2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bitanem nihayet biri beni anladı. valla rahatlattın. inşallah yarın doktor da sezeryan ister. aynı şeyleri yaşamak istemem

canim ya bunlari pismis halde mi koyuyorsun buzluga, yoksa hamur seklinde pismeye hazir sekilde mi? hic bilmiyorum da, biraz detayiyla analatabilir misin? ayni sekilde sarmayi da pismis mi koyuyorsun?
Canim benim kusura bakma simdi gordum. Once satma icin cig koyuyorum. Ama daha once donmamis kiymadan doldurman lazim. Sariyorum, buzlodabi poseti ile kaldiriyorum. Poacayi pisiriyorum. Oyle buzluga. Borek cig. onuda, yufkayi 8 e boluyorum. Icine tereyahli su surup icini koyuyorum. Sarip bu sekilde buzluga kaldiriyorum. pisirecegim zaman tam cozulmeden firina. :)

Benim Minnak Sevgilim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Darısı başımıza.
Kızlar bugün hiçbirşey yapamıyorum.kasıklarımın ağrımasından yürüyemiyorum bile.bebiş arada bir çok hareketli oluyor.şükür sıkıntısı yok ama benim içimde korku var hep.büyük kızımda da bu korku vardı.bişey olucak diye.şükür herşey çok güzel ilerliyor bir sorun yok şimdiye kadar.bundan sonra da inşallah bir sorun olmaz ama korku oluyor malesef.sona yaklaştıkça da daha çok artıyor korkular.36+0 olduk bugün.kızlarımla aynı tarihte gelmek isterse oğlum 10 günü var.bir bitseydi şu süreç.artık doğsun da dışarıda göreyim seveyim.içerde kıpırdamasa bişey mi oluyor korkusu çok kötü.sizi de üzdüm hakkınızı helal edin ama sizden başka da paylaşabileceğim kimse yok.

Yaaaa mayıs ayı ilk bebeği minnaktan geldi demek oh çok şükür sağlıklı bebeği Ayyy bide hep doğum günleri de tatil olcak oğluşun

Minnak canım hayırlı olsunn darısı bizlere inşallah Benim Minnak Sevgilim

Benim bebeğimde dün öğlen doğdu,ikimizde iyiyiz çok şükür.Sürekli emmek istiyor anlayamadım açmı acaba,hemşireler süte bakıyolar iyi dediler ,gazını bile çıkarttırmıyor emmek istediği için.Şimdilik haberler böyle bizden hala hastanedeyiz yarın çıkıcaz inşaallah, Benim Minnak Sevgilim doğum yaptın sanırım gözün aydın canım

gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun ınsallah

ALLAH bağışlasın..gözün aydın cnm

yok kız ümidini kesme her an herşey olabilir..
pazartesi dr. gidecekmisin..
Evet canım pazartesi son gün, suni Sancı verecek doktor :)))

Aa hadi gözünaydın canım, iyi olmanıza çok sevindim. Sürekli derken saat başımı. Gazı varsa da sürekli emmek istermiş bebek.

ayy benim de kızım 2 yaşında. o da böyle kıskançık yapar mı ki ?? gerçi o da istiodu ama kardeşi doğunca da aynı şeyi hisseder mi?
bu arada benim de ilk doğumum normaldi.
Aman dikkat et canım oğlum şu an acilde sanırım havale geçirdi bilmiyorum evde bebekleyim nolur bana dua edin bebeği emziriyodum baktı baktı güldü dikkat çekmek için gülüyomuş meğersem çok içine atmış yavrum nolur dua edin çok sıkıntılıyım Rabbim düşmanımı evladıyla sınamasın

Çom geçmiş olsun canım inşallah havale değildir ya öyle düşünme. Ateşlenmiştir. Rabbim korusun şifa versin. Doktordan haber alırsan bizi de haberdar et.

cAnImVEcAnI gozun aydin Allah anali babali buyutsun...@toist pazartesi benim de randevum ve cati muaynem var bakarsin gorurum seni doktorumuzdan yana cok sansliyiz farkindasin sende zaten gonlunu ferah tut herseyin hayirlisi olsun insallah hakkinda:)

Kızlar bügün kasılmam oldu şiddetli olduğu için yürüyemediği acile gittik normalde çatı muayenesi yapılmadı bende kendi doktorum yoktu acilde ki doktor açılman olabilir diye açılmaya baktı sonra eline kan geldi 2 cm Açıklık var ama sancı çıkmayınca yolladı şimdi tekrar kahverengi akıntı gelmeye başladı sizce ne yapmalıyım

Evet kesinlikle çok şanslıyız canım, kaçta randevun karşılaşabiliriz gerçekten :)

Geçmiş olsun canım doktorunu aradın mı, ağrın sızın olursa başka doktora görünürsün olmadı. Ya da yarın doktorun hastanedeyse gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…