2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar ben dün 11.30 da kizımi normal doğumla kucağıma aldım ayrıntılari daha sonra yazicam ağrim çok var
Maşallah canım tam gününde geldi demek, senin 1 Mayıs'tı günün. Belki bizim cadı da öyle yapar. Allah bağışlasın yavrunu, darısı başımıza :)

Allah bağışlasın, bize de nasip olsun doğumhaneden mutlu ayrılabilmek. Gözünaydın sağlıkla büyüt yavrunu inşallah.
Kızlar çarşamba beste sezeryan olucam nasipse heyecan Bastı

Allah yardım etsin canım. ben de çarşamba sezeryan olucm
Kızlar hadi hayırlısı şimdiden haftaya doğum patlaması yaşayacak forum :)

Yakisikli oglusum
Maşallah subhanallah ya sen çok güzelsin, hoşgeldin Sefa getirdin :)

evet, hayırlısıyla atlatalım :)

Kızlar son bir gün ve bizde hala tık yok :))) sanırım pazartesi Alınacak bu cadı zorla :)
Canim ya cookkk heycanli... Ben de pazartesi kaviscam yavruma.. Hala inanamiyorum.. Bakalim nasil olacak.. İnsallah seninki bugun ya da yarin kendiliginden gelir.. Hadi bekliyoruz.. Ben benimkini bile bekliyorum belki kendiliginden gelir diye ama sizi gorunce benim daha on gunum var sezaryenden kacis yok sanirim..

Hayirli gunler herkese bayadir giremedim siteye dogum yapanlar hayirli olsun kuzulariniz anali babali buyusun insallah.kizlar 13 nisanda kontrole gittim fl si 6.83 cm yaziyor ultrason kagidinda sonra 30 nisanda gittim kontrole fl si 6.70 cm yaziyor haftalar bile geri yaziyor ultrason kagidinda bugun farkettim kizimin gelisimi geriliyor mu off cok korkuyorum.doktor haftasina gore iyi dedi ama keske doktorun orda farketseydim ne yapmaliyim kontrole tekrar mi gideyim ((

ruyalarimda ki anne hayırlı olsun canım Allah sağlıklı uzun ömür versin Allah bize de nasip etsin kokla kuzuyu

canım benim hep öyle çıkıyo. milimetrik olduğu için en ufak oynamada eksik ya da fazla çıkıyo. merak etme

Korkacak birsey yok yani oyle mi moralim cok bozuldu ya
yok canım ben de ilk farkettiğimde korktum. hatta doktoruma da söyledik. ultrasonda cetvelle ölçer gibi ölçmek mümkün değil eksik ya da fazla çıkabiliyo dedi. benim bebeğimin kafası bir büyük bir küçük çıkıyo. sorun yok :)

Allah bağışlasın bebeğini, sağlıkla büyüt inşallah.

Allah razi olsun senden cok korkmustum icime su serptin Allah tek avazda kurtarsin kucagina bebegini almayi nasip etsin :)

Hacı seriften cikolata siparisi veren arkadaslar hangisinden aldınız ben kavanozları begendim ama emin değilim kutular daha mı güzel ki
Ben 70 lik kutu aldım bugün geldi eşim de bana da yaptır işyerine götürürüm dedi şimdi bir tane daha sipariş verdim kavanozdan ikram zor olur diye düşündüm ben nebiliyim hepsi güzel aslında, hastaneye iki katlı ikram tabağı götürücem ona koyup ikram ederiz diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…