ayy ben kendime hiç bakmıyorum zaten sürekli hareket halındeyım sürekli bi yerleri siliyorum temizlik yapıorum. iş yokken iş çıkartıyorum başıma. bu haftadan sonra evde dinlenirim artık zaten kayınvalıdemde kalıcam doguma kadar evımede gıtmeyecegım . temızlık yemek derdinden kurtulmuş olurum bol bol dinlenirim .Canim biz de iki hafta geriden geliyorduk,kapatti allaha sukur.ben kendimi cok yoruyordum,annem geldi 2hafta dinlendim,cok hareket etmedim.pekmez,muz,hurma,et,süt,baklagil yedim hep,faydasini gördüm özellikle dinlenmenin.son haftalar daha hizli buyuyorlar,bebisin arayi kapatir canim merak etme
Elifim hayırlı olsun Güle güle büyüt inşallahGünaydın kizlar size cennet kokulu oglumdan opucukler getirdim artik hic uyuyamasakta ona baktigim an icim eriyor sukurler olsun Rabbimin verdigi su guzellige bugun dogum yapacaklarin Rabbim yar ve yardimcisi olsun dogum yapmislarada hayirli olsun mis kokulu evlatlarini opuyorum
Sezaryen olanlarin cogundan spinal tavsiyesi aldim, insallah gerek kalmaz benim icin.Neden spinal canim.
canım zamanı gelmiş zaten. Allah yardımcın olsunGünaydınkızlar kaç zamandır nete giremedım doğum yapanlarin gózleri aydın bebisleri hastanede olanlar tez vakitte kavussunlar inşaAllahBenim nışanim geldi kizlar çok tirsıyorum
oh maşallah güzel meleğine. kilosu iyiymiş. çok sevindim tatlımKızlar biz muayene olduk, 3264 gr 51 cm kızım, suyumuz ,iyiymiş kızım biraz yukarıda muhtemelen haftasını doldurup doğacak dedi, ama olur ya acil bir durum olur koşar gelirsin dedi :)):):)
Kizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum
Sezaryen olanlarin cogundan spinal tavsiyesi aldim, insallah gerek kalmaz benim icin.
hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz artık kontrol için değil bebisinizi almak icin gidiyosunuz ne heyecanlı :)Kızlar Allah izin verirse yarın saat 2 de sezeryan olucam. Sabah istediğimi söyledim doluymus 15. Sezeryan hastasıyım yarın için. Spinal olucak eğer çok korkarsan sikilirsan seni on dk uyuturum dedi. Biraz moral verdi rahatladım açıkçası. Ama eşimde garip haller var suratı asikti neyin var zaten korkuyorum bir de bu suratla sen daha da psikolojimi bozuyorsun dedim. Ay çok asabiyim ben de sanırım ya
Hakkinda hangisi hayırlıysa öyle olsun canım kolay bi doğumn olur ins sagliklica kavusursn bebisine, bebislerimizeeKizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum
Cnm hayırlı Doğumlar inşallah hepimize.Onceden neden suni Sancı Plani yapildi sana anlayamadim hic duymamistim.Benim bildigim annenin durumuna gore gerekli olursa verilir doktorun durumuna gore degil.Kizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum
Tatlım Allah kolay bi doğum nasip etsin sağ salim eylül prensese kavus inşallah senle günlerimiz aynıydı senin kız benim oğlani geçecek şimdi maşallah:)en kısa zamanda haberlerini bekliyoruz allah yardimcin olsun canimÇok teşekkür ederiM canım
Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim canım ilk fırsatta haber verecem.
Sorun değil canım. Bütün gece uyku girmedi gözüme. Bir an kızımı düşündüm. Daha sonra ameliyatı falan. Biraz korku biraz mutluluk biraz heyecan. . Senin de durumunu okudum canım yazmaya fırsatım olmadı. Hakkında hayırlısı olsun doktoruna guveniyorsan onu dinle.guvenmiyorsan başka doktora görün
Teşekkür ederim canım
Inşallah canım benim. .
Kızlar bu arada doktor sabah 9 a kadar bişeyler yiyebilirsin hatta güzel bir kahvaltı et dedi.ben yaptıM kahvaltimi narkoz için kaç saat aç olmak gerekiyor ki ben 8 saat diye biliyordum 9 dan 2 ye kadar 5 saasaat var bir de planlı sezeryanda lavman yapılıyor mu
Canim seninle gunlerimiz ayni neden suni sanci verecek doktorun?.. Neden kendiliginden gelmesini beklemiyor?.. Bu arada hayirli olsun.. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah..Kizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum
Canım en son bebeğinin pozisyonuyla ilgili yazdıklarını okumuştum doktorunu değiştirdin sanirim nereye karar verdinkızlar sancı aralıklarını ölçmek için contraction diye bi telefon uygulaması var.kullanabilirsiniz.
canım ozaman kesin sezeryan için yapıyor. valla ben olsam kesin kavga ederdim şimdiye kadar hep iyi iyi de son gün sıkıntı olabilirde öyle şeymi olur manyak adam canını sıkma inşallah iyi haberler alacaksınCanim hep bakti ve hep cok iyi bebek cok iyi dedi durdu.. Simdi de yine ayrintili usgye girdim sikinti cikmadi cok sukur.. Olayin sokunu yeni atlattik yarin bir ozel bir de devlete gidicem ama bu saatten sonra nasil doktor bulurum bilmiyorum.. İnsallah bebgim.iyidir de doktor sezaryen icin boyle yapiyordur.. Dua edin..
Evet canim onu ayarlamaya calisiyoruz.. Doktoruma sezaryen.olsam bile haftaya olmak istiyorum dedim o zamana kadar da arastircaz.. İnsallah iyi haberler aliriz.. Sezaryen ya da.normal.umrumda degil bebegim iyi olsun da..
aminn canım inşallah sağlıcakla alırsın ama hiç mi inasnlıkları yok bunların nasıl vicdanları var yaa hayret bişeyPakistandayım. Mesela hemsireler cok iyiydi. Baya ilgilendiler. Sıcakkanlılar. Az basşim donsün hemen koşup su getiriyolar moral veriyolar falan. Ama ebeler iyi degildi. o zaman ben onu dusunememiştim bile. tek derdim kızımı kucagıma alıp eve gitmekti. Ama şimdi dusununce gercekten canım skılıyor. Allah hepimizi ve yavrularımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.
maşallah canım oğluşuna bizdende öpücükler ver :)Günaydın kizlar size cennet kokulu oglumdan opucukler getirdim artik hic uyuyamasakta ona baktigim an icim eriyor sukurler olsun Rabbimin verdigi su guzellige bugun dogum yapacaklarin Rabbim yar ve yardimcisi olsun dogum yapmislarada hayirli olsun mis kokulu evlatlarini opuyorum
Allah yardımcın olsun canım minyonların doğması dah akolay derler korkma hiç güzel haberlerlini bekliyoruzKizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?