2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

  • Kız

  • Erkek

  • Çoğul Gebelik


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
aslında bakma ben işte daha fazla çalışıp bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum ama mecburum artık 37 den sonra istesemde çalışamıycam
aynen canım bebekle gecırcegım bır gunun bıle hesabını yapıyorum o yuzden bazen zorlansamda tesellı edıp kendımı devam dıyorum sansa 23 nısan 1 mayıs hepsı gırdıde gunu kısalttı :)
 
Canım izne ayrilinca evde bol bol yat dinlen. Yemek yedikten sonra yarim saat soluna yat ögünlerden sonra. İnan kilosu farkedicek ozaman. En önemlisi sağlikli olmasi çok sükür sağlikli bebişin. Hayirli zamanda sağlikla doğsun inş. Artık güzel yüzlerinide dogunca görücez:)
 
Merhaba kizlar
BUgun kontrolum vardi, biraz canim skildi. Doktor kizimin dogumunu yaptiran doktor. beni biliyo diye tekrar ona gitiim. Hamileligimin basindan beri senin ilk bebegin cok kiloluydu diyerek sekere takmis durumda. Kizim 41+1 de 3920 dogdu. Normal dogumla. daha kilolu olan bebeklerdr var. UsteliK ben de 20 kilo almistim. Ama seker falan hicbi sey yoktu. Bu hamileligimin 8. Haftasi aclik sekeri testi istedi, gayet normal cikti. 17. Hafta 75lik seker testi istedi, o da gayet normal. 28. Hafta bir ddaha75lik istedi, o da normal. Zaten sekere dair.bir belirti de yok. 34. Hafta ultrasona girdigimde bebegin kilosu ortalamaydi, sadece karin bolgesi sinirin ustunde imis. Bu sefer yine seker diye tutturdu. Her gun 4 defa aeker olctum. butun olcumler normal.cikti. bugun bebek 3150 gr Cikti ki bence gayet normal. Yielme karin bolgesini buyuk buldugu icin seker olc diye tutturdu. BEn de esim de hep normal cikiyor neden bu kadar israr ediyorsunuz tarzinda konustuk. O da bu sefer sinirlendi. ama ben cok yoruldum, hamileligimin basindan beri cok sukur her sey saglikli, ama.surekli beni geriyor. Gecen hafta 1 gun cok yorgundum, bebek az hareket etmisti, sonra normale donmustu, bunu duyunca hemen nst dedi, hicbi sey cikmadi tabi, hatta nst doktoru sen.niye geldin ki, bebegin de pek yaramaz falan dedi. Simdi seker olc eger yuksek olursa suni sanci verir dogumu baslatirim diyor. Toplam 9 10 kilo aldim. sekerlik bi durum yok. Strip bulmakta zorlaniyorum zaten, bosuna gunde 4 defa parmaklarimi deliyorum. cok skildim. Ve hicbi sey soyletmiyor, hemen sinirleniyor. Guvenimi sarsti acikcasi. Siz olsani naparsiniz. Az zaman kaldi, degistirmek istemiyorum, ama her sey normal giderken boyle ustume gelmesi, ve beni de onemsememekle suclamasi sinirimi bozuyor.
 
yaa ben onu daha öncede duydum yemek yedikten sonra soluna yat diye. ama etrafı topla sofrayı topla yıka et derken yapamıyorum hiç
 

canım tek tek ölçümleri ney bende en son gittigimde 35+6 idim
bpd si 34+4 çıktı
ama diger tarafları ileriydi
 
Kızlar ne alemsiniz varmi doğuran :) geçmişi okuyamadim açılmadı iyisinizdir inşaallah
 
Tebrik eden arkadaslara çok teşekkür ederim darısı hepinize inşallah kolaylıkla alın bebişlerinizi. ...

Annelik zor canim işte. Epidural neden almadin

Epidural in yan etkileri var dedi bi kaç anlattı o an zaten karar verme durumunda olmadığımı biliyorlardı az kaldı az kaldı derken yapmadılar. ..





Benim suyum azalıyormus diye galiba mecburen verildi suni sancı canım tecrubesizligimde vardı ne biliyim ben de bişey demedim zorluğu zerre kadar haberim yoktu.


Amin canım inşallah kesi yok siyriklar var bi kaç dedi az zorlanıyorum o da geçer inşallah

Rabbim yardımcınız olsun...


@hukukcu canım darısı başına çok daha kolaylıkla inşallah. .. sona geldin az kaldı canım benim .. inanmayacagin duygular yaşatacak bebisin inşallah. ..
 
Canım az bir zaman kalmış doğumuna zaten.bazı doktorlar gerçekten fazla pimpirikli oluyor ama bebeğin kilolu diye illa şeker olucak değil tabiki.belki ne biliyim bebeğin karın ölçüsünün fazla olması şekere işaret ediyorsa doktor bunu atlamak istemiyordur.bence çok takma ve doktorunu dinle.inşallah gene normal çıkar değerlerin ama ya çıkmazsa en azından tedbir alırsın canım.
 
Biraz pimpirikli bir doktormuş ama son günlerin artık güvenecek başka bir doktor bulmakta zor gercekten. En doğru kararı sen verirsin hayirlisi olsun canim, bende ilk dogumumu yaptiran bu gebeligimde de 8 ay gittigim doktorumu değiştirmek zorunda kaldim son anda. Çok can sıkıcı bir durum
 
yaa ben onu daha öncede duydum yemek yedikten sonra soluna yat diye. ama etrafı topla sofrayı topla yıka et derken yapamıyorum hiç
Önce yarim saat uzan sonra topla sofrani yika bulaşiğini canım hiçbişey olmaz son haftalar biraz tembellik yapmaya hakkimiz var
 
canım sıkı ntılı ve zor bi karar bunu en iyi sen vereceksin güzellikle bu sıkntılarını bi konuşmayı denesen tekrardan inşallah güzel istediğin gibi bi doğum geçirirsin
 
benim bir saat önce koyu sarı renkte bir akıntım oldu, ilk defa bu kadar koyu geldi,başta durmayacak sandım ama iki kez peçete koyduktan sonra şimdi durdu,doktorumda sezeryandaymış ulaşamadım,çok meraklandım,sizlerde de oldu mu hiç böyle bir şey? nişan olmasın..
 
Selam kızlar,

4-5 gündür giremiyorum. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Benimde bu Perşembe doğum isnim başlayacak. Perşembe son yani. O yüzden işte biraz yoğunum. Bir aksilik olmazsa 20 Mayıs ta doğum olacak. 35+2 de bebişim 2650 idi. Bakalım kaç doğacak. Doktor 3300 diyor ama bence 39 hafta bittiğinde daha fazla olur gibi kilosu. 2bilinmeyen in bebeklerinden haber çıktı mı acaba?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…