- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Ben aç girdim gayet hareketli idi canımKızlar doktor yarın çağırdı nst bakacak ve alabilirmis. Ama hep tok giriyordum onu sormayı unuttum. Tok gitsem sezeryana nasıl alıcak. Aç gidersem nst de bebek hareketleri olmuyomus
Hadî ınsallah kolayca doğurursun benım suyum azalmış o nedenle beklemek ıstemedı sanırım ama bakalım pazartesı nolcakEvet canım kanalda değil. Hatta ben kanalda değilken suni Sancı çok sancılı zor oluyor direk biraz istemedim. Bana dediki sancıyla bebek yolunu bulur. Kanala girmemiş olması girmeyeceği anlamına gelmez, kanala girmiş olsaydı da kendi sancın ya da suni sancın işe yaramayabilirdi. O anki açılmaya göre hareket edicez dedi. Annemler de diyor ki önceden ters duran bebeği suni Sancı vererek döndürürlermiş. Kendi sancımdan bir farkı yokmuş yani.
Ben de cesaretlendim.
Bu arada neden pazartesi alıyor seni, bir sorunun yoksa zamanını bekleyebilirsin canım40+0 da doğuran çok insan var. Benim kordon sıkıntım var kilomuz var daha fazla beklemek istemiyor doktor. Pazartesi 40+1 oluyoruz zaten.
Canım hayırlı olsun dün sancın vardı büyük ihtimal normal doğurdun hayırlı uğurlu olsun canımBenim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim
Rezene kimyon alayım mı eve humana msrka napsam şu an çok sancım var gaz sancısı yaşıyorumBana doktor 3 haftadan önce gaz olmaz mama yetmiyordur ama sen yine de rezene kimyon iç dedi. Ay allah yardımcınız olsun tecrübesizlik zor en ufak bi şeyde çaresiz hissediyorum kendimi ağlayasım geliyor
Benim doğum için 25 mayıs tarihini verdi doktor kısmetse mayıs annesi olcam
Benimki de alttan atıyor emerken canım ama üstten cikarirken zorlanıyorum. Catladiktan sonra kullanmaya başladım canım. Inşallah canimCanım benimki emerken alttan gazi daha kolay atıyor
Kremi ilk emzirmeye başlar başlamaz kullanmadın mi canım, benim şuan yara değilken bile içimi çeke çeke emziriyorum inşallah kullandıkça düzelir iyileşirsin..
Bizim kız emerken daha kolay atıyor gazını, kimyon rahatlattı bizi ama bi de rezeneyle deneyim sizin gibi.
Rezene iyi geliyor evet canimKizlar arkadasim bana humana nin kimyonlu rezene cayini önerdi. Ona gaz için iyi gelmiş. Bir kasik da bebegin agzina damlatiyormus.
Benimki o kadar emmiyor bazen uyuyakiliyor uyanmıyor da..Canim 2 2,5 saatte bir emzirmeye calisiyprum her memeden en az 10 dk boyunca
Canım sağa sola yatabiliyor musun. . Kaçıncı günün bugünEvet sez oldum canım. Rezeneyle kimyona başladık 3. Haftadan önce gaz ılmaz dedi doktor. Benimki açlıktan ağlıyormuş sizinki de öyle olmasın?
Gözün aydin cnm.Benim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim
Hayirli olsun bebisin.kendine dikkat et cnmMerhabalar kızlar. Yazmak için ancak fırsat buldum. Dün gece hastanedeydim hatta bu saatlerde sancı çekiyordum. Sabah 9.45te bebeğim kollarımdaydi. Normal doğumla kucağıma aldım. Zor oldu. Ama her zorlukta bir de güzellik var derlerya öyle. Şu an sadece alt taraf dikişlerm acıyo. Onun dışında ben iyiyim. Bebisim de çok iyi. Surekli emmek istiyor ama o kdr sütüm yok henuz.Artk cok sık giremem malum ama ins hepinizn güzel haberlerini alırız. Sizleri de iyiki tanıdım birbirmzi görmesek de hepimiz aynı heyecani paylastk dokuz ay boyunca. Tüm bekleyenler saglklca kavuşsun inşallah bebegine. Öpüyorum hepinizii :-*
Sagol cnm.bencede tadini cikar, en güzel zamanın.Benim ilk bebia canim normal dogum gorunuyot keyfini bekliyoruz :) senin az kalmiz canim hadi hayirlisi saglicakla kucagina al insallah :)
canım hayırlı uğurlu olsun darısı bekleyen bizlere olsun inşallah oğluşun şükür ki iyi allah analı büyüsün canımMerhabalar kızlar. Yazmak için ancak fırsat buldum. Dün gece hastanedeydim hatta bu saatlerde sancı çekiyordum. Sabah 9.45te bebeğim kollarımdaydi. Normal doğumla kucağıma aldım. Zor oldu. Ama her zorlukta bir de güzellik var derlerya öyle. Şu an sadece alt taraf dikişlerm acıyo. Onun dışında ben iyiyim. Bebisim de çok iyi. Surekli emmek istiyor ama o kdr sütüm yok henuz.Artk cok sık giremem malum ama ins hepinizn güzel haberlerini alırız. Sizleri de iyiki tanıdım birbirmzi görmesek de hepimiz aynı heyecani paylastk dokuz ay boyunca. Tüm bekleyenler saglklca kavuşsun inşallah bebegine. Öpüyorum hepinizii :-*
Maşallah Allah nazardan saklasın.sezeryan oldun galiba.Geçmiş olsun...Benim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim
Evet baya fark ediyo hareketlerinde ciddi azalma oluyo kafasini yerlestirinceKızlar Günaydın bebek kanala girince mi hareketi azalıyor kızlar
sağlıkla büyüt yavrunu canım. çok sevindimCanım aynen söylediğin gibi oldu :)
Merhaba arkadaşlar. Dün sabah 07.30 da sancılarım başladı. 09:30 da hastaneye gittim. Saat 13.00'de de oglumu kucağıma aldım çok şükür. Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın. Sütüm henüz tam olarak gelmedi. İnşallah zaman olduğumda hikayemi de yazacagım. Görüşmek üzere.
@emirgül inan o kadar mutlu oldum ki anlatamam bitanem yaa.. gerçekten çok sevindim. sağlıkla mutlulukla huzurla büyüt evladını. dualarım seninle canım <3Benim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim
amin. bebişini bol bol öp kokla bizim yerimize de. sağlıklı güzel bi ömrü olsun inşallahMerhabalar kızlar. Yazmak için ancak fırsat buldum. Dün gece hastanedeydim hatta bu saatlerde sancı çekiyordum. Sabah 9.45te bebeğim kollarımdaydi. Normal doğumla kucağıma aldım. Zor oldu. Ama her zorlukta bir de güzellik var derlerya öyle. Şu an sadece alt taraf dikişlerm acıyo. Onun dışında ben iyiyim. Bebisim de çok iyi. Surekli emmek istiyor ama o kdr sütüm yok henuz.Artk cok sık giremem malum ama ins hepinizn güzel haberlerini alırız. Sizleri de iyiki tanıdım birbirmzi görmesek de hepimiz aynı heyecani paylastk dokuz ay boyunca. Tüm bekleyenler saglklca kavuşsun inşallah bebegine. Öpüyorum hepinizii :-*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?