2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay
Hadî ınsallah kolayca doğurursun benım suyum azalmış o nedenle beklemek ıstemedı sanırım ama bakalım pazartesı nolcak

Benim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim
Canım hayırlı olsun dün sancın vardı büyük ihtimal normal doğurdun hayırlı uğurlu olsun canım

Bana doktor 3 haftadan önce gaz olmaz mama yetmiyordur ama sen yine de rezene kimyon iç dedi. Ay allah yardımcınız olsun tecrübesizlik zor en ufak bi şeyde çaresiz hissediyorum kendimi ağlayasım geliyor
Rezene kimyon alayım mı eve humana msrka napsam şu an çok sancım var gaz sancısı yaşıyorum

Benimki de alttan atıyor emerken canım ama üstten cikarirken zorlanıyorum. Catladiktan sonra kullanmaya başladım canım. Inşallah canim
Kizlar arkadasim bana humana nin kimyonlu rezene cayini önerdi. Ona gaz için iyi gelmiş. Bir kasik da bebegin agzina damlatiyormus.
Rezene iyi geliyor evet canim
Canim 2 2,5 saatte bir emzirmeye calisiyprum her memeden en az 10 dk boyunca
Benimki o kadar emmiyor bazen uyuyakiliyor uyanmıyor da..
Evet sez oldum canım. Rezeneyle kimyona başladık 3. Haftadan önce gaz ılmaz dedi doktor. Benimki açlıktan ağlıyormuş sizinki de öyle olmasın?
Canım sağa sola yatabiliyor musun. . Kaçıncı günün bugün
Aç olduğunu nasıl anladın ki. Çok sık emziriyorum ben

Merhabalar kızlar. Yazmak için ancak fırsat buldum. Dün gece hastanedeydim hatta bu saatlerde sancı çekiyordum. Sabah 9.45te bebeğim kollarımdaydi. Normal doğumla kucağıma aldım. Zor oldu. Ama her zorlukta bir de güzellik var derlerya öyle. Şu an sadece alt taraf dikişlerm acıyo. Onun dışında ben iyiyim. Bebisim de çok iyi. Surekli emmek istiyor ama o kdr sütüm yok henuz.Artk cok sık giremem malum ama ins hepinizn güzel haberlerini alırız. Sizleri de iyiki tanıdım birbirmzi görmesek de hepimiz aynı heyecani paylastk dokuz ay boyunca. Tüm bekleyenler saglklca kavuşsun inşallah bebegine. Öpüyorum hepinizii :-*

Hayirli olsun bebisin.kendine dikkat et cnm

canım hayırlı uğurlu olsun darısı bekleyen bizlere olsun inşallah oğluşun şükür ki iyi allah analı büyüsün canım

Yurumek iyi geliyo diye 4,5 km yol yurudum bir hafta once nişanim geldigi halde bana misin demedi hala sanci bekliyorum halaa artik bugun suni sanci mi istesem diyorum

sağlıkla büyüt yavrunu canım. çok sevindim

Benim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim
@emirgül inan o kadar mutlu oldum ki anlatamam bitanem yaa.. gerçekten çok sevindim. sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt evladını. dualarım seninle canım <3

amin. bebişini bol bol öp kokla bizim yerimize de. sağlıklı güzel bi ömrü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…