- 14 Nisan 2010
- 306
- 260
- 133
Enee takvımı de bıtırmıs Zeynep kuzusu neyse eninde sonunda Yarin buluşacaksınız annesiGnaydıııııınn bizim bugün doldu 40 mız. :))) Ama alttaki Boşluğu görünce üzüldüm sanırım takvimim gitmişhergün Hevesle girip okurdum, 280 gün dile kolay. Erken gelecek diye korkardık kızımın hala gelmeye niyeti yok :) bu arada bizim bebiş geç döllenme olduğu için belki haftaya anca gelecek ama yarın son artık çok şükür :)
Canım hamişliiğimi öğrendiğimden beri öyle birşey olmadı hattaha birkere oluyordu kanama geçirdim korktum o yüzden bu durum ilişki sonrası olana benziyor birazAslında senin için erken kahvelik, ilişki durumu olduysa ya da çok yürüdğusen belki olabilir canım ama ağrın var mı. Benim adet ağrım da var. Islaklık ne kadar bütün çamaşırın ıslanıyormu.
Allah razı olsun çok sağol :)
Çok güzel yazmışsın yarın o saatte hepimiz kolay ve güzel sağlıklı doğum için ona dua etsek çok güzel olur tek yürek olmak gibitoist çim sana özellikle yazmak istedim..en başından beri bizi olumlu yapıcı dusuncelerinle o kadar rahatlattın ki..allahım da sana rahat bir doğum nasip etsin insallah..doğum saatin belli olursa yazabilir misin..ben dua edeceğim ama özellikle o saatte etmek istiyorum..allahım yar ve yardımcın olsun..güzel haberlerini bekliyoruz tatlım allaha emanet ol
hadi hayırlısı. güzel haberlerle gel canım. yok hastane bulamadım daha. 39 haftalığız ama babasının yüzünden istediğim gibi bi doğum yapamıycam maalesef. hastane olayını da ona bıraktım. 3 kuruş fazla vermemek için normal doğum diye ısrar ediyor. belli etmesem de sinirim çok bozuldu. kızımda ne kadar zorlandığımı bilmiyor sankiErkenden uyandım canım ya, eşimi de uyandırmak istemiyorum pazar pazar. Artık uykular iyice zorlaştı. Eşim bile üzülüyor halime bilir öyle kolay şikayet etmem. Neyseki bugün son günümüz yarın kavuşuruz inşallah.
Bu arada dünden beri silik kahverengilikler görüyorum dün çamaşırımda bugün de banyoda ama çok silik. Kendimle çelişiyorum resmen :) hayırlısı olsun.
Sen nasılsın hastane arıyorsun bulabildin mi canım
ayy kıyamam bitanemayran süt su ne bulursam içtim sakız çiğnemek rahatlatti biraz çok zor ama ya hiç bu kadar mide yanması yaşamadım 36. haftadan beri öldürüyor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-mayis-bebekleri.819491/ burda herşeyi paylaşabilirsinizYeni anneler ve anne olmak uzereler..
Dogumdan sonra yeni bir grup olusturacak misiniz? Bebis bakimlarini paylasmak icin. Orayi ve tecrubelerinizi takip etmek istiyorumda
Baya bir doğuran var tatlım, yazdıkların beni çok rahatlattı ya kendin bakabiliyorsun demek maşallah :) daha geçen hafta yazışıyorduk, şimdi kollarında yavrun var maşallah. Darısı başımıza olsun, Rabbim nasip etsin. Sana da maşallah sübhanallah, nelerden konuşup stres yapıyorduk hepsinin üstesinden geldin. Annelik böyle bişey demekki :)
Canim yazdiklarini okudum cooookkk sevindim.. Ozellikle tek kalmana kaynana stresi yasamamana.. Kizini kokla bizim yerimize de.. Ben de yarin sezaryen.olcam dua et bize..En çok seni merak ediyordum canım bir desafakmeley i . Hukukcu pazartesi doğurcak ti yanlış görmediysem.
Senin kız bayagi bir inatçı çıktı ha gelmedi bir türlü annesi öyle rahat bir yer vermissin ki ona :)
Inan canım ne kadar çok ben yaparım dersen o kadar çabuk toparlarsinn. Ben ilk gün 1 ay ayağa kalkamam dedim ama sonra Hayır yapacam kalkacam dedim hemşire de ne kadar yurursen o kadar çabuk bebeginle ilgilenirsin tercih senin dedi. Ben de canım yana yana kalktım canım iyi ki kalkmisim bir günlük ağrı sonrası oh mis :)
Şimdi çamaşır bile yikiyorum asiyorum topluyorum.
Sadece egilirken zorlanıyorum bir de gece sağa sola dönerken donemiyorum.
Evet teyzesi çok stres yaptım korktum kurdum da kurdum meleğim kucagimda çok şükür rabbime şimdi de gazını çıkardım bir yandan da sana yazıyorum :) darısı başına kuzum bir avazda al kucağına yavrunu inşallah
Benim bebeğimde dün öğlen doğdu,ikimizde iyiyiz çok şükür.Sürekli emmek istiyor anlayamadım açmı acaba,hemşireler süte bakıyolar iyi dediler ,gazını bile çıkarttırmıyor emmek istediği için.Şimdilik haberler böyle bizden hala hastanedeyiz yarın çıkıcaz inşaallah,@Benim Minnak Sevgilim doğum yaptın sanırım gözün aydın canım
Canım aynen söylediğin gibi oldu :)
Merhaba arkadaşlar. Dün sabah 07.30 da sancılarım başladı. 09:30 da hastaneye gittim. Saat 13.00'de de oglumu kucağıma aldım çok şükür. Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın. Sütüm henüz tam olarak gelmedi. İnşallah zaman olduğumda hikayemi de yazacagım. Görüşmek üzere.
Benim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim
Kızlar çok sevindim sizlerin adına, yavrularinizin ömürleri bereketli olsun, darısı biz bekleyenlerin başına inşallahKızlar ben dün 11.30 da kizımi normal doğumla kucağıma aldım ayrıntılari daha sonra yazicam ağrim çok var
Ay canım senin yazdığını görünce çok sevindim. Teşekür ederiz teyzesi koklamaz mıyım. Canım hiç korkma olur mu. Korkulacak hiç bişey yok. Ben korkup boşuna strese girdim ama bişey hissetmiyorsun. Spinal mi olucak genel mi canım. Dualarım sizinle. Sağlıkla kucağına al canımCanim yazdiklarini okudum cooookkk sevindim.. Ozellikle tek kalmana kaynana stresi yasamamana.. Kizini kokla bizim yerimize de.. Ben de yarin sezaryen.olcam dua et bize..
Allah yardım etsin canım. ben de çarşamba sezeryan olucm
Saol canım sende sağ salim alirisn inşallah kucağına. Tarih bilmekte ayrı bi tuhaflikmis
Kizlar ALLAH hepimizi saglikla kurtarsin insaallah...Canim kusura bakma gec gordum.. Aspirini 35. Haftada kestik.. İgneyi de sezaryenden 24 saat once son kez vurucam ve bir gun sonra sezaryene giricem.. Yani igneyi hic kesmiycez..
Spinal olacak insallah.. Ben.basindan beri korkmuyorum pek simdilik sevincliyim ama bi tarafimda buruk bebisimi icimde hissedemiycem artik.. Sen baya endiseliydin cok sukur korktugun gibi olmamis.. Ayy cok heycanli insallah yarin ben de dogum yapanlar kervanina katilcam.. Canim eylulumuze iyi bak, bol bol sutun.olsun insallah.. Cok opuyoruz ikinizi de..Ay canım senin yazdığını görünce çok sevindim. Teşekür ederiz teyzesi koklamaz mıyım. Canım hiç korkma olur mu. Korkulacak hiç bişey yok. Ben korkup boşuna strese girdim ama bişey hissetmiyorsun. Spinal mi olucak genel mi canım. Dualarım sizinle. Sağlıkla kucağına al canım
Ayy saolasın canım bakıpta yazıyım birazdanIstersen ilaçların adını söyle esım eczacı sorayım
birinde emzirme döneminde kullanılmamalı yazıyor bi tane içmiştim hiç aklıma gelmedi o anDoktorun ona göre ilaçlar yazmıştır illaki canım, istersen peoapektüsünü oku, arayıp sorarsın doktoruna daha sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?