süre tutuyor canım.sancın geldiğinde basıyorsun bir de bittiğinde basıyorsun.sancının ne kadar sürdüğünün ve bi önceki sancınla arasındaki süreyi belirliyor.liste olusturuyor.Sadece sure mi tutuyor uyarı yapiyormu canim
benim yemekten sonra değil de açken bayılcakmışım gibi oluyorum canım. gece ben de uyumadım doğru düzgün ter içinde kaldımGünaydin kizlar. Kahvaltidan sonra nefes almakta zorluk tarif edemedigim bir carpinti gibi bisey halsizlik geldi. Korktum moralim bozuldu. Butun gecede uyumadim. Ateş bastı bütün gece. Bu tarz sıkıntılar yaşayanınız var mi?
boyu geçen hafta 49 cm kilosu 3 kg dı.şimdi boyu artmış ama kilosu değişmemiş dedi.yemene dikkat et.kilo alsın dedi.ama boyunun kaç olduğunu sormayı unuttum:)Ohh ne güzel açılman varmış canım her an gelebilir demekki kuzun :) kilosu da boyuna gitmiş demekki maşallah yavruna
Günaydın hanımlarr..
bugün bizim de kontrolümüz var. bakalım doktor bey bugün nasıl bi bahane bulacak sezaryen için.sanki bebek 4 kilo da doğurabilecek misin diye sorup duruyo. bir de demez mi yanlış anlama ben normal doğum taraftarıyım diye
Ben rengin hanıma gidiyorum canım baştan beri, çok memnunum çok pozitif bi doktor beni hep rahatlatıyor, hastanenin fiziki şartları konusunda kararsizdim bi ara ama doktorumu bırakmak istemedim, şimdilik herşey yolunda bakalımçatının uygun olması güzelmiş canım.açıklık olduğuna göre sancının yakın zamanda gelmesi lazım bence bi hafta uzunmuş.
amin canım.seninde inş.içim rahat şimdilik doktoruma içim ısındı.senin nasıl gidiyor? gulay hanım mıydı doktorun.
ayy hadi bakalım inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Hakkinda hangisi hayırlıysa öyle olsun canım kolay bi doğumn olur ins sagliklica kavusursn bebisine, bebislerimizee
Canim seninle gunlerimiz ayni neden suni sanci verecek doktorun?.. Neden kendiliginden gelmesini beklemiyor?.. Bu arada hayirli olsun.. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah..
canım ozaman kesin sezeryan için yapıyor. valla ben olsam kesin kavga ederdim şimdiye kadar hep iyi iyi de son gün sıkıntı olabilirde öyle şeymi olur manyak adam canını sıkma inşallah iyi haberler alacaksın
aminn canım inşallah sağlıcakla alırsın ama hiç mi inasnlıkları yok bunların nasıl vicdanları var yaa hayret bişey
maşallah canım oğluşuna bizdende öpücükler ver :)
Allah yardımcın olsun canım minyonların doğması dah akolay derler korkma hiç güzel haberlerlini bekliyoruz
Kilosundan cok sagligi onemli. Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin. Saglikla kavus insallah bebegine.
Hiç korkma canım hayırlısıyla alacaksın yavrunu kucağına, sonra da çok daha iyi bakacak besleyeceksin. :)
Bemce sancını bekle canım suyun gelirse gidersin hemen ama nişanım gelse bem gitmem şahsen. Sen yine de doktorunu arayabilirsin
Canım sen duşunu al çantanı hazırla ilk doğumum aynı anlattığın gibi başladı. Ertesi gün sancilarla gidip doğum yaptım. Allah hayirlisiyla kucağina almayı nasip etsin inşgünaydın kızlar,ben de dr dan geldim.2 cm açıklık varmış.nst de hiç sancı çıkmadı.dr kanama yada suyun gelirse direk hastaneye gel dedi.çatım da uygunmuş bu arada haftaya tekrar gel dedi.ama muane sırasında canımı acıttı yani.hafif pembems akıntı geldi.belim ağrıyor.bebeğim hiç kilo almamış bir haftada.sadece boyu uzamış.bizden bu kadar.
İnşallah çok kolay bir dogum olur, sağlikla al kucağina bebeğini canım. Sütün bol olsun inş hemen toparlansın minik kuzunKizlar selam. Hastanedeyiz. Doktorumun durumuna gore cuma ya da cumartesi suni sanci verecekler. Normal doguma hazirla kendini dedi. O an korktugmu hissettim. Bebegim minyonmus hic korkma sagligi cok iyi dedi. cok sukur ki iyi. sadece kucuk bir bebekmis. 2700 ile 3000 arasinda dogacak dedi. Bizden haberler boyle. OpUyorum
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın. Darısı bizeKızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
Valla hiç aç kalmiyorum ki:) maşallah balina gibi oldum iyicebenim yemekten sonra değil de açken bayılcakmışım gibi oluyorum canım. gece ben de uyumadım doğru düzgün ter içinde kaldım
evet çantam hazır. ama kendimi doğuma hazır hissetmiyorum.korktum biraz.bu açıklık normal mi.neden hissetmedim.bir de benm kalçalarım ağrıyor.topallıyorum dr doğumu etkilemez dedi ama ben şüpheliyim.Canım sen duşunu al çantanı hazırla ilk doğumum aynı anlattığın gibi başladı. Ertesi gün sancilarla gidip doğum yaptım. Allah hayirlisiyla kucağina almayı nasip etsin inş
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.hayırlı evlat olsun.Darısı başımıza inşallah.Kızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
Allah analı babalı büyütsün. Gözün aydılKızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
benim de bebeğin toplanması dışında belirti yok şuan :) 7 yada 8 mayısta sezeryan olabilirmKızlar bende ne ağrı ne sancı bsy yok. Akıntım aşırı derece çoğaldı bu da doğum belirtisi mi bilenler var mı? Son günler beklemek çok zormuş. 9 ay nasıl beklediysek
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kızlar biz dün doğduk iyiyiz şükür. Darısı bekleyenlere olsun öpüyorum herkrsi
Maşallah bebeğine :)Slm kızlar biz kontrolden geldik 3150 kilo 53 Cm olmuşuz nst de iki tane sancımız çıktı 4 gün sonra tekrar gitcez doktora öptük hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?