Allah bagislasin canim, masallah :))Kizlar kontrole die geldim. Nst sifir sanci cikti. Ama cati muayenemde 3 cm acilmam varmis. Drum istersen evde sancini cek ama ben yarin yokum,istersen suni sanciyla gece dogum yaparsin dedi. Suni sanci verildi. Epidural normal dogum yaptim saat23.25te. Cok yakisikli oglum var. 3 kilo dogdu. Mis kokulu ve masallah cok uslu. Hemen meme emmeye basladi. Dogumum cok kolaydi. Insallah sizinde boyle gecer. Sadece dikislerimde aci hissettim. Oglum icin herseye deger. Simdi teyzesi uyutuyor.
çok korkuyorum oğluma bişey olacak diye(((((((((
yarın zaten kontrolüm var hayatımSakin ol canim. kotu bi sey yoktur insaAllah.acile gitseniz iyi olur hem icin rahatlar
Hadi bakalim gozum korktu burdaki yorumlardan ama herkesin tecrubesi farkli tabine tesadüf. benim de yarın çatı kontrolüm var
sen de güzel haberlerle gel tatlımHadi bakalim gozum korktu burdaki yorumlardan ama herkesin tecrubesi farkli tabinst icin de hastanede beklerken bana ordaki hamileler ay cok kotu falan demisti haftalarca o korkuyu cektim ben ama hic bisy yokmuss ins yarn da oyle guzel gecerr canmm iyi haberlerini bekliyorumm
Benim ilk bebia canim normal dogum gorunuyot keyfini bekliyoruz :) senin az kalmiz canim hadi hayirlisi saglicakla kucagina al insallah :)ayy bende de çok heyecanla takip ediyorum..
ben 12 mayısda sezeryan olacam..ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan..
senin durumun nasıl
Valla ben dayanamadım doktora gittim gaz 3 haftadan önce ılmazmış sütle mama yetmiyormuş açlıktan ağlıyornuş. Hemşire 30 mama ver demişti. Ben 30 mama artı süt veriyordum yine de yetmiyormuş. 3 saatten 2 saate indirdik beslenme sıklığını. Of tecrübesizlik ne zormuşCanım ben şu an çok gazlı yım kimbilir doğum sonrası ne olur halim napsam rezene içsem mi acaba
O oben84 .Benim Minnak Sevgilim
B biyologanne
Kizlar gözünüz aydin Rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin
Darisi tüm bekleyen annelere bizimde haftaya çati muayenemiz var oğlumun başi asagida ama kanala girmemiş hakkimizda hayirlisi olsun
Bana doktor 3 haftadan önce gaz olmaz mama yetmiyordur ama sen yine de rezene kimyon iç dedi. Ay allah yardımcınız olsun tecrübesizlik zor en ufak bi şeyde çaresiz hissediyorum kendimi ağlayasım geliyorCanım perşembe gecesi bizim kız gazi çok zor attı, sabaha kadar ağladı ağladı yoruldu yavrumben de netten bakıp dün sabah Kimyon çayı icctim dün gündüz ve geceyi rahat geçirdik her gün içeceğim artık
Biz de şırıngayla veriyorduk ama yetmiyor 60 ml de zor oluyor şıtıngayla. Silikon meme ucu aldım onla deniyorum bakalım inş alırCanım benimki de ilk gün emmedi senin gibi pompayla sağdım ama biberonla alıştırma derim o zaman hiç emmez, bize hastane de şırınga verdiler ona doldurup verdim onu da bebeği göğsüme yasladım, -hatta ucunu verdigimde oldu- sanki göğsünden geliyormuş hissi vererek azar azar verdim, anne kokusuna alışsın, bağı kopmasın diye öyle Ver dedi dr.lar şimdi çok şükür emiyor ama çok uğraştık.
Benim ilk bebia canim normal dogum gorunuyot keyfini bekliyoruz :) senin az kalmiz canim hadi hayirlisi saglicakla kucagina al insallah :)
Evet sez oldum canım. Rezeneyle kimyona başladık 3. Haftadan önce gaz ılmaz dedi doktor. Benimki açlıktan ağlıyormuş sizinki de öyle olmasın?Anladım canım. Benim göğüs uclarim hep yara oldu emzirirken omrumden ömür gidiyor. Aglaya aglaya emziriyorum. Lansinosh verdi doktorum kullanıyorum değişen bişey olmadı kendi sutumle siliyorum yok acıyor
Gece dediklerin oldu canım meme için ağlıyor ememiyor bir iki çekip bırakıyor hep alttan çıkarıyor gazı. Babası da beceremiyor malesef kız aglamaktan helak oluyor ben de eşime kızıp alıyorum ondan.
Benim de sutum gaz yapıyor malesef canım. Çaresi rezene çayı iç canım. Icin biraz kimyon at rahatlatiyor. sezeryan mi olmustun.
Maşallah maşallah inşallah benimki de emer. Benim çok ağrım olmadı yataktan kalkerken sadece zorlanıyorum bi de çocukla rahat oturup kalkamıyorum geçer heralde haftaya ağrılarımız sızılarımız inşMasaAllah subhanAllah benimki cok guzel emiyor uykusuda iyu aslinda ben zorla kaldiriyorum 2 saatte 1 emsin diye :) benim uykusuzluktan cok bel agrisi djkislerimin agrisi mahfetti
salı gunu randewum var doktordan isticem canım artık.enfeksiyondan da olabilir diye şuphelenıyorum.fitil kullandıgımda daha cok oluyor cunku.ben de oda yapamıcam.yer sıkıntımız var.yatagını yatak odasına kurdum.ilerde artık..Canim medikallerede bir sorsana, belki olabilir ben eczanelerden aldim 2 3 kez olmadiginda depodan istetip getirtiyorlardi ordakiler neden yapmiyor anlamadim..
KizLar merhabalar, dogum haberlerini gordukce cok heyecanlaniyorum:) bizede sira gelse artik sabirsazlaniyorum iyice, dogum yapan arkadaslara hayirli olsun bol bol sutunuz olsun ins, doguma gidenler sagliklica kolayca yavrularina kavussun..bizde hala hazirliklar devam edyor gerci ikramlik suslerle falan ugrasiyoruz, yarinda annem geliyor, sonrasinda istedigi vakit gelsin ins cok gecikmeden yavrucum:)
Buarada oda yapan arkadaslar son hallerini cekip koysalar gorsek merak ediyorum, biz oda yapmiyoruz suan icin ama fikir olur bizlerede sonrasi icin:) operim hepinizi..
tşk ederim canım guzel anlatmıssın evet normal dogum ıstıyorum tavsıylerını dıkkate alacağım.bugun bi arkadaşım daha normal doğumunun kolay geçtiğini abartıldığı gibi bi sancı olmadıgını anlattıp içimi rahatlattı.pek korkmuyorum ama iyi seyler duymak guzel oluyor..Anlatayimm.. :) 35 haftanin sonunda 2 cm acilmam basladi.. neredeyse 3 hafta 2 cm aciklikla gezdim.. nst'de duzensiz sancilarim cikiyordu.. 38+3 de 3 cm acikligim olmustu ama bende sanci falan yoktu.. suyumda cok az kalmis.. suniyle baslatildi dogumum.. ilk 4 saat agir ilerledi acilmam.. 9 saat sonunda 10 cm'e geldik.. 15 dakikalik ikinmanin sonunda bebegim dogdu.. bastan beri boynunda kordon vardi ve kafasi da buyuktu.. ama sukur cok zorlamadi.. sancilarin son 2 saati cok zorladi ama ikinma surecine gectikten sonra sancilar hafifliyor.. soyle diyeyim dr ikinmami soyledikce sancim geciyordu.. bence normal dusunuyorsaniz son secenek olarak suniyi deneyin.. benim acilmam erken basladi yavas ilerledi.. kiminde de gec basliyor 5 saat icinde dogum gerceklesiyor.. bunyeye, bebege gore degisiyor yani..
Bu arada sanci sirasinda yurumek, comelmek, koltuk gibi bir seye tutunarak rukuda durmak sanciyi atlatmakta etkili.. tabi bebegin asagi inmesini de kolaylastiriyor.. ben nst'ye bile 2 kere falan baglandim.. cunku yatakta mumkun degil yatamiyordum.. sen de normal dogum istiyorsun heralde.. insallah kolay ve saglikli bir dogumun olur hayirlisiylaa..
Canim ben dogum yapmadIm.. bu ikinci hamileligim.. ilk dogumumun nasil gectigini yazdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?