Benim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim
rabbim anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısıda bize artık..:)Merhabalar kızlar. Yazmak için ancak fırsat buldum. Dün gece hastanedeydim hatta bu saatlerde sancı çekiyordum. Sabah 9.45te bebeğim kollarımdaydi. Normal doğumla kucağıma aldım. Zor oldu. Ama her zorlukta bir de güzellik var derlerya öyle. Şu an sadece alt taraf dikişlerm acıyo. Onun dışında ben iyiyim. Bebisim de çok iyi. Surekli emmek istiyor ama o kdr sütüm yok henuz.Artk cok sık giremem malum ama ins hepinizn güzel haberlerini alırız. Sizleri de iyiki tanıdım birbirmzi görmesek de hepimiz aynı heyecani paylastk dokuz ay boyunca. Tüm bekleyenler saglklca kavuşsun inşallah bebegine. Öpüyorum hepinizii :-*
Merhaba, biz de 28 Nisan'da surpriz bir sekilde dogduk. Son bir aydir tekrarlayan gripten kurtulamadigim icin surekli yatmayla gecirmistim ve o gun de yine bitap moralsiz bir sekilde yatarken anneme "bebek dogsa bakamicam ne zaman bitecek bu hastalik" diye mizmizlanip lavaboya ciktim. Silinirken baktim jelimsi pembe bir akinti geliyor. Aha dedim bebek geliyo! Birkac kere daha silinip emin olduktan sonra doktorumu aradim. O da bisey yiyip icmeden hastaneye gelmemi soyledi. Bu benim ikinci dogumum olacakti aslinda o kadar telas etmemeliydim ama beni gormeliydiniz. Elim ayagima dolasti resmen. Cok heyecanlanmistim. Endiseliydim. Doktor 6 mayista almayi planliyordu. Ama benim dualarim cok sukur kabul olmustu ve bebegim kendi istedigi zamanda geliyordu :) 37+6 gunlukken.
Neyse hastaneye gittik doktor suya bebege bakti, hersey normal. Akinti da yogun degildi, aciklik yoktu, bebek kanalda degildi. Nst bakalim ona gore karar verelim dedi. Nstde agrilar cikti. Ben bisey hissetmiyordum. Zaten ilk dogumum da buna benzerdi. Suyum geldi, nisan geldi. 12 saat beklemenin sonucu aciklik, sanci sifir olup bebek strese girince zorunlu sezeryan olmustum gecenin bir yarisi. Icimde bir umut belki bu normal olur diyodum ama durum boyleyken hicbirseyde israrci olmadim. Alalim dedi doktor, peki dedim. 17.40'ta dogdu kuzum genel anestezi sezaryen ile.
Ilk dogumumda ameliyata moralsiz aglayarak girmistim ve cikisim da cok keyifsizdi. Bunda Allah'in nasip ettigi bir teslimiyetle, salavat getirerek girdim ve ciktigimda kimse inanamadi bu kadar cabuk ayilip boyle mutlu olduguma. Diyecegim o ki moral cok onemli. Iyilesme surecine katkisi inanilmaz.
Simdi evdeyiz, iyiyiz.
Sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim.
Merhaba, biz de 28 Nisan'da surpriz bir sekilde dogduk. Son bir aydir tekrarlayan gripten kurtulamadigim icin surekli yatmayla gecirmistim ve o gun de yine bitap moralsiz bir sekilde yatarken anneme "bebek dogsa bakamicam ne zaman bitecek bu hastalik" diye mizmizlanip lavaboya ciktim. Silinirken baktim jelimsi pembe bir akinti geliyor. Aha dedim bebek geliyo! Birkac kere daha silinip emin olduktan sonra doktorumu aradim. O da bisey yiyip icmeden hastaneye gelmemi soyledi. Bu benim ikinci dogumum olacakti aslinda o kadar telas etmemeliydim ama beni gormeliydiniz. Elim ayagima dolasti resmen. Cok heyecanlanmistim. Endiseliydim. Doktor 6 mayista almayi planliyordu. Ama benim dualarim cok sukur kabul olmustu ve bebegim kendi istedigi zamanda geliyordu :) 37+6 gunlukken.
Neyse hastaneye gittik doktor suya bebege bakti, hersey normal. Akinti da yogun degildi, aciklik yoktu, bebek kanalda degildi. Nst bakalim ona gore karar verelim dedi. Nstde agrilar cikti. Ben bisey hissetmiyordum. Zaten ilk dogumum da buna benzerdi. Suyum geldi, nisan geldi. 12 saat beklemenin sonucu aciklik, sanci sifir olup bebek strese girince zorunlu sezeryan olmustum gecenin bir yarisi. Icimde bir umut belki bu normal olur diyodum ama durum boyleyken hicbirseyde israrci olmadim. Alalim dedi doktor, peki dedim. 17.40'ta dogdu kuzum genel anestezi sezaryen ile.
Ilk dogumumda ameliyata moralsiz aglayarak girmistim ve cikisim da cok keyifsizdi. Bunda Allah'in nasip ettigi bir teslimiyetle, salavat getirerek girdim ve ciktigimda kimse inanamadi bu kadar cabuk ayilip boyle mutlu olduguma. Diyecegim o ki moral cok onemli. Iyilesme surecine katkisi inanilmaz.
Simdi evdeyiz, iyiyiz.
ben dökme olandan aldım, 70 adet çikolataHacı seriften cikolata siparisi veren arkadaslar hangisinden aldınız ben kavanozları begendim ama emin değilim kutular daha mı güzel ki
Kutusu nasıl canım bide tadına baktın mıben dökme olandan aldım, 70 adet çikolata
tadına baktım canım gayet güzel ama kutusu süslü değil. fotoğrafı böyle ekledim. ben çikolata miktarı fazla diye aldımKutusu nasıl canım bide tadına baktın mı
Allah yardım etsin canım. ben de çarşamba sezeryan olucmKızlar çarşamba beste sezeryan olucam nasipse heyecan Bastı
Saol canım sende sağ salim alirisn inşallah kucağına. Tarih bilmekte ayrı bi tuhaflikmisAllah yardım etsin canım. ben de çarşamba sezeryan olucm
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı olsunMerhabalar kızlar. Yazmak için ancak fırsat buldum. Dün gece hastanedeydim hatta bu saatlerde sancı çekiyordum. Sabah 9.45te bebeğim kollarımdaydi. Normal doğumla kucağıma aldım. Zor oldu. Ama her zorlukta bir de güzellik var derlerya öyle. Şu an sadece alt taraf dikişlerm acıyo. Onun dışında ben iyiyim. Bebisim de çok iyi. Surekli emmek istiyor ama o kdr sütüm yok henuz.Artk cok sık giremem malum ama ins hepinizn güzel haberlerini alırız. Sizleri de iyiki tanıdım birbirmzi görmesek de hepimiz aynı heyecani paylastk dokuz ay boyunca. Tüm bekleyenler saglklca kavuşsun inşallah bebegine. Öpüyorum hepinizii :-*
maşşallah Rabbim sağlıkla bğyütmeyi nasip etsin canımKızlar ben dün 11.30 da kizımi normal doğumla kucağıma aldım ayrıntılari daha sonra yazicam ağrim çok var
hayırlı olsunn maşşallah size Allah analı babalı büyütsünMerhaba, biz de 28 Nisan'da surpriz bir sekilde dogduk. Son bir aydir tekrarlayan gripten kurtulamadigim icin surekli yatmayla gecirmistim ve o gun de yine bitap moralsiz bir sekilde yatarken anneme "bebek dogsa bakamicam ne zaman bitecek bu hastalik" diye mizmizlanip lavaboya ciktim. Silinirken baktim jelimsi pembe bir akinti geliyor. Aha dedim bebek geliyo! Birkac kere daha silinip emin olduktan sonra doktorumu aradim. O da bisey yiyip icmeden hastaneye gelmemi soyledi. Bu benim ikinci dogumum olacakti aslinda o kadar telas etmemeliydim ama beni gormeliydiniz. Elim ayagima dolasti resmen. Cok heyecanlanmistim. Endiseliydim. Doktor 6 mayista almayi planliyordu. Ama benim dualarim cok sukur kabul olmustu ve bebegim kendi istedigi zamanda geliyordu :) 37+6 gunlukken.
Simdi evdeyiz, iyiyiz.
evet sorma canım. inanamıyorum hala :)Saol canım sende sağ salim alirisn inşallah kucağına. Tarih bilmekte ayrı bi tuhaflikmis
hayırlı olsun cnm allah analı babalı byutsunBenim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim
nasılsa zamanın var canım bence bekle..Yurumek iyi geliyo diye 4,5 km yol yurudum bir hafta once nişanim geldigi halde bana misin demedi hala sanci bekliyorum halaa artik bugun suni sanci mi istesem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?