- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Bende daha demin yer sildim hala her işimi kendim yapıyorum sende fotoğraflar da şişmemiş duruyorsun kız annesi olduğun halde yan değil öne doğru giden göbeğin var doğum sonrası galiba bir göbeğin gidecek maşallah sanaHaha hic Gelesi yok kızımın bişi olmaz teyzesi
aynen canım bi o rahatlatti zaten diğerleri geçici oldu hepcanım benim hem midem hem boğazım yanıyor.kezzap dökmüşüm gibi sanki boğazım çok kötü oluyo.ben en çok şekersiz falım sakızla rahatlıyorum.belki sende de işe yarar.
sezeryandan sonra kaç kilon gittiBu arada sezeryan ile ilgili tüm merak ettikleriniz cevap verebilirim :)
canım ben genel anestezi istemiyrm. doktorum spinal olr dedi. sen aç karına mı girmiştin? benim çarşamba büyük ihtimal olcak ama saati belirsiz. sabah 9 da doktorla görüşmeye gitcem.Bu arada sezeryan ile ilgili tüm merak ettikleriniz cevap verebilirim :)
sabret canım. az kalmışMesajım gitmiyor bir türlü ya( günler kaldı artık kaşıntıdan ölücem ( doğsun artıkk sağ sağlimö
senin olabilir cnm dogum zamanina yakin az daha beklesin bebis:))Ay ben çok istiyorum ya. Doktorum 10-20 mayıs arası gelir demişti. Dün de sancım oldu bugün gittik erkenden gelicek galiba dedi ama açılma falan yok. Keyfi bilir artık :)
denicem cnm.yufka sarip koycam bice poaca becerebilirsem acma.ilk kez denicem acmayi yarin.baska ne koyulur cnm.koyarkem dikkat etmem gerekn bisey varmi pek buzluk kulturum yok benim.Evet canim mis gibi oluyor. Tavada da isitabilirsun.
. Evet cnm az kaldı ve bel ağrısı kaşıntılar uyuyamamak. Şu son zamanlar geçmiyor gerçekten artık Nasıl duracağımı şaşırdım. Şükür komple derin temizliğimidr yaptım.sabret canım. az kalmış
9 ay geçti bak. Evet cnm az kaldı ve bel ağrısı kaşıntılar uyuyamamak. Şu son zamanlar geçmiyor gerçekten artık Nasıl duracağımı şaşırdım. Şükür komple derin temizliğimidr yaptım.
oohh mis gibi gülerek oturun canım ellerinize sağlık bebiş de gelsn sağlıkla tadından yenmez :) ben sadece evi süpürüp toplu tutuyorum tuvalet banyo temzliğini yapıyorm silmek yok ev çok küçük zaten amaaan dedm kalsın gelen gidenim olamayacak ev toplu olursa bi ara yanıma uğrayan biri siler :) ama tabiki herşeyyle hazır olması da sennki gbi bi rahatlık yaşatyr insana :)Ewimin butun temizligide bitmis bulunmakta artik kizlar ohh be rahatladim artik dogura bilirimbitek mutfak dolaplarim kaldi annemler falan yaptilar temisligi ama bende durmadim tabikide bgunde ewimi silsim supurdum kapilari sildim ama cok yorulmusum
Benimde ewim kucuk canim boya falan yapildi ewe temislemeden olmayacakti cok sukur hunuda atlatuk sira gelsi dogumaoohh mis gibi gülerek oturun canım ellerinize sağlık bebiş de gelsn sağlıkla tadından yenmez :) ben sadece evi süpürüp toplu tutuyorum tuvalet banyo temzliğini yapıyorm silmek yok ev çok küçük zaten amaaan dedm kalsın gelen gidenim olamayacak ev toplu olursa bi ara yanıma uğrayan biri siler :) ama tabiki herşeyyle hazır olması da sennki gbi bi rahatlık yaşatyr insana :)
Bir şekilde halledersin imşallah canım, çatın normale uygun mu çıktı pekiyok bitanem o kafasının dikine gidiyor. bencil. 300 500 benim psikolojimden daha önemliymiş
Ya birşey demiyim karışmıyım diyorum ama çok ayıp ya sen ona evlat veriyosun o ne biçim lakırdı yok sen yanlış anlamışsındır, dememiştir öyle birşey . Cnm sen sakın üzülme hatasını anlar yakında merak etme sabırlı ol Allah büyüktür bakarsın bu sefer çok kolay bir doğum olur senin için dua edicem.yok bitanem o kafasının dikine gidiyor. bencil. 300 500 benim psikolojimden daha önemliymiş
sağlıkla gelsin.ama eger sağlık sorunu senin de bebeğin de yoksa biraz daha bekleyemez misin?geç döllenme olduğunu söylemişsin zaten.Gnaydıııııınn bizim bugün doldu 40 mız. :))) Ama alttaki Boşluğu görünce üzüldüm sanırım takvimim gitmişhergün Hevesle girip okurdum, 280 gün dile kolay. Erken gelecek diye korkardık kızımın hala gelmeye niyeti yok :) bu arada bizim bebiş geç döllenme olduğu için belki haftaya anca gelecek ama yarın son artık çok şükür :)
Maalesef kordonumuz var ve bebiş 3800 e yakındı en son. Kilo alımı devam edecek normal doğum zorlaşacak zaten beklersem.sağlıkla gelsin.ama eger sağlık sorunu senin de bebeğin de yoksa biraz daha bekleyemez misin?geç döllenme olduğunu söylemişsin zaten.
çok teşekkürler bitanem. inşallah ilki gibi zor olmaz. 2 ayda zor toparlandım vallaYa birşey demiyim karışmıyım diyorum ama çok ayıp ya sen ona evlat veriyosun o ne biçim lakırdı yok sen yanlış anlamışsındır, dememiştir öyle birşey . Cnm sen sakın üzülme hatasını anlar yakında merak etme sabırlı ol Allah büyüktür bakarsın bu sefer çok kolay bir doğum olur senin için dua edicem.
evet uygun canım. ama gerçekten ilki çok zorduBir şekilde halledersin imşallah canım, çatın normale uygun mu çıktı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?