2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gozun aydın canım yavrunuzla bır omur saglıklı hayırlı yıllara ınsallah:))

Yarın 2 de sana dya ediyor olacağım canım hiç kimseyi takma kayınvalideni felan boşver odaklan yavruna kavuşmaya az kaldı hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Çok teşekkür ederiM canım
AdaisyLove Allah yardimcin olsun canim dualar seninle...
Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım ilk fırsatta haber verecem.
Sorun değil canım. Bütün gece uyku girmedi gözüme. Bir an kızımı düşündüm. Daha sonra ameliyatı falan. Biraz korku biraz mutluluk biraz heyecan. . Senin de durumunu okudum canım yazmaya fırsatım olmadı. Hakkında hayırlısı olsun doktoruna guveniyorsan onu dinle.guvenmiyorsan başka doktora görün
Teşekkür ederim canım
Canim Allah kolaylik versin. Sag saglim alirsin kucagina kizini insallah:)
Inşallah canım benim. .

Kızlar bu arada doktor sabah 9 a kadar bişeyler yiyebilirsin hatta güzel bir kahvaltı et dedi.ben yaptıM kahvaltimi narkoz için kaç saat aç olmak gerekiyor ki ben 8 saat diye biliyordum 9 dan 2 ye kadar 5 saasaat var bir de planlı sezeryanda lavman yapılıyor mu

Gunaydin cnm.Allah sag saglim kavustursun yavruna, guzel haberlerini bekliyoruz.

Aminn cumlemiz insaAllah
Canım lütfen ayrıntıları yaz lütfen çok merak ediyorum

Bu arada senden gördük hastahane çıkışı fenerli aldık çok özendik eşimle o çok istiyordu 7 tane hastane çıkışı oldu resmen ilk ay bişi almamıtık artık değiştire değiştire giyer bebe

canım ne güzel bebeğine kavuşuyorsun hayırlısıyla sağ salim kurtul inşallah bebeğini kokla bizim için her şey çok kolay ve güzel olur umarım darısı bizlere

Ben normal doğum istiyorum ama acil sezaryen olacak olursam spinal olucam.
aynen

canım ben ulturason sonuçlarına çok güwenemiyorum.bana bi hafta 2800 gr dedi iki hafta sonra gittim 2600 gr dedi.zayıflamış olamaz heralde dedim.olçumler net sonuc vermiyor nefes alırken olculurse genişlediği için daha fazla çıkıyor dedi.hep yanılma payını belirtiyorlar zaten.düşünülenden daha az doğan bebkelr oluyor.eğer telafi edilemeyecek kadar iri olursa dogum yapacagın sırada 4500 gibi zorlayabilir.daha altına cesaret edebilirisn bence.ben olsam öyle yapardım yani.

Bence bu doğum sancısı geldiğinde karar verilebilecek bir şey, kendinizi hangisine hazır hissediyorsanız onu yapın derim :)

Kızlar ağda yaptıktan sonra şişlik oluştu. 2 gün oldu gecmedi. Sezeryan olmam gerekirse birsey olur mu diye korkuyorum. Uyku da tutmadi kafama takıldı
Korkma canım dokular zedelenmiştir, kendini de kasıyorsun ya, geçer bi kaç güne :)

Günaydınkızlar kaç zamandır nete giremedım doğum yapanlarin gózleri aydın bebisleri hastanede olanlar tez vakitte kavussunlar inşaAllahBenim nışanim geldi kizlar çok tirsıyorum
Korkma canım ne güzel yavruna kavuşacaksın işte :):) Allah yardımcın olsun, sağlıkla kavuşun :)

Ohhh ne şanslısın yaa kokla bizim yerimizede tontişini, lokumunuuu :)

günaydın kızlar bugün bizim de kontrolümüz var sıkıntılıyım.
Güzel haberlerle geliceksin, sıkıntı yapma boş yere, özlemini gider kuzunla :)

Bence çatı muayeneniz uygun geçtiyse, normale yatkınsa vücudunuz normal de istiyorsanız vazgeçmeyin.

Günaydınkızlar kaç zamandır nete giremedım doğum yapanlarin gózleri aydın bebisleri hastanede olanlar tez vakitte kavussunlar inşaAllahBenim nışanim geldi kizlar çok tirsıyorum
Gözünaydın canım neden korkuyorsun ne güzel yavruna kavuşacaksın, keşke benim de gelse artık :) ne zaman geldi seninki bu arada? Amiiiin canım sen dr hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallah.

Ohhh mis miss :) gözünaydın tekrardan Elif'cim, Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeni nasip etsin, bizim için de öp kokla tosun paşayı, darısı başımıza inşallah :)

sağol canım inşallah geçer

Benim pl
Normal doğumda yapılmıştı bana ama sezeryanda öğleden sonra yemek yiyememiştim zaten.gece çok geç bir saatte Sezeryan olduğum için olmamıştım.doğumdan sonra 2 gün tuvalete çıkamayınca hastaneden çıkmak için tekrar yapmak zoeunda kaldık.bende en çok bu lağman olayına gıcığım.

mesela canım ;
bpd
fl
ac yazar karsılarındada hangi haftaya tekamül ettigi onu sormustum ama varsa yazarmısın

günaydın canım . kusura bakma şimdi gördüm yazdıgını .
bak böyle yazıyor

bpd(hadlock) kısmında
age 38+1 range 34+6/41+2

fl(hadlock) kısmında
age 33+2 range 30+2/36+1

ac(hadlock) kısmında
age 33+2 range 30+2/36+1

ne demek oldugunu ben hiç anlamıyorum sen biliyorsun galıba soylermisin ne demek bunlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…