyorum. Sadece ben çektim aynen aktarım aynı duruma düşen olursa bilgilerin diye yazıyorum.
Beni bitiren suni sancı olmuş arkadaşlar ama suyum 37. Haftada açılınca ya 3-4 gün sancı bekleyip suyum biter bitmez sezeryana alırlardi doğum başlamazsa. Ben normal istediğim için ve suni sancı yi bilmediğimden tamam diyip yattım. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle doğumu çok çok zor oldu.
Ama kızlar bu demek değildir her suni sancı kötü ve normal olmamalı falan. Benimki öyle gelişti.gi için öyle oldu. Sancılar bitip bebegin çıktığında Bağırmaktan sesim kisilmis onu gordugum an herseyi unuttum.ALLAHIMIN mucizesiydi... Buna değerdi dedi ve sarılıp kokladim. O yprgunluga ragmen ona bakmaktan uyuyamadim bütün gece. Anlatilamaz guzellikte bir duygu ydu ne kadar zor olursa olsun Rabbim hepinize yasatsin hayırlı zamanda.
10cm acilmayi bekledi ebe acilma icin ve doktor geldikten sonra artik bisry kalmamisti yapacak bir iki iikinmada cikti bebis. Ve yirtik olmadi. Bir kac siyrikla atlattik. Belirlenen doğum tarihine göre 20 gün önce oldu. Tartttığımizdan daha azdı kilosu. 2800 gr 49 cm oldu. Tamamlayabilirsek 3.5u bulurdu kilo ama binlerce şükür buna da.
Bebegim mışıl mışıl uyuyor suan. Inan herseye değer duş bile alsam özlüyorum. Ayaktayim arada dinleniyorum uzanıp.
Şimdilik bu kadar umarım bişeylere yardimci olabilmisimdir... hepinize hayırlı doğumlar . Hepinize dua ettim çok. Allahım hepinizin yardımcısı olsun.. çok öptü sizleri ve minislerinizi.. sorunuz olursa bakacam ara ara.
Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Kızlar 40. Hafta çok heyecanlı yaaapatır patır Doğumlar oluyor forum çok action lı maşallah bize mayıs anneleri olarak iyi gidiyoruz ama benim kızım nisanda gelmeyecek sanırım. Genelde bebişler 39+ da doğarmış bizim için heyecanlı bir hafta. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel kolay Doğumlar nasip Etsiin :)
Masallah canim, Allah anali babali buyutsun:)) darisi bize insallah :))Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Ah canım şükür maşallah sana ve kuzuna.ah o suni sancıyı çok duydum ama şükür ki benim ilk doğumumda gerek kalmadı.37+4de doğmuştu benim kızımda senin gibi suyum gelmişti ama açılmam ilerledi şükür.ama normal doğummun sonrası toparlanma çabuk oluyor ya o çok güzel.kesi de yokmuş sende ne güzel.oturmakta kalkmakta da sorun olmaz.maşallah size ya atlattınız.Darısı başımıza.hoş benim normal şansım yok ikincisi Sezeryan olduğu için.ama normal doğuracaklara tek duam açılmanız çok çabuk olur inşallah.Canlar Merhaba. ..
Size mis kokulu kızımın yanından yazıyorum bu defa.. Rabbime yüzbinlerce şükür olsun.
Bugüne kadar kader birliği yaptık beraber ağladım üzüldüm sevindik güldük. Doğumunu haber verdim size ama malum fırsat tekrar bulamadım ama içim kalmıştı sizde. Hepinizin yazdıklarına tek tek cevap vermeyi isterdim. Ama şu durumumda çok zor o kadar zaman ayırmak. Genel yazacam canım arkadaşlarım.
Sabah uyandım yürürken bir anda bir bardak su dökülmüş gibi bişey hissettim iç çamaşırı vecdolayisiyla pijamada. Idrar mi bu derken daha du gibi ve beyaz olduğundan farklı olduğunu anladım. Sonra tabi durmadı zaten be ben hemen duş aldım eşimi çağırdım doktorum izinliydi şansa. Nst ye gittim sancılar başlamış dediler doktor muayenede evet suyun gelmiş seni bi daha gönderiyim panik olursun dedi bide suyum hala devam ediyor bi yandan. Tamam dedim neyse öyle böyle saat 1 de falan ebe geldi muayene etti daha 1 gün yada 1 buçuk gün var dedi. Suni sancı takıldı serum doktor hanım saat 4 gibi geldi ve 2 katına çıkardı serumu artıracaz dedi ve kaçta olursa ben gelicem doğuma dedi. Ebe yle kaldık başbaşa. Şimdi kızlar bu söyleyeceklerim tamamen benim doğumuma ilgili ne sezeryana ne normale bu açıdan bakmayın.
Sancım beni öbür dünyaya götürüp getirecek cinsten di ve 8 saat aralıksız sürdü hastaneyi yıktim nerdeyse. Bütün kattaki hastalar elrman falan avazimdan Ağlamış kadinlsr ve eşleri. Annemler ve kayinvalidemler. Asla sizin korkacak birşeyin iz yok bunun için yazmıyorum. Sadece ben çektim aynen aktarım aynı duruma düşen olursa bilgilerin diye yazıyorum.
Beni bitiren suni sancı olmuş arkadaşlar ama suyum 37. Haftada açılınca ya 3-4 gün sancı bekleyip suyum biter bitmez sezeryana alırlardi doğum başlamazsa. Ben normal istediğim için ve suni sancı yi bilmediğimden tamam diyip yattım. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle doğumu çok çok zor oldu.
Ama kızlar bu demek değildir her suni sancı kötü ve normal olmamalı falan. Benimki öyle gelişti.gi için öyle oldu. Sancılar bitip bebegin çıktığında Bağırmaktan sesim kisilmis onu gordugum an herseyi unuttum.ALLAHIMIN mucizesiydi... Buna değerdi dedi ve sarılıp kokladim. O yprgunluga ragmen ona bakmaktan uyuyamadim bütün gece. Anlatilamaz guzellikte bir duygu ydu ne kadar zor olursa olsun Rabbim hepinize yasatsin hayırlı zamanda.
10cm acilmayi bekledi ebe acilma icin ve doktor geldikten sonra artik bisry kalmamisti yapacak bir iki iikinmada cikti bebis. Ve yirtik olmadi. Bir kac siyrikla atlattik. Belirlenen doğum tarihine göre 20 gün önce oldu. Tartttığımizdan daha azdı kilosu. 2800 gr 49 cm oldu. Tamamlayabilirsek 3.5u bulurdu kilo ama binlerce şükür buna da.
Bebegim mışıl mışıl uyuyor suan. Inan herseye değer duş bile alsam özlüyorum. Ayaktayim arada dinleniyorum uzanıp.
Şimdilik bu kadar umarım bişeylere yardimci olabilmisimdir... hepinize hayırlı doğumlar . Hepinize dua ettim çok. Allahım hepinizin yardımcısı olsun.. çok öptü sizleri ve minislerinizi.. sorunuz olursa bakacam ara ara.
Maşallah canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Darısı başımıza.Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Ah ah hele bebişlerini kucaklayan arkadaşları gördükçe şu günler biran önce bitse de kucaklasam kuzumu diyorum.kime benziycek nasıl bişey olcak merak ediyorum.20 gün geçsin hemeeeen.Gunaydin aminn canim benim aminnn ne guzel anlatmissin insallah koynumuzda olcak yawrularimiz sicafik bedenleriyle ben burdayim anne diye hissettrcekler kendini
. Ewet canim:) babasiyla benim tanisma ewlenme ayimiz:) herseyin baslangici diye kizimizin isminide hayata yeniden baslamak adina eylul koyduk:)Aaaa prensesinin adı Eylül mü :)
Ah azcık ağrım olaydı iyiydi :))) bu gece uyuyabilecek misin acaba :)ağrı yapmıyorsa aferin ona canim :) annesini uzmuyor işte akıllı bir prenses olucak :) Aynen canım çok heyecanlıyım :)
İnşallah canım yazarım ilk fırsatta , yeterki doğsun bi güzel :) evet ya ağrım olsam sevincim o derece ama yok napalım :))ben göğüsün çatlayacağını hiç düşünmemiştim ya oraya bişey sürmedim.buyude de gögüslerim bundan sonra süreyim bari.karnım kaşınmaya başladı benımdeaynaya bakmaya korkuyorum çatlak görcem diye.şimdilik yok gibi şükür.
hayırlı olsun canımm ne güzel kavuşmussun bebeğine.artık ağrı sızı kalmamıştır.yırtık olmamasıda çok iyi.genelde ilk doğumlarda oluyor diye biliyorum.suni sancı almayıp kendi sancımla doğumu bekleseydim dedin mi canım?
evet canım ya bende senin bebeğini çok merak ediyorum.bu hafta olur artık belki.insan sancısı gelince sewinecek gibi oluyor değil mi :) bide gelmeme ihtimalini düşününce.sağlıkla kızını kucagına alırsın inş.bizi unutma doğumunun nasıl geçtiğini hele ki normal doğum olursa muhakkak haber ver bizze uygun oldugunda :))
Kızlar günaydınnnnn :) İş olmayan ilk günüm güya ama heyecandan uyuyamadık, öğleden sonra minik kuzumu görmeye gidicem :):):)
Güzel haberlerle gelin kızlar inşallah :)herkese günaydın güzel anneler. bugün bebişimin kontrolü var benimde. çok mutluyum ve heyecanlıyım bian önce öğlen olsunda minik erkeğimi göreyimm
Ayy 40. hafta heyecanlı olmaz mı :) Ben 38e girmek üzereyim ben bile heyecanlandım artık. Bundan önce gelme gelme derken, şimdi de gel gel demeye başlıcaz :) Merdiven inip çıkmanın faydası olur mu ki. Yavaş yavaş başlasam mı diyorum ben merdiven inip çıkmaya. İnşallah sağlıkla gelsinler de, çok bekletmesinler bizi :)Kızlar 40. Hafta çok heyecanlı yaaapatır patır Doğumlar oluyor forum çok action lı maşallah bize mayıs anneleri olarak iyi gidiyoruz ama benim kızım nisanda gelmeyecek sanırım. Genelde bebişler 39+ da doğarmış bizim için heyecanlı bir hafta. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel kolay Doğumlar nasip Etsiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?