2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yarın mı doğum canım?

Canim bebekte sorun var o yuzden yatiyorum.

tatlım doğum için mi yatıyorsun belki yazmış olabilriisn ama kaçırdım galbia bi sıkıntı yok inşallah

Kuzum bebegimde bir sorun vardi onceden beri. Gelisim geriligi biraz daha artti. O yuzden yatiyorum.

InsaAllah canim

ALLAH yardımcın olsum canım inşallah...

Amin cumlemizin insaAllah

Arkadaşlar hacı şeriften hangi bebek şekerlerinden aldınız acaba. İsim yazdırdınız mı bilgi verir misiniz.Bende almak istiyorum.
Canim ben 3 farkli çeşit bebek çikolatasi ve renkli draje siparişi verdim hepsini gümüş tabaklara koyup eve ve hastaneye gelenlere ikram edicem. Ben çok memnun kaldim isim etiketleride gayet güzel.

Eklentiler

• image.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 138
  • image.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya

kız hayırlı olsun benden önce kucağına alacaksın galiba

ben 20-25 tane koydum canım. çok mu bilmiyorum :)

1-2 gun kalacagımızı dusunerekten ben 20 tane koydum canım ne olur ne olmaz,ilk zamanlarda gunde 10 taneye yakın bez batırdıklarını duymuştum :))

ben de 15 tane koydum canım sen sezaryen olcaksın 2 gun yatarsın sanırım bence en az 20 tane koy nolur nolmaz :)
O zaman 10 tane daha koyayım kızlar fazla olsun az olmasın. Kaynanam her şeye ne gerek var diyip sinirlerim ziplatiyo şimdiden. Yok normal pede ne gerek var yok 1 pijama yeter fazlasına ne gerek var. Yok yüz gün mü kalacan sanki orda. Şimdiden müdahale ediyor.allahim sabır versin sonrası için cinnet gecirmiyim

CANIM SEN ESINE TAKILMA SIMDI KIZINI DUSUN, YARIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH :)

Allah yardımcın olsun canım

Ay canım hayırlısı olsun bakalım. Sağ salim kurtulun. Oda korkmuştur belki ondan. Sanırım doğumda olamayacaktı. O sorun çözüldü mü?

canım ben de 2 mayıstan itibaren izinli görünüyrom(cuma tatil oldugu için perş ayrılcam bende).senin doğum tarihin benden daha geç görünüyor takvimde nasıl daha erken izin süren doluyor.ben mi kendiminkini yanlış biliyorum acaba.

benimde çok çok nadir ara sıra kasık ağrılarım oluyor ama çok hareket ediyorum eğiliyorum ondan dolayıdır diyorum ayyy inşallah hafif olur bir avazda hepimiz kurtuluruz suni sancıya felan gerek kalmaz rabbimmmmm duy sesimiii

Canim bebekte sorun var o yuzden yatiyorum.

Kuzum bebegimde bir sorun vardi onceden beri. Gelisim geriligi biraz daha artti. O yuzden yatiyorum.

InsaAllah canim

Amin cumlemizin insaAllah
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzbizide haebrdar et

ayyy maşallah az kalmış canım eşinde belki içinde büyük bi heyecan yapıyor ama sana bişey diyemiyodur bazı insanların tepkileri farklı oluyor sen onu takma bebişini düşün sağlıcakla kucağına al inşallah

Canım ben 5 gün erken çıkıyorum. 32. haftadan sonra istediğin zaman çıkabilirsin. Ay başı yeni raporlama dönemine kalmak istemiyorum. Normalde 37. Haftam 7 Mayısta bitiyor, ben 2 Mayısta ayrılacağım.

daha bugün lafini ettik başıma geldi heralde.suyumdan sızıntı oldu bikaç saat önce sanki yürürken bi su indiğini iç çamaşırımı ıslattığını hissettim.lavaboya gittim ıslatmıs cıdden avuç içi kadar kısmı.az miktarda su akmış gibi.havuç suyuna başlıyım ben önlem olarak.yoğunlaşırsa şu eczanedeki testlerden yaparım.

Canım ben 5 gün erken çıkıyorum. 32. haftadan sonra istediğin zaman çıkabilirsin. Ay başı yeni raporlama dönemine kalmak istemiyorum. Normalde 37. Haftam 7 Mayısta bitiyor, ben 2 Mayısta ayrılacağım.
anladım canım oldu şimdi.ben zorunlu süren perşembe doluyor sandım.

Hastanede ve eve gelenlere de ikram ederim diye düşündüm de ...

Hacı Şeriften başka bu şekilde isim yazdırıp çikolata siparişi verebileceğimiz yer var mı acaba ?
. Ben bilmiyorum. Arastirdim haci serif uygundu guzel yapiyorlar. Her siteyede guvenme bence.

. Allah yardimcin olsun canim. Ins sag saglim sorusuz doguracaksin :) kendi istegnlemi sezeryan olacaksin

Arkadasim hic kafana takma bence bebegin kilosu birazda genetik benim buyuk kizim 4.5 kg kucuk kizim 5 kg dogdu ve ikiside normal dogum.suan oglumda 2 kg yani buyuk ihtimalle oda kilolu dogacak bende seker falanda yok dedigim gibi babalarida bende 5 kg dogmusuz tanamen genetik uzme sen tatli canini hayirli dogumlar olsun hepimize insallah

Kizlar bu mayis ayinda doguranlarda. Itibaren ilk cocuga 300 ikinci ye 400 3. 500 tl verilecekti. Mayistan itibaren oldugu icin sansliyiz sanirim. 144 u aramis arkadasim oyle demisler. Bu konusa baska bilgisi olan varmi.
Mayıs ama 15inden sonra diye biliyorum. Babalık izni şuan 5 gün mayıs 15 ten sonra 10 gün. İnşallah kızım babasına kıyak geçer :))

Bu gidişle sen o cinneti geçirirsin tatlım malesef.aman ne karışup duruyor ki sinir yaa.Benimki hiç karışmaz sağolsun böyle şeylere.azcık çenesini tutsun yaa.eşine kızma tatlım sen doğuma gireceksin o dokuz doğuracak dışarıda.onun hüznü çökmüştür adama.sonuçta dışarıda kalmak çok zor.Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah kuzunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…