2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet kesinlikle oyle. Ben degistiremiycem heralde. Ama bu sefer biraz dogum korkusu oluştu. Şİmdi iyice panik oldum.

BU haftaya kadar olmayan seker bu haftadan sonra birden cıkar mı, onu da merak ediyorum. Hani oyle bir ihtimal varsa yine ölceyim falan ama bosuna da insan zaten son zamanlar, uyuyamıyosun nefes alamıyosun bunalmışsın, zor geliyo her sey. Keyfini süremedim basından beri.

nasıl bi adammış bu yaa sen itiraz ettiğin için bu şekilde davranıyor belkide şuna bak ya paranla rezil olmak bu olsa gerek.

canım özelde mi dwvelttemi bu şekilde davrandılar
Ozel hastane canım. YAni üniversite hastanesi, ama özel. Sorun su ki burada kadınlar dogum yaparken gıkları cıkmıyor. Suni sancı bile olsa. Sanırım yapısal bi sey. Ben bagırınca bunlar naz yapıyomuşum gibi düşündü. Sus artık herkes seni dinliyo falan filan kızdılar bana.

nasıl bi adammış bu yaa sen itiraz ettiğin için bu şekilde davranıyor belkide şuna bak ya paranla rezil olmak bu olsa gerek.
Valla aynen canım. Tam parayla rezil olma durumu. Her ultrasona 90 lira para veriyorum. Klinik kontrolleri 30 lira. Mesela agrım var diyosun, ultrason yerinde bakamam klinige gel diyor. Prosedur boyle. Ama dedigim gibi iyi hastane 1 2 tane. Mesela burada yakında bir devlet hastanesi var. Orda sezeryan olmuştu pakistanlı bir arkadaşım. 2 gun sonra dikişleri patlamış. 2 ay acı cektim her gun pansuman oldum diyor. Hemsire demiş ki bazen doktorların işi oluyor aceleyle iyi dikemiyolar. Dusunsene. Benim gittiğim buranın en iyisi oldugu için, mecbur.

Yuhh yani inanamiyorum ister ozel olsun ister devlet hastanesi bir insanin ağri eşigi düşükse acı çekiyorsa tabiki bağirir ne merhametsiz vicdansiz insanlar bende cok ağladim yeri geldi bağirdim kimse gikini çikarmadi tersine biticek diyip telkin ettiler hep. Kolay sanki canından can çikiyor resmen. Keşke imkanin olsada o hastaneye birdaha gitmesen canım

Mayıs ama 15inden sonra diye biliyorum. Babalık izni şuan 5 gün mayıs 15 ten sonra 10 gün. İnşallah kızım babasına kıyak geçer :))
. Ins cnm benimde oyle:)))))

tek onlar biliyor zaten sadece akil versinler pff takma canimm

Bence yazma kesinlikle.

O da stres yapmıştır illaki tatlım, erkekler daha Güçsüz bu konularda :))

Canım havuç suyu, armut ve ayva çok iyi geliyor. Bir daha olursa doktora git bence.

Eczane pedlerinden hemen al istersen, kafan rahat eder. Suyun sızmışsa da doktora gidersin canım.
bikac kere olunca risklimi kizlar.epey olursa su azalir diye dusunmustum ben.testi alsam nasil yapicam bide ic camasirimdaki islakligami surecegim.

Sezeryan normal dogum farketmez canım her iki şekilde de yavrularimiza kavuşucaz inş. Hem haftasıda gayet güzel beni tek düşündüren sağliğiyla ilgili söyledikleri, elindeki nstler le birlikte birde başka bir doktora gitsen daha iyi olmaz mi canim. Allah yardimciniz olsun. İnşallah sağlikla kucagina alirsin yavrunu canım

iki günde ne değişmiş ki bebeği nerde görmüşte böyle bikarar almış ben bu drları anlamıyrum neden ısrarla sezeryan diyolar ki canım daha önceden bi sıkın varmıydı şimdi mi çıktı
Bilmiyorum canim yaa nst sonclarina bakarak almis karari ama nst sonuclarim iki hafyadir hep ayni.cikiyo.. Bi suru korkuttu beni bebegin beyninde kalbimde sorun olabilir dedi.. İstersen bekle ama sorumluluk sana ait dedi.. Nstler.kotu degil ama supheliymis.. Ciktim agladim hep.. İnsallah iyidir bebegim.. İcimden bir ses iyi plduguni soyluyor sezaryen icin doktor oyle diyodur.insallah..

evet tatlım. 2 yaşında kızım. istersen ödünç vereyim. ama çok yaramaz. baş etmek imkansız

Canim biz de iki hafta geriden geliyorduk,kapatti allaha sukur.ben kendimi cok yoruyordum,annem geldi 2hafta dinlendim,cok hareket etmedim.pekmez,muz,hurma,et,süt,baklagil yedim hep,faydasini gördüm özellikle dinlenmenin.son haftalar daha hizli buyuyorlar,bebisin arayi kapatir canim merak etme

Aynen canim bencede nasil dogdugu onemli degil.. Yavrum iyi olsun da brn nasil olsa dogururum.. Ama kafama takilan soyledikleri.. İki haftadir hep boyle cikiyor nstler.. Kotu degil ama tam istenildigi gibi de degilmis.. Niye simdi.boyle soyledi ki.. İnsallah sirf sezaryene zorlamak icindir..

onlar bana ingilizce urduca kızıyordu ben de onlara turkce kızıyordum. ıste insan istiyor ki guzel huzurlu bir dogum gecirsin. ama her zaman nasip olmuyor. Allah saglık versin de napalım. Dedigim gibi iyi hastane yok baska. 1 tane daha var ama 1 saate yakın yol gidiyosun.

Kizlar bir sey soracagim size,cumartesi sezeryen olacagim ama spinel mi yoksa epidurel mi karar veremedim.sizce hangisi daha iyi?

canım eşin bilinçli biriyse sezeryan istemediği için morali bozuktur.
sezeryan süüreci zor.
ama merak etme burda hepimizin duası seninle bitanem.
müsait oldukça güzel haberlerini ver de mutlu et bizi.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

1 gün kalacam hastanede 10 tane yeterli olur mu
yeter bence
.ben sezeryan olacam nasipse 12 mayısta ..
bende bi 10 tane alayım ..bebeklere hiç belli olmaz..iki tanede kullana bilirsin on tanede yetmeye bilir..
ALLAH yardımcın olsun..sağ salim bebişine kavuş

Canım para almak için mi yapıyor yoksa?sonuçta üniversite hastanesiyse araştırma yapıyoruz diye devleti sömürüyor olabilirler.seni de alet ediyordur.ay aklıma başka bişey de gelmiyor.haklısın sonuçta şeker de durup durup şimdi çıkmaz.ay bilemiyor ki insan neden böyle davranır bu doktorlar.canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran.

takma onu sen bebişinin gelişine odaklan
çünkü bu mutluluğu bidaha yaşayamassın..

onlar insanmıymış :) suni sancı alıyosun ve gıkın çıkımıyo maşallah canım darısı bize ne deyim :)

kuzum sen nerde yaşıyosun nasıl bir yer orası hiç mi insanlık yok dava açsan kazanırsın bu ne biçim iş böyle yaa seninki iyiyse kötüyü düşünemiyorum zaten

tatlım bence sonuçlarını al iyi bi özel dra sor. bence senin drun sezeryan yapmak istiyor normalle uğraşmak istemiyor önemli olan bebişin sağlıklı olması inşallah bi sıkıntı yoktur. yani bu zamana kadr bu adam her usgde neye bakmış ki şimdiye kadar anlamamış görememiş o kadar usgye girdiğin halde göremediyse bence bu işi bilmiyor. ben usgye gittiğimde her çocuğun beynini kalbişni görüyorum drum hemen oraya bakıyor 2 3 dk da bana yüzünü elini ayaklarını gösteriyor. bence başka bi dra göster sezeryan yada normal önemli değil ama böyle bi sağlık problemin sana yıkması hoş olmaz ama bence bi sıkıntı yok içini ferah tut sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…