- 16 Eylül 2014
- 355
- 296
- 53
- 35
maşallah cnm allah analı babalı buyutsun.sunı sancı kısmı nasıldı?
allah kolaylık versın cnm.kolayca almışsındır inş kucagına.
canım daha detaylı anlatırmısın ilk doğumunu nasıl oldu ??
İnşallah sıkıntı olmaz canım hayırlısyla sağlıkla kavuşrsn insaallah yavruna dualarmız birbirimiz için :) :;doktorum çarş. gününe kadar şehir dışındaymış. çarşamba günü sezeryana alalım dedi canım, tabi sancım artmazsa.
amin canım hepimiz inşallah :)İnşallah sıkıntı olmaz canım hayırlısyla sağlıkla kavuşrsn insaallah yavruna dualarmız birbirimiz için :) :;
şimdi benm de canım istedi kahvehadi hayırlısı :) beni de heycan sardı.ya canım türk kahvesi ve çikolata istiyo.tv de gördüm.aklımdan çıkmıyo.sizler içiyor musunuz
yarın yapılacak sanırım çatı muayenesiInşallah canım, doktoruna çekincelerini anlat. Bir de çatı muayenesi Yaptılar mı. Belki çatın dar diye okadar zorluk çektin.
Maşallah ya sağol canım böyle duyunca rahatlıyor insan tabi. Ben de çok korkmuyorum ama felaket tellalı insanlar var inşallah zor olmaz
zaman ne çabuk geçmiş meğerse. son dönemlere girdik bileŞaka gibi yaa :) :) daha dun kese kalp atisi cinsiyet heyecani yaşarken şimdi doğum heyecanlar mızi paylasiyoruz hepimiz sağ salim hayırlısıyla kavuşalim insaallah 38i geçenler gelsin artık demi :) :) :)toist in fıstığı zeynep hanım gözümüz yolda dualarmız annenle :) :)
güzel düşün güzel olsun bitanemAllah kolaylik versin canim. Ya benm canm cok cabuk yanar. Ama seni gorunce yok diyorum bak sende sabret dayanan dayaniyoranlayacagin kendime guc topluyorum cunku inanlmaz kasik agrlarm basladi ve oglusum hala yerinden memnunn. Cok dikkat et kendine bakalm ne zamn dogacak bizim ufaklik. Sen de dualarmdasn canmm.
Maşallah ona. Hayirli olsun. Normal mi yapmış.Kızlar minnakımız da doğurdu çok şükür, sağlıklı bir oğlu oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, darısı başımıza :))
saol canım inş bakalım yarın çatı muayenem var ne diyecek doktor Allah herkese kolaylık versn bu mübarek gün hürmetineee :)güzel düşün güzel olsun bitanem
ben yaptım da içtim de:)şimdi benm de canım istedi kahve
Her ihtimale karşı geldim hastahaneye. Cati muayenesinden sonra kanama olabilir ama devam etmesi istenilen bir durum değil dedi. Tekrar muayene etti 1 cm acikligin var, nisanin gelmistir muhtemelen 1 hafta icinde dogurursun dedi. Kanamayi takip için yatirdi. Suan kolumda serum yatiyorum. Nst de sancim çıkmazsa akşama çıkaracak sanirim...benim 3. günden sonra leke kalmadı.bende de oyle pıhtılı kahverengiydi.nişan ın geldiyse zaten bir kaç gün için de doğumun olacak demek.stres yapma bence dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?