2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Haha hic Gelesi yok kızımın bişi olmaz teyzesi
Bende daha demin yer sildim hala her işimi kendim yapıyorum sende fotoğraflar da şişmemiş duruyorsun kız annesi olduğun halde yan değil öne doğru giden göbeğin var doğum sonrası galiba bir göbeğin gidecek maşallah sana

Bu arada sezeryan ile ilgili tüm merak ettikleriniz cevap verebilirim :)
canım ben genel anestezi istemiyrm. doktorum spinal olr dedi. sen aç karına mı girmiştin? benim çarşamba büyük ihtimal olcak ama saati belirsiz. sabah 9 da doktorla görüşmeye gitcem.

Mesajım gitmiyor bir türlü ya ( günler kaldı artık kaşıntıdan ölücem( doğsun artıkk sağ sağlimö

Ay ben çok istiyorum ya. Doktorum 10-20 mayıs arası gelir demişti. Dün de sancım oldu bugün gittik erkenden gelicek galiba dedi ama açılma falan yok. Keyfi bilir artık :)
senin olabilir cnm dogum zamanina yakin az daha beklesin bebis:))

Evet canim mis gibi oluyor. Tavada da isitabilirsun.
denicem cnm.yufka sarip koycam bice poaca becerebilirsem acma.ilk kez denicem acmayi yarin.baska ne koyulur cnm.koyarkem dikkat etmem gerekn bisey varmi pek buzluk kulturum yok benim.

Ewimin butun temizligide bitmis bulunmakta artik kizlar ohh be rahatladim artik dogura bilirim bitek mutfak dolaplarim kaldi annemler falan yaptilar temisligi ama bende durmadim tabikide bgunde ewimi silsim supurdum kapilari sildim ama cok yorulmusum

oohh mis gibi gülerek oturun canım ellerinize sağlık bebiş de gelsn sağlıkla tadından yenmez :) ben sadece evi süpürüp toplu tutuyorum tuvalet banyo temzliğini yapıyorm silmek yok ev çok küçük zaten amaaan dedm kalsın gelen gidenim olamayacak ev toplu olursa bi ara yanıma uğrayan biri siler :) ama tabiki herşeyyle hazır olması da sennki gbi bi rahatlık yaşatyr insana :)

Benimde ewim kucuk canim boya falan yapildi ewe temislemeden olmayacakti cok sukur hunuda atlatuk sira gelsi doguma walla en guzel seyi sen yapmisin acikcasi gelen temizlesin 2 canli temizlik cok zor her ne kadar hepsini ben yapmis olmasamda

yok bitanem o kafasının dikine gidiyor. bencil. 300 500 benim psikolojimden daha önemliymiş
Ya birşey demiyim karışmıyım diyorum ama çok ayıp ya sen ona evlat veriyosun o ne biçim lakırdı yok sen yanlış anlamışsındır, dememiştir öyle birşey . Cnm sen sakın üzülme hatasını anlar yakında merak etme sabırlı ol Allah büyüktür bakarsın bu sefer çok kolay bir doğum olur senin için dua edicem.

sağlıkla gelsin.ama eger sağlık sorunu senin de bebeğin de yoksa biraz daha bekleyemez misin?geç döllenme olduğunu söylemişsin zaten.

sağlıkla gelsin.ama eger sağlık sorunu senin de bebeğin de yoksa biraz daha bekleyemez misin?geç döllenme olduğunu söylemişsin zaten.
Maalesef kordonumuz var ve bebiş 3800 e yakındı en son. Kilo alımı devam edecek normal doğum zorlaşacak zaten beklersem.

çok teşekkürler bitanem. inşallah ilki gibi zor olmaz. 2 ayda zor toparlandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…