2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ayy ben kendime hiç bakmıyorum zaten sürekli hareket halındeyım sürekli bi yerleri siliyorum temizlik yapıorum. iş yokken iş çıkartıyorum başıma. bu haftadan sonra evde dinlenirim artık zaten kayınvalıdemde kalıcam doguma kadar evımede gıtmeyecegım . temızlık yemek derdinden kurtulmuş olurum bol bol dinlenirim .

Elifim hayırlı olsun Güle güle büyüt inşallah

kızlar lohusa şerbetini ne kadar zaman önce yapıosunuz ? herhangi bi sıkıntı olurmu 20 gün fln önceden yapılmasının ?
benim doğum 28 mayıs gözüküyor. doktor 15 mayıstan sonra bekleyeceğiz ama haziranin ilk haftasına da sarkarsa beklerim diyor. yani arada baya gün oynuyor napcam ben :)

Kizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum

@Ariver hayırlı doğumlar olsun iiişallah , doğuranları kıskanmaya başladım heaa benim de tosunumu opesim koklayasım geldi : ) perşembe yine kontrole gitcez bakalım ne diyecek safakmeley ne guzel buyumuş bebiş beklesinler napalım canları nasıl istiyosa artık

ayy hadi bakalım inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz artık kontrol için değil bebisinizi almak icin gidiyosunuz ne heyecanlı :)
bu eşlerde bizden cok tribe giriyor ya benmkide erkek oldugunu duyunca 2 gun trip yapmıştı , simdide senin karmaşık duygular içinde olman gerekirken o surat asıyor, mayıs bebekleri biraz aceleci mayıs babalarıda biraz tripli sanırım

Hakkinda hangisi hayırlıysa öyle olsun canım kolay bi doğumn olur ins sagliklica kavusursn bebisine, bebislerimizee

Kızlar tek tek alintı yapamadım kusura bakmayın hepimizden Allah razı olsun sancım yok pek fazla anneme geldim oda sancım sıklaşmadan göndermiyo hastanexe ama döğuma gidince muhakkak haberdar ederim sizleri dün dr kontrolüm vardı dr,um kanaman olursa gel dedi ama direk suni,yi istemiyorum acaba yanlismı yapiynqum şuan hafif adet sancisı gibh sancım var sizler ne dersiniz kizlar

Cnm hayırlı Doğumlar inşallah hepimize.Onceden neden suni Sancı Plani yapildi sana anlayamadim hic duymamistim.Benim bildigim annenin durumuna gore gerekli olursa verilir doktorun durumuna gore degil.

Tatlım Allah kolay bi doğum nasip etsin sağ salim eylül prensese kavus inşallah senle günlerimiz aynıydı senin kız benim oğlani geçecek şimdi maşallah:)en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz allah yardimcin olsun canim

Canim seninle gunlerimiz ayni neden suni sanci verecek doktorun?.. Neden kendiliginden gelmesini beklemiyor?.. Bu arada hayirli olsun.. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah..

canım ozaman kesin sezeryan için yapıyor. valla ben olsam kesin kavga ederdim şimdiye kadar hep iyi iyi de son gün sıkıntı olabilirde öyle şeymi olur manyak adam canını sıkma inşallah iyi haberler alacaksın

aminn canım inşallah sağlıcakla alırsın ama hiç mi inasnlıkları yok bunların nasıl vicdanları var yaa hayret bişey
maşallah canım oğluşuna bizdende öpücükler ver :)
Allah yardımcın olsun canım minyonların doğması dah akolay derler korkma hiç güzel haberlerlini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…