2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Enee takvımı de bıtırmıs Zeynep kuzusu neyse eninde sonunda Yarin buluşacaksınız annesi

toist çim sana özellikle yazmak istedim..en başından beri bizi olumlu yapıcı dusuncelerinle o kadar rahatlattın ki..allahım da sana rahat bir doğum nasip etsin insallah..doğum saatin belli olursa yazabilir misin..ben dua edeceğim ama özellikle o saatte etmek istiyorum..allahım yar ve yardımcın olsun..güzel haberlerini bekliyoruz tatlım allaha emanet ol

Canım hamişliiğimi öğrendiğimden beri öyle birşey olmadı hattaha birkere oluyordu kanama geçirdim korktum o yüzden bu durum ilişki sonrası olana benziyor biraz
O bölge sızlıyor
Bütün çamaşırı m ter gibi ıslak yor arkadaşım belki tutamıyorxsun dedi bende su olsa bebek hareket etmez diye düşündüm hareket ediyor çünkü

Adet ağrım arada geliyor ya senin ağrın olması iyiye işaret tek sancı ya bakar işin suni yi verince bebek yolunu bulur

Benn suniye ksrşıydım acıdan değil hani diyordum duran bebeğe yapmayalım bunu ama şu sıralar hiç karşı değilim denemeli bu bir teknoloji neden faydasını görmeye lim ki

Burda yazılanlar da teşvik etti beni eğer bebek gelmezse suni isticem inşallah bir terslik olmaz

Çok güzel yazmışsın yarın o saatte hepimiz kolay ve güzel sağlıklı doğum için ona dua etsek çok güzel olur tek yürek olmak gibi

hadi hayırlısı. güzel haberlerle gel canım. yok hastane bulamadım daha. 39 haftalığız ama babasının yüzünden istediğim gibi bi doğum yapamıycam maalesef. hastane olayını da ona bıraktım. 3 kuruş fazla vermemek için normal doğum diye ısrar ediyor. belli etmesem de sinirim çok bozuldu. kızımda ne kadar zorlandığımı bilmiyor sanki 2 ay toparlanamadım. bünyem kaldırmıyor evde de tek başımayım.

ayran süt su ne bulursam içtim sakız çiğnemek rahatlatti biraz çok zor ama ya hiç bu kadar mide yanması yaşamadım 36. haftadan beri öldürüyor
ayy kıyamam bitanem az kaldı doğuma. geçecek inşallah. bebişine kavuşunca hepsini unutursun. kontrole gidince söyle doktoruna

En çok seni merak ediyordum canım bir de safakmeley i . Hukukcu pazartesi doğurcak ti yanlış görmediysem.
Senin kız bayagi bir inatçı çıktı ha gelmedi bir türlü annesi öyle rahat bir yer vermissin ki ona :)
Inan canım ne kadar çok ben yaparım dersen o kadar çabuk toparlarsinn. Ben ilk gün 1 ay ayağa kalkamam dedim ama sonra Hayır yapacam kalkacam dedim hemşire de ne kadar yurursen o kadar çabuk bebeginle ilgilenirsin tercih senin dedi. Ben de canım yana yana kalktım canım iyi ki kalkmisim bir günlük ağrı sonrası oh mis :)
Şimdi çamaşır bile yikiyorum asiyorum topluyorum.
Sadece egilirken zorlanıyorum bir de gece sağa sola dönerken donemiyorum.
Evet teyzesi çok stres yaptım korktum kurdum da kurdum meleğim kucagimda çok şükür rabbime şimdi de gazını çıkardım bir yandan da sana yazıyorum :) darısı başına kuzum bir avazda al kucağına yavrunu inşallah

Canim yazdiklarini okudum cooookkk sevindim.. Ozellikle tek kalmana kaynana stresi yasamamana.. Kizini kokla bizim yerimize de.. Ben de yarin sezaryen.olcam dua et bize..

Benim kuzum doğdu kızlar, dua eden herkesten Allah razı olsun:) Rabbim hepinize nasip etsin. Detayları yazıcam ancak kendime gelebildim

Kızlar ben dün 11.30 da kizımi normal doğumla kucağıma aldım ayrıntılari daha sonra yazicam ağrim çok var
Kızlar çok sevindim sizlerin adına, yavrularinizin ömürleri bereketli olsun, darısı biz bekleyenlerin başına inşallah

Canim yazdiklarini okudum cooookkk sevindim.. Ozellikle tek kalmana kaynana stresi yasamamana.. Kizini kokla bizim yerimize de.. Ben de yarin sezaryen.olcam dua et bize..
Ay canım senin yazdığını görünce çok sevindim. Teşekür ederiz teyzesi koklamaz mıyım. Canım hiç korkma olur mu. Korkulacak hiç bişey yok. Ben korkup boşuna strese girdim ama bişey hissetmiyorsun. Spinal mi olucak genel mi canım. Dualarım sizinle. Sağlıkla kucağına al canım

Allah yardım etsin canım. ben de çarşamba sezeryan olucm

Saol canım sende sağ salim alirisn inşallah kucağına. Tarih bilmekte ayrı bi tuhaflikmis

Canim kusura bakma gec gordum.. Aspirini 35. Haftada kestik.. İgneyi de sezaryenden 24 saat once son kez vurucam ve bir gun sonra sezaryene giricem.. Yani igneyi hic kesmiycez..
Kizlar ALLAH hepimizi saglikla kurtarsin insaallah...
Banada 37+1 de 25 mayis sezaryen gunu verildi...
Mayis annesi oluyorum...
Plasenta previa totalis var...
Insaallah saglikla kurtulun yazin buraya da...
Planli sezaryen oldugu icin 3 gun once 5 tup kan verdim...
Kardoyolojiye yonlendirdi drum
En son anesteziye gidicem butun sonuclarima bakilip anestezi uzmani ne tur anestezi uygulanacagina karar verecek...
Prof dr Sefa kelekci ve ekibi giricek insaallah dogumuma...
Plasenta da cok sukur yapisma cikmadi...
Rabbim hepimizi selametle kurtarsin insaallah...

Spinal olacak insallah.. Ben.basindan beri korkmuyorum pek simdilik sevincliyim ama bi tarafimda buruk bebisimi icimde hissedemiycem artik.. Sen baya endiseliydin cok sukur korktugun gibi olmamis.. Ayy cok heycanli insallah yarin ben de dogum yapanlar kervanina katilcam.. Canim eylulumuze iyi bak, bol bol sutun.olsun insallah.. Cok opuyoruz ikinizi de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…