2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
canım drumda aynısını dedi bir hafta daha beklesin sonra istediği zaman gelebilir ama bir hafta daha duracaksın tamam mı diye bide tembih etti bende senin yolunca ilerliyorum çünkü ne kasılma ne bişey tık yok yerlerini sağlam yapmışlar yesin bizi birtirsinler yeterki sağlıklı olsunlar kuzum napalım beklicez

amin canim benimm insa bepimiz guzel kolay dogumlar geciririz :) allah yardimcimiz olsun.

ayyy nede az kalmis :) bahar anneleriyiz ne guzel hepimiz kolay kolay yikayacagiz ohh ilk aylari hic korkmayin kizlar. En guzel zamanda doguruyoruz :)

Oy kuzucuk ısıktan etkilenip kapatıyorlar yüzlerini :)

Her zorluga degiyor evlat kokusu toistcim bak kucagina alinca mucizeni resmen dunyanin rengi degisecek :) ben eskiden bu kadar guzel bir dunyada yasamiyormusum dunya oglumla daha da anlamli...
Ayy şuan bebek aşerdim gerçekten :) çıkarıp Öpüp sevip koklayıp geri koymadım geliyor zaten. Hele bir de ağlamaları yok mu beni benden alıyor :)
Iniallah öyle olsun canım sen çok şanslısın sağlıklıca kavuştun bebeğine darısı bize :)

Afiyet bal şeker olsun, boşa mı aldık okadar kilo
Kuzum benim 39 a kadar daha çok ağrım vardı sanki 39 a girince geçti

ayyy nede az kalmis :) bahar anneleriyiz ne guzel hepimiz kolay kolay yikayacagiz ohh ilk aylari hic korkmayin kizlar. En guzel zamanda doguruyoruz :)
Evet en büyük hayalim benim de her akşam duş ve masaj yavruma :)) bir de 15 20 gün sonra çıkarır gezdiririz sahilde sanıyorum bekleyemem 40 mı :)

hahahah seninki kesin kalıcı orda o zaman tatlım benim bacak ağrılarım çatı ağrılarım çok oluyor ama öyle karnımdam çok fazla kasılma yada başka bişey hissetmiyorum yada ben acemi olduğum için anlamıyorum hayırlısı olsun gerçeğini görünce anlarız artık :)

ayy insallah toistcim :) yuruyus yapa yapa atariz ins kilolari:) bebisimizde gunes yer bi guzel ohh :)

ben de yapsammı diyorum canım ama erken başlamak da erken doğuma sebep olabilir gibi geliyor.arkadas 1 hafta merdıven cıktı doğurdu sonra 37+ da.sebebi o muydu bilmiyorum artık.
Ben de bir hafta sonra başlayayım o zaman. 38. hafta bitmiş olur o zaman , gelsin diye beklerim :)
Evet 40a geldin artık her günün acaba bugün mü diye geçer. En güzel zamanda annesini çok zorlamadan kolaylıkla gelir inşallah canım :) Evet hemen hemen her gün bi doğum haberi geliyor artık :)

doğum yapan tüm annelerin gözü aydın
Rabbim uzun ömürler versin bebişlere
hepimize de hayırlı doğumlar nasip etsin
bizimde bu hafta kontrolümüz var
bakalım artık iyice heyecan yapıyorum ya yalnızken sancım olursa zor bir durumda kalırsam diye kurup duruyorum
daha temizlikte bitmedi mutfak ve salon duruyor

kötü düşünme. umarım sağlıkla alırsın bebişini

Kizlar hasta bezi almak icin markete gittim ama bi turlu karar veremedim hangi markanin hangi bezini aldiniz?.. Bi de kulot seklinde olanlar var onlar nasil acaba?..

Ah azcık ağrım olaydı iyiydi :))) bu gece uyuyabilecek misin acaba :)

İnşallah canım yazarım ilk fırsatta , yeterki doğsun bi güzel :) evet ya ağrım olsam sevincim o derece ama yok napalım :))
Yok valla kesin uyumam canım :)
Dojtordayim şimdi nstye girdik. Çok sıkıcı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…