2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gunaydin kizlar bayadir giremiyrum oglum hala kuvezde sukur makineden ayirdilar kndi nefes aliyo biraz guclenmesini ve emmesini beklicez bi kc gun daha cok sukur nerdeyse kaybedecektim kuzumu annesini birakmadi direnci kara oglum kimler dogum yapti
Oyyy oyyy şükür senden haber aldık herşey yolunda inşallah özletme kendini gel lütfen

Kızlar suya karpuz iyi geliyormuş bizim suyumuz iyi karpuz çok yiyoruz su problemi olanlar karpuz yiyebilirler

Sağol canım çok korkuyorum sezeryanın sonrasından benim bünyemde çok çürük biyerim yara olsa haftalarca geçmez kaçkez dikişli operasyon geçirdiysem hep attı hep sorun oldu hep geç iyileşti dikişlerim. İnşallah korkularım yersiz çikar bu sefer. Biran önce kalkıp çocuklarımla kendim ilgilenmek kimseye muhtaç olmak istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canım ben 30 dan sonra çok yürümeye başladım yani hamişliiği 25 ten sonra sevdim yemek dahil temizlik yürüme herşey iyi

Doktor yürümekte sakınca görmedi ben bebeğin kafası 30 da aşağı dönünce bir ara kestim yürümeyi korktum aşağı baskı yapar die ama son zamanlar yürüyüş iyi ki artık 36 oldum

Az az dinlene dinlene yürüme normal doğum için iyi benm bel ağrım var oturamıyorum hep ayakta duruyorum

Canım anestezi ile mi oldun hayırlı olsun

Bende oturma sorun oluyor o yüzden yürüyorum sürekli bel ağrım var benm

bebek odası mobilyalarını silmeye başlayacağım, çamaşırların yıkanması ancak bitti ama temizliği nasıl yapmam lazım, ne kullanmam lazım??
Ben ilk günler sadece suyla sildim sonra kokusu ciksin diye bebek deterjani (sabun) ile sildim canım

Bebegi kanalda olup, acikligi olan var mi? ilk oglum kanala girdikten 3 hafta sonra dogdu.. hatta 2 cm aciklikla 3 hafta dolastim.. ama hic sancim olmuyordu..

ben de yapsammı diyorum canım ama erken başlamak da erken doğuma sebep olabilir gibi geliyor.arkadas 1 hafta merdıven cıktı doğurdu sonra 37+ da.sebebi o muydu bilmiyorum artık.

bende aynen erken gelir diye bekliyordum ama doktorum gecen gun senınkı erken gelmez gibi dedi.

Kızlar suya karpuz iyi geliyormuş bizim suyumuz iyi karpuz çok yiyoruz su problemi olanlar karpuz yiyebilirler
ya ben bu su iyiyken birden bitme olayını anlamıyorum neden oluyor acaba.ve boyle karpuz gibi yiyecekelrle suyun bitmesinin öününe geçilebiliyor mu.yada çok su içerek?

Ayy yavrum benim su mu içiyor:)görürsün insallah canim ,insan cok merak ediyor yüzünü,kime benziyor diye.biz de azar azar göruyoruz cok guzelmis gibi geliyor agzi,burnu :)tabi herkesin bebegi kendine güzel gelir.

hareketli olmak dogumu kolaylastiriyor kesinlikle.. ama abartmamak da lazim.. gunluk en fazla 45 dakika yuruyus yeterli..

Oglumda surekli yurudum. 25 haftadan sonra gunluk 30 dakikalik yuruyusler yaptim.. son 1 ay gunde iki saat yuruyus, haftada 3 gun pilates yapiyordum.. 38+3 de dogurdum.. simdi bakiyorum da, son bir ay cok abartmisim.. bu hamileligimde en fazla 30 dakika yuruyus yapiyorum, o kadar..

Allah izin verirse normal canım herşey normal gidiyor şükür bebek 30 da dönmüştü kanala girmemiş ana doktor gidişat güzel herşey yolun da dedi
çok sevindim canım senin çatı darlığın vardı o zaman bi engel olmayacak inşallah sağlıcakla gelsin

Canım onlar iyimiş doktor dio az kaldı bunlar normal nst fe güzel çıktı suda iyimiş beklicez haftaya tekrsr nst ye gitcem inşallah

sen artık evdesin azcık keyif yap
ben sancıları hissedemiyorum yani oluyor belki ama ben devamlı hareket halinde olduğumdna normal deyip geçiştiriyorum
evet evdeyiz artık teytzesi ama evde daha çok iş var haftasonu temizlik yapılacak bende şimdiden battaniye yorgan ne varsa yıkıyorum hazır olsun diye

benim drum bişey demedi ama banada erken gelmeyevek gibi geliyor nedense. sağlıklı olsunlarda bu kadar bekledik napalım biraz daha bekelriz artık

bızde hareket olayı ters teptı ben cok hareketlıydım 32 . haftada baktıkkı kanala gırmıs hareketlerımde bır kısış yaptım 2 hafta sonra dr ya gıttıgımde bebegım hem kanaldan cıkmıs hemde 2 haftaya gore cok kılo almıstı masallah dr bıle sasırdı demekkı snn hareketlerını kısman lazım bebegın gelısımı ıcın dedı

safakmeley canım güzel haberlerle dön inşallah:)

omer arda canım bende senin gibi hiç görememistim kuzumun yüzünü geçen hafta 4 boyutluya gittim ama artik döndükleri için çok zor dedi doktor gerçektende çok uğraşti ama doğru düzgün göremedik. Bide benim sıpam hep 10 parmagiyla kapiyor yüzünü göstermiyor hiç. Neyapalım az kaldı kucagimiza alinca görücez inşallah. Bakalım belki senin kuzun gösterir yüzünü, sevindirir annesini:)

Az az su sizmasi oluyormus.. anne bunu akinti sanip onemsemeyince boyle durumlar yasanabiliyor.. ibrahim saracoglu havuc suyunun amniyon sivisini arttirdigini soylemisti

Yıka hurçlara sakla hazır olsun canım

Bende hep ayakta yım her işimi yapıyorum oturmak rahatsızlık veriyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…