2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selamlar kizlarr..benim bebek biraz iriymis.Yani doktor sen bilirsin ama biraz zor dogurursun sen bunu dogana kadar 4 kiloyu gecer 4.5 felan olur dedi ama istersen normalde yapabiliriz dedi.ilk dogumum tirstim bende.. yani illa normal olsun diye tutturmayayim diyorum bi yanimda normal mi yapsam diyo ama cesaret etmesi zor biraz.siz olsaniz ne yapardiniz?

Doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı büyütsün bol bol sütünüz olur inşallah yarın doğum yapacak arkadaşların da Allah yar ve yardımcısı olsun zaman gittikçe azalıyor Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize

Bu saatte kızımın eşyalarını ütülüyorum sabaha kadar oturuyorum zaten artık rahat rahat işlerimi yapabiliyorum yeni doktor arayışına girmiştim geçen gün gittim bir doktora iyi gibiydi ve doğum yapsam dahi sıkıntı olmayacağını söyledi benim cadı büyüyor 1 hafta önce 2750 kilo dedi ve küvezde kalmaz büyük ihtimal dedi kendimi yormuyorum sadece ev işi yapıyorum ağır kaldırmıyorum her şey hazır bi çantamız kalmıştı onu da yarın hazır ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah aldıklarımızı giydirmekte nasip olur kendinize iyi bakın

Canim daha once sormus olabilirim, sen hangi ulkedeydin?

Kızlar ağda yaptıktan sonra şişlik oluştu. 2 gün oldu gecmedi. Sezeryan olmam gerekirse birsey olur mu diye korkuyorum. Uyku da tutmadi kafama takıldı

Kızlar biz muayene olduk, 3264 gr 51 cm kızım, suyumuz ,iyiymiş kızım biraz yukarıda muhtemelen haftasını doldurup doğacak dedi, ama olur ya acil bir durum olur koşar gelirsin dedi :)):):)

MasaAllahh minikk kuzuya. Sagligi yerinde olsun da varsin 40. Haftayi doldursun. keyfi yerinde demek ki

Günaydınkızlar kaç zamandır nete giremedım doğum yapanlarin gózleri aydın bebisleri hastanede olanlar tez vakitte kavussunlar inşaAllahBenim nışanim geldi kizlar çok tirsıyorum

Gunaydin canim. korkma , rabbim yardimcin olacak insaAllah. saglikla kucagina al Minigini.

Kızlar biz muayene olduk, 3264 gr 51 cm kızım, suyumuz ,iyiymiş kızım biraz yukarıda muhtemelen haftasını doldurup doğacak dedi, ama olur ya acil bir durum olur koşar gelirsin dedi :)):):)
hay masallah artık doğuma hazır beklemekteler şükür bugünleri de gördük

İnşaAllah canım benim Rabbim hepimizin yar ve yardımcısi olsun dualarinızı eksik etmeyin canım insaAllah bende sancı aralarinda dua edıcem sizlere
yakın zamanda yavruna kavusacaksın inşallah korkma biraz sıkıntıya katlandıktan sonra mucizeni alacaksın böyle düşün canım hepimiz bu anı bekliyoruz tabi ki endişeler var ama kucağında da minicik anneye muhtaç bir Bebiş olacak bütün sıkıntılara değer bence hepsi hayırlı evlat olur inşallah

Belki de bebegin 40.haftayi beklemeden gelir ve kilosu cok fazla olmayabilir. Bence bekle biraz daha karar vermek icin. Eger kilolu olacak ve seni zorlayacak gibi olursa sezaryen yaparsin. Bi de ultrason cihazlarinin olcumu eksik ya da fazla olabiliyor.
Günaydınkızlar kaç zamandır nete giremedım doğum yapanlarin gózleri aydın bebisleri hastanede olanlar tez vakitte kavussunlar inşaAllahBenim nışanim geldi kizlar çok tirsıyorum
Insallah cok asiri sanci cekmeden saglikla alirsin bebegini kucagina. Bizi de habersiz birakma :)

Canim Allah kolaylik versin. Sag saglim alirsin kucagina kizini insallah:)

Günaydın kizlar size cennet kokulu oglumdan opucukler getirdim artik hic uyuyamasakta ona baktigim an icim eriyor sukurler olsun Rabbimin verdigi su guzellige bugun dogum yapacaklarin Rabbim yar ve yardimcisi olsun dogum yapmislarada hayirli olsun mis kokulu evlatlarini opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…