- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
ALLAH yardımcın olsum canım inşallah...Kizlarr napiyosunuzz? Kontrole giden anneler guzel haberlerle dönun insaAllah. Ben sabah hastaneye yatiyorum. Evi temizledim ne olur ne olmaz diye. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Optum bebislerinizi
https://www.haysshop.com/arama/anabayan?permalink=anabayan&tema=anne-adayi&page=2 buradan almıştım.Siz hangi adresten aldınız bende ordan bakayım...
Yarın mı doğum canım?
tatlım doğum için mi yatıyorsun belki yazmış olabilriisn ama kaçırdım galbia bi sıkıntı yok inşallah
Külot şeklimde olanlardan aldım ben canım :)
Hadi hayırlı haberler getir :)
Güle güle uyur kuzunu maşallah pek bi güzel beşiği :))
Maşallah bebeğine canım :)
Üzülme o zamanlar çok oluyor bi ileri bi geri çıkıyor :)
Rabbim yardımcın olsum canım inşallah hayırlı haberler getirirsin bize.
Bence doktorunuz çok panik. Ben öyle bir doktorla doğum yapmak istemezdim üzgünüm
ALLAH yardımcın olsum canım inşallah...
Allah yardımcınız olsun canım güzel haberler aliriz inşCanim bebekte sorun var o yuzden yatiyorum.
Kuzum bebegimde bir sorun vardi onceden beri. Gelisim geriligi biraz daha artti. O yuzden yatiyorum.
InsaAllah canim
Amin cumlemizin insaAllah
Canim ben 3 farkli çeşit bebek çikolatasi ve renkli draje siparişi verdim hepsini gümüş tabaklara koyup eve ve hastaneye gelenlere ikram edicem. Ben çok memnun kaldim isim etiketleride gayet güzel.Arkadaşlar hacı şeriften hangi bebek şekerlerinden aldınız acaba. İsim yazdırdınız mı bilgi verir misiniz.Bende almak istiyorum.
kız hayırlı olsun benden önce kucağına alacaksın galiba
ben 20-25 tane koydum canım. çok mu bilmiyorum :)
1-2 gun kalacagımızı dusunerekten ben 20 tane koydum canım ne olur ne olmaz,ilk zamanlarda gunde 10 taneye yakın bez batırdıklarını duymuştum :))
O zaman 10 tane daha koyayım kızlar fazla olsun az olmasın. Kaynanam her şeye ne gerek var diyip sinirlerim ziplatiyo şimdiden. Yok normal pede ne gerek var yok 1 pijama yeter fazlasına ne gerek var. Yok yüz gün mü kalacan sanki orda. Şimdiden müdahale ediyor.allahim sabır versin sonrası için cinnet gecirmiyimben de 15 tane koydum canım sen sezaryen olcaksın 2 gun yatarsın sanırım bence en az 20 tane koy nolur nolmaz :)
CANIM SEN ESINE TAKILMA SIMDI KIZINI DUSUN, YARIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH :)Kızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
Allah yardımcın olsun canımKızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
Kızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
canım ben de 2 mayıstan itibaren izinli görünüyrom(cuma tatil oldugu için perş ayrılcam bende).senin doğum tarihin benden daha geç görünüyor takvimde nasıl daha erken izin süren doluyor.ben mi kendiminkini yanlış biliyorum acaba.Selam kızlar,
4-5 gündür giremiyorum. Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Benimde bu Perşembe doğum isnim başlayacak. Perşembe son yani. O yüzden işte biraz yoğunum. Bir aksilik olmazsa 20 Mayıs ta doğum olacak. 35+2 de bebişim 2650 idi. Bakalım kaç doğacak. Doktor 3300 diyor ama bence 39 hafta bittiğinde daha fazla olur gibi kilosu. @2bilinmeyen in bebeklerinden haber çıktı mı acaba?
benimde çok çok nadir ara sıra kasık ağrılarım oluyor ama çok hareket ediyorum eğiliyorum ondan dolayıdır diyorum ayyy inşallah hafif olur bir avazda hepimiz kurtuluruz suni sancıya felan gerek kalmaz rabbimmmmm duy sesimiiisenin bir kızın varmış ne güzel bak bizde o da yok :)
ay yok benim bitek belim ağrıdı bisüre çok az da kasıklarım. Okadar :))) evet o meşhur sancıyı anlamamak mümkün değilmiş bakalım :)
Inşallah canım ben attım kendimi yine sokaklara :)
Evet ya hep bi atak bekliyoruz ama bakalım kızım me zaman gelmek isteyecek :)
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzbizide haebrdar etCanim bebekte sorun var o yuzden yatiyorum.
Kuzum bebegimde bir sorun vardi onceden beri. Gelisim geriligi biraz daha artti. O yuzden yatiyorum.
InsaAllah canim
Amin cumlemizin insaAllah
ayyy maşallah az kalmış canım eşinde belki içinde büyük bi heyecan yapıyor ama sana bişey diyemiyodur bazı insanların tepkileri farklı oluyor sen onu takma bebişini düşün sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
Canım ben 5 gün erken çıkıyorum. 32. haftadan sonra istediğin zaman çıkabilirsin. Ay başı yeni raporlama dönemine kalmak istemiyorum. Normalde 37. Haftam 7 Mayısta bitiyor, ben 2 Mayısta ayrılacağım.canım ben de 2 mayıstan itibaren izinli görünüyrom(cuma tatil oldugu için perş ayrılcam bende).senin doğum tarihin benden daha geç görünüyor takvimde nasıl daha erken izin süren doluyor.ben mi kendiminkini yanlış biliyorum acaba.
anladım canım oldu şimdi.ben zorunlu süren perşembe doluyor sandım.Canım ben 5 gün erken çıkıyorum. 32. haftadan sonra istediğin zaman çıkabilirsin. Ay başı yeni raporlama dönemine kalmak istemiyorum. Normalde 37. Haftam 7 Mayısta bitiyor, ben 2 Mayısta ayrılacağım.
Hastanede ve eve gelenlere de ikram ederim diye düşündüm de ...
. Ben bilmiyorum. Arastirdim haci serif uygundu guzel yapiyorlar. Her siteyede guvenme bence.Hacı Şeriften başka bu şekilde isim yazdırıp çikolata siparişi verebileceğimiz yer var mı acaba ?
. Allah yardimcin olsun canim. Ins sag saglim sorusuz doguracaksin :) kendi istegnlemi sezeryan olacaksinKızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
Arkadasim hic kafana takma bence bebegin kilosu birazda genetik benim buyuk kizim 4.5 kg kucuk kizim 5 kg dogdu ve ikiside normal dogum.suan oglumda 2 kg yani buyuk ihtimalle oda kilolu dogacak bende seker falanda yok dedigim gibi babalarida bende 5 kg dogmusuz tanamen genetik uzme sen tatli canini hayirli dogumlar olsun hepimize insallahMerhaba kizlar
BUgun kontrolum vardi, biraz canim skildi. Doktor kizimin dogumunu yaptiran doktor. beni biliyo diye tekrar ona gitiim. Hamileligimin basindan beri senin ilk bebegin cok kiloluydu diyerek sekere takmis durumda. Kizim 41+1 de 3920 dogdu. Normal dogumla. daha kilolu olan bebeklerdr var. UsteliK ben de 20 kilo almistim. Ama seker falan hicbi sey yoktu. Bu hamileligimin 8. Haftasi aclik sekeri testi istedi, gayet normal cikti. 17. Hafta 75lik seker testi istedi, o da gayet normal. 28. Hafta bir ddaha75lik istedi, o da normal. Zaten sekere dair.bir belirti de yok. 34. Hafta ultrasona girdigimde bebegin kilosu ortalamaydi, sadece karin bolgesi sinirin ustunde imis. Bu sefer yine seker diye tutturdu. Her gun 4 defa aeker olctum. butun olcumler normal.cikti. bugun bebek 3150 gr Cikti ki bence gayet normal. Yielme karin bolgesini buyuk buldugu icin seker olc diye tutturdu. BEn de esim de hep normal cikiyor neden bu kadar israr ediyorsunuz tarzinda konustuk. O da bu sefer sinirlendi. ama ben cok yoruldum, hamileligimin basindan beri cok sukur her sey saglikli, ama.surekli beni geriyor. Gecen hafta 1 gun cok yorgundum, bebek az hareket etmisti, sonra normale donmustu, bunu duyunca hemen nst dedi, hicbi sey cikmadi tabi, hatta nst doktoru sen.niye geldin ki, bebegin de pek yaramaz falan dedi. Simdi seker olc eger yuksek olursa suni sanci verir dogumu baslatirim diyor. Toplam 9 10 kilo aldim. sekerlik bi durum yok. Strip bulmakta zorlaniyorum zaten, bosuna gunde 4 defa parmaklarimi deliyorum. cok skildim. Ve hicbi sey soyletmiyor, hemen sinirleniyor. Guvenimi sarsti acikcasi. Siz olsani naparsiniz. Az zaman kaldi, degistirmek istemiyorum, ama her sey normal giderken boyle ustume gelmesi, ve beni de onemsememekle suclamasi sinirimi bozuyor.
Mayıs ama 15inden sonra diye biliyorum. Babalık izni şuan 5 gün mayıs 15 ten sonra 10 gün. İnşallah kızım babasına kıyak geçer :))Kizlar bu mayis ayinda doguranlarda. Itibaren ilk cocuga 300 ikinci ye 400 3. 500 tl verilecekti. Mayistan itibaren oldugu icin sansliyiz sanirim. 144 u aramis arkadasim oyle demisler. Bu konusa baska bilgisi olan varmi.
Bu gidişle sen o cinneti geçirirsin tatlım malesef.aman ne karışup duruyor ki sinir yaa.Benimki hiç karışmaz sağolsun böyle şeylere.azcık çenesini tutsun yaa.eşine kızma tatlım sen doğuma gireceksin o dokuz doğuracak dışarıda.onun hüznü çökmüştür adama.sonuçta dışarıda kalmak çok zor.Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah kuzunu.O zaman 10 tane daha koyayım kızlar fazla olsun az olmasın. Kaynanam her şeye ne gerek var diyip sinirlerim ziplatiyo şimdiden. Yok normal pede ne gerek var yok 1 pijama yeter fazlasına ne gerek var. Yok yüz gün mü kalacan sanki orda. Şimdiden müdahale ediyor.allahim sabır versin sonrası için cinnet gecirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?