Her zorluga degiyor evlat kokusu toistcim bak kucagina alinca mucizeni resmen dunyanin rengi degisecek :) ben eskiden bu kadar guzel bir dunyada yasamiyormusum dunya oglumla daha da anlamli...Özlüyor musun :)) kıyamam canım olsun darısı başımıza inşallah.
canım drumda aynısını dedi bir hafta daha beklesin sonra istediği zaman gelebilir ama bir hafta daha duracaksın tamam mı diye bide tembih ettiYalan o kuzum yalanbenim kızım tam Günü'nde gelecek sanırım etimden sütümden faydalanacak şaka bir yana kuzum 38 dolsun da sonra ne zaman gelirlerse gelsin. En güzel en hayırlı zamanda doğsun diyebilmek.
Hadi gözünaydın maşallah bebişine :)
Allah razı olsun canım çok güzel bilgiler.
Hahah evet ilk mayıs annesi olabilirimamiiin sorunsuz çok şükür biz de sebat edicez mecbur. Bende 38 de doğururum diyordum ama olmadı maalesef.
amin canim benimm insa bepimiz guzel kolay dogumlar geciririz :) allah yardimcimiz olsun.benim erkek kardeşim 42 haftalık doğmuştu. o da gelmeyince mecbur sezeryana aldılar :))
sen de güzel haberlerini ver. inşallah en ufak bi olumsuzluk bile yaşamazsın.
rabbim bi avazda kurtarsın ve güzel yavrunu bağışlasın sana.
aminn. inşallah canımamin canim benimm insa bepimiz guzel kolay dogumlar geciririz :) allah yardimcimiz olsun.
ayyy nede az kalmis :) bahar anneleriyiz ne guzel hepimiz kolay kolay yikayacagiz ohh ilk aylari hic korkmayin kizlar. En guzel zamanda doguruyoruz :)Olur tabiki canım olmaz olur mu :)) ben bebeğimin 38 i doldurmadan gelmesini istemedim hiç, hayırlısıysa gelirdi zaten ama bir çabam olmadı ama artık istiyorum bi zahmetinşallah gelecekler canım bu arada 15 kişi olmuş ya hergünmü bir doğum haberi geliyor ne güzel :)
Aynen canım beklemez baksana şimdiden 15 kişi olduk hepsi benden sonraydı :)))
Oy kuzucuk ısıktan etkilenip kapatıyorlar yüzlerini :)@safakmeley canım güzel haberlerle dön inşallah:)
omer arda canım bende senin gibi hiç görememistim kuzumun yüzünü geçen hafta 4 boyutluya gittim ama artik döndükleri için çok zor dedi doktor gerçektende çok uğraşti ama doğru düzgün göremedik. Bide benim sıpam hep 10 parmagiyla kapiyor yüzünü göstermiyor hiç. Neyapalım az kaldı kucagimiza alinca görücez inşallah. Bakalım belki senin kuzun gösterir yüzünü, sevindirir annesini:)
Ne güzel canım hayırlısı olsun hakkında :)iyi haftalar güzel anneler.
nasılsınız
dün akşamdan bari karnımın alt kısmında ara ara sancılar var .
oğlum geliyor artık demek ki
Ayy şuan bebek aşerdim gerçekten :) çıkarıp Öpüp sevip koklayıp geri koymadım geliyor zaten. Hele bir de ağlamaları yok mu beni benden alıyor :)Her zorluga degiyor evlat kokusu toistcim bak kucagina alinca mucizeni resmen dunyanin rengi degisecek :) ben eskiden bu kadar guzel bir dunyada yasamiyormusum dunya oglumla daha da anlamli...
canım drumda aynısını dedi bir hafta daha beklesin sonra istediği zaman gelebilir ama bir hafta daha duracaksın tamam mı diye bide tembih ettibende senin yolunca ilerliyorum çünkü ne kasılma ne bişey tık yok yerlerini sağlam yapmışlar yesin bizi birtirsinler yeterki sağlıklı olsunlar kuzum napalım beklicez
Evet en büyük hayalim benim de her akşam duş ve masaj yavruma :)) bir de 15 20 gün sonra çıkarır gezdiririz sahilde sanıyorum bekleyemem 40 mı :)ayyy nede az kalmis :) bahar anneleriyiz ne guzel hepimiz kolay kolay yikayacagiz ohh ilk aylari hic korkmayin kizlar. En guzel zamanda doguruyoruz :)
amin hayatım. inşallahNe güzel canım hayırlısı olsun hakkında :)
hahahah seninki kesin kalıcı orda o zaman tatlımAyy şuan bebek aşerdim gerçekten :) çıkarıp Öpüp sevip koklayıp geri koymadım geliyor zaten. Hele bir de ağlamaları yok mu beni benden alıyor :)
Iniallah öyle olsun canım sen çok şanslısın sağlıklıca kavuştun bebeğine darısı bize :)
Afiyet bal şeker olsun, boşa mı aldık okadar kilo
Kuzum benim 39 a kadar daha çok ağrım vardı sanki 39 a girince geçti
Evet en büyük hayalim benim de her akşam duş ve masaj yavruma :)) bir de 15 20 gün sonra çıkarır gezdiririz sahilde sanıyorum bekleyemem 40 mı :)
ayy insallah toistcim :) yuruyus yapa yapa atariz ins kilolari:) bebisimizde gunes yer bi guzel ohh :)Ayy şuan bebek aşerdim gerçekten :) çıkarıp Öpüp sevip koklayıp geri koymadım geliyor zaten. Hele bir de ağlamaları yok mu beni benden alıyor :)
Iniallah öyle olsun canım sen çok şanslısın sağlıklıca kavuştun bebeğine darısı bize :)
Afiyet bal şeker olsun, boşa mı aldık okadar kilo
Kuzum benim 39 a kadar daha çok ağrım vardı sanki 39 a girince geçti
Evet en büyük hayalim benim de her akşam duş ve masaj yavruma :)) bir de 15 20 gün sonra çıkarır gezdiririz sahilde sanıyorum bekleyemem 40 mı :)
Ben de bir hafta sonra başlayayım o zaman. 38. hafta bitmiş olur o zaman , gelsin diye beklerim :)ben de yapsammı diyorum canım ama erken başlamak da erken doğuma sebep olabilir gibi geliyor.arkadas 1 hafta merdıven cıktı doğurdu sonra 37+ da.sebebi o muydu bilmiyorum artık.
Evet 40a geldin artık her günün acaba bugün mü diye geçer. En güzel zamanda annesini çok zorlamadan kolaylıkla gelir inşallah canım :) Evet hemen hemen her gün bi doğum haberi geliyor artık :)Olur tabiki canım olmaz olur mu :)) ben bebeğimin 38 i doldurmadan gelmesini istemedim hiç, hayırlısıysa gelirdi zaten ama bir çabam olmadı ama artık istiyorum bi zahmetinşallah gelecekler canım bu arada 15 kişi olmuş ya hergünmü bir doğum haberi geliyor ne güzel :)
Yerimden kalkasim yok... offf yat yat sıkıldım yahu
kötü düşünme. umarım sağlıkla alırsın bebişinidoğum yapan tüm annelerin gözü aydın
Rabbim uzun ömürler versin bebişlere
hepimize de hayırlı doğumlar nasip etsin
bizimde bu hafta kontrolümüz var
bakalım artık iyice heyecan yapıyorum ya yalnızken sancım olursa zor bir durumda kalırsam diye kurup duruyorum
daha temizlikte bitmedi mutfak ve salon duruyor
kötü düşünme. umarım sağlıkla alırsın bebişini
Yok valla kesin uyumam canım :)Ah azcık ağrım olaydı iyiydi :))) bu gece uyuyabilecek misin acaba :)
İnşallah canım yazarım ilk fırsatta , yeterki doğsun bi güzel :) evet ya ağrım olsam sevincim o derece ama yok napalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?