2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlarr napiyosunuzz? Kontrole giden anneler guzel haberlerle dönun insaAllah. Ben sabah hastaneye yatiyorum. Evi temizledim ne olur ne olmaz diye. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Optum bebislerinizi
tatlım doğum için mi yatıyorsun belki yazmış olabilriisn ama kaçırdım galbia bi sıkıntı yok inşallah

Arkadaşlar hacı şeriften hangi bebek şekerlerinden aldınız acaba. İsim yazdırdınız mı bilgi verir misiniz.Bende almak istiyorum.

. Degistir bence canim. Azda kalsa bu kadar sinir bozucu olur anca. Ben dayanamazdim. Hem az kilo almissin hemde testlerin hep temiz cikmis daha ne olsun. Sen bilirsin tabiki yine ama. Zateb ozellerde bile dogumun basladiginda hastanede kim varsa o dogurtuyor. Pek bisey farketmez doktor degistirmen bence. Azarlayan doktorlarada karsilik verin cocukmuyuz biz. Isi bu onun ondan para kazaniyorlar. Neyse bu egolari anlamis degilim

Fiyatı nekadardı .48 tane yeterli olur mu ki ben 100 lük sepet şeklinde olanlardan düşündüm. Drajeleri de var sanki daha uygun geldi gibi.
. Hastane icin yaptrdim ben. Bana gore yeterli. Sen neyde kullanacaksin tabiki ona gore adet alirsin cnm. 32 tl mi neydi sanirim benim aldigim

amin hayatım. inşallah
ayy ben de bebek aşerdim. oğlum gelse de :))
senin bir kızın varmış ne güzel bak bizde o da yok :)

ay yok benim bitek belim ağrıdı bisüre çok az da kasıklarım. Okadar :))) evet o meşhur sancıyı anlamamak mümkün değilmiş bakalım :)

ayy insallah toistcim :) yuruyus yapa yapa atariz ins kilolari:) bebisimizde gunes yer bi guzel ohh :)

Inşallah canım ben attım kendimi yine sokaklara :)

Evet ya hep bi atak bekliyoruz ama bakalım kızım me zaman gelmek isteyecek :)

canım tek tek ölçümleri ney bende en son gittigimde 35+6 idim
bpd si 34+4 çıktı
ama diger tarafları ileriydi

tek tek derken hangisi canım ben pek anlamıyorum
yazayım sana kagıttakileri
hangisi ne bilmiyorum ama bende böyle bişey var hafta biligleri olarak

GA(LMP) 35+4
GA(AUA) 35+0
value 2303 g
range 336(+/-)
age 33+5

Hacı Şeriften başka bu şekilde isim yazdırıp çikolata siparişi verebileceğimiz yer var mı acaba ?

tek tek derken hangisi canım ben pek anlamıyorum
yazayım sana kagıttakileri
hangisi ne bilmiyorum ama bende böyle bişey var hafta biligleri olarak

GA(LMP) 35+4
GA(AUA) 35+0
value 2303 g
range 336(+/-)
age 33+5

mesela canım ;
bpd
fl
ac yazar karsılarındada hangi haftaya tekamül ettigi onu sormustum ama varsa yazarmısın

Kizlar hasta bezi almak icin markete gittim ama bi turlu karar veremedim hangi markanin hangi bezini aldiniz?.. Bi de kulot seklinde olanlar var onlar nasil acaba?..
Külot şeklimde olanlardan aldım ben canım :)

Yok valla kesin uyumam canım :)
Dojtordayim şimdi nstye girdik. Çok sıkıcı :)
Hadi hayırlı haberler getir :)

Güle güle uyur kuzunu maşallah pek bi güzel beşiği :))

Maşallah bebeğine canım :)

Üzülme o zamanlar çok oluyor bi ileri bi geri çıkıyor :)

Kizlarr napiyosunuzz? Kontrole giden anneler guzel haberlerle dönun insaAllah. Ben sabah hastaneye yatiyorum. Evi temizledim ne olur ne olmaz diye. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Optum bebislerinizi
Rabbim yardımcın olsum canım inşallah hayırlı haberler getirirsin bize.

Bence doktorunuz çok panik. Ben öyle bir doktorla doğum yapmak istemezdim üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…