2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ne kadar terbiyesizler ya.
sancıya da ağrıya da saygıları yok.
yazık valla

Yeni bi doktora göründüm bugün kızlar 4 boyutlu ultrason icin gitmistim dediginiz gibi gec kalmısım yüzünü net göremedik rahim duvarına yapıstırmıs kendini agzını yüzünü yedigim:) yan profil falan gördüm bide kafasının arkasından ne kadar cok sacı vardı uzamıs bide :) cuma günü kendi doktorum ölcümlerinde kilosuna 2900 demisti bugün bu dr 3350 dedi 3-4 günde bu kadar kilo alması imkansız hangisi dogrudur ki kafam karıstı

Canim hep bakti ve hep cok iyi bebek cok iyi dedi durdu.. Simdi de yine ayrintili usgye girdim sikinti cikmadi cok sukur.. Olayin sokunu yeni atlattik yarin bir ozel bir de devlete gidicem ama bu saatten sonra nasil doktor bulurum bilmiyorum.. İnsallah bebgim.iyidir de doktor sezaryen icin boyle yapiyordur.. Dua edin..

H hukukcu_ bencede baska bi doktora muhakkak gorun canim zamanin var nasilsa
Evet canim onu ayarlamaya calisiyoruz.. Doktoruma sezaryen.olsam bile haftaya olmak istiyorum dedim o zamana kadar da arastircaz.. İnsallah iyi haberler aliriz.. Sezaryen ya da.normal.umrumda degil bebegim iyi olsun da..

Rabbim yol göstersin hemen 2. Ve 3. Doktor görüşü al imkanın varsa. Ben kordon meselesinde öyle yapmıştım içim çok rahatladı.

Evet canım ebeler iyi çıkar inşallah gerisini çok duymamaya çalış madem. Sonuçta bebeğinde bir sıkıntı yok çok şükür.

Canim yarın bence de başka bi doktora git mutlaka sadece nst sonucuna göre karar vermek bana tuhaf geldi..gittigin diger dr da sezeryan derse o zaman olursun. Önemli olan sağlıklıca kucağımza alalım da artk hangisi hakkmzda hayirlysa o olsun.

bikac kere olunca risklimi kizlar.epey olursa su azalir diye dusunmustum ben.testi alsam nasil yapicam bide ic camasirimdaki islakligami surecegim.
Yani aslında değil canım ama bende de olmuştu riske atamadım gittim doktora. Sonuç bukadardan bişey olmaz demişti.

Ya her millet anlayıslı olamıyor yengem anlatıyor da rusyada ebeler dogum sırasında bagıran kadınlara iliskiye girerken de böyle bagırıyomuydun yaparken düsüncektin simdi hic sesini cıkarma diye azarlıyolarmıs ne kadar insanlık dısı ne kadar ayıp.

Sezeryan mıydı senin dogumun? Ben normal düşünüyorum ama serbet olayini ne yapacağımı bilmiyorum. Ne kadar süre dayanir ki şerbet?
şuan normal olacak gibi gözüküyor. ama eli kulağında gibi hissediyorum. o yüzden yapalım dedik. ama dolap da çok uzun süre kalabiliyormuş. bide içinde bozulacak hiçbirşey yokki. şişelere koyarak dolapda muhafaza edicez. oradan hastaneye giderken alırız yanımıza.

Canim epeydir takip edemiyodum yeni gördüm doğum yapacagini saglikla al bebeğini kucağına ins. Kolay bi doğumun olsun ins. Darısı da bize.

Maşaallah canım ya,zor da olsa yanında artık kuzun :)

Kızlar ben gece 02:50 kucağıma aldım oğlumu normal doğumla hastaneye geldim 1 saat sonra doğdu oğlumuz atahan bir görseniz nasıl tatlı ayrıntıları sonra konuşuruz rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Hayırlı olsun canım ne güzel çabuk olmuş darısı bizlere,ayrıntıları senden de bekliyoruz :)

siz biyolog musunuz gerçekten.tıbbı konularda bilgili gibisiniz :) havuc suyunu duymustum içebilirim aslında bazen bende de akıntı fazla oluyor gibi.

olabilir canım doğru zamanlama :) bende 38 de yapıcam.
Beni doktorum şuan kendini fazla zorlama yürüyüşe 38den itibaren yükleneceğiz dedi,öncesi tehlikeli olabilir,38 bencede kararında :)

bikac kere olunca risklimi kizlar.epey olursa su azalir diye dusunmustum ben.testi alsam nasil yapicam bide ic camasirimdaki islakligami surecegim.

Canım günlük ped şeklinde o zaten,iç çamaşırına yapıştır,eğer gelen suyunsa zaten gelmeye devam edermiş bir kerelik gelip kesilmezmiş,suyunsa rengi tamamen maviye dönecek pedin orta kısmının,bana doktorum böyle söyledi..ben kullandım daha önce..

Pakistandayım. Mesela hemsireler cok iyiydi. Baya ilgilendiler. Sıcakkanlılar. Az basşim donsün hemen koşup su getiriyolar moral veriyolar falan. Ama ebeler iyi degildi. o zaman ben onu dusunememiştim bile. tek derdim kızımı kucagıma alıp eve gitmekti. Ama şimdi dusununce gercekten canım skılıyor. Allah hepimizi ve yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.

Gecen iste beni nst ye ginderdiginde ordakiler sasırdı, nıye burdasın dediler, bebegin gayet saglıklı falan dediler. Bilmiyorum bazen aklıma o da geliyo ama bazen de diyorum hepsi boyle degil, heralde bunun tipi boyle.

CANIM SEN ESINE TAKILMA SIMDI KIZINI DUSUN, YARIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH :)

Allah yardımcın olsun canım

Ay canım hayırlısı olsun bakalım. Sağ salim kurtulun. Oda korkmuştur belki ondan. Sanırım doğumda olamayacaktı. O sorun çözüldü mü?

. Ben bilmiyorum. Arastirdim haci serif uygundu guzel yapiyorlar. Her siteyede guvenme bence.

. Allah yardimcin olsun canim. Ins sag saglim sorusuz doguracaksin :) kendi istegnlemi sezeryan olacaksin

Bence yazma kesinlikle.

O da stres yapmıştır illaki tatlım, erkekler daha Güçsüz bu konularda :))

Canım havuç suyu, armut ve ayva çok iyi geliyor. Bir daha olursa doktora git bence.

Ben tüm paketi attım bavula. Önceden açmak hijyenik olmaz diye okumuştum. Ne de olsa hastane ortamı.

yeter bence
.ben sezeryan olacam nasipse 12 mayısta ..
bende bi 10 tane alayım ..bebeklere hiç belli olmaz..iki tanede kullana bilirsin on tanede yetmeye bilir..
ALLAH yardımcın olsun..sağ salim bebişine kavuş

takma onu sen bebişinin gelişine odaklan
çünkü bu mutluluğu bidaha yaşayamassın..

Kızlar çok teşekkür ederim moral verdiniz bana. Dualarınızı eksik etmeyin hepiniz iyi ki varsınız. Bu zamana kadar hep iyi kötü günler geçirdik birbirimizi görmeden birbirimizin acisina üzüldük mutluluğuna sevindik. Hiç kimsenin kuramayacagi bir bağ kurduk. Rabbim hepimizin evlatkarini bagislasin kucağımıza sağ salim alalım. Yarın ilk fırsatta size haber verecem umarım korkularim yersiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…