2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsun canım doktorunu aradın mı, ağrın sızın olursa başka doktora görünürsün olmadı. Ya da yarın doktorun hastanedeyse gidersin
Canım aradım ama ulaşamadım bebek aşağı doğru baskı yapıyo inş bu gece olmaz eşim nöbette ve kimse yok iyice paniklerim

Gozunnn aydin masaAllahh

Bende çamaşırı m da ıslak lık ve birkaç parça kahve sıvı gördüm şimdi ayaktayken de aşağıya vuruş oluyor çözemedim sancı giriyor ama anca salı gidebilirim doktora ben

Canim Allah anali babali buyutsun. Gozunuz aydin. Bol sutler az gazlar olur ins.

Ayy Allah yardimciniz olsun. Haber varmi son durum nedir? Rabbim hepimizin evlatlarini korusun. Haberdar et mutlaka.

Evet canım pazartesi son gün, suni Sancı verecek doktor :)))

Aa hadi gözünaydın canım, iyi olmanıza çok sevindim. Sürekli derken saat başımı. Gazı varsa da sürekli emmek istermiş bebek.
saol canım sende hayırlısıyla kurtulursun inşaallah,çok uzun süre uyumuyor bir saat falan uyanık olduğu sürecede emmek istiyor hep,gazını çıkartmayada fıtsat vermiyor ağlıyor aç galiba

Canim benim gecen hafta pazar nisanim geldi ertesi gun doktor muayenesinde 2cm aciklik cikti ve bir gun boyunca kahverengi kanamam oldu o muayeneden kaynaklanan biseymis bi de nişanin devami da olur dedi ebeler ben devamli konusuyorum neyim olursa soruyorum bu sekilde 5 gundur bekledim sancin ve suyun gelmedigi surece icin rahat olsun yine de durumunu yaz sen buraya ateslenme kusma ya da parlak kirmizi kan olmazsa bi sorun olmaz icini rahat tut

aaa hadi hayırlısı bakalım hangimizin önce dogacak

rabbim evlatlarına sağlık versin, sana da sabır versin bitanem

Saol canım Allah Razı olsun bulantı filan yok kahverengi akıntı var inş biraz daha durur bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…