2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah bagislasin canim, masallah :))

ne tesadüf. benim de yarın çatı kontrolüm var
Hadi bakalim gozum korktu burdaki yorumlardan ama herkesin tecrubesi farkli tabi nst icin de hastanede beklerken bana ordaki hamileler ay cok kotu falan demisti haftalarca o korkuyu cektim ben ama hic bisy yokmussins yarn da oyle guzel gecerr canmm iyi haberlerini bekliyorumm

sen de güzel haberlerle gel tatlım

Canım ben şu an çok gazlı yım kimbilir doğum sonrası ne olur halim napsam rezene içsem mi acaba
Valla ben dayanamadım doktora gittim gaz 3 haftadan önce ılmazmış sütle mama yetmiyormuş açlıktan ağlıyornuş. Hemşire 30 mama ver demişti. Ben 30 mama artı süt veriyordum yine de yetmiyormuş. 3 saatten 2 saate indirdik beslenme sıklığını. Of tecrübesizlik ne zormuş

Bana doktor 3 haftadan önce gaz olmaz mama yetmiyordur ama sen yine de rezene kimyon iç dedi. Ay allah yardımcınız olsun tecrübesizlik zor en ufak bi şeyde çaresiz hissediyorum kendimi ağlayasım geliyor

Biz de şırıngayla veriyorduk ama yetmiyor 60 ml de zor oluyor şıtıngayla. Silikon meme ucu aldım onla deniyorum bakalım inş alır

Evet sez oldum canım. Rezeneyle kimyona başladık 3. Haftadan önce gaz ılmaz dedi doktor. Benimki açlıktan ağlıyormuş sizinki de öyle olmasın?

MasaAllah subhanAllah benimki cok guzel emiyor uykusuda iyu aslinda ben zorla kaldiriyorum 2 saatte 1 emsin diye :) benim uykusuzluktan cok bel agrisi djkislerimin agrisi mahfetti
Maşallah maşallah inşallah benimki de emer. Benim çok ağrım olmadı yataktan kalkerken sadece zorlanıyorum bi de çocukla rahat oturup kalkamıyorum geçer heralde haftaya ağrılarımız sızılarımız inş

salı gunu randewum var doktordan isticem canım artık.enfeksiyondan da olabilir diye şuphelenıyorum.fitil kullandıgımda daha cok oluyor cunku.ben de oda yapamıcam.yer sıkıntımız var.yatagını yatak odasına kurdum.ilerde artık..
tşk ederim canım guzel anlatmıssın evet normal dogum ıstıyorum tavsıylerını dıkkate alacağım.bugun bi arkadaşım daha normal doğumunun kolay geçtiğini abartıldığı gibi bi sancı olmadıgını anlattıp içimi rahatlattı.pek korkmuyorum ama iyi seyler duymak guzel oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…