- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
tatlım doğum için mi yatıyorsun belki yazmış olabilriisn ama kaçırdım galbia bi sıkıntı yok inşallahKizlarr napiyosunuzz? Kontrole giden anneler guzel haberlerle dönun insaAllah. Ben sabah hastaneye yatiyorum. Evi temizledim ne olur ne olmaz diye. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Optum bebislerinizi
saka gibi
. Degistir bence canim. Azda kalsa bu kadar sinir bozucu olur anca. Ben dayanamazdim. Hem az kilo almissin hemde testlerin hep temiz cikmis daha ne olsun. Sen bilirsin tabiki yine ama. Zateb ozellerde bile dogumun basladiginda hastanede kim varsa o dogurtuyor. Pek bisey farketmez doktor degistirmen bence. Azarlayan doktorlarada karsilik verin cocukmuyuz biz. Isi bu onun ondan para kazaniyorlar. Neyse bu egolari anlamis degilimMerhaba kizlar
BUgun kontrolum vardi, biraz canim skildi. Doktor kizimin dogumunu yaptiran doktor. beni biliyo diye tekrar ona gitiim. Hamileligimin basindan beri senin ilk bebegin cok kiloluydu diyerek sekere takmis durumda. Kizim 41+1 de 3920 dogdu. Normal dogumla. daha kilolu olan bebeklerdr var. UsteliK ben de 20 kilo almistim. Ama seker falan hicbi sey yoktu. Bu hamileligimin 8. Haftasi aclik sekeri testi istedi, gayet normal cikti. 17. Hafta 75lik seker testi istedi, o da gayet normal. 28. Hafta bir ddaha75lik istedi, o da normal. Zaten sekere dair.bir belirti de yok. 34. Hafta ultrasona girdigimde bebegin kilosu ortalamaydi, sadece karin bolgesi sinirin ustunde imis. Bu sefer yine seker diye tutturdu. Her gun 4 defa aeker olctum. butun olcumler normal.cikti. bugun bebek 3150 gr Cikti ki bence gayet normal. Yielme karin bolgesini buyuk buldugu icin seker olc diye tutturdu. BEn de esim de hep normal cikiyor neden bu kadar israr ediyorsunuz tarzinda konustuk. O da bu sefer sinirlendi. ama ben cok yoruldum, hamileligimin basindan beri cok sukur her sey saglikli, ama.surekli beni geriyor. Gecen hafta 1 gun cok yorgundum, bebek az hareket etmisti, sonra normale donmustu, bunu duyunca hemen nst dedi, hicbi sey cikmadi tabi, hatta nst doktoru sen.niye geldin ki, bebegin de pek yaramaz falan dedi. Simdi seker olc eger yuksek olursa suni sanci verir dogumu baslatirim diyor. Toplam 9 10 kilo aldim. sekerlik bi durum yok. Strip bulmakta zorlaniyorum zaten, bosuna gunde 4 defa parmaklarimi deliyorum. cok skildim. Ve hicbi sey soyletmiyor, hemen sinirleniyor. Guvenimi sarsti acikcasi. Siz olsani naparsiniz. Az zaman kaldi, degistirmek istemiyorum, ama her sey normal giderken boyle ustume gelmesi, ve beni de onemsememekle suclamasi sinirimi bozuyor.
. Ben bu sekil yaptrdim canim. 48 tane var bu sekilde paket suslenmis ismi yazilmis halde. Cok uygun ve kisa zamanda geldiArkadaşlar hacı şeriften hangi bebek şekerlerinden aldınız acaba. İsim yazdırdınız mı bilgi verir misiniz.Bende almak istiyorum.
Haysın kendi sitesinde gecelik alan oldu mu tc falan istiyorda güvenli mi acaba.
Fiyatı nekadardı .48 tane yeterli olur mu ki ben 100 lük sepet şeklinde olanlardan düşündüm. Drajeleri de var sanki daha uygun geldi gibi.. Ben bu sekil yaptrdim canim. 48 tane var bu sekilde paket suslenmis ismi yazilmis halde. Cok uygun ve kisa zamanda geldiEki Görüntüle 1509703
. Hastane icin yaptrdim ben. Bana gore yeterli. Sen neyde kullanacaksin tabiki ona gore adet alirsin cnm. 32 tl mi neydi sanirim benim aldigimFiyatı nekadardı .48 tane yeterli olur mu ki ben 100 lük sepet şeklinde olanlardan düşündüm. Drajeleri de var sanki daha uygun geldi gibi.
birlaç tane daha koy canım 3 saatte bir değiştirsen yetmeyebilirbende 8 tane koydumm bilmiyorum ki inş yeter
ben 70 li yaptırdım kızlar dökme diye geçiyoFiyatı nekadardı .48 tane yeterli olur mu ki ben 100 lük sepet şeklinde olanlardan düşündüm. Drajeleri de var sanki daha uygun geldi gibi.
senin bir kızın varmış ne güzel bak bizde o da yok :)amin hayatım. inşallah
ayy ben de bebek aşerdim. oğlum gelse de :))
ay yok benim bitek belim ağrıdı bisüre çok az da kasıklarım. Okadar :))) evet o meşhur sancıyı anlamamak mümkün değilmiş bakalım :)hahahah seninki kesin kalıcı orda o zaman tatlımbenim bacak ağrılarım çatı ağrılarım çok oluyor ama öyle karnımdam çok fazla kasılma yada başka bişey hissetmiyorum yada ben acemi olduğum için anlamıyorum hayırlısı olsun gerçeğini görünce anlarız artık :)
ayy insallah toistcim :) yuruyus yapa yapa atariz ins kilolari:) bebisimizde gunes yer bi guzel ohh :)
Evet ya hep bi atak bekliyoruz ama bakalım kızım me zaman gelmek isteyecek :)Ben de bir hafta sonra başlayayım o zaman. 38. hafta bitmiş olur o zaman , gelsin diye beklerim :)
Evet 40a geldin artık her günün acaba bugün mü diye geçer. En güzel zamanda annesini çok zorlamadan kolaylıkla gelir inşallah canım :) Evet hemen hemen her gün bi doğum haberi geliyor artık :)
Hiç bir sitede daha önce karşılaşmamıştım. Kimlik bilgilerini giriyorsun aile sıra numarasına kadar istiyor . Gerçekten güvenli mi bir sorun olmaz demi .....Evet canım ben takımlarımı almıştım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.
canım tek tek ölçümleri ney bende en son gittigimde 35+6 idim
bpd si 34+4 çıktı
ama diger tarafları ileriydi
Hastanede ve eve gelenlere de ikram ederim diye düşündüm de .... Hastane icin yaptrdim ben. Bana gore yeterli. Sen neyde kullanacaksin tabiki ona gore adet alirsin cnm. 32 tl mi neydi sanirim benim aldigim
tek tek derken hangisi canım ben pek anlamıyorum
yazayım sana kagıttakileri
hangisi ne bilmiyorum ama bende böyle bişey var hafta biligleri olarak
GA(LMP) 35+4
GA(AUA) 35+0
value 2303 g
range 336(+/-)
age 33+5
Aa yok aman öyle bşy sormadı. Bence alma.Hiç bir sitede daha önce karşılaşmamıştım. Kimlik bilgilerini giriyorsun aile sıra numarasına kadar istiyor . Gerçekten güvenli mi bir sorun olmaz demi .....
Siz hangi adresten aldınız bende ordan bakayım...Aa yok aman öyle bşy sormadı. Bence alma.
Külot şeklimde olanlardan aldım ben canım :)Kizlar hasta bezi almak icin markete gittim ama bi turlu karar veremedim hangi markanin hangi bezini aldiniz?.. Bi de kulot seklinde olanlar var onlar nasil acaba?..
Hadi hayırlı haberler getir :)Yok valla kesin uyumam canım :)
Dojtordayim şimdi nstye girdik. Çok sıkıcı :)
Güle güle uyur kuzunu maşallah pek bi güzel beşiği :))kızçeler nasılsıniz ben 3 haftadır kontrole gitmiyorum herşey yolundadir inşallah bu hafta gidecegim amabebek odası yapmayacaktik ama dayanamadım boyasinı yaptık beşiği de kurduk yatak odasına şimdilik ufak beşik aldım bel ağrılarım karın ağrılarım oluyor birde mide yanmasi başladı kayinvalide doğuma kadar bizde annem haftaya gelecek temizlik yapacak o zamana kadar gelmez inşallah Bebişodayi tam tamamlamadik ama beşiğin fotosunu koyayim şimdilik tatlı telaş başladı bizim içinEki Görüntüle 1509579 Eki Görüntüle 1509580
Gunaydinlar herkese ..doğum yapan arkadaslarim hepinizin gözü aydin Rabbim anali babali büyütsün bebeklerinizi,mutlu huzurlu saglik dolu bir gelecek diliyorum bebeklerinizle birlikte.Darisi benim gibi diğer bekleyen anne adaylarinin basina inşaallah.
Ben de bugün ayrilisimi verdim 36.haftamda.Sabah evrak islerimle ugrastim.oradan kontrolume gittim.Pazartesi yoğunluğundan dolayı baya sira bekledim.ilk kez nst te baglandim.Bebeğim 2600 gr olmuş.Doktorum artik doğum başlasa da erken doğmuş kabul etmeyiz dedi.Haftaya tekrar cagirdi.Cati muayenemizi de yapacagini soyledi.Bizden haberler boyle..
ben geldim kızlarrr... bebişim yüzünü gene göstermedikordon yüzünün önündeymiş hep o yuzden yarıdan fazlası gözükmüyordu. ço kşükür herşey iyi. ama şöyle bişey var . şuanda ben 35+4 haftalık , ama bebek 34+4 haftalık gözüküyor.
45 cm , 2300 gr olmuşuz. 10 gün sonra çalışamaz raporumu alacağım ve artık evdeyim inş.
Rabbim yardımcın olsum canım inşallah hayırlı haberler getirirsin bize.Kizlarr napiyosunuzz? Kontrole giden anneler guzel haberlerle dönun insaAllah. Ben sabah hastaneye yatiyorum. Evi temizledim ne olur ne olmaz diye. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Optum bebislerinizi
Bence doktorunuz çok panik. Ben öyle bir doktorla doğum yapmak istemezdim üzgünümMerhaba kizlar
BUgun kontrolum vardi, biraz canim skildi. Doktor kizimin dogumunu yaptiran doktor. beni biliyo diye tekrar ona gitiim. Hamileligimin basindan beri senin ilk bebegin cok kiloluydu diyerek sekere takmis durumda. Kizim 41+1 de 3920 dogdu. Normal dogumla. daha kilolu olan bebeklerdr var. UsteliK ben de 20 kilo almistim. Ama seker falan hicbi sey yoktu. Bu hamileligimin 8. Haftasi aclik sekeri testi istedi, gayet normal cikti. 17. Hafta 75lik seker testi istedi, o da gayet normal. 28. Hafta bir ddaha75lik istedi, o da normal. Zaten sekere dair.bir belirti de yok. 34. Hafta ultrasona girdigimde bebegin kilosu ortalamaydi, sadece karin bolgesi sinirin ustunde imis. Bu sefer yine seker diye tutturdu. Her gun 4 defa aeker olctum. butun olcumler normal.cikti. bugun bebek 3150 gr Cikti ki bence gayet normal. Yielme karin bolgesini buyuk buldugu icin seker olc diye tutturdu. BEn de esim de hep normal cikiyor neden bu kadar israr ediyorsunuz tarzinda konustuk. O da bu sefer sinirlendi. ama ben cok yoruldum, hamileligimin basindan beri cok sukur her sey saglikli, ama.surekli beni geriyor. Gecen hafta 1 gun cok yorgundum, bebek az hareket etmisti, sonra normale donmustu, bunu duyunca hemen nst dedi, hicbi sey cikmadi tabi, hatta nst doktoru sen.niye geldin ki, bebegin de pek yaramaz falan dedi. Simdi seker olc eger yuksek olursa suni sanci verir dogumu baslatirim diyor. Toplam 9 10 kilo aldim. sekerlik bi durum yok. Strip bulmakta zorlaniyorum zaten, bosuna gunde 4 defa parmaklarimi deliyorum. cok skildim. Ve hicbi sey soyletmiyor, hemen sinirleniyor. Guvenimi sarsti acikcasi. Siz olsani naparsiniz. Az zaman kaldi, degistirmek istemiyorum, ama her sey normal giderken boyle ustume gelmesi, ve beni de onemsememekle suclamasi sinirimi bozuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?