2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim

rabbim anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısıda bize artık..:)

Tebrik ederimm gule gule buyutun insaAllah

Reactions: bmn
Hacı seriften cikolata siparisi veren arkadaslar hangisinden aldınız ben kavanozları begendim ama emin değilim kutular daha mı güzel ki

Tebrik ederimm gule gule buyutun insaAllah

Ay bu internet ne sinir yahuuu kac defa gondermis bir mesaji

Günaydın kızlar.nqsılsınız bugün? Birsürü bebeğimiz doğmuş maşallah hepsine.Allah sağlıklabüyütmeyi nasip eysin tüm taze annelerimize.Darısı da bizim başımıza inşallah.

Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsun
Kızlar ben dün 11.30 da kizımi normal doğumla kucağıma aldım ayrıntılari daha sonra yazicam ağrim çok var
maşşallah Rabbim sağlıkla bğyütmeyi nasip etsin canım
hayırlı olsunn maşşallah size Allah analı babalı büyütsün

Reactions: bmn
Benim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim
hayırlı olsun cnm allah analı babalı byutsun
Yurumek iyi geliyo diye 4,5 km yol yurudum bir hafta once nişanim geldigi halde bana misin demedi hala sanci bekliyorum halaa artik bugun suni sanci mi istesem diyorum
nasılsa zamanın var canım bence bekle..

Dogum yapan arkadaslari okudukca iyice heyecanlaniyorum. Bizim sipa 3661gr 52 cm olmus, haftaya cati muayenesi olacak ama biraz iri imis oglum, normal dogumdan korkmaya basladim epidural istiyorum sanirim ama emin de degilim kafam cok karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…