2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hanımlarr..
bugün bizim de kontrolümüz var. bakalım doktor bey bugün nasıl bi bahane bulacak sezaryen için. sanki bebek 4 kilo da doğurabilecek misin diye sorup duruyo. bir de demez mi yanlış anlama ben normal doğum taraftarıyım diye

benim yemekten sonra değil de açken bayılcakmışım gibi oluyorum canım. gece ben de uyumadım doğru düzgün ter içinde kaldım

Ohh ne güzel açılman varmış canım her an gelebilir demekki kuzun :) kilosu da boyuna gitmiş demekki maşallah yavruna
boyu geçen hafta 49 cm kilosu 3 kg dı.şimdi boyu artmış ama kilosu değişmemiş dedi.yemene dikkat et.kilo alsın dedi.ama boyunun kaç olduğunu sormayı unuttum:)

sen de doğururum evelallah de.bakalım ne diyecek.psikolojik baskı yapıyor.dr lar irek söylemeye çekinince artık böyle yapıyorlar.

Ben rengin hanıma gidiyorum canım baştan beri, çok memnunum çok pozitif bi doktor beni hep rahatlatıyor, hastanenin fiziki şartları konusunda kararsizdim bi ara ama doktorumu bırakmak istemedim, şimdilik herşey yolunda bakalım

ayy hadi bakalım inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

InsaAllah canim sagol.

Hakkinda hangisi hayırlıysa öyle olsun canım kolay bi doğumn olur ins sagliklica kavusursn bebisine, bebislerimizee

Amin insaAllah kolay olur cumlemizin.

Canim seninle gunlerimiz ayni neden suni sanci verecek doktorun?.. Neden kendiliginden gelmesini beklemiyor?.. Bu arada hayirli olsun.. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah..

Benim bebegim buyumuyor artik anne karninda durmasinin bir anlami yok dedi doktor. O yuzden canim.

Sagol canim insaAllah

Kilosundan cok sagligi onemli. Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin. Saglikla kavus insallah bebegine.

Amin cumlemizin insaAllah

Ay insaAllah tubacim hepimizin bebegi saglikla gelsin insaAllah

Canım sen duşunu al çantanı hazırla ilk doğumum aynı anlattığın gibi başladı. Ertesi gün sancilarla gidip doğum yaptım. Allah hayirlisiyla kucağina almayı nasip etsin inş

İnşallah çok kolay bir dogum olur, sağlikla al kucağina bebeğini canım. Sütün bol olsun inş hemen toparlansın minik kuzun

benim yemekten sonra değil de açken bayılcakmışım gibi oluyorum canım. gece ben de uyumadım doğru düzgün ter içinde kaldım
Valla hiç aç kalmiyorum ki:) maşallah balina gibi oldum iyice 20'yi geçtim bu hafta. Nefes darlığı son haftalarda daha da artti. Son gunler geçmek bilmiyor, kuzucuklar iyi olsunlarda bizde sabredicez mecburen

Canım sen duşunu al çantanı hazırla ilk doğumum aynı anlattığın gibi başladı. Ertesi gün sancilarla gidip doğum yaptım. Allah hayirlisiyla kucağina almayı nasip etsin inş
evet çantam hazır. ama kendimi doğuma hazır hissetmiyorum.korktum biraz.bu açıklık normal mi.neden hissetmedim.bir de benm kalçalarım ağrıyor.topallıyorum dr doğumu etkilemez dedi ama ben şüpheliyim.

Kızlar bir haftada ikinci kez uçuk çıktı dudakta zararı olur mu bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…