Bence yazma kesinlikle.Hiç bir sitede daha önce karşılaşmamıştım. Kimlik bilgilerini giriyorsun aile sıra numarasına kadar istiyor . Gerçekten güvenli mi bir sorun olmaz demi .....
Kızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
Canım havuç suyu, armut ve ayva çok iyi geliyor. Bir daha olursa doktora git bence.daha bugün lafini ettik başıma geldi heralde.suyumdan sızıntı oldu bikaç saat önce sanki yürürken bi su indiğini iç çamaşırımı ıslattığını hissettim.lavaboya gittim ıslatmıs cıdden avuç içi kadar kısmı.az miktarda su akmış gibi.havuç suyuna başlıyım ben önlem olarak.yoğunlaşırsa şu eczanedeki testlerden yaparım.
Ben tüm paketi attım bavula. Önceden açmak hijyenik olmaz diye okumuştum. Ne de olsa hastane ortamı.Kızlar hastane çantasına kaç tane bebek bezi koyalım
Bende tüm paketi koydum. Açmamak en iyisi. Zaten çok aşırı büyük değil.Ben tüm paketi attım bavula. Önceden açmak hijyenik olmaz diye okumuştum. Ne de olsa hastane ortamı.
Son gun alingan olman normal canim. Ne buyuk heyecan şimdi bu gece uyku yok sana, Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin inş canım. Yaz bize kendini iyi hissettigin zaman. Dualarımız seninle. Ayrica birak konusan konussun sen cantanda herseyin yediginden bulundur eksik olacagina fazla olsunKızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
Bende tüm paketi koydum. Açmamak en iyisi. Zaten çok aşırı büyük değil.
canım normal devlet memurlarına zaten babalık izni 10 gündü. Bu çıkan yasada ssklılara babalık izni 3 günden 5 güne çıktıMayıs ama 15inden sonra diye biliyorum. Babalık izni şuan 5 gün mayıs 15 ten sonra 10 gün. İnşallah kızım babasına kıyak geçer :))
Doktor da amma abartmış,şeker yok işte ne diye durmadan yapıyor ki. Ben sadece 20küsür haftalarda şeker testi yaptırdım. 50 gr yüksek çıkmıştı, sonra 100 grlık yaptı normal çıktı. Bi daha da yapmadı. Ben olsam çoktan değiştirirdim doktoru ama yine de sen bilirsin. Şimdi son zamanlara da gelmişsin. Zor bi durum. İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap. En doğru kararı yine sen vereceksin. Hayırlısı olsun hakkında canım.Merhaba kizlar
BUgun kontrolum vardi, biraz canim skildi. Doktor kizimin dogumunu yaptiran doktor. beni biliyo diye tekrar ona gitiim. Hamileligimin basindan beri senin ilk bebegin cok kiloluydu diyerek sekere takmis durumda. Kizim 41+1 de 3920 dogdu. Normal dogumla. daha kilolu olan bebeklerdr var. UsteliK ben de 20 kilo almistim. Ama seker falan hicbi sey yoktu. Bu hamileligimin 8. Haftasi aclik sekeri testi istedi, gayet normal cikti. 17. Hafta 75lik seker testi istedi, o da gayet normal. 28. Hafta bir ddaha75lik istedi, o da normal. Zaten sekere dair.bir belirti de yok. 34. Hafta ultrasona girdigimde bebegin kilosu ortalamaydi, sadece karin bolgesi sinirin ustunde imis. Bu sefer yine seker diye tutturdu. Her gun 4 defa aeker olctum. butun olcumler normal.cikti. bugun bebek 3150 gr Cikti ki bence gayet normal. Yielme karin bolgesini buyuk buldugu icin seker olc diye tutturdu. BEn de esim de hep normal cikiyor neden bu kadar israr ediyorsunuz tarzinda konustuk. O da bu sefer sinirlendi. ama ben cok yoruldum, hamileligimin basindan beri cok sukur her sey saglikli, ama.surekli beni geriyor. Gecen hafta 1 gun cok yorgundum, bebek az hareket etmisti, sonra normale donmustu, bunu duyunca hemen nst dedi, hicbi sey cikmadi tabi, hatta nst doktoru sen.niye geldin ki, bebegin de pek yaramaz falan dedi. Simdi seker olc eger yuksek olursa suni sanci verir dogumu baslatirim diyor. Toplam 9 10 kilo aldim. sekerlik bi durum yok. Strip bulmakta zorlaniyorum zaten, bosuna gunde 4 defa parmaklarimi deliyorum. cok skildim. Ve hicbi sey soyletmiyor, hemen sinirleniyor. Guvenimi sarsti acikcasi. Siz olsani naparsiniz. Az zaman kaldi, degistirmek istemiyorum, ama her sey normal giderken boyle ustume gelmesi, ve beni de onemsememekle suclamasi sinirimi bozuyor.
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına yavrunu. Hiç korkma, ne güzel yarın karnındaki kucağında olacak :) Tadını çıkar, kimseyi takmamaya çalış. Bugün hamileliğinin son günü ne de olsa, keyfini çıkar :)Kızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
Eczane pedlerinden hemen al istersen, kafan rahat eder. Suyun sızmışsa da doktora gidersin canım.daha bugün lafini ettik başıma geldi heralde.suyumdan sızıntı oldu bikaç saat önce sanki yürürken bi su indiğini iç çamaşırımı ıslattığını hissettim.lavaboya gittim ıslatmıs cıdden avuç içi kadar kısmı.az miktarda su akmış gibi.havuç suyuna başlıyım ben önlem olarak.yoğunlaşırsa şu eczanedeki testlerden yaparım.
ayy kızlarr loğusa şerbetimizi yapmaya başladık. inşallah lezzetli ve bereketli olur. allah güzelce içirmeyi nasip eder :)
Doktor da amma abartmış,şeker yok işte ne diye durmadan yapıyor ki. Ben sadece 20küsür haftalarda şeker testi yaptırdım. 50 gr yüksek çıkmıştı, sonra 100 grlık yaptı normal çıktı. Bi daha da yapmadı. Ben olsam çoktan değiştirirdim doktoru ama yine de sen bilirsin. Şimdi son zamanlara da gelmişsin. Zor bi durum. İçinden nasıl geçiyorsa öyle yap. En doğru kararı yine sen vereceksin. Hayırlısı olsun hakkında canım.
Ben de genetik oldugunu düsünüyorum a.ıkcası. Buyuk gorumcem 4.200 dogmuş ki kızım cok benzer halasına, ozellikle yapı olarak. Erkek kardeşim de aynı 4200. Ailede kilolu bebekler var. Ben 3500 dogmuşum. Benim korkum bu ultrason cihazının hata payı. Yani 3150 ya, +-300 dedi doktor. hadi 3400 olsa doguma kadar 3700 olur. Aynı kızım gibi.Arkadasim hic kafana takma bence bebegin kilosu birazda genetik benim buyuk kizim 4.5 kg kucuk kizim 5 kg dogdu ve ikiside normal dogum.suan oglumda 2 kg yani buyuk ihtimalle oda kilolu dogacak bende seker falanda yok dedigim gibi babalarida bende 5 kg dogmusuz tanamen genetik uzme sen tatli canini hayirli dogumlar olsun hepimize insallah
Bence doktorunuz çok panik. Ben öyle bir doktorla doğum yapmak istemezdim üzgünüm
iki günde ne değişmiş ki bebeği nerde görmüşte böyle bikarar almış ben bu drları anlamıyrum neden ısrarla sezeryan diyolar ki canım daha önceden bi sıkın varmıydı şimdi mi çıktıKizlar dua istiyorum sizden.. Cuma gunu yuzde doksan normal diyen doktor bugun beni arayip carsamba gel sezaryen yapalim dedi.. Hen gittik.yanina nstlerin pek istedigim gibi degil ne.olur ne.olmaz alalim riske atmayalim dedi.. Canimiz sikildi cok.. Bi de korkuttu bizi bebekte sorun olabilir diyo.. Nolur dua edin dogru karari verelim ve bebegim iyi olsun..
Zor bir durum. İnşallah hiç bi sorun çıkmaz ve sağlıcakla kavuşursun bebeğine.Ya bu kadar seker testi isteyince bir ara degistirsem mi diye düşüdüm. Ama burada gidebileceğim 1 2 hastane var. Bir tanesi cok pahalı ve uzak. Bu hem eve yakın hem üniversite hastanesi. O yuzden burdan bi doktor baktım. Eşimcok yogun calısıyor. Onun müsait oldugu zamanlara ayarlamıştık. O yuzden neyse idare edeyim demistim. Ama şimdi acıkcası dogumda Allah korusun herhangi bir komplikasyon olursa bu kadın sogukkanlı karar verebilcek mi diye düsünmeye basladım. Kızımda son ay gittim bu kadına. Kontrollere pahalı dedigim hastaneye gidiyodum. Ordaki doktor cok iyiydi. Buna da zaten geldikten bir süre sonra dogum yaptıgım için anlayamadım heralde. Değistirmiycem heralde, ama guvenim sarsıldı.
Canım doktor sezaryen dediyse riske atma istersen. Ya da başka bi doktora görünme şansın varsa görün dicem ama sürekli kontrolünü yapan doktor da sanki daha iyi bilir gibi. İnşallah hayırlısı neyse o olsun. Allah yardımcınız olsunKizlar dua istiyorum sizden.. Cuma gunu yuzde doksan normal diyen doktor bugun beni arayip carsamba gel sezaryen yapalim dedi.. Hen gittik.yanina nstlerin pek istedigim gibi degil ne.olur ne.olmaz alalim riske atmayalim dedi.. Canimiz sikildi cok.. Bi de korkuttu bizi bebekte sorun olabilir diyo.. Nolur dua edin dogru karari verelim ve bebegim iyi olsun..
Onceden 40 haftayı doldursun istiyordum. Şİmdi kayınvalidem gelcek 1 mayısta. Diyorum 2sinde dogsun artık. O kadar bunaldım ki. Bi de ne soylesem ben sanki bebegini hiç düsünmeyen ilgisiz cahil bir anneymisim gibi karşılık veriyor.. Degistir bence canim. Azda kalsa bu kadar sinir bozucu olur anca. Ben dayanamazdim. Hem az kilo almissin hemde testlerin hep temiz cikmis daha ne olsun. Sen bilirsin tabiki yine ama. Zateb ozellerde bile dogumun basladiginda hastanede kim varsa o dogurtuyor. Pek bisey farketmez doktor degistirmen bence. Azarlayan doktorlarada karsilik verin cocukmuyuz biz. Isi bu onun ondan para kazaniyorlar. Neyse bu egolari anlamis degilim
canım özelde mi dwvelttemi bu şekilde davrandılarKatılıyorum canım. Ben zaten paniğim. Ama su durumda cok secenegim de yok. Doktor zaten açılma tamamlanınca gelip dogumu yaptırp iç dikişleri yapıp gidiyor. Ben de artık ebelere umut bağlamış durumdayım. ONlar da ilk doğumumda dovcekti beni ya neyse.
Sagol canım. Ya mesela fetal eko istedi bizden. Ayrıntılı ultrason zamanları. Kİ fetal eko kalbinde problem gorulen veya kardesinin kalbinde problem olanlara yapılıyormus. Fiyatı da cok pahalı 150 lira faln. Ben neden istiyorsunuz bi problem mi var gibisinden sordum. Yok kalbinde bir skıntı gormedim ama bu ultrasonlar anlamayabilir dedi. Ben yaptırmak istemediğimi belirttim. Tavır yaptı , sen bilirsin o zaman diyo.canım sıkı ntılı ve zor bi karar bunu en iyi sen vereceksin güzellikle bu sıkntılarını bi konuşmayı denesen tekrardan inşallah güzel istediğin gibi bi doğum geçirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?