2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Anlatayimm.. :) 35 haftanin sonunda 2 cm acilmam basladi.. neredeyse 3 hafta 2 cm aciklikla gezdim.. nst'de duzensiz sancilarim cikiyordu.. 38+3 de 3 cm acikligim olmustu ama bende sanci falan yoktu.. suyumda cok az kalmis.. suniyle baslatildi dogumum.. ilk 4 saat agir ilerledi acilmam.. 9 saat sonunda 10 cm'e geldik.. 15 dakikalik ikinmanin sonunda bebegim dogdu.. bastan beri boynunda kordon vardi ve kafasi da buyuktu.. ama sukur cok zorlamadi.. sancilarin son 2 saati cok zorladi ama ikinma surecine gectikten sonra sancilar hafifliyor.. soyle diyeyim dr ikinmami soyledikce sancim geciyordu.. bence normal dusunuyorsaniz son secenek olarak suniyi deneyin.. benim acilmam erken basladi yavas ilerledi.. kiminde de gec basliyor 5 saat icinde dogum gerceklesiyor.. bunyeye, bebege gore degisiyor yani..

Bu arada sanci sirasinda yurumek, comelmek, koltuk gibi bir seye tutunarak rukuda durmak sanciyi atlatmakta etkili.. tabi bebegin asagi inmesini de kolaylastiriyor.. ben nst'ye bile 2 kere falan baglandim.. cunku yatakta mumkun degil yatamiyordum.. sen de normal dogum istiyorsun heralde.. insallah kolay ve saglikli bir dogumun olur hayirlisiylaa..

Şaka gibi yaa :) :) daha dun kese kalp atisi cinsiyet heyecani yaşarken şimdi doğum heyecanlar mızi paylasiyoruz hepimiz sağ salim hayırlısıyla kavuşalim insaallah 38i geçenler gelsin artık demi :) :) :) toist in fıstığı zeynep hanım gözümüz yolda dualarmız annenle :) :)

yarın yapılacak sanırım çatı muayenesi

evet güzel anneler. hayırlı cumalar. beklediğimiz ay geldi işte mayıs. yavaş yavaş doğumlarımız başladı. 2 3 4 5 6 7 8 9 ay derken şimdi haftalarımız ve hatta günlerimiz kaldı meleklerimize kavuşmamıza. rabbim doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi, doğumu bekleyenlere ise kolay doğumlar nasip etsin. sevinçlerimizi hüzünlerimizi korkularımızı paylaştık bu kadar zaman. iyi ki varsınız

zaman ne çabuk geçmiş meğerse. son dönemlere girdik bile

güzel düşün güzel olsun bitanem

nihayet beklediğimiz mayıs ayı geldiii. 2015 Mayıs Anneleri grubu olarak mayısın ilk günü itibariyle doğum yapan yavrusuna kavuşan 1 arkadaşımız var şimdiye kadar galibaArtık bize de az kaldı heyecanlaaa bekliyoruzz. Doğsunlar bi de Mayıs bebekleri diye bi topic açalım dimi

Benim Minnak Sevgilim canım gözün aydın, güle güle büyüt bebeğini:) ne mutlu sana, kolay bir lohusalık geçirirsin inş

kalbiminsahibio canim eşin ve ailesi doğum şekline müdahele ediyormuş, bu nekadar yanlış birşey. Sen tüm korkularını yaşadığın tüm olumsuzlukları doktorunla paylaş ve doktorunla birlikte en doğru karari verin. Kimsenin seni etkilemesine izin verme. O acıları sen yaşadın, eşin yada ailesi değil. Aynı şeyleri yaşamışız senin psikolojini çok iyi anliyorum bu yüzden. Tabiki sezeryanda kolay değil onunda sonrasi var, ama zor ve çok dikişli bir normal doğumdansa sezeryan bin kat iyidir. Alttaki dikişle karindaki bir değil. Birçok kişi az dikişle az sanciyla müsait çati yapisiyla çok kolay dogumlar yapip hemen ayağa kalkabiliyor ama birde bizim gibi kabus günler yaşamış azınlıkta var. Ben seni ve korkularini çok iyi anliyorum. Eşinede ben çok kotu bir deneyim yasayip çok acilar cektim ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum, hem simdi iki cocugum icin cok daha cabuk toparlanmam gerekiyor, birakta kendi kararimi kendim vereyim kimse karismasin de. Tabiki hicbiseyin garantisi yok, ama bu karari bence kesinlikle doktorunla birlikte sen vermelisin. Neler yaşadığımı bildikleri için benim ailemdeki ve çevremdeki hiçkimse bana dogum seklimle ilgili hiçbirşey söylemedikleri gibi sıkı normal doğum taraftarı olanlar bile sen busefer yapma diyorlar.

benim 3. günden sonra leke kalmadı.bende de oyle pıhtılı kahverengiydi.nişan ın geldiyse zaten bir kaç gün için de doğumun olacak demek.stres yapma bence dinlen.
Her ihtimale karşı geldim hastahaneye. Cati muayenesinden sonra kanama olabilir ama devam etmesi istenilen bir durum değil dedi. Tekrar muayene etti 1 cm acikligin var, nisanin gelmistir muhtemelen 1 hafta icinde dogurursun dedi. Kanamayi takip için yatirdi. Suan kolumda serum yatiyorum. Nst de sancim çıkmazsa akşama çıkaracak sanirim...

Kizlar selamm

Bugun doktorum doguma alacakti beni ama bir hafta daha bekleyelim dedi. Bebegimin duran gelisimi ilerlemis. Haftaya cuma gidecegim. Sevindm zaten korkuyordum. InsaAllah hayirlisi ile gelsin melegim. Bende evdeyken esimle sekerleri bitirdim. Haci seriften kalpli draje almistim tadi guzel begendim. Notluk yaninda da bu sekerleri verecegim.

Dun aksam 7 gibi kasilmalarim basladi. Zamanini kontrok ettiginde 5 dk da birdi ama cok hafif sanci oluyordu. Sure 4 dk ya inince nolur nolmaz diyerek hastaneye gitmeye karar verdik. Nst de sanci çıkıyordu nobetci dr acilma var mi bakalım deyip kontrol etti ama acilma yokmus. Pek bi heyecan yaptik bebik geliyo diye ama kos kos eve donduk. Artık pazartesi gununu bekleyeceğiz.
Bu arada açıklık kontrolu çok zormuş. Allah yardimcimiz olsun.

Kızlar hepinize hayırlı cumalar ben uzun zamandır yazamıyorum.Biz iyiyiz kızımla çok şükür haftaya kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek..O kadar duygulandım ki gözlerim dolu dolu oldu birçok arkadaşımız doğurmuş daha dün gibi hatırlıyorum 15 16. haftalarımızı,cinsiyet öğrendiğimiz günleri :)Bebişlerin hepsi anneli,babalı sağlıkla büyüsün inşallah.Tüm doğum yapan arkadaşlarımı teker teker tebrik ederimm.Biz kalanlar da hayırlı gününde kavuşuruz inşallah.Sonra uykusuz geceler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…