2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar bu mayis ayinda doguranlarda. Itibaren ilk cocuga 300 ikinci ye 400 3. 500 tl verilecekti. Mayistan itibaren oldugu icin sansliyiz sanirim. 144 u aramis arkadasim oyle demisler. Bu konusa baska bilgisi olan varmi.

Bitmesi azalması sona doğru oluyor genelde bazı içeceklerin arttırdığı söyleniyor canım karpuz ds su olduğu için ki şu sıra su bile midemi kötü yapıyor karpuz iyi geldi

Kizlar bu mayis ayinda doguranlarda. Itibaren ilk cocuga 300 ikinci ye 400 3. 500 tl verilecekti. Mayistan itibaren oldugu icin sansliyiz sanirim. 144 u aramis arkadasim oyle demisler. Bu konusa baska bilgisi olan varmi.
burada birisi resmi gazetde 15 mayısdan sonra doğan bebekler için geçerliymiş diye yazmıştı.

Biz bugün 37 haftalık olduk:) Geldi çattı bir ay gibi geçecek bir hafta daha:))

merhaba kızlar,
geçmişi okuyamıyorum çok ilerliyor. doğum yapanları tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah. doğum yapacaklara da allah kolaylık versin. dün gece bizimki tekrar yokladı artık doğacak sandım ama yine doğmadı :) hala beklemedeyiz.

burada birisi resmi gazetde 15 mayısdan sonra doğan bebekler için geçerliymiş diye yazmıştı.
mayis 15 diye tarih vermemisler canim. Mayis ayindan itibaren demisler. 14 mayista doguran alamicak mi simdi. Komik olur bence. Ins mayis ayi komple gecerlidir. Sut parasi komik bi rakam cunku

iyi haftalar güzel anneler.
nasılsınız
dün akşamdan bari karnımın alt kısmında ara ara sancılar var .
oğlum geliyor artık demek ki
ne kadar canim bebegin kac haftaliksin? Ilk belinden gelirmis gercek sanci. Yalanci sancilardir. Benimde bayadir var cnku

şuan 38+1deyiz almiram
kızım 37de doğdu. ama sanırım oğlum geç olacak

bebek odası mobilyalarını silmeye başlayacağım, çamaşırların yıkanması ancak bitti ama temizliği nasıl yapmam lazım, ne kullanmam lazım??
bize sadece saf su ile silin dediler. ama ben saf su ile önce tüm kirini pisliğini tozunu aldırıp sonra tekrar su yaptım içine sirke koydum . sirke kokusu hiç kalmıyor ve mobılya kokusunuda alıp uçuruyormuş. 4-5 kez sildim öyle hafta aralıklarıyla yada iki üç günde bir. bi iki kez saf su ile sildim . en sonda 2 gün önce çok az bebek deterjanı damlattm içine öyle sildim. hiçte bişey olmadı. ne rengine ne mobılyasına.

şuan 38+1deyiz almiram
kızım 37de doğdu. ama sanırım oğlum geç olacak
. Ay cnm bnm ya:) ne guzel bir kiz bir erkek:) kizlar aceleci olurmus ewet. Bende 38 e giricem persembe. Her an bekliyorum artik:) son gunu bekleyecek mi bakalim:) erkekler gec olurmus bilmem ne kadar dogru. Sag saglim olsunda cnm ne zaman olursa olsun

Yıka hurçlara sakla hazır olsun canım

Bende hep ayakta yım her işimi yapıyorum oturmak rahatsızlık veriyor bana
bende öyle yapıcam hepsi hazır olsun temiz temiz :)

canım yürürlüğe 15 mayısta giricek diye söylediler ama resmi gazetede erken yayınlandı bildiğim akdarıylada 1 ocak 2015 tarihinden sonra doğum yapanlar için geçerli olacak

. Hadi bakalim umarim hepimiz dahil oluruz. Calismayanlara bi destek yok devletten . Bi kerelikte olsa alalim.

Ayy yavrum benim su mu içiyor:)görürsün insallah canim ,insan cok merak ediyor yüzünü,kime benziyor diye.biz de azar azar göruyoruz cok guzelmis gibi geliyor agzi,burnu :)tabi herkesin bebegi kendine güzel gelir.
Evet cok tatlıydı yüzünün yapısı babasına ve dayısına benziyor bakalım bana benzemedigi kesin :) güzel olmaz mı ama annesi melek onlar :)

Olur tabiki canım olmaz olur mu :)) ben bebeğimin 38 i doldurmadan gelmesini istemedim hiç, hayırlısıysa gelirdi zaten ama bir çabam olmadı ama artık istiyorum bi zahmet inşallah gelecekler canım bu arada 15 kişi olmuş ya hergünmü bir doğum haberi geliyor ne güzel :)

Aynen canım beklemez baksana şimdiden 15 kişi olduk hepsi benden sonraydı :)))

Yalan o kuzum yalan benim kızım tam Günü'nde gelecek sanırım etimden sütümden faydalanacak şaka bir yana kuzum 38 dolsun da sonra ne zaman gelirlerse gelsin. En güzel en hayırlı zamanda doğsun diyebilmek.

Doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun darısı biz bekleyenlere doktordan geldim şükür herşey yolunda nst iyi çıktı bebel iyi haftaya tekrsr gidicez
Hadi gözünaydın maşallah bebişine :)

Allah razı olsun canım çok güzel bilgiler.

Hahah evet ilk mayıs annesi olabilirim amiiin sorunsuz çok şükür biz de sebat edicez mecbur. Bende 38 de doğururum diyordum ama olmadı maalesef.

benim erkek kardeşim 42 haftalık doğmuştu. o da gelmeyince mecbur sezeryana aldılar :))
sen de güzel haberlerini ver. inşallah en ufak bi olumsuzluk bile yaşamazsın.
rabbim bi avazda kurtarsın ve güzel yavrunu bağışlasın sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…