- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
aynen canım bebekle gecırcegım bır gunun bıle hesabını yapıyorum o yuzden bazen zorlansamda tesellı edıp kendımı devam dıyorum sansa 23 nısan 1 mayıs hepsı gırdıde gunu kısalttı :)aslında bakma ben işte daha fazla çalışıp bebeğimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum ama mecburum artık 37 den sonra istesemde çalışamıycam
1-2 gun kalacagımızı dusunerekten ben 20 tane koydum canım ne olur ne olmaz,ilk zamanlarda gunde 10 taneye yakın bez batırdıklarını duymuştum :))Kızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koyalım
o da azmış canım ya :) ben de 15-20 tane koydum.biraz daha ekle istersen.bende 8 tane koydumm bilmiyorum ki inş yeter
Canım izne ayrilinca evde bol bol yat dinlen. Yemek yedikten sonra yarim saat soluna yat ögünlerden sonra. İnan kilosu farkedicek ozaman. En önemlisi sağlikli olmasi çok sükür sağlikli bebişin. Hayirli zamanda sağlikla doğsun inş. Artık güzel yüzlerinide dogunca görücez:)ben geldim kızlarrr... bebişim yüzünü gene göstermedikordon yüzünün önündeymiş hep o yuzden yarıdan fazlası gözükmüyordu. ço kşükür herşey iyi. ama şöyle bişey var . şuanda ben 35+4 haftalık , ama bebek 34+4 haftalık gözüküyor.
45 cm , 2300 gr olmuşuz. 10 gün sonra çalışamaz raporumu alacağım ve artık evdeyim inş.
Kızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koyalım
benimde dogum tam 15 mayis gozukuyor. Simdi kizim 1-2 gun acele ederse alamicaz mi :). Haha
benimde dogum tam 15 mayis gozukuyor. Simdi kizim 1-2 gun acele ederse alamicaz mi :). Haha
yaa ben onu daha öncede duydum yemek yedikten sonra soluna yat diye. ama etrafı topla sofrayı topla yıka et derken yapamıyorum hiçCanım izne ayrilinca evde bol bol yat dinlen. Yemek yedikten sonra yarim saat soluna yat ögünlerden sonra. İnan kilosu farkedicek ozaman. En önemlisi sağlikli olmasi çok sükür sağlikli bebişin. Hayirli zamanda sağlikla doğsun inş. Artık güzel yüzlerinide dogunca görücez:)
ben geldim kızlarrr... bebişim yüzünü gene göstermedikordon yüzünün önündeymiş hep o yuzden yarıdan fazlası gözükmüyordu. ço kşükür herşey iyi. ama şöyle bişey var . şuanda ben 35+4 haftalık , ama bebek 34+4 haftalık gözüküyor.
45 cm , 2300 gr olmuşuz. 10 gün sonra çalışamaz raporumu alacağım ve artık evdeyim inş.
Annelik zor canim işte. Epidural neden almadin
ben göğüsün çatlayacağını hiç düşünmemiştim ya oraya bişey sürmedim.buyude de gögüslerim bundan sonra süreyim bari.karnım kaşınmaya başladı benımdeaynaya bakmaya korkuyorum çatlak görcem diye.şimdilik yok gibi şükür.
hayırlı olsun canımm ne güzel kavuşmussun bebeğine.artık ağrı sızı kalmamıştır.yırtık olmamasıda çok iyi.genelde ilk doğumlarda oluyor diye biliyorum.suni sancı almayıp kendi sancımla doğumu bekleseydim dedin mi canım?
evet canım ya bende senin bebeğini çok merak ediyorum.bu hafta olur artık belki.insan sancısı gelince sewinecek gibi oluyor değil mi :) bide gelmeme ihtimalini düşününce.sağlıkla kızını kucagına alırsın inş.bizi unutma doğumunun nasıl geçtiğini hele ki normal doğum olursa muhakkak haber ver bizze uygun oldugunda :))
Amin canım inşallah kesi yok siyriklar var bi kaç dedi az zorlanıyorum o da geçer inşallahAh canım şükür maşallah sana ve kuzuna.ah o suni sancıyı çok duydum ama şükür ki benim ilk doğumumda gerek kalmadı.37+4de doğmuştu benim kızımda senin gibi suyum gelmişti ama açılmam ilerledi şükür.ama normal doğummun sonrası toparlanma çabuk oluyor ya o çok güzel.kesi de yokmuş sende ne güzel.oturmakta kalkmakta da sorun olmaz.maşallah size ya atlattınız.Darısı başımıza.hoş benim normal şansım yok ikincisi Sezeryan olduğu için.ama normal doğuracaklara tek duam açılmanız çok çabuk olur inşallah.
Yarın mı doğum canım?Kizlarr napiyosunuzz? Kontrole giden anneler guzel haberlerle dönun insaAllah. Ben sabah hastaneye yatiyorum. Evi temizledim ne olur ne olmaz diye. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Optum bebislerinizi
Canım az bir zaman kalmış doğumuna zaten.bazı doktorlar gerçekten fazla pimpirikli oluyor ama bebeğin kilolu diye illa şeker olucak değil tabiki.belki ne biliyim bebeğin karın ölçüsünün fazla olması şekere işaret ediyorsa doktor bunu atlamak istemiyordur.bence çok takma ve doktorunu dinle.inşallah gene normal çıkar değerlerin ama ya çıkmazsa en azından tedbir alırsın canım.Merhaba kizlar
BUgun kontrolum vardi, biraz canim skildi. Doktor kizimin dogumunu yaptiran doktor. beni biliyo diye tekrar ona gitiim. Hamileligimin basindan beri senin ilk bebegin cok kiloluydu diyerek sekere takmis durumda. Kizim 41+1 de 3920 dogdu. Normal dogumla. daha kilolu olan bebeklerdr var. UsteliK ben de 20 kilo almistim. Ama seker falan hicbi sey yoktu. Bu hamileligimin 8. Haftasi aclik sekeri testi istedi, gayet normal cikti. 17. Hafta 75lik seker testi istedi, o da gayet normal. 28. Hafta bir ddaha75lik istedi, o da normal. Zaten sekere dair.bir belirti de yok. 34. Hafta ultrasona girdigimde bebegin kilosu ortalamaydi, sadece karin bolgesi sinirin ustunde imis. Bu sefer yine seker diye tutturdu. Her gun 4 defa aeker olctum. butun olcumler normal.cikti. bugun bebek 3150 gr Cikti ki bence gayet normal. Yielme karin bolgesini buyuk buldugu icin seker olc diye tutturdu. BEn de esim de hep normal cikiyor neden bu kadar israr ediyorsunuz tarzinda konustuk. O da bu sefer sinirlendi. ama ben cok yoruldum, hamileligimin basindan beri cok sukur her sey saglikli, ama.surekli beni geriyor. Gecen hafta 1 gun cok yorgundum, bebek az hareket etmisti, sonra normale donmustu, bunu duyunca hemen nst dedi, hicbi sey cikmadi tabi, hatta nst doktoru sen.niye geldin ki, bebegin de pek yaramaz falan dedi. Simdi seker olc eger yuksek olursa suni sanci verir dogumu baslatirim diyor. Toplam 9 10 kilo aldim. sekerlik bi durum yok. Strip bulmakta zorlaniyorum zaten, bosuna gunde 4 defa parmaklarimi deliyorum. cok skildim. Ve hicbi sey soyletmiyor, hemen sinirleniyor. Guvenimi sarsti acikcasi. Siz olsani naparsiniz. Az zaman kaldi, degistirmek istemiyorum, ama her sey normal giderken boyle ustume gelmesi, ve beni de onemsememekle suclamasi sinirimi bozuyor.
Biraz pimpirikli bir doktormuş ama son günlerin artık güvenecek başka bir doktor bulmakta zor gercekten. En doğru kararı sen verirsin hayirlisi olsun canim, bende ilk dogumumu yaptiran bu gebeligimde de 8 ay gittigim doktorumu değiştirmek zorunda kaldim son anda. Çok can sıkıcı bir durumMerhaba kizlar
BUgun kontrolum vardi, biraz canim skildi. Doktor kizimin dogumunu yaptiran doktor. beni biliyo diye tekrar ona gitiim. Hamileligimin basindan beri senin ilk bebegin cok kiloluydu diyerek sekere takmis durumda. Kizim 41+1 de 3920 dogdu. Normal dogumla. daha kilolu olan bebeklerdr var. UsteliK ben de 20 kilo almistim. Ama seker falan hicbi sey yoktu. Bu hamileligimin 8. Haftasi aclik sekeri testi istedi, gayet normal cikti. 17. Hafta 75lik seker testi istedi, o da gayet normal. 28. Hafta bir ddaha75lik istedi, o da normal. Zaten sekere dair.bir belirti de yok. 34. Hafta ultrasona girdigimde bebegin kilosu ortalamaydi, sadece karin bolgesi sinirin ustunde imis. Bu sefer yine seker diye tutturdu. Her gun 4 defa aeker olctum. butun olcumler normal.cikti. bugun bebek 3150 gr Cikti ki bence gayet normal. Yielme karin bolgesini buyuk buldugu icin seker olc diye tutturdu. BEn de esim de hep normal cikiyor neden bu kadar israr ediyorsunuz tarzinda konustuk. O da bu sefer sinirlendi. ama ben cok yoruldum, hamileligimin basindan beri cok sukur her sey saglikli, ama.surekli beni geriyor. Gecen hafta 1 gun cok yorgundum, bebek az hareket etmisti, sonra normale donmustu, bunu duyunca hemen nst dedi, hicbi sey cikmadi tabi, hatta nst doktoru sen.niye geldin ki, bebegin de pek yaramaz falan dedi. Simdi seker olc eger yuksek olursa suni sanci verir dogumu baslatirim diyor. Toplam 9 10 kilo aldim. sekerlik bi durum yok. Strip bulmakta zorlaniyorum zaten, bosuna gunde 4 defa parmaklarimi deliyorum. cok skildim. Ve hicbi sey soyletmiyor, hemen sinirleniyor. Guvenimi sarsti acikcasi. Siz olsani naparsiniz. Az zaman kaldi, degistirmek istemiyorum, ama her sey normal giderken boyle ustume gelmesi, ve beni de onemsememekle suclamasi sinirimi bozuyor.
Önce yarim saat uzan sonra topla sofrani yika bulaşiğini canım hiçbişey olmaz son haftalar biraz tembellik yapmaya hakkimiz varyaa ben onu daha öncede duydum yemek yedikten sonra soluna yat diye. ama etrafı topla sofrayı topla yıka et derken yapamıyorum hiç
canım sıkı ntılı ve zor bi karar bunu en iyi sen vereceksin güzellikle bu sıkntılarını bi konuşmayı denesen tekrardan inşallah güzel istediğin gibi bi doğum geçirirsinMerhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?