- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Oyyy oyyy şükür senden haber aldık herşey yolunda inşallah özletme kendini gel lütfenGunaydin kizlar bayadir giremiyrum oglum hala kuvezde sukur makineden ayirdilar kndi nefes aliyo biraz guclenmesini ve emmesini beklicez bi kc gun daha cok sukur nerdeyse kaybedecektim kuzumu annesini birakmadi direnci kara oglum kimler dogum yapti
maşallah canım çok sevindim sezeryan mı olacaksınDoğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun darısı biz bekleyenlere doktordan geldim şükür herşey yolunda nst iyi çıktı bebel iyi haftaya tekrsr gidicez
Sağol canım çok korkuyorum sezeryanın sonrasından benim bünyemde çok çürük biyerim yara olsa haftalarca geçmez kaçkez dikişli operasyon geçirdiysem hep attı hep sorun oldu hep geç iyileşti dikişlerim. İnşallah korkularım yersiz çikar bu sefer. Biran önce kalkıp çocuklarımla kendim ilgilenmek kimseye muhtaç olmak istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanim sezaryen oldum ve bebegimi uyanir uyanmaz ilk ben gordum ameliyathanede direk kucagima verdiler :) onu gorur gormez ayaklanmaya calisiyor insan zaten aksamina yurudum ben ve hemen de emzirmeye basladim lutfen korkmayin ne kadar rahat olursaniz o kadar cabuk toparlanirsiniz geride kalan dourmamis annelere guzel dogumlar, miniklerini kucaklayan annelere de bol bol sut diliyorum....sezaryen dogumla ilgili ne sorarsaniz yanitlarim arkadaslar
Canım ben 30 dan sonra çok yürümeye başladım yani hamişliiği 25 ten sonra sevdim yemek dahil temizlik yürüme herşey iyiGiz, dün selçuk somer' in sitesinde okudum, hamilelikte fazla yürümek bebeği ağırlaştırıyormuş, bazı araştırmalara göreçok kafamı karıştırdı. Bebeğin ağırlaşması demek kilo alması mı demek aşağı baskı yapması mı demek anlamadım; ama belki ondandır hissettiklerin
Canım anestezi ile mi oldun hayırlı olsunCanim sezaryen oldum ve bebegimi uyanir uyanmaz ilk ben gordum ameliyathanede direk kucagima verdiler :) onu gorur gormez ayaklanmaya calisiyor insan zaten aksamina yurudum ben ve hemen de emzirmeye basladim lutfen korkmayin ne kadar rahat olursaniz o kadar cabuk toparlanirsiniz geride kalan dourmamis annelere guzel dogumlar, miniklerini kucaklayan annelere de bol bol sut diliyorum....sezaryen dogumla ilgili ne sorarsaniz yanitlarim arkadaslar
Bende oturma sorun oluyor o yüzden yürüyorum sürekli bel ağrım var benmCanım ben artık evin içinde bile dolaşamıyorum cok rahatsız edıyor karnımı tutup yukarı cekesim geliyor asırı baskı var dolanıyorum evin içinde panik yapmamaya calışıuyorum ama hep idrarım var gibi tahlilde bir sey de cıkmadı
Allah izin verirse normal canım herşey normal gidiyor şükür bebek 30 da dönmüştü kanala girmemiş ana doktor gidişat güzel herşey yolun da dedimaşallah canım çok sevindim sezeryan mı olacaksın
Canım onlar iyimiş doktor dio az kaldı bunlar normal nst fe güzel çıktı suda iyimiş beklicez haftaya tekrsr nst ye gitcem inşallahkuzum nasılsın sancıların kasılmaların var demiştin iyimisin
Ben ilk günler sadece suyla sildim sonra kokusu ciksin diye bebek deterjani (sabun) ile sildim canımbebek odası mobilyalarını silmeye başlayacağım, çamaşırların yıkanması ancak bitti ama temizliği nasıl yapmam lazım, ne kullanmam lazım??
ben de yapsammı diyorum canım ama erken başlamak da erken doğuma sebep olabilir gibi geliyor.arkadas 1 hafta merdıven cıktı doğurdu sonra 37+ da.sebebi o muydu bilmiyorum artık.Güzel haberlerle gelin kızlar inşallah :)
Ayy 40. hafta heyecanlı olmaz mı :) Ben 38e girmek üzereyim ben bile heyecanlandım artık. Bundan önce gelme gelme derken, şimdi de gel gel demeye başlıcaz :) Merdiven inip çıkmanın faydası olur mu ki. Yavaş yavaş başlasam mı diyorum ben merdiven inip çıkmaya. İnşallah sağlıkla gelsinler de, çok bekletmesinler bizi :)
bende aynen erken gelir diye bekliyordum ama doktorum gecen gun senınkı erken gelmez gibi dedi.ay işdersen canım benimde fazlasıyla var sözde izne çıktım nasıl yetiştircem diye düşünüyorum ama yinede hemen gelsinistiyorum
maşallah canım bebişine . çok sıkıntı çekmişsin ama sonuçok çok güzel olmuş darısı bize ama sıkıntsız inşallah :)
maşallah canım darısı bize inşallah sıkıntısız doğum yaparız.
tubişş normalde kız çocukları erken gelir diye ben hep 38 39. haftada bekliyodum ama seni görünce tezim çürüdü kuzum ya :) hayırlı sağlıklı olsunlarda önemli olan o. ama bir iki güne inşalalh sağlıcakla gelir bebişin :)
ya ben bu su iyiyken birden bitme olayını anlamıyorum neden oluyor acaba.ve boyle karpuz gibi yiyecekelrle suyun bitmesinin öününe geçilebiliyor mu.yada çok su içerek?Kızlar suya karpuz iyi geliyormuş bizim suyumuz iyi karpuz çok yiyoruz su problemi olanlar karpuz yiyebilirler
Ayy yavrum benim su mu içiyor:)görürsün insallah canim ,insan cok merak ediyor yüzünü,kime benziyor diye.biz de azar azar göruyoruz cok guzelmis gibi geliyor agzi,burnu :)tabi herkesin bebegi kendine güzel gelir.Cuma günü normal ultrasonda net görebilmistik yüzü dönüktü hatta su iciyordu:) ama siyah beyaz oldugu icin pek belli olmuyordu bugün 4 boyutlu icin randevu aldım aksam 5te insallah görebilirim oglusumu cok heyecanlıyım :)
çok sevindim canım senin çatı darlığın vardı o zaman bi engel olmayacak inşallah sağlıcakla gelsinAllah izin verirse normal canım herşey normal gidiyor şükür bebek 30 da dönmüştü kanala girmemiş ana doktor gidişat güzel herşey yolun da dedi
ben sancıları hissedemiyorum yani oluyor belki ama ben devamlı hareket halinde olduğumdna normal deyip geçiştiriyorumCanım onlar iyimiş doktor dio az kaldı bunlar normal nst fe güzel çıktı suda iyimiş beklicez haftaya tekrsr nst ye gitcem inşallah
sen artık evdesin azcık keyif yap
benim drum bişey demedi ama banada erken gelmeyevek gibi geliyor nedense. sağlıklı olsunlarda bu kadar bekledik napalım biraz daha bekelriz artıkben de yapsammı diyorum canım ama erken başlamak da erken doğuma sebep olabilir gibi geliyor.arkadas 1 hafta merdıven cıktı doğurdu sonra 37+ da.sebebi o muydu bilmiyorum artık.
bende aynen erken gelir diye bekliyordum ama doktorum gecen gun senınkı erken gelmez gibi dedi.
ya ben bu su iyiyken birden bitme olayını anlamıyorum neden oluyor acaba.ve boyle karpuz gibi yiyecekelrle suyun bitmesinin öününe geçilebiliyor mu.yada çok su içerek?
hareketli olmak dogumu kolaylastiriyor kesinlikle.. ama abartmamak da lazim.. gunluk en fazla 45 dakika yuruyus yeterli..
Oglumda surekli yurudum. 25 haftadan sonra gunluk 30 dakikalik yuruyusler yaptim.. son 1 ay gunde iki saat yuruyus, haftada 3 gun pilates yapiyordum.. 38+3 de dogurdum.. simdi bakiyorum da, son bir ay cok abartmisim.. bu hamileligimde en fazla 30 dakika yuruyus yapiyorum, o kadar..
ben de yapsammı diyorum canım ama erken başlamak da erken doğuma sebep olabilir gibi geliyor.arkadas 1 hafta merdıven cıktı doğurdu sonra 37+ da.sebebi o muydu bilmiyorum artık.
bende aynen erken gelir diye bekliyordum ama doktorum gecen gun senınkı erken gelmez gibi dedi.
ya ben bu su iyiyken birden bitme olayını anlamıyorum neden oluyor acaba.ve boyle karpuz gibi yiyecekelrle suyun bitmesinin öününe geçilebiliyor mu.yada çok su içerek?
Yıka hurçlara sakla hazır olsun canımçok sevindim canım senin çatı darlığın vardı o zaman bi engel olmayacak inşallah sağlıcakla gelsin
ben sancıları hissedemiyorum yani oluyor belki ama ben devamlı hareket halinde olduğumdna normal deyip geçiştiriyorum
evet evdeyiz artık teytzesi ama evde daha çok iş var haftasonu temizlik yapılacak bende şimdiden battaniye yorgan ne varsa yıkıyorum hazır olsun diye
benim drum bişey demedi ama banada erken gelmeyevek gibi geliyor nedense. sağlıklı olsunlarda bu kadar bekledik napalım biraz daha bekelriz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?