2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar ya bu doğumlar çok heyecanlandiriyor beni kızımı özledimm
. Bende ozledim carsamba randevum var kismetse 38. Haftaya giricez. Alltan muayene yapacak bu sefer.

. Valla bn artik yuruyemiyorum. Dun annemle alisverise ciktik. Gobegim o kadar agir geldiki. Hemen ewe donmek istedim.

. Amin canim bende cok heyecanliyim. Her bebekte 40 i beklemeyecek sanirim. Butun gun hareket etmedi gece sabaha kadar beni bitirdi dun aksam.

Doğum yapan annelerimizin listesi son hali :)
AnnemizDoğum TarihiBDTBebeğimiz
lovesoon20.03.201506.05.2015Tevfik Huzeyfe
emelll530.03.201501.05.2015Efe
merve888611.04.201504.05.2015-
Mytwin14.04.201510.05.2015Yiğit&Yağız
2Bilinmeyen14.04.201531.05.2015-
biyolojik17.04.201512.05.2015Taylan
sadem_karamel16.04.201520.05.2015Şahin
merhabahayatt21.04.201509.05.2015-
Yagzn_Annesi22.04.201505.05.2015Işıl
ptkrdln22.04.201505.05.2015-
teacherofelt22.04.201517.05.2015-
elf2124.04.201508.05.2015-
yagmur425.04.201504.05.2015-
duygush8426.04.201515.05.2015-
sweet_apple27.04.201511.05.2015Atahan

bebek odası mobilyalarını silmeye başlayacağım, çamaşırların yıkanması ancak bitti ama temizliği nasıl yapmam lazım, ne kullanmam lazım??
canım ben normal ev temizliği için de arap sabunu sirke kullanıyroum bebek odamız için de aynını kullandım. tavsiy ederim hem mobilyaya zarar vermiyor hem de kimyasal değil.

herkese günaydın evde olmak öğlene kadar dinlenmek ne kadar güzelmiş :) şimdi bol bol tadını çıkartıyımda 1 ay sonra kızımı izlemekten heralde hiç uyuyamam :) evlendiğim zaman bile bu şekilde gün saymamıştım rabbim nasıl biheyecan nasıkl bi hevestir bu rabbim herkese nasip etsin inşallah :)

Benimde elimde hic duzgun yüz fotografi yok,doktora sordum,dönmüs artik net foto alamayiz dedi,bayA ugrasti ama sadece yüzün ücte birini görebiliyoruz.biraz gec kaldik sanirim
Cuma günü normal ultrasonda net görebilmistik yüzü dönüktü hatta su iciyordu:) ama siyah beyaz oldugu icin pek belli olmuyordu bugün 4 boyutlu icin randevu aldım aksam 5te insallah görebilirim oglusumu cok heyecanlıyım :)

ayy bende her turlu dogurdum hatta doktorun biri dedi 3. Cocugunda oleceksin :) cook etkilendim kalkinca korktum Falan. Cekildim ben foto ama bilgisayarim coktu telefonda ne varsa o kaldi simdi. Esime soylerken videom bile gitti. Cok uzuldum.

kızlar devletin verdiği 1.,2.,3. çocuk yardımını almak için çalışıyo olmak gerekiyor mu?

Ağlaya ağlaya okudum yine, bütün yaşadıklarım aklıma geldi. Çok iyi bilirim o ölüpte dirilten sancıları, hastaneyi inletircesine acıdan kıvranmayı sen şimdi gercekten yeniden doğmuş gibi oldun canım, bütün günahlarından arındın. Çok zor ama mükafatı herşeye değen bir acı bu. Rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun inşallah. Çok duygulandım. Güle güle büyüt meleğini inşallah canım

Sizinkiler de her an gelebilir canım :) :) bak bugün kontrolün varmış prensesi göreceksin. Benim de kontrolüm var doğum öncesi tahliller yapilacakmis korkudan kendi kendime doguracam sanırım :)
Korkma canım benim herşey yolunda gidecek yavruna kavuşacaksın az kaldı :):) Sen de güzel haberlerle gel :)

herkese günaydın güzel anneler. bugün bebişimin kontrolü var benimde. çok mutluyum ve heyecanlıyım bian önce öğlen olsunda minik erkeğimi göreyimm
Güzel haberlerle gellll :)

Gunaydin kizlar bayadir giremiyrum oglum hala kuvezde sukur makineden ayirdilar kndi nefes aliyo biraz guclenmesini ve emmesini beklicez bi kc gun daha cok sukur nerdeyse kaybedecektim kuzumu annesini birakmadi direnci kara oglum kimler dogum yapti
Maşallah yavruna, toparlayacak zamanla annesi, zor kızmı geride kaldı, sağlıkla büyüt evladını :)

heheheheeh gezdirceeeeeeeeemmmmmm :):) İnşallah yavrum :*

Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Dün gece aklım sende kalmiştı sabaha doğurur kesin demiştim, gözün aydin canım ne mutlu sana. İnşallah kolay bir doğum olmuştur. Güle güle büyüt bebeğini

Benim daha bir suru is var, o yuzden pek acelem yok:))
ay işdersen canım benimde fazlasıyla var sözde izne çıktım nasıl yetiştircem diye düşünüyorum ama yinede hemen gelsinistiyorum

maşallah canım bebişine . çok sıkıntı çekmişsin ama sonuçok çok güzel olmuş darısı bize ama sıkıntsız inşallah :)
Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
maşallah canım darısı bize inşallah sıkıntısız doğum yaparız.

Özlüyor musun :)) kıyamam canım olsun darısı başımıza inşallah.
tubişş normalde kız çocukları erken gelir diye ben hep 38 39. haftada bekliyodum ama seni görünce tezim çürüdü kuzum ya :) hayırlı sağlıklı olsunlarda önemli olan o. ama bir iki güne inşalalh sağlıcakla gelir bebişin :)

adaşımm bizdende slm söyle kızcene :) güzel haberlerle gel inşallah :)

Lohusa Gıdası - Bebek Maması

Resûlûllah (s.a.v.) Efendimiz - "Kadınlarınıza loğusa döneminde hurma yediriniz. Kim loğusalığında hurma yerse onun çocuğu AKILLI ve AĞIRBAŞLI olur. Çünkü hurma Hz. Meryem'in loğusalığındaki yiyeceği idi. (Hz. Meryem validemize Allah (c.c.) kuru bir hurma ağacından onu vermişti). Şayet (loğusa için) hurmadan daha iyi bir yiyecek olsa idi Allah (c.c.) Onu Meryem’e ikram ederdi." buyurarak hurmanın önemini belirtmişlerdir.

Tabibler de yaptıktan araştırmalarda hurmanın antiseptik olduğunu, loğusalık yaralarını çabuk iyileştiren bir ilaç olduğunu, süt arttırdığını, bebeği beslediğini, içindeki potasyumun çocukların büyümesini sağlayan ideal besin olduğunu belirtmişlerdir.

Ayrıca doğum sırasında meydana gelen kan kaybı, vücut şekerinin düşmesine sebep olur. Hurma vücuda tekrar şeker girişinin sağlanması açısından önemlidir ve tansiyon düşmesini de engeller. Kalori değerinin çok yüksek olması sebebiyle hastalıktan güçsüz düşmüş ya da yorgun olan kimseler için özellikle çok faydalıdır.

Galiba mayıs ayında doğum yapan ilk mayıs annesi hayırlısı ile sen olacaksın gibi hissediyorum bebeğin mayısı bekliyor galiba ve maşallah böyle sorun yok normal doğum beklemek bize de nasip olsun

Hayırlısı olsunn kendim iÇin de son 2 hafta diyorum garip birşey bu his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…