Canım aradım ama ulaşamadım bebek aşağı doğru baskı yapıyo inş bu gece olmaz eşim nöbette ve kimse yok iyice paniklerimGeçmiş olsun canım doktorunu aradın mı, ağrın sızın olursa başka doktora görünürsün olmadı. Ya da yarın doktorun hastanedeyse gidersin
Benim bebeğimde dün öğlen doğdu,ikimizde iyiyiz çok şükür.Sürekli emmek istiyor anlayamadım açmı acaba,hemşireler süte bakıyolar iyi dediler ,gazını bile çıkarttırmıyor emmek istediği için.Şimdilik haberler böyle bizden hala hastanedeyiz yarın çıkıcaz inşaallah,@Benim Minnak Sevgilim doğum yaptın sanırım gözün aydın canım
Bende çamaşırı m da ıslak lık ve birkaç parça kahve sıvı gördüm şimdi ayaktayken de aşağıya vuruş oluyor çözemedim sancı giriyor ama anca salı gidebilirim doktora benKızlar bügün kasılmam oldu şiddetli olduğu için yürüyemediği acile gittik normalde çatı muayenesi yapılmadı bende kendi doktorum yoktu acilde ki doktor açılman olabilir diye açılmaya baktı sonra eline kan geldi 2 cm Açıklık var ama sancı çıkmayınca yolladı şimdi tekrar kahverengi akıntı gelmeye başladı sizce ne yapmalıyım
Canim Allah yardimcin olsun. Bir avazda ins. Guclu ol.Kizlar ne olur benim için dua edin birer Syetel kursi okuyun cok sancim var acil hastaneye gidiyoruz bu sefer geliyor oğlum
Canim Allah anali babali buyutsun. Gozunuz aydin. Bol sutler az gazlar olur ins.Benim bebeğimde dün öğlen doğdu,ikimizde iyiyiz çok şükür.Sürekli emmek istiyor anlayamadım açmı acaba,hemşireler süte bakıyolar iyi dediler ,gazını bile çıkarttırmıyor emmek istediği için.Şimdilik haberler böyle bizden hala hastanedeyiz yarın çıkıcaz inşaallah,@Benim Minnak Sevgilim doğum yaptın sanırım gözün aydın canım
16.30 da canimEvet kesinlikle çok şanslıyız canım, kaçta randevun karşılaşabiliriz gerçekten :)
Ayy Allah yardimciniz olsun. Haber varmi son durum nedir? Rabbim hepimizin evlatlarini korusun. Haberdar et mutlaka.Aman dikkat et canım oğlum şu an acilde sanırım havale geçirdi bilmiyorum evde bebekleyim nolur bana dua edin bebeği emziriyodum baktı baktı güldü dikkat çekmek için gülüyomuş meğersem çok içine atmış yavrum nolur dua edin çok sıkıntılıyım Rabbim düşmanımı evladıyla sınamasın
Allah yardimcin olsun güclu ol yapabilirsin....dualarimizdasinKizlar ne olur benim için dua edin birer Syetel kursi okuyun cok sancim var acil hastaneye gidiyoruz bu sefer geliyor oğlum
saol canım sende hayırlısıyla kurtulursun inşaallah,çok uzun süre uyumuyor bir saat falan uyanık olduğu sürecede emmek istiyor hep,gazını çıkartmayada fıtsat vermiyor ağlıyor aç galibaEvet canım pazartesi son gün, suni Sancı verecek doktor :)))
Aa hadi gözünaydın canım, iyi olmanıza çok sevindim. Sürekli derken saat başımı. Gazı varsa da sürekli emmek istermiş bebek.
Canim benim gecen hafta pazar nisanim geldi ertesi gun doktor muayenesinde 2cm aciklik cikti ve bir gun boyunca kahverengi kanamam oldu o muayeneden kaynaklanan biseymis bi de nişanin devami da olur dedi ebeler ben devamli konusuyorum neyim olursa soruyorum bu sekilde 5 gundur bekledim sancin ve suyun gelmedigi surece icin rahat olsun yine de durumunu yaz sen buraya ateslenme kusma ya da parlak kirmizi kan olmazsa bi sorun olmaz icini rahat tutKızlar bügün kasılmam oldu şiddetli olduğu için yürüyemediği acile gittik normalde çatı muayenesi yapılmadı bende kendi doktorum yoktu acilde ki doktor açılman olabilir diye açılmaya baktı sonra eline kan geldi 2 cm Açıklık var ama sancı çıkmayınca yolladı şimdi tekrar kahverengi akıntı gelmeye başladı sizce ne yapmalıyım
aaa hadi hayırlısı bakalım hangimizin önce dogacakHer ihtimale karşı geldim hastahaneye. Cati muayenesinden sonra kanama olabilir ama devam etmesi istenilen bir durum değil dedi. Tekrar muayene etti 1 cm acikligin var, nisanin gelmistir muhtemelen 1 hafta icinde dogurursun dedi. Kanamayi takip için yatirdi. Suan kolumda serum yatiyorum. Nst de sancim çıkmazsa akşama çıkaracak sanirim...
rabbim evlatlarına sağlık versin, sana da sabır versin bitanemAman dikkat et canım oğlum şu an acilde sanırım havale geçirdi bilmiyorum evde bebekleyim nolur bana dua edin bebeği emziriyodum baktı baktı güldü dikkat çekmek için gülüyomuş meğersem çok içine atmış yavrum nolur dua edin çok sıkıntılıyım Rabbim düşmanımı evladıyla sınamasın
güzel haberlerle gel bitanemKizlar ne olur benim için dua edin birer Syetel kursi okuyun cok sancim var acil hastaneye gidiyoruz bu sefer geliyor oğlum
sağlıkla bebeğini kucağına al.güzel haberlerini bekliyoruz.Kizlar ne olur benim için dua edin birer Syetel kursi okuyun cok sancim var acil hastaneye gidiyoruz bu sefer geliyor oğlum
Canim son durumu nedir?Kotu dusunme sutde bebegin var. Birsey olmaz merak etme. Cocuk iste ateslenmis. Eminim dusmustur simdi. Doktor ne demis?çok korkuyorum oğluma bişey olacak diye(((((((((
Sen daha dogurmadin mi ya da bilmiyorum ama yinede dikkat et. Cok stres yapmamaya calis.çok korkuyorum oğluma bişey olacak diye(((((((((
Saol canım Allah Razı olsun bulantı filan yok kahverengi akıntı var inş biraz daha durur bebeğimCanim benim gecen hafta pazar nisanim geldi ertesi gun doktor muayenesinde 2cm aciklik cikti ve bir gun boyunca kahverengi kanamam oldu o muayeneden kaynaklanan biseymis bi de nişanin devami da olur dedi ebeler ben devamli konusuyorum neyim olursa soruyorum bu sekilde 5 gundur bekledim sancin ve suyun gelmedigi surece icin rahat olsun yine de durumunu yaz sen buraya ateslenme kusma ya da parlak kirmizi kan olmazsa bi sorun olmaz icini rahat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?