2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canım pazartesi son gün, suni Sancı verecek doktor :)))

Aa hadi gözünaydın canım, iyi olmanıza çok sevindim. Sürekli derken saat başımı. Gazı varsa da sürekli emmek istermiş bebek.
Allah yardimcin olsun cnm.
Bi avazda kurtul

Minnak hayırlı olsun çok sevindim darıs bize yardımcı gül hanim geldi mi doğuma çok merak ettim

Çok güzel bir duygu canim. Etkilenmemek elde değil. Sütün için üzülme. Anca geliyormuş normal doğum olsa bile. Epidural olmadin mi canim. Neden zorlandin? Biz dogurmayanlarinda merak ettiği konu bu oluyor.

Evet baya fark ediyo hareketlerinde ciddi azalma oluyo kafasini yerlestirince
Ben en baştan beri göbek deliğimin de hissettim hareket ayrıca göbeğim hep aşağıda idi ama tehlikeli birşey yoktu

Şu anda ise bebek döndüğü halde hareketleri yani ayakları göbek deliğinden yukarda hissettim dünden beri ise kasığımda hareket ediyor

Bilemedim kafam karışık

Gunaydin kizlar dogum yapan arkqdaslarim yasadiklarini firsat bulunca bizimle paylassinlar hayirli olsun bebisler insallah darisi basimizaaa AMİNNNNNN <3

Oh oh bebisler geliyor allah anneleriyle babalarıyla saglıklı huzurlu ömürler versin hayırlı evlat olsunlar insallah. Herkese günaydın bu arada öpüyorum yavrularınızı..

Kızlar doğum yapan var mı bizim nerdeyse 40 çıkacak fakat biz çıkarmayı beklemedik oğluyla gezdik valla :)

Masâllah sizeee, var dogum yapanlar. Sirayla geliyor miniklerr.

Kızlar ben dün 11.30 da kizımi normal doğumla kucağıma aldım ayrıntılari daha sonra yazicam ağrim çok var

Gozunn aydin canim. Rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin insaAllah

Bizim küçük beyin gelmeye niyeti yok
Dün doktor 2 serum verince kanamam durdu. Nst de sanci çıkmayınca beni
taburcu etti. Sacilanirsan, suyun gelirse gel dedi....
canim bu pitirciklarin gelmeye niyetleri yok gidip cagirmamiz gerekiyor heralde

Camasir makinam bozuldu tam temizlik ustu off hersey ust uste geliyo resmen

Merhaba, biz de 28 Nisan'da surpriz bir sekilde dogduk. Son bir aydir tekrarlayan gripten kurtulamadigim icin surekli yatmayla gecirmistim ve o gun de yine bitap moralsiz bir sekilde yatarken anneme "bebek dogsa bakamicam ne zaman bitecek bu hastalik" diye mizmizlanip lavaboya ciktim. Silinirken baktim jelimsi pembe bir akinti geliyor. Aha dedim bebek geliyo! Birkac kere daha silinip emin olduktan sonra doktorumu aradim. O da bisey yiyip icmeden hastaneye gelmemi soyledi. Bu benim ikinci dogumum olacakti aslinda o kadar telas etmemeliydim ama beni gormeliydiniz. Elim ayagima dolasti resmen. Cok heyecanlanmistim. Endiseliydim. Doktor 6 mayista almayi planliyordu. Ama benim dualarim cok sukur kabul olmustu ve bebegim kendi istedigi zamanda geliyordu :) 37+6 gunlukken.

Neyse hastaneye gittik doktor suya bebege bakti, hersey normal. Akinti da yogun degildi, aciklik yoktu, bebek kanalda degildi. Nst bakalim ona gore karar verelim dedi. Nstde agrilar cikti. Ben bisey hissetmiyordum. Zaten ilk dogumum da buna benzerdi. Suyum geldi, nisan geldi. 12 saat beklemenin sonucu aciklik, sanci sifir olup bebek strese girince zorunlu sezeryan olmustum gecenin bir yarisi. Icimde bir umut belki bu normal olur diyodum ama durum boyleyken hicbirseyde israrci olmadim. Alalim dedi doktor, peki dedim. 17.40'ta dogdu kuzum genel anestezi sezaryen ile.

Ilk dogumumda ameliyata moralsiz aglayarak girmistim ve cikisim da cok keyifsizdi. Bunda Allah'in nasip ettigi bir teslimiyetle, salavat getirerek girdim ve ciktigimda kimse inanamadi bu kadar cabuk ayilip boyle mutlu olduguma. Diyecegim o ki moral cok onemli. Iyilesme surecine katkisi inanilmaz.
Simdi evdeyiz, iyiyiz.

Sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…