- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
ben 4 tane koydum ama az diye düşünüyom..Kızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koyalım
1 gün kalacam hastanede 10 tane yeterli olur muben 4 tane koydum ama az diye düşünüyom..
kız hayırlı olsun benden önce kucağına alacaksın galiba1 gün kalacam hastanede 10 tane yeterli olur mu
ben 20-25 tane koydum canım. çok mu bilmiyorum :)Kızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koyalım
benim bildiğim 15 mayıs sonrası idi.Kizlar bu mayis ayinda doguranlarda. Itibaren ilk cocuga 300 ikinci ye 400 3. 500 tl verilecekti. Mayistan itibaren oldugu icin sansliyiz sanirim. 144 u aramis arkadasim oyle demisler. Bu konusa baska bilgisi olan varmi.
acaba 15'ta doğum yapanları da kapsar mı eğer böyleyse:)burada birisi resmi gazetde 15 mayısdan sonra doğan bebekler için geçerliymiş diye yazmıştı.
15 mayıs dahil midir acaba:)Yasa 15 Mayıs'ta yürürlüğe girecek canım
siz biyolog musunuz gerçekten.tıbbı konularda bilgili gibisiniz :) havuc suyunu duymustum içebilirim aslında bazen bende de akıntı fazla oluyor gibi.Az az su sizmasi oluyormus.. anne bunu akinti sanip onemsemeyince boyle durumlar yasanabiliyor.. ibrahim saracoglu havuc suyunun amniyon sivisini arttirdigini soylemisti
olabilir canım doğru zamanlama :) bende 38 de yapıcam.Ben de bir hafta sonra başlayayım o zaman. 38. hafta bitmiş olur o zaman , gelsin diye beklerim :)
Evet 40a geldin artık her günün acaba bugün mü diye geçer. En güzel zamanda annesini çok zorlamadan kolaylıkla gelir inşallah canım :) Evet hemen hemen her gün bi doğum haberi geliyor artık :)
ben 20-25 tane koydum canım. çok mu bilmiyorum :)
Canim bugun kontrole gittm doktor sancin gelmezse 5 mayiste doguma geliyrsun dedi. Son bir hafta ins.inatçı çıktı bizimkiler bizden sonra doğum yapçaklar yaptı biz yapamadık daha
:)
bende o akdar koymayı düşünüyorum canım hatta bazıları banabi paketi tamamen koy eksik olmasın dedilerben 20-25 tane koydum canım. çok mu bilmiyorum :)
aramaıza hoşgeldin canım evde işler hiç bitmiyor ama benden söylemesi :) maşallah bebiş iyi bence önemli olan kilolu olması değil sağlıklı olması bence. annesine naz yapıyor senin ki doğuma kadar bekleticek heralde :)ben geldim kızlarrr... bebişim yüzünü gene göstermedikordon yüzünün önündeymiş hep o yuzden yarıdan fazlası gözükmüyordu. ço kşükür herşey iyi. ama şöyle bişey var . şuanda ben 35+4 haftalık , ama bebek 34+4 haftalık gözüküyor.
45 cm , 2300 gr olmuşuz. 10 gün sonra çalışamaz raporumu alacağım ve artık evdeyim inş.
masallah canım bebısıne, o ultrasyonlar sureklı degısıyor bır gıdıyoz onde bı gıdıyoz zamanını yakalamısız cok takılma sıkıntı olsa dr derdı bende senın gıbı gun sayanlardanım canım son 7 gun :)))ben geldim kızlarrr... bebişim yüzünü gene göstermedikordon yüzünün önündeymiş hep o yuzden yarıdan fazlası gözükmüyordu. ço kşükür herşey iyi. ama şöyle bişey var . şuanda ben 35+4 haftalık , ama bebek 34+4 haftalık gözüküyor.
45 cm , 2300 gr olmuşuz. 10 gün sonra çalışamaz raporumu alacağım ve artık evdeyim inş.
ayy evet öyle galiba :) sağlıklı olsunda ben onu 1 ay sonra görmeyede razıyım :)aramaıza hoşgeldin canım evde işler hiç bitmiyor ama benden söylemesi :) maşallah bebiş iyi bence önemli olan kilolu olması değil sağlıklı olması bence. annesine naz yapıyor senin ki doğuma kadar bekleticek heralde :)
aslında bakma ben işte daha fazla çalışıp bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum ama mecburum artık 37 den sonra istesemde çalışamıycammasallah canım bebısıne, o ultrasyonlar sureklı degısıyor bır gıdıyoz onde bı gıdıyoz zamanını yakalamısız cok takılma sıkıntı olsa dr derdı bende senın gıbı gun sayanlardanım canım son 7 gun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?