- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
ne tesadüf. benim de yarın çatı kontrolüm varsaol canım inş bakalım yarın çatı muayenem var ne diyecek doktor Allah herkese kolaylık versn bu mübarek gün hürmetineee :)
oh oh afiye olsun. ben akşam içerim :))ben yaptım da içtim de:)
bitanem nihayet biri beni anladı. valla rahatlattın. inşallah yarın doktor da sezeryan ister. aynı şeyleri yaşamak istememBenim Minnak Sevgilim canım gözün aydın, güle güle büyüt bebeğini:) ne mutlu sana, kolay bir lohusalık geçirirsin inş
kalbiminsahibio canim eşin ve ailesi doğum şekline müdahele ediyormuş, bu nekadar yanlış birşey. Sen tüm korkularını yaşadığın tüm olumsuzlukları doktorunla paylaş ve doktorunla birlikte en doğru karari verin. Kimsenin seni etkilemesine izin verme. O acıları sen yaşadın, eşin yada ailesi değil. Aynı şeyleri yaşamışız senin psikolojini çok iyi anliyorum bu yüzden. Tabiki sezeryanda kolay değil onunda sonrasi var, ama zor ve çok dikişli bir normal doğumdansa sezeryan bin kat iyidir. Alttaki dikişle karindaki bir değil. Birçok kişi az dikişle az sanciyla müsait çati yapisiyla çok kolay dogumlar yapip hemen ayağa kalkabiliyor ama birde bizim gibi kabus günler yaşamış azınlıkta var. Ben seni ve korkularini çok iyi anliyorum. Eşinede ben çok kotu bir deneyim yasayip çok acilar cektim ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum, hem simdi iki cocugum icin cok daha cabuk toparlanmam gerekiyor, birakta kendi kararimi kendim vereyim kimse karismasin de. Tabiki hicbiseyin garantisi yok, ama bu karari bence kesinlikle doktorunla birlikte sen vermelisin. Neler yaşadığımı bildikleri için benim ailemdeki ve çevremdeki hiçkimse bana dogum seklimle ilgili hiçbirşey söylemedikleri gibi sıkı normal doğum taraftarı olanlar bile sen busefer yapma diyorlar.
Canim benim kusura bakma simdi gordum. Once satma icin cig koyuyorum. Ama daha once donmamis kiymadan doldurman lazim. Sariyorum, buzlodabi poseti ile kaldiriyorum. Poacayi pisiriyorum. Oyle buzluga. Borek cig. onuda, yufkayi 8 e boluyorum. Icine tereyahli su surup icini koyuyorum. Sarip bu sekilde buzluga kaldiriyorum. pisirecegim zaman tam cozulmeden firina. :)canim ya bunlari pismis halde mi koyuyorsun buzluga, yoksa hamur seklinde pismeye hazir sekilde mi? hic bilmiyorum da, biraz detayiyla analatabilir misin? ayni sekilde sarmayi da pismis mi koyuyorsun?
yok kız ümidini kesme her an herşey olabilir..Kızlar ben atak beklemiyorum valla artık ümidi kestimsiz de kesin benden ümidi pazartesi anca doğururum ben
gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun ınsallahBenim bebeğimde dün öğlen doğdu,ikimizde iyiyiz çok şükür.Sürekli emmek istiyor anlayamadım açmı acaba,hemşireler süte bakıyolar iyi dediler ,gazını bile çıkarttırmıyor emmek istediği için.Şimdişik haberler böyle bizden hala hastanedeyiz yarın çıkıcaz inşaallah,Benim Minnak Sevgilim doğum yaptın sanırım gözün aydın canım
ayy bende de çok heyecanla takip ediyorum..evet yaa millet doğuruyor ben heyecan yapıyorumd arısı bize inşallah :)
ALLAH bağışlasın..gözün aydın cnmBenim bebeğimde dün öğlen doğdu,ikimizde iyiyiz çok şükür.Sürekli emmek istiyor anlayamadım açmı acaba,hemşireler süte bakıyolar iyi dediler ,gazını bile çıkarttırmıyor emmek istediği için.Şimdilik haberler böyle bizden hala hastanedeyiz yarın çıkıcaz inşaallah,Benim Minnak Sevgilim doğum yaptın sanırım gözün aydın canım
Evet canım pazartesi son gün, suni Sancı verecek doktor :)))yok kız ümidini kesme her an herşey olabilir..
pazartesi dr. gidecekmisin..
Aa hadi gözünaydın canım, iyi olmanıza çok sevindim. Sürekli derken saat başımı. Gazı varsa da sürekli emmek istermiş bebek.Benim bebeğimde dün öğlen doğdu,ikimizde iyiyiz çok şükür.Sürekli emmek istiyor anlayamadım açmı acaba,hemşireler süte bakıyolar iyi dediler ,gazını bile çıkarttırmıyor emmek istediği için.Şimdilik haberler böyle bizden hala hastanedeyiz yarın çıkıcaz inşaallah,Benim Minnak Sevgilim doğum yaptın sanırım gözün aydın canım
Aman dikkat et canım oğlum şu an acilde sanırım havale geçirdi bilmiyorum evde bebekleyim nolur bana dua edin bebeği emziriyodum baktı baktı güldü dikkat çekmek için gülüyomuş meğersem çok içine atmış yavrum nolur dua edin çok sıkıntılıyım Rabbim düşmanımı evladıyla sınamasınayy benim de kızım 2 yaşında. o da böyle kıskançık yapar mı ki ??gerçi o da istiodu ama kardeşi doğunca da aynı şeyi hisseder mi?
bu arada benim de ilk doğumum normaldi.
Çom geçmiş olsun canım inşallah havale değildir ya öyle düşünme. Ateşlenmiştir. Rabbim korusun şifa versin. Doktordan haber alırsan bizi de haberdar et.Aman dikkat et canım oğlum şu an acilde sanırım havale geçirdi bilmiyorum evde bebekleyim nolur bana dua edin bebeği emziriyodum baktı baktı güldü dikkat çekmek için gülüyomuş meğersem çok içine atmış yavrum nolur dua edin çok sıkıntılıyım Rabbim düşmanımı evladıyla sınamasın
Evet kesinlikle çok şanslıyız canım, kaçta randevun karşılaşabiliriz gerçekten :)cAnImVEcAnI gozun aydin Allah anali babali buyutsun ...@toist pazartesi benim de randevum ve cati muaynem var bakarsin gorurum seni doktorumuzdan yana cok sansliyiz farkindasin sende zaten gonlunu ferah tut herseyin hayirlisi olsun insallah hakkinda:)
Geçmiş olsun canım doktorunu aradın mı, ağrın sızın olursa başka doktora görünürsün olmadı. Ya da yarın doktorun hastanedeyse gidersinKızlar bügün kasılmam oldu şiddetli olduğu için yürüyemediği acile gittik normalde çatı muayenesi yapılmadı bende kendi doktorum yoktu acilde ki doktor açılman olabilir diye açılmaya baktı sonra eline kan geldi 2 cm Açıklık var ama sancı çıkmayınca yolladı şimdi tekrar kahverengi akıntı gelmeye başladı sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?