ne kadar terbiyesizler ya.Ozel hastane canım. YAni üniversite hastanesi, ama özel. Sorun su ki burada kadınlar dogum yaparken gıkları cıkmıyor. Suni sancı bile olsa. Sanırım yapısal bi sey. Ben bagırınca bunlar naz yapıyomuşum gibi düşündü. Sus artık herkes seni dinliyo falan filan kızdılar bana.
Canim hep bakti ve hep cok iyi bebek cok iyi dedi durdu.. Simdi de yine ayrintili usgye girdim sikinti cikmadi cok sukur.. Olayin sokunu yeni atlattik yarin bir ozel bir de devlete gidicem ama bu saatten sonra nasil doktor bulurum bilmiyorum.. İnsallah bebgim.iyidir de doktor sezaryen icin boyle yapiyordur.. Dua edin..onlar insanmıymış :) suni sancı alıyosun ve gıkın çıkımıyo maşallah canım darısı bize ne deyim :)
kuzum sen nerde yaşıyosun nasıl bir yer orası hiç mi insanlık yok dava açsan kazanırsın bu ne biçim iş böyle yaa seninki iyiyse kötüyü düşünemiyorum zaten
tatlım bence sonuçlarını al iyi bi özel dra sor. bence senin drun sezeryan yapmak istiyor normalle uğraşmak istemiyor önemli olan bebişin sağlıklı olması inşallah bi sıkıntı yoktur. yani bu zamana kadr bu adam her usgde neye bakmış ki şimdiye kadar anlamamış görememiş o kadar usgye girdiğin halde göremediyse bence bu işi bilmiyor. ben usgye gittiğimde her çocuğun beynini kalbişni görüyorum drum hemen oraya bakıyor 2 3 dk da bana yüzünü elini ayaklarını gösteriyor. bence başka bi dra göster sezeryan yada normal önemli değil ama böyle bi sağlık problemin sana yıkması hoş olmaz ama bence bi sıkıntı yok içini ferah tut sıkıntı yapma
Evet canim onu ayarlamaya calisiyoruz.. Doktoruma sezaryen.olsam bile haftaya olmak istiyorum dedim o zamana kadar da arastircaz.. İnsallah iyi haberler aliriz.. Sezaryen ya da.normal.umrumda degil bebegim iyi olsun da..
Rabbim yol göstersin hemen 2. Ve 3. Doktor görüşü al imkanın varsa. Ben kordon meselesinde öyle yapmıştım içim çok rahatladı.Kizlar dua istiyorum sizden.. Cuma gunu yuzde doksan normal diyen doktor bugun beni arayip carsamba gel sezaryen yapalim dedi.. Hen gittik.yanina nstlerin pek istedigim gibi degil ne.olur ne.olmaz alalim riske atmayalim dedi.. Canimiz sikildi cok.. Bi de korkuttu bizi bebekte sorun olabilir diyo.. Nolur dua edin dogru karari verelim ve bebegim iyi olsun..
Evet canım ebeler iyi çıkar inşallah gerisini çok duymamaya çalış madem. Sonuçta bebeğinde bir sıkıntı yok çok şükür.Katılıyorum canım. Ben zaten paniğim. Ama su durumda cok secenegim de yok. Doktor zaten açılma tamamlanınca gelip dogumu yaptırp iç dikişleri yapıp gidiyor. Ben de artık ebelere umut bağlamış durumdayım. ONlar da ilk doğumumda dovcekti beni ya neyse.
Canim yarın bence de başka bi doktora git mutlaka sadece nst sonucuna göre karar vermek bana tuhaf geldi..gittigin diger dr da sezeryan derse o zaman olursun. Önemli olan sağlıklıca kucağımza alalım da artk hangisi hakkmzda hayirlysa o olsun.Bilmiyorum canim yaa nst sonclarina bakarak almis karari ama nst sonuclarim iki hafyadir hep ayni.cikiyo.. Bi suru korkuttu beni bebegin beyninde kalbimde sorun olabilir dedi.. İstersen bekle ama sorumluluk sana ait dedi.. Nstler.kotu degil ama supheliymis.. Ciktim agladim hep.. İnsallah iyidir bebegim.. İcimden bir ses iyi plduguni soyluyor sezaryen icin doktor oyle diyodur.insallah..
Canim cok ciciler Gule güle dagit. Ben de yaptırcam nerde yaptirabilrm uygun güzel bi yer varmi çarşıda bildiğin.Kızımın şekerlerini yaptım
Yani aslında değil canım ama bende de olmuştu riske atamadım gittim doktora. Sonuç bukadardan bişey olmaz demişti.bikac kere olunca risklimi kizlar.epey olursa su azalir diye dusunmustum ben.testi alsam nasil yapicam bide ic camasirimdaki islakligami surecegim.
Ya her millet anlayıslı olamıyor yengem anlatıyor da rusyada ebeler dogum sırasında bagıran kadınlara iliskiye girerken de böyle bagırıyomuydun yaparken düsüncektin simdi hic sesini cıkarma diye azarlıyolarmıs ne kadar insanlık dısı ne kadar ayıp.Ozel hastane canım. YAni üniversite hastanesi, ama özel. Sorun su ki burada kadınlar dogum yaparken gıkları cıkmıyor. Suni sancı bile olsa. Sanırım yapısal bi sey. Ben bagırınca bunlar naz yapıyomuşum gibi düşündü. Sus artık herkes seni dinliyo falan filan kızdılar bana.
şuan normal olacak gibi gözüküyor. ama eli kulağında gibi hissediyorum. o yüzden yapalım dedik. ama dolap da çok uzun süre kalabiliyormuş. bide içinde bozulacak hiçbirşey yokki. şişelere koyarak dolapda muhafaza edicez. oradan hastaneye giderken alırız yanımıza.Sezeryan mıydı senin dogumun? Ben normal düşünüyorum ama serbet olayini ne yapacağımı bilmiyorum. Ne kadar süre dayanir ki şerbet?
Ay eline sağlık demek el emeği göz nuru :) hayırlısıyla güle güle dağıt canımKızımın şekerlerini yaptım
Canim epeydir takip edemiyodum yeni gördüm doğum yapacagini saglikla al bebeğini kucağına ins. Kolay bi doğumun olsun ins. Darısı da bize.Kızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
Sağol canım ben kendim yaptım baraj yolundan aldım sueno diye bi mağazadan fiyatlar uygundu çarşıda melek girmezde var ama fiyatları bilmiyorumCanim cok ciciler Gule güle dagit. Ben de yaptırcam nerde yaptirabilrm uygun güzel bi yer varmi çarşıda bildiğin.
Maşaallah canım ya,zor da olsa yanında artık kuzun :)Canlar Merhaba. ..
Size mis kokulu kızımın yanından yazıyorum bu defa.. Rabbime yüzbinlerce şükür olsun.
Bugüne kadar kader birliği yaptık beraber ağladım üzüldüm sevindik güldük. Doğumunu haber verdim size ama malum fırsat tekrar bulamadım ama içim kalmıştı sizde. Hepinizin yazdıklarına tek tek cevap vermeyi isterdim. Ama şu durumumda çok zor o kadar zaman ayırmak. Genel yazacam canım arkadaşlarım.
Sabah uyandım yürürken bir anda bir bardak su dökülmüş gibi bişey hissettim iç çamaşırı vecdolayisiyla pijamada. Idrar mi bu derken daha du gibi ve beyaz olduğundan farklı olduğunu anladım. Sonra tabi durmadı zaten be ben hemen duş aldım eşimi çağırdım doktorum izinliydi şansa. Nst ye gittim sancılar başlamış dediler doktor muayenede evet suyun gelmiş seni bi daha gönderiyim panik olursun dedi bide suyum hala devam ediyor bi yandan. Tamam dedim neyse öyle böyle saat 1 de falan ebe geldi muayene etti daha 1 gün yada 1 buçuk gün var dedi. Suni sancı takıldı serum doktor hanım saat 4 gibi geldi ve 2 katına çıkardı serumu artıracaz dedi ve kaçta olursa ben gelicem doğuma dedi. Ebe yle kaldık başbaşa. Şimdi kızlar bu söyleyeceklerim tamamen benim doğumuma ilgili ne sezeryana ne normale bu açıdan bakmayın.
Sancım beni öbür dünyaya götürüp getirecek cinsten di ve 8 saat aralıksız sürdü hastaneyi yıktim nerdeyse. Bütün kattaki hastalar elrman falan avazimdan Ağlamış kadinlsr ve eşleri. Annemler ve kayinvalidemler. Asla sizin korkacak birşeyin iz yok bunun için yazmıyorum. Sadece ben çektim aynen aktarım aynı duruma düşen olursa bilgilerin diye yazıyorum.
Beni bitiren suni sancı olmuş arkadaşlar ama suyum 37. Haftada açılınca ya 3-4 gün sancı bekleyip suyum biter bitmez sezeryana alırlardi doğum başlamazsa. Ben normal istediğim için ve suni sancı yi bilmediğimden tamam diyip yattım. Rabbim kimseye yaşatmasın böyle doğumu çok çok zor oldu.
Ama kızlar bu demek değildir her suni sancı kötü ve normal olmamalı falan. Benimki öyle gelişti.gi için öyle oldu. Sancılar bitip bebegin çıktığında Bağırmaktan sesim kisilmis onu gordugum an herseyi unuttum.ALLAHIMIN mucizesiydi... Buna değerdi dedi ve sarılıp kokladim. O yprgunluga ragmen ona bakmaktan uyuyamadim bütün gece. Anlatilamaz guzellikte bir duygu ydu ne kadar zor olursa olsun Rabbim hepinize yasatsin hayırlı zamanda.
10cm acilmayi bekledi ebe acilma icin ve doktor geldikten sonra artik bisry kalmamisti yapacak bir iki iikinmada cikti bebis. Ve yirtik olmadi. Bir kac siyrikla atlattik. Belirlenen doğum tarihine göre 20 gün önce oldu. Tartttığımizdan daha azdı kilosu. 2800 gr 49 cm oldu. Tamamlayabilirsek 3.5u bulurdu kilo ama binlerce şükür buna da.
Bebegim mışıl mışıl uyuyor suan. Inan herseye değer duş bile alsam özlüyorum. Ayaktayim arada dinleniyorum uzanıp.
Şimdilik bu kadar umarım bişeylere yardimci olabilmisimdir... hepinize hayırlı doğumlar . Hepinize dua ettim çok. Allahım hepinizin yardımcısı olsun.. çok öptü sizleri ve minislerinizi.. sorunuz olursa bakacam ara ara.
Hayırlı olsun canım ne güzel çabuk olmuş darısı bizlere,ayrıntıları senden de bekliyoruz :)Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Beni doktorum şuan kendini fazla zorlama yürüyüşe 38den itibaren yükleneceğiz dedi,öncesi tehlikeli olabilir,38 bencede kararında :)siz biyolog musunuz gerçekten.tıbbı konularda bilgili gibisiniz :) havuc suyunu duymustum içebilirim aslında bazen bende de akıntı fazla oluyor gibi.
olabilir canım doğru zamanlama :) bende 38 de yapıcam.
bikac kere olunca risklimi kizlar.epey olursa su azalir diye dusunmustum ben.testi alsam nasil yapicam bide ic camasirimdaki islakligami surecegim.
onlar insanmıymış :) suni sancı alıyosun ve gıkın çıkımıyo maşallah canım darısı bize ne deyim :)
kuzum sen nerde yaşıyosun nasıl bir yer orası hiç mi insanlık yok dava açsan kazanırsın bu ne biçim iş böyle yaa seninki iyiyse kötüyü düşünemiyorum zaten
Gecen iste beni nst ye ginderdiginde ordakiler sasırdı, nıye burdasın dediler, bebegin gayet saglıklı falan dediler. Bilmiyorum bazen aklıma o da geliyo ama bazen de diyorum hepsi boyle degil, heralde bunun tipi boyle.Canım para almak için mi yapıyor yoksa?sonuçta üniversite hastanesiyse araştırma yapıyoruz diye devleti sömürüyor olabilirler.seni de alet ediyordur.ay aklıma başka bişey de gelmiyor.haklısın sonuçta şeker de durup durup şimdi çıkmaz.ay bilemiyor ki insan neden böyle davranır bu doktorlar.canım içinden nasıl geliyorsa öyle davran.
CANIM SEN ESINE TAKILMA SIMDI KIZINI DUSUN, YARIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH :)
Allah yardımcın olsun canım
Ay canım hayırlısı olsun bakalım. Sağ salim kurtulun. Oda korkmuştur belki ondan. Sanırım doğumda olamayacaktı. O sorun çözüldü mü?
benimde çok çok nadir ara sıra kasık ağrılarım oluyor ama çok hareket ediyorum eğiliyorum ondan dolayıdır diyorum ayyy inşallah hafif olur bir avazda hepimiz kurtuluruz suni sancıya felan gerek kalmaz rabbimmmmm duy sesimiii
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzbizide haebrdar et
ayyy maşallah az kalmış canım eşinde belki içinde büyük bi heyecan yapıyor ama sana bişey diyemiyodur bazı insanların tepkileri farklı oluyor sen onu takma bebişini düşün sağlıcakla kucağına al inşallah
. Ben bilmiyorum. Arastirdim haci serif uygundu guzel yapiyorlar. Her siteyede guvenme bence.
. Allah yardimcin olsun canim. Ins sag saglim sorusuz doguracaksin :) kendi istegnlemi sezeryan olacaksin
Bu gidişle sen o cinneti geçirirsin tatlım malesef.aman ne karışup duruyor ki sinir yaa.Benimki hiç karışmaz sağolsun böyle şeylere.azcık çenesini tutsun yaa.eşine kızma tatlım sen doğuma gireceksin o dokuz doğuracak dışarıda.onun hüznü çökmüştür adama.sonuçta dışarıda kalmak çok zor.Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah kuzunu.
Bence yazma kesinlikle.
O da stres yapmıştır illaki tatlım, erkekler daha Güçsüz bu konularda :))
Canım havuç suyu, armut ve ayva çok iyi geliyor. Bir daha olursa doktora git bence.
Ben tüm paketi attım bavula. Önceden açmak hijyenik olmaz diye okumuştum. Ne de olsa hastane ortamı.
Son gun alingan olman normal canim. Ne buyuk heyecan şimdi bu gece uyku yok sana, Allah sağlikla kucağina almayi nasip etsin inş canım. Yaz bize kendini iyi hissettigin zaman. Dualarımız seninle. Ayrica birak konusan konussun sen cantanda herseyin yediginden bulundur eksik olacagina fazla olsun
canım eşin bilinçli biriyse sezeryan istemediği için morali bozuktur.
sezeryan süüreci zor.
ama merak etme burda hepimizin duası seninle bitanem.
müsait oldukça güzel haberlerini ver de mutlu et bizi.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yeter bence
.ben sezeryan olacam nasipse 12 mayısta ..
bende bi 10 tane alayım ..bebeklere hiç belli olmaz..iki tanede kullana bilirsin on tanede yetmeye bilir..
ALLAH yardımcın olsun..sağ salim bebişine kavuş
takma onu sen bebişinin gelişine odaklan
çünkü bu mutluluğu bidaha yaşayamassın..
Çok teşekkür ederim canım dualarınızı eksik etmeyin saçma sapan korkular icersindeyimCanim epeydir takip edemiyodum yeni gördüm doğum yapacagini saglikla al bebeğini kucağına ins. Kolay bi doğumun olsun ins. Darısı da bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?