2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
tabiki canim o kadar zaman tasidik annelige sartladik kendimizi iyi olsunlar saglikli gelsinler onemli olan o.ewhamlanma sen biseyi yoktur bebegin.

Yani aslında değil canım ama bende de olmuştu riske atamadım gittim doktora. Sonuç bukadardan bişey olmaz demişti.
bi kez daha olursa test yapicam bebegin sivisi cikarsa giderim canim.sagol.

anladim canim mantikli hemen kesilmiyodur.ic camasirimi degistirdim bi kez daha islaklik hissedersem alicam o pedlerden.enfeksiyonda var bende o da boyle biseye sebep olabiliyormus.umarim ondandir.yuruyusu bi skintin yoksa 38den oncede fazla yorulmadan yapabilirsin canim.ben uzun zamandir yapiyorum.

H hukukcu_ canım bence kesinlikle baska doktora gorun. biraz tuhaf geldi bana da. Hakkında hayırlısı olsunç
@Ariver canım Allah yardımcın olsun. Bak en gec 1 ay içinde her seyi unutup bebeginle gezmelere bile cıkacaksın inşaallah, boyle düişün. İnşaallah her sey kolay ve saglıklı bir şekilde olur.

dualarımız seninle bitanem. miniği de öp hepimizin yerine ilk fırsatta

Kizlar bir sey soracagim size,cumartesi sezeryen olacagim ama spinel mi yoksa epidurel mi karar veremedim.sizce hangisi daha iyi?
Ben çok güvendiğim bir anestezi uzmanıyla görüştüm canım, normal doğumda epidural, sezeryan da spinelin en uygunu olduğunu söyledi. Kısmetse bende spinel anezteziyle doğum yapacağım

Çok teşekkür ederim canım dualarınızı eksik etmeyin saçma sapan korkular icersindeyim
Yarın 2 de sana dya ediyor olacağım canım hiç kimseyi takma kayınvalideni felan boşver odaklan yavruna kavuşmaya az kaldı hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor :)

Maşallah yavrunaaa :*

Kizlarr napiyosunuzz? Kontrole giden anneler guzel haberlerle dönun insaAllah. Ben sabah hastaneye yatiyorum. Evi temizledim ne olur ne olmaz diye. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Optum bebislerinizi
Rabbim yardımcınız olsun, dualarımız seninle, bizi habersiz bırakma tamam mı?

Ben yerim senin yavrunu, hiç kokrma canım bişi hissetmiceksin zaten, hele yavrunu görünce dünya ile olan bağın kesilecek, oh ne şanslısın, bizi merakta bırakma yaz tamam mı canım, Allah yardımcınız olsun, sağlıkla gelsin yavrun

Ben senin yerinde olsam değiştiririm doktoru, devlete git bence bir de

Kızımın şekerlerini yaptım
Çok güzel ellerine sağlık :)

Kızlar biz muayene olduk, 3264 gr 51 cm kızım, suyumuz ,iyiymiş kızım biraz yukarıda muhtemelen haftasını doldurup doğacak dedi, ama olur ya acil bir durum olur koşar gelirsin dedi :)):):)
Maşallah canım.36 hayali kurarken 40. Hafyaları görüceksiniz desene.sağlıklı hayırlı zamanda gelsinler hepside inşallah.

Kızlar biz muayene olduk, 3264 gr 51 cm kızım, suyumuz ,iyiymiş kızım biraz yukarıda muhtemelen haftasını doldurup doğacak dedi, ama olur ya acil bir durum olur koşar gelirsin dedi :)):):)
Maşallah benim sarya ma Zeyneb'e eşlik ediyor kuzum Sarya'mız :-*

Canim kendi telasimdan sana yazamadim.. Allah hayirli etsin insallah sag salim kavus bebisine.. Su donemde biraz stresli olmaniz cok normal yeni bir hayata adim atacaksiniz ama tadini cikarin bence.. Bebegin bu gece son kez karninda uuyup yarin yaninda uyuyacak insallah.. Bu cok guzel bisey.. Bize haber ver firsat buldukca.. Bize de dua et.. Bi de bebisini kokla dogunca bizim yerimize de.. Dualarimiz seninle her sey cok guzel olacak merak etme..

@Ariver hayirlisiyla al yavrunu kucagina canim..
safakmeley masaallah Saryacigimiza koca kiz olmus:)
lilalila enfeksiyonda yapabilir evet canim, sen dikkatli ol, ben plates yapiyorum ara ara da yuruyorum ama 38de iyice arttircaz ins:)

Selamlar kizlarr..benim bebek biraz iriymis.Yani doktor sen bilirsin ama biraz zor dogurursun sen bunu dogana kadar 4 kiloyu gecer 4.5 felan olur dedi ama istersen normalde yapabiliriz dedi.ilk dogumum tirstim bende.. yani illa normal olsun diye tutturmayayim diyorum bi yanimda normal mi yapsam diyo ama cesaret etmesi zor biraz.siz olsaniz ne yapardiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…