. Bende ozledim carsamba randevum var kismetse 38. Haftaya giricez. Alltan muayene yapacak bu sefer.Günaydın kızlar ya bu doğumlar çok heyecanlandiriyor beni kızımı özledimm
. Valla bn artik yuruyemiyorum. Dun annemle alisverise ciktik. Gobegim o kadar agir geldiki. Hemen ewe donmek istedim.Giz, dün selçuk somer' in sitesinde okudum, hamilelikte fazla yürümek bebeği ağırlaştırıyormuş, bazı araştırmalara göreçok kafamı karıştırdı. Bebeğin ağırlaşması demek kilo alması mı demek aşağı baskı yapması mı demek anlamadım; ama belki ondandır hissettiklerin
. Amin canim bende cok heyecanliyim. Her bebekte 40 i beklemeyecek sanirim. Butun gun hareket etmedi gece sabaha kadar beni bitirdi dun aksam.Kızlar 40. Hafta çok heyecanlı yaaapatır patır Doğumlar oluyor forum çok action lı maşallah bize mayıs anneleri olarak iyi gidiyoruz ama benim kızım nisanda gelmeyecek sanırım. Genelde bebişler 39+ da doğarmış bizim için heyecanlı bir hafta. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel kolay Doğumlar nasip Etsiin :)
Annemiz | Doğum Tarihi | BDT | Bebeğimiz |
lovesoon | 20.03.2015 | 06.05.2015 | Tevfik Huzeyfe |
emelll5 | 30.03.2015 | 01.05.2015 | Efe |
merve8886 | 11.04.2015 | 04.05.2015 | - |
Mytwin | 14.04.2015 | 10.05.2015 | Yiğit&Yağız |
2Bilinmeyen | 14.04.2015 | 31.05.2015 | - |
biyolojik | 17.04.2015 | 12.05.2015 | Taylan |
sadem_karamel | 16.04.2015 | 20.05.2015 | Şahin |
merhabahayatt | 21.04.2015 | 09.05.2015 | - |
Yagzn_Annesi | 22.04.2015 | 05.05.2015 | Işıl |
ptkrdln | 22.04.2015 | 05.05.2015 | - |
teacherofelt | 22.04.2015 | 17.05.2015 | - |
elf21 | 24.04.2015 | 08.05.2015 | - |
yagmur4 | 25.04.2015 | 04.05.2015 | - |
duygush84 | 26.04.2015 | 15.05.2015 | - |
sweet_apple | 27.04.2015 | 11.05.2015 | Atahan |
canım ben normal ev temizliği için de arap sabunu sirke kullanıyroum bebek odamız için de aynını kullandım. tavsiy ederim hem mobilyaya zarar vermiyor hem de kimyasal değil.bebek odası mobilyalarını silmeye başlayacağım, çamaşırların yıkanması ancak bitti ama temizliği nasıl yapmam lazım, ne kullanmam lazım??
Cuma günü normal ultrasonda net görebilmistik yüzü dönüktü hatta su iciyordu:) ama siyah beyaz oldugu icin pek belli olmuyordu bugün 4 boyutlu icin randevu aldım aksam 5te insallah görebilirim oglusumu cok heyecanlıyım :)Benimde elimde hic duzgun yüz fotografi yok,doktora sordum,dönmüs artik net foto alamayiz dedi,bayA ugrasti ama sadece yüzün ücte birini görebiliyoruz.biraz gec kaldik sanirim
ayy bende her turlu dogurdum hatta doktorun biri dedi 3. Cocugunda oleceksin :) cook etkilendim kalkinca korktum Falan. Cekildim ben foto ama bilgisayarim coktuKizlarr nasilsiniz biz yine nstdeyiz.. Ayy herkes dogruyor bizde hoc bir belirti yok.. Gerci hic sikayetci degilim biraz daha kalsin kuzum benimle.. Nasil dogurcam ne olacak bebisim kime benzeyecek kafamda deli sorular.. Her gun ruyamda goruyorum bir gun sezaryen bir gun normal dogum yapiyorum.. Hayirlisi insallah.. Kizlar bi de hamileyken bol bol foto cektirin bugunlerin tekrar donusu yok..
teşekkürler:)canım ben normal ev temizliği için de arap sabunu sirke kullanıyroum bebek odamız için de aynını kullandım. tavsiy ederim hem mobilyaya zarar vermiyor hem de kimyasal değil.
Ağlaya ağlaya okudum yine, bütün yaşadıklarım aklıma geldi. Çok iyi bilirim o ölüpte dirilten sancıları, hastaneyi inletircesine acıdan kıvranmayıCanlar Merhaba. ..
Size mis kokulu kızımın yanından yazıyorum bu defa.. Rabbime yüzbinlerce şükür olsun.
Bugüne kadar kader birliği yaptık beraber ağladım üzüldüm sevindik güldük. Doğumunu haber verdim size ama malum fırsat tekrar bulamadım ama içim kalmıştı sizde. Hepinizin yazdıklarına tek tek cevap vermeyi isterdim. Ama şu durumumda çok zor o kadar zaman ayırmak. Genel yazacam canım arkadaşlarım.
Sabah uyandım yürürken bir anda bir bardak su dökülmüş gibi bişey hissettim iç çamaşırı vecdolayisiyla pijamada. Idrar mi bu derken daha du gibi ve beyaz olduğundan farklı olduğunu anladım. Sonra tabi durmadı zaten be ben hemen duş aldım eşimi çağırdım doktorum izinliydi şansa. Nst ye gittim sancılar başlamış dediler doktor muayenede evet suyun gelmiş seni bi daha gönderiyim panik olursun dedi bide suyum hala devam ediyor bi yandan. Tamam dedim neyse öyle böyle saat 1 de falan ebe geldi muayene etti daha 1 gün yada 1 buçuk gün var dedi. Suni sancı takıldı serum doktor hanım saat 4 gibi geldi ve 2 katına çıkardı serumu artıracaz dedi ve kaçta olursa ben gelicem doğuma dedi. Ebe yle kaldık başbaşa. Şimdi kızlar bu söyleyeceklerim tamamen benim doğumuma ilgili ne sezeryana ne normale bu açıdan bakmayın.
Sancım beni öbür dünyaya götürüp getirecek cinsten di ve 8 saat aralıksız sürdü hastaneyi yıktim nerdeyse. Bütün kattaki hastalar elrman falan avazimdan Ağlamış kadinlsr ve eşleri. Annemler ve kayinvalidemler. Asla sizin korkacak birşeyin iz yok bunun için yazmıyorum. Sadece ben çektim aynen aktarım aynı duruma düşen olursa bilgilerin diye yazıyorum.
Beni bitiren suni sancı olmuş arkadaşlar ama suyum 37. Haftada açılınca ya 3-4 gün sancı bekleyip suyum biter bitmez sezeryana alırlardi doğum başlamazsa. Ben normal istediğim için ve suni sancı yi bilmediğimden tamam diyip yattım. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle doğumu çok çok zor oldu.
Ama kızlar bu demek değildir her suni sancı kötü ve normal olmamalı falan. Benimki öyle gelişti.gi için öyle oldu. Sancılar bitip bebegin çıktığında Bağırmaktan sesim kisilmis onu gordugum an herseyi unuttum.ALLAHIMIN mucizesiydi... Buna değerdi dedi ve sarılıp kokladim. O yprgunluga ragmen ona bakmaktan uyuyamadim bütün gece. Anlatilamaz guzellikte bir duygu ydu ne kadar zor olursa olsun Rabbim hepinize yasatsin hayırlı zamanda.
10cm acilmayi bekledi ebe acilma icin ve doktor geldikten sonra artik bisry kalmamisti yapacak bir iki iikinmada cikti bebis. Ve yirtik olmadi. Bir kac siyrikla atlattik. Belirlenen doğum tarihine göre 20 gün önce oldu. Tartttığımizdan daha azdı kilosu. 2800 gr 49 cm oldu. Tamamlayabilirsek 3.5u bulurdu kilo ama binlerce şükür buna da.
Bebegim mışıl mışıl uyuyor suan. Inan herseye değer duş bile alsam özlüyorum. Ayaktayim arada dinleniyorum uzanıp.
Şimdilik bu kadar umarım bişeylere yardimci olabilmisimdir... hepinize hayırlı doğumlar . Hepinize dua ettim çok. Allahım hepinizin yardımcısı olsun.. çok öptü sizleri ve minislerinizi.. sorunuz olursa bakacam ara ara.
Korkma canım benim herşey yolunda gidecek yavruna kavuşacaksın az kaldı :):) Sen de güzel haberlerle gel :)Sizinkiler de her an gelebilir canım :) :) bak bugün kontrolün varmış prensesi göreceksin. Benim de kontrolüm var doğum öncesi tahliller yapilacakmis korkudan kendi kendime doguracam sanırım :)
Güzel haberlerle gellll :)herkese günaydın güzel anneler. bugün bebişimin kontrolü var benimde. çok mutluyum ve heyecanlıyım bian önce öğlen olsunda minik erkeğimi göreyimm
Maşallah yavruna, toparlayacak zamanla annesi, zor kızmı geride kaldı, sağlıkla büyüt evladını :)Gunaydin kizlar bayadir giremiyrum oglum hala kuvezde sukur makineden ayirdilar kndi nefes aliyo biraz guclenmesini ve emmesini beklicez bi kc gun daha cok sukur nerdeyse kaybedecektim kuzumu annesini birakmadi direnci kara oglum kimler dogum yapti
heheheheeh gezdirceeeeeeeeemmmmmm :):) İnşallah yavrum :*Ohhhh sefan olsun kuzuuum, saryayı bol bol gezdir yürüt insin aşağılara kolay kavuşun kuzuylahayırlı haberler getir bize inşallah saryacığımıZdan :*
Girmemişti teyzesi çarşambadoktor sancıyla hemen girer o sorun değil diyor ama bende de tık yok
Sen 39 dasın sanırım canım biz de 40 a girdik çok heyecanlıyım :₺
Canım ben ılık suya hacı Şakir sabun köpütttüm öyle sildim mis gibi oldubebek odası mobilyalarını silmeye başlayacağım, çamaşırların yıkanması ancak bitti ama temizliği nasıl yapmam lazım, ne kullanmam lazım??
Dün gece aklım sende kalmiştı sabaha doğurur kesin demiştim, gözün aydin canım ne mutlu sana. İnşallah kolay bir doğum olmuştur. Güle güle büyüt bebeğiniKızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
ay işdersen canım benimde fazlasıyla var sözde izne çıktım nasıl yetiştircem diye düşünüyorum ama yinede hemen gelsinistiyorumBenim daha bir suru is var, o yuzden pek acelem yok:))
maşallah canım bebişine . çok sıkıntı çekmişsin ama sonuçok çok güzel olmuş darısı bize ama sıkıntsız inşallah :)Canlar Merhaba. ..
Size mis kokulu kızımın yanından yazıyorum bu defa.. Rabbime yüzbinlerce şükür olsun.
Bugüne kadar kader birliği yaptık beraber ağladım üzüldüm sevindik güldük. Doğumunu haber verdim size ama malum fırsat tekrar bulamadım ama içim kalmıştı sizde. Hepinizin yazdıklarına tek tek cevap vermeyi isterdim. Ama şu durumumda çok zor o kadar zaman ayırmak. Genel yazacam canım arkadaşlarım.
Sabah uyandım yürürken bir anda bir bardak su dökülmüş gibi bişey hissettim iç çamaşırı vecdolayisiyla pijamada. Idrar mi bu derken daha du gibi ve beyaz olduğundan farklı olduğunu anladım. Sonra tabi durmadı zaten be ben hemen duş aldım eşimi çağırdım doktorum izinliydi şansa. Nst ye gittim sancılar başlamış dediler doktor muayenede evet suyun gelmiş seni bi daha gönderiyim panik olursun dedi bide suyum hala devam ediyor bi yandan. Tamam dedim neyse öyle böyle saat 1 de falan ebe geldi muayene etti daha 1 gün yada 1 buçuk gün var dedi. Suni sancı takıldı serum doktor hanım saat 4 gibi geldi ve 2 katına çıkardı serumu artıracaz dedi ve kaçta olursa ben gelicem doğuma dedi. Ebe yle kaldık başbaşa. Şimdi kızlar bu söyleyeceklerim tamamen benim doğumuma ilgili ne sezeryana ne normale bu açıdan bakmayın.
Sancım beni öbür dünyaya götürüp getirecek cinsten di ve 8 saat aralıksız sürdü hastaneyi yıktim nerdeyse. Bütün kattaki hastalar elrman falan avazimdan Ağlamış kadinlsr ve eşleri. Annemler ve kayinvalidemler. Asla sizin korkacak birşeyin iz yok bunun için yazmıyorum. Sadece ben çektim aynen aktarım aynı duruma düşen olursa bilgilerin diye yazıyorum.
Beni bitiren suni sancı olmuş arkadaşlar ama suyum 37. Haftada açılınca ya 3-4 gün sancı bekleyip suyum biter bitmez sezeryana alırlardi doğum başlamazsa. Ben normal istediğim için ve suni sancı yi bilmediğimden tamam diyip yattım. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle doğumu çok çok zor oldu.
Ama kızlar bu demek değildir her suni sancı kötü ve normal olmamalı falan. Benimki öyle gelişti.gi için öyle oldu. Sancılar bitip bebegin çıktığında Bağırmaktan sesim kisilmis onu gordugum an herseyi unuttum.ALLAHIMIN mucizesiydi... Buna değerdi dedi ve sarılıp kokladim. O yprgunluga ragmen ona bakmaktan uyuyamadim bütün gece. Anlatilamaz guzellikte bir duygu ydu ne kadar zor olursa olsun Rabbim hepinize yasatsin hayırlı zamanda.
10cm acilmayi bekledi ebe acilma icin ve doktor geldikten sonra artik bisry kalmamisti yapacak bir iki iikinmada cikti bebis. Ve yirtik olmadi. Bir kac siyrikla atlattik. Belirlenen doğum tarihine göre 20 gün önce oldu. Tartttığımizdan daha azdı kilosu. 2800 gr 49 cm oldu. Tamamlayabilirsek 3.5u bulurdu kilo ama binlerce şükür buna da.
Bebegim mışıl mışıl uyuyor suan. Inan herseye değer duş bile alsam özlüyorum. Ayaktayim arada dinleniyorum uzanıp.
Şimdilik bu kadar umarım bişeylere yardimci olabilmisimdir... hepinize hayırlı doğumlar . Hepinize dua ettim çok. Allahım hepinizin yardımcısı olsun.. çok öptü sizleri ve minislerinizi.. sorunuz olursa bakacam ara ara.
maşallah canım darısı bize inşallah sıkıntısız doğum yaparız.Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
tubişş normalde kız çocukları erken gelir diye ben hep 38 39. haftada bekliyodum ama seni görünce tezim çürüdü kuzum ya :) hayırlı sağlıklı olsunlarda önemli olan o. ama bir iki güne inşalalh sağlıcakla gelir bebişin :)Özlüyor musun :)) kıyamam canım olsun darısı başımıza inşallah.
kuzum nasılsın sancıların kasılmaların var demiştin iyimisinCanım ben ılık suya hacı Şakir sabun köpütttüm öyle sildim mis gibi oldu
adaşımm bizdende slm söyle kızcene :) güzel haberlerle gel inşallah :)Korkma canım benim herşey yolunda gidecek yavruna kavuşacaksın az kaldı :):) Sen de güzel haberlerle gel :)
Güzel haberlerle gellll :)
Maşallah yavruna, toparlayacak zamanla annesi, zor kızmı geride kaldı, sağlıkla büyüt evladını :)
heheheheeh gezdirceeeeeeeeemmmmmm :):) İnşallah yavrum :*
Galiba mayıs ayında doğum yapan ilk mayıs annesi hayırlısı ile sen olacaksın gibi hissediyorum bebeğin mayısı bekliyor galiba ve maşallah böyle sorun yok normal doğum beklemek bize de nasip olsunKızlar 40. Hafta çok heyecanlı yaaapatır patır Doğumlar oluyor forum çok action lı maşallah bize mayıs anneleri olarak iyi gidiyoruz ama benim kızım nisanda gelmeyecek sanırım. Genelde bebişler 39+ da doğarmış bizim için heyecanlı bir hafta. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı güzel kolay Doğumlar nasip Etsiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?