Canım ben de sancimi evde beklemek istiyorum tabi nasıl gelişir bilemiyorum bence hafifse bekleyebilirsin biraaz, tabi hastanene olan mesafen de önemli, hayırlı sağlıklı kolay bi doğumun olsun inşallahKızlar tek tek alintı yapamadım kusura bakmayın hepimizden Allah razı olsun sancım yok pek fazla anneme geldim oda sancım sıklaşmadan göndermiyo hastanexe ama döğuma gidince muhakkak haberdar ederim sizleri dün dr kontrolüm vardı dr,um kanaman olursa gel dedi ama direk suni,yi istemiyorum acaba yanlismı yapiynqum şuan hafif adet sancisı gibh sancım var sizler ne dersiniz kizlar
farabide mehmet bardakçıya karar verdim canım.Canım en son bebeğinin pozisyonuyla ilgili yazdıklarını okumuştum doktorunu değiştirdin sanirim nereye karar verdin
maşallah prensese canım annesi gibi uzun olacak :)Kızlar biz muayene olduk, 3264 gr 51 cm kızım, suyumuz ,iyiymiş kızım biraz yukarıda muhtemelen haftasını doldurup doğacak dedi, ama olur ya acil bir durum olur koşar gelirsin dedi :)):):)
Bende merak ediyordum canim. Duymuştum öyle bir program olduğunukızlar sancı aralıklarını ölçmek için contraction diye bi telefon uygulaması var.kullanabilirsiniz.
Canım suyun gelmedi sanırım?suyun gelmiş olsaydı evde hiç bekleme derdim ya da kanaman varsa sakın bekliyim deme.sadece adet ağrısıysa ve beline vuruyorsa annen ya da eşin ovalasın.birde sıcak suyla duş açılmayı hızlandırıyor.benim yengemi annem yıkamıştı 1 saatte doğumu gerçekleşti.annen biraz haklı gitsen de orda da bekliyceksin.yürü bol bol banyo yap sık sık.bebeğin hareketlerini kontrol et ama.hadi hayırlısı.Kızlar tek tek alintı yapamadım kusura bakmayın hepimizden Allah razı olsun sancım yok pek fazla anneme geldim oda sancım sıklaşmadan göndermiyo hastanexe ama döğuma gidince muhakkak haberdar ederim sizleri dün dr kontrolüm vardı dr,um kanaman olursa gel dedi ama direk suni,yi istemiyorum acaba yanlismı yapiynqum şuan hafif adet sancisı gibh sancım var sizler ne dersiniz kizlar
Hayırlısi olsun canım herşey gönlüne göre olur inşallah Allah sağlıkla kavuştursunfarabide mehmet bardakçıya karar verdim canım.
Kilosundan cok sagligi onemli. Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin. Saglikla kavus insallah bebegine.Kizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum
aynı beni anlatmışsın dün gecede kalktım oturdum artık amabenim 10 gündür böyle son zamanlarda dahada arttı nefes almakta çok zorlanıyorum sanki nefesim yetmiyorGünaydin kizlar. Kahvaltidan sonra nefes almakta zorluk tarif edemedigim bir carpinti gibi bisey halsizlik geldi. Korktum moralim bozuldu. Butun gecede uyumadim. Ateş bastı bütün gece. Bu tarz sıkıntılar yaşayanınız var mi?
çatının uygun olması güzelmiş canım.açıklık olduğuna göre sancının yakın zamanda gelmesi lazım bence bi hafta uzunmuş.günaydın kızlar,ben de dr dan geldim.2 cm açıklık varmış.nst de hiç sancı çıkmadı.dr kanama yada suyun gelirse direk hastaneye gel dedi.çatım da uygunmuş bu arada haftaya tekrar gel dedi.ama muane sırasında canımı acıttı yani.hafif pembems akıntı geldi.belim ağrıyor.bebeğim hiç kilo almamış bir haftada.sadece boyu uzamış.bizden bu kadar.
amin canım.seninde inş.içim rahat şimdilik doktoruma içim ısındı.senin nasıl gidiyor? gulay hanım mıydı doktorun.Hayırlısi olsun canım herşey gönlüne göre olur inşallah Allah sağlıkla kavuştursun
Sadece sure mi tutuyor uyarı yapiyormu canimkızlar sancı aralıklarını ölçmek için contraction diye bi telefon uygulaması var.kullanabilirsiniz.
Kizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum
Bemce sancını bekle canım suyun gelirse gidersin hemen ama nişanım gelse bem gitmem şahsen. Sen yine de doktorunu arayabilirsinKızlar tek tek alintı yapamadım kusura bakmayın hepimizden Allah razı olsun sancım yok pek fazla anneme geldim oda sancım sıklaşmadan göndermiyo hastanexe ama döğuma gidince muhakkak haberdar ederim sizleri dün dr kontrolüm vardı dr,um kanaman olursa gel dedi ama direk suni,yi istemiyorum acaba yanlismı yapiynqum şuan hafif adet sancisı gibh sancım var sizler ne dersiniz kizlar
Ölüyorum sandım biranaynı beni anlatmışsın dün gecede kalktım oturdum artık amabenim 10 gündür böyle son zamanlarda dahada arttı nefes almakta çok zorlanıyorum sanki nefesim yetmiyor
Ohh ne güzel açılman varmış canım her an gelebilir demekki kuzun :) kilosu da boyuna gitmiş demekki maşallah yavrunagünaydın kızlar,ben de dr dan geldim.2 cm açıklık varmış.nst de hiç sancı çıkmadı.dr kanama yada suyun gelirse direk hastaneye gel dedi.çatım da uygunmuş bu arada haftaya tekrar gel dedi.ama muane sırasında canımı acıttı yani.hafif pembems akıntı geldi.belim ağrıyor.bebeğim hiç kilo almamış bir haftada.sadece boyu uzamış.bizden bu kadar.
şimdi bile zor nefes alıyorumÖlüyorum sandım birannefes darligiyla birlikte tuhaf bir carpinti garip bir bayginlik hissi falan, uykusuzluk yapmiştir ins. Sanada çok geçmiş olsun canım. Hayirlisiyla bir doğursaydık. Gün sayarak kendimizi dinleyerek geçmek bilmiyor zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?