tabiki canim o kadar zaman tasidik annelige sartladik kendimizi iyi olsunlar saglikli gelsinler onemli olan o.ewhamlanma sen biseyi yoktur bebegin.Canim hep bakti ve hep cok iyi bebek cok iyi dedi durdu.. Simdi de yine ayrintili usgye girdim sikinti cikmadi cok sukur.. Olayin sokunu yeni atlattik yarin bir ozel bir de devlete gidicem ama bu saatten sonra nasil doktor bulurum bilmiyorum.. İnsallah bebgim.iyidir de doktor sezaryen icin boyle yapiyordur.. Dua edin..
Evet canim onu ayarlamaya calisiyoruz.. Doktoruma sezaryen.olsam bile haftaya olmak istiyorum dedim o zamana kadar da arastircaz.. İnsallah iyi haberler aliriz.. Sezaryen ya da.normal.umrumda degil bebegim iyi olsun da..
bi kez daha olursa test yapicam bebegin sivisi cikarsa giderim canim.sagol.Yani aslında değil canım ama bende de olmuştu riske atamadım gittim doktora. Sonuç bukadardan bişey olmaz demişti.
anladim canim mantikli hemen kesilmiyodur.ic camasirimi degistirdim bi kez daha islaklik hissedersem alicam o pedlerden.enfeksiyonda var bende o da boyle biseye sebep olabiliyormus.umarim ondandir.yuruyusu bi skintin yoksa 38den oncede fazla yorulmadan yapabilirsin canim.ben uzun zamandir yapiyorum.Maşaallah canım ya,zor da olsa yanında artık kuzun :)
Hayırlı olsun canım ne güzel çabuk olmuş darısı bizlere,ayrıntıları senden de bekliyoruz :)
Beni doktorum şuan kendini fazla zorlama yürüyüşe 38den itibaren yükleneceğiz dedi,öncesi tehlikeli olabilir,38 bencede kararında :)
Canım günlük ped şeklinde o zaten,iç çamaşırına yapıştır,eğer gelen suyunsa zaten gelmeye devam edermiş bir kerelik gelip kesilmezmiş,suyunsa rengi tamamen maviye dönecek pedin orta kısmının,bana doktorum böyle söyledi..ben kullandım daha önce..
dualarımız seninle bitanem. miniği de öp hepimizin yerine ilk fırsattaKızlar çok teşekkür ederim moral verdiniz bana. Dualarınızı eksik etmeyin hepiniz iyi ki varsınız. Bu zamana kadar hep iyi kötü günler geçirdik birbirimizi görmeden birbirimizin acisina üzüldük mutluluğuna sevindik. Hiç kimsenin kuramayacagi bir bağ kurduk. Rabbim hepimizin evlatkarini bagislasin kucağımıza sağ salim alalım. Yarın ilk fırsatta size haber verecem umarım korkularim yersiz çıkar
Ben normal doğum istiyorum ama acil sezaryen olacak olursam spinal olucam.Kizlar bir sey soracagim size,cumartesi sezeryen olacagim ama spinel mi yoksa epidurel mi karar veremedim.sizce hangisi daha iyi?
Ben çok güvendiğim bir anestezi uzmanıyla görüştüm canım, normal doğumda epidural, sezeryan da spinelin en uygunu olduğunu söyledi. Kısmetse bende spinel anezteziyle doğum yapacağımKizlar bir sey soracagim size,cumartesi sezeryen olacagim ama spinel mi yoksa epidurel mi karar veremedim.sizce hangisi daha iyi?
Yarın 2 de sana dya ediyor olacağım canım hiç kimseyi takma kayınvalideni felan boşver odaklan yavruna kavuşmaya az kaldı hayırlı uğurlu olsun şimdidenÇok teşekkür ederim canım dualarınızı eksik etmeyin saçma sapan korkular icersindeyim
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık, çok güzel görünüyor :)kızçeler nasılsıniz ben 3 haftadır kontrole gitmiyorum herşey yolundadir inşallah bu hafta gidecegim amabebek odası yapmayacaktik ama dayanamadım boyasinı yaptık beşiği de kurduk yatak odasına şimdilik ufak beşik aldım bel ağrılarım karın ağrılarım oluyor birde mide yanmasi başladı kayinvalide doğuma kadar bizde annem haftaya gelecek temizlik yapacak o zamana kadar gelmez inşallah Bebişodayi tam tamamlamadik ama beşiğin fotosunu koyayim şimdilik tatlı telaş başladı bizim içinEki Görüntüle 1509579 Eki Görüntüle 1509580
Maşallah yavrunaaa :*ben geldim kızlarrr... bebişim yüzünü gene göstermedikordon yüzünün önündeymiş hep o yuzden yarıdan fazlası gözükmüyordu. ço kşükür herşey iyi. ama şöyle bişey var . şuanda ben 35+4 haftalık , ama bebek 34+4 haftalık gözüküyor.
45 cm , 2300 gr olmuşuz. 10 gün sonra çalışamaz raporumu alacağım ve artık evdeyim inş.
Rabbim yardımcınız olsun, dualarımız seninle, bizi habersiz bırakma tamam mı?Kizlarr napiyosunuzz? Kontrole giden anneler guzel haberlerle dönun insaAllah. Ben sabah hastaneye yatiyorum. Evi temizledim ne olur ne olmaz diye. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Optum bebislerinizi
Ben yerim senin yavrunu, hiç kokrma canım bişi hissetmiceksin zaten, hele yavrunu görünce dünya ile olan bağın kesilecek, oh ne şanslısın, bizi merakta bırakma yaz tamam mı canım, Allah yardımcınız olsun, sağlıkla gelsin yavrunKızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
Ben senin yerinde olsam değiştiririm doktoru, devlete git bence bir deKizlar dua istiyorum sizden.. Cuma gunu yuzde doksan normal diyen doktor bugun beni arayip carsamba gel sezaryen yapalim dedi.. Hen gittik.yanina nstlerin pek istedigim gibi degil ne.olur ne.olmaz alalim riske atmayalim dedi.. Canimiz sikildi cok.. Bi de korkuttu bizi bebekte sorun olabilir diyo.. Nolur dua edin dogru karari verelim ve bebegim iyi olsun..
Çok güzel ellerine sağlık :)Kızımın şekerlerini yaptım
Maşallah kuzuna:)Kızlar biz muayene olduk, 3264 gr 51 cm kızım, suyumuz ,iyiymiş kızım biraz yukarıda muhtemelen haftasını doldurup doğacak dedi, ama olur ya acil bir durum olur koşar gelirsin dedi :)):):)
Maşallah canım.36 hayali kurarken 40. Hafyaları görüceksiniz desene.sağlıklı hayırlı zamanda gelsinler hepside inşallah.Kızlar biz muayene olduk, 3264 gr 51 cm kızım, suyumuz ,iyiymiş kızım biraz yukarıda muhtemelen haftasını doldurup doğacak dedi, ama olur ya acil bir durum olur koşar gelirsin dedi :)):):)
Aynen ya eşimle bugün onu konuştuk biz 30. haftaya gelelim diyorduk, kızım akıllı çıktı teyzesi :):)Maşallah canım.36 hayali kurarken 40. Hafyaları görüceksiniz desene.sağlıklı hayırlı zamanda gelsinler hepside inşallah.
Oy maşallah kuzuna canim :)Kızlar biz muayene olduk, 3264 gr 51 cm kızım, suyumuz ,iyiymiş kızım biraz yukarıda muhtemelen haftasını doldurup doğacak dedi, ama olur ya acil bir durum olur koşar gelirsin dedi :)):):)
Maşallah benim sarya maKızlar biz muayene olduk, 3264 gr 51 cm kızım, suyumuz ,iyiymiş kızım biraz yukarıda muhtemelen haftasını doldurup doğacak dedi, ama olur ya acil bir durum olur koşar gelirsin dedi :)):):)
Aynen kuzu bizim bıdıklar da anneleri gibi iyi anlaşıyorlar :):):)Maşallah benim sarya maZeyneb'e eşlik ediyor kuzum Sarya'mız :-*
Canim kendi telasimdan sana yazamadim.. Allah hayirli etsin insallah sag salim kavus bebisine.. Su donemde biraz stresli olmaniz cok normal yeni bir hayata adim atacaksiniz ama tadini cikarin bence.. Bebegin bu gece son kez karninda uuyup yarin yaninda uyuyacak insallah.. Bu cok guzel bisey.. Bize haber ver firsat buldukca.. Bize de dua et.. Bi de bebisini kokla dogunca bizim yerimize de.. Dualarimiz seninle her sey cok guzel olacak merak etme..Kızlar çok teşekkür ederim moral verdiniz bana. Dualarınızı eksik etmeyin hepiniz iyi ki varsınız. Bu zamana kadar hep iyi kötü günler geçirdik birbirimizi görmeden birbirimizin acisina üzüldük mutluluğuna sevindik. Hiç kimsenin kuramayacagi bir bağ kurduk. Rabbim hepimizin evlatkarini bagislasin kucağımıza sağ salim alalım. Yarın ilk fırsatta size haber verecem umarım korkularim yersiz çıkar
Maşallah kızına da sana da :)Kızlar biz muayene olduk, 3264 gr 51 cm kızım, suyumuz ,iyiymiş kızım biraz yukarıda muhtemelen haftasını doldurup doğacak dedi, ama olur ya acil bir durum olur koşar gelirsin dedi :)):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?