su an butun ilgim sende...Spinal olacak insallah.. Ben.basindan beri korkmuyorum pek simdilik sevincliyim ama bi tarafimda buruk bebisimi icimde hissedemiycem artik.. Sen baya endiseliydin cok sukur korktugun gibi olmamis.. Ayy cok heycanli insallah yarin ben de dogum yapanlar kervanina katilcam.. Canim eylulumuze iyi bak, bol bol sutun.olsun insallah.. Cok opuyoruz ikinizi de..
Ayy yarın doğacak inşaallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ve doğumu bekleyen bütün arkadaşlara,kolaylıklar dilerim.Zaten bebiş gelince bütün acılar unutuluyor çok güzel çok :)Evet canım pazartesi doğum yapılacak kesin :)
canım benim hem midem hem boğazım yanıyor.kezzap dökmüşüm gibi sanki boğazım çok kötü oluyo.ben en çok şekersiz falım sakızla rahatlıyorum.belki sende de işe yarar.süt de gecirmiyor canım ya kafayı yicem aglayasim geliyor artık cikarsam rahatlicam gibi onu da yapamıyorum ay sen pzts doğum mu yapcan kaç kişi kaldık canım ya heyecanlı misin?
Amin inşaallah canım,bekleyen bütün arkaşlara sağlıklı doğumlar dilerim,Allah bir avazda kurtarsın inşaallahKızlar çok sevindim sizlerin adına, yavrularinizin ömürleri bereketli olsun, darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Merhaba, biz de 28 Nisan'da surpriz bir sekilde dogduk. Son bir aydir tekrarlayan gripten kurtulamadigim icin surekli yatmayla gecirmistim ve o gun de yine bitap moralsiz bir sekilde yatarken anneme "bebek dogsa bakamicam ne zaman bitecek bu hastalik" diye mizmizlanip lavaboya ciktim. Silinirken baktim jelimsi pembe bir akinti geliyor. Aha dedim bebek geliyo! Birkac kere daha silinip emin olduktan sonra doktorumu aradim. O da bisey yiyip icmeden hastaneye gelmemi soyledi. Bu benim ikinci dogumum olacakti aslinda o kadar telas etmemeliydim ama beni gormeliydiniz. Elim ayagima dolasti resmen. Cok heyecanlanmistim. Endiseliydim. Doktor 6 mayista almayi planliyordu. Ama benim dualarim cok sukur kabul olmustu ve bebegim kendi istedigi zamanda geliyordu :) 37+6 gunlukken.
Neyse hastaneye gittik doktor suya bebege bakti, hersey normal. Akinti da yogun degildi, aciklik yoktu, bebek kanalda degildi. Nst bakalim ona gore karar verelim dedi. Nstde agrilar cikti. Ben bisey hissetmiyordum. Zaten ilk dogumum da buna benzerdi. Suyum geldi, nisan geldi. 12 saat beklemenin sonucu aciklik, sanci sifir olup bebek strese girince zorunlu sezeryan olmustum gecenin bir yarisi. Icimde bir umut belki bu normal olur diyodum ama durum boyleyken hicbirseyde israrci olmadim. Alalim dedi doktor, peki dedim. 17.40'ta dogdu kuzum genel anestezi sezaryen ile.
Ilk dogumumda ameliyata moralsiz aglayarak girmistim ve cikisim da cok keyifsizdi. Bunda Allah'in nasip ettigi bir teslimiyetle, salavat getirerek girdim ve ciktigimda kimse inanamadi bu kadar cabuk ayilip boyle mutlu olduguma. Diyecegim o ki moral cok onemli. Iyilesme surecine katkisi inanilmaz.
Simdi evdeyiz, iyiyiz.
Sorulariniz olursa cevaplamaya calisirim.
tekrardan hayırlı olsun kızlar rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin...Allaha sükür sagsaglim kizimla evimize geldik,sezaryen yapacak arkadaslar hic korkmasin,endiselenmesin.2 günü atlattiktan sonra hersey duzeliyo.tek sorun gögüsleriniz çatladi,dogumdan önce bol bol krem sürün.
iyiyim evdeyim ailem Yanındaydı hafta sonu giremedimsafakmeley nerelerdesin canım, nasılsın
çok yorma kendini hayatım. bak evde doğurursun allah korusunkızlar selamlar geçmişi okudum ne çok doğum olmus ya, darısı biz bekleyenlere... evdeki net bozuldu telden de zor oluyor okumak bir de ailem buradaydı giremedim.... herkes iyiymiş buna sevindim, biz kizimla temizlik yapicaz optuk sizi ;*
Haha hic Gelesi yok kızımın bişi olmaz teyzesiçok yorma kendini hayatım. bak evde doğurursun allah korusun
Gözlerim doldu okurken, çok duygulandım canım gerçekten hissettim samimiyetini.toist çim sana özellikle yazmak istedim..en başından beri bizi olumlu yapıcı dusuncelerinle o kadar rahatlattın ki..allahım da sana rahat bir doğum nasip etsin insallah..doğum saatin belli olursa yazabilir misin..ben dua edeceğim ama özellikle o saatte etmek istiyorum..allahım yar ve yardımcın olsun..güzel haberlerini bekliyoruz tatlım allaha emanet ol
Evet gitti bitti, zeynep hanım sağolsunaaaa tarih gelince takvim gidiyomuymuş..:) oyyy şu kuzular hayırlısıyla bi gelselerdi..:)
Enee takvımı de bıtırmıs Zeynep kuzusu neyse eninde sonunda Yarin buluşacaksınız annesi[/QUOTE
Yedi bitirdi Cadı tam 280 günü hala yerinde bugün 281. Gnüinşallah canım sağol
Yazıcam buraya sağol tatlımtoist aynen canim haberdar et bizi dualarimiz seninle...
Gerçekten ter olabilir emin olmak istiyorsan ped tak canım bana ebe öyle dedi. Pedin de hep ıslak nemli ve renksizse suyun olabilirmiş. Perde hep sarılık olunca rahatladım akıntı diye. Bende karşıydım suniye ama doktorum çok rahatlattı beni. Bir de ağrılarım başlayınca umutlandım bakalım hayırlısı inşallah :)Canım hamişliiğimi öğrendiğimden beri öyle birşey olmadı hattaha birkere oluyordu kanama geçirdim korktum o yüzden bu durum ilişki sonrası olana benziyor biraz
O bölge sızlıyor
Bütün çamaşırı m ter gibi ıslak yor arkadaşım belki tutamıyorxsun dedi bende su olsa bebek hareket etmez diye düşündüm hareket ediyor çünkü
Adet ağrım arada geliyor ya senin ağrın olması iyiye işaret tek sancı ya bakar işin suni yi verince bebek yolunu bulur
Benn suniye ksrşıydım acıdan değil hani diyordum duran bebeğe yapmayalım bunu ama şu sıralar hiç karşı değilim denemeli bu bir teknoloji neden faydasını görmeye lim ki
Burda yazılanlar da teşvik etti beni eğer bebek gelmezse suni isticem inşallah bir terslik olmaz
Allah razı olsun sağolun :)))Çok güzel yazmışsın yarın o saatte hepimiz kolay ve güzel sağlıklı doğum için ona dua etsek çok güzel olur tek yürek olmak gibi
Maşallah sana ya azimli ve güçlü olunca annelik içgüdüsüyle denekki halloluyor herşey :) Rabbim daha iyi etsin darısı da bizlere inşallah :)En çok seni merak ediyordum canım bir desafakmeley i . Hukukcu pazartesi doğurcak ti yanlış görmediysem.
Senin kız bayagi bir inatçı çıktı ha gelmedi bir türlü annesi öyle rahat bir yer vermissin ki ona :)
Inan canım ne kadar çok ben yaparım dersen o kadar çabuk toparlarsinn. Ben ilk gün 1 ay ayağa kalkamam dedim ama sonra Hayır yapacam kalkacam dedim hemşire de ne kadar yurursen o kadar çabuk bebeginle ilgilenirsin tercih senin dedi. Ben de canım yana yana kalktım canım iyi ki kalkmisim bir günlük ağrı sonrası oh mis :)
Şimdi çamaşır bile yikiyorum asiyorum topluyorum.
Sadece egilirken zorlanıyorum bir de gece sağa sola dönerken donemiyorum.
Evet teyzesi çok stres yaptım korktum kurdum da kurdum meleğim kucagimda çok şükür rabbime şimdi de gazını çıkardım bir yandan da sana yazıyorum :) darısı başına kuzum bir avazda al kucağına yavrunu inşallah
Üzülme canım doktorun yazdıysa vardır bir bildiği ama sen yine de arkadaşın eşi ne diyecek onu bir bekle bakalım. Rabbim koruyor miniklerimizi bir tane ilaçtan bişey olmaz.birinde emzirme döneminde kullanılmamalı yazıyor bi tane içmiştim hiç aklıma gelmedi o an
Çok güzel değil miAyy yarın doğacak inşaallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ve doğumu bekleyen bütün arkadaşlara,kolaylıklar dilerim.Zaten bebiş gelince bütün acılar unutuluyor çok güzel çok :)
Bence pes etme Süreci kendini ve bebeğini en iyi sen biliyorsun. 300 500 tl için senin psikolojin bozulacak belki de. Eğer ki kesin olarak normal istemiyorum diyorsan diret derim ben. Hiçbirşey semin ve bebeğinin sağlığından önemli değil olmamalı. Bunu da yaşadığın son zorluk gibi düşün sonrası doğum olacak ve güzel geçecek.hadi hayırlısı. güzel haberlerle gel canım. yok hastane bulamadım daha. 39 haftalığız ama babasının yüzünden istediğim gibi bi doğum yapamıycam maalesef. hastane olayını da ona bıraktım. 3 kuruş fazla vermemek için normal doğum diye ısrar ediyor. belli etmesem de sinirim çok bozuldu. kızımda ne kadar zorlandığımı bilmiyor sanki2 ay toparlanamadım. bünyem kaldırmıyor evde de tek başımayım.
yok bitanem o kafasının dikine gidiyor. bencil. 300 500 benim psikolojimden daha önemliymişBence pes etme Süreci kendini ve bebeğini en iyi sen biliyorsun. 300 500 tl için senin psikolojin bozulacak belki de. Eğer ki kesin olarak normal istemiyorum diyorsan diret derim ben. Hiçbirşey semin ve bebeğinin sağlığından önemli değil olmamalı. Bunu da yaşadığın son zorluk gibi düşün sonrası doğum olacak ve güzel geçecek.
İyi olur da yazacak gucum olursa yazicam.butun ayrintilari.. Bir suru merak ettigimiz sey oluyor insallah birilerine yardimim dokunur..su an butun ilgim sende...
ALLAH kolaylikla kurtarsin...
Onumde 22 gun var ben boyle heyecanliyim cnm seni dusunemiyorum inan...
Hadi hayirli haberlerle gel insaallah...
Teşekkür ederim canım biz de seni öpüyoruz haberdar et yatın bizi. .Spinal olacak insallah.. Ben.basindan beri korkmuyorum pek simdilik sevincliyim ama bi tarafimda buruk bebisimi icimde hissedemiycem artik.. Sen baya endiseliydin cok sukur korktugun gibi olmamis.. Ayy cok heycanli insallah yarin ben de dogum yapanlar kervanina katilcam.. Canim eylulumuze iyi bak, bol bol sutun.olsun insallah.. Cok opuyoruz ikinizi de..
Inşallah canım benim :)Maşallah sana ya azimli ve güçlü olunca annelik içgüdüsüyle denekki halloluyor herşey :) Rabbim daha iyi etsin darısı da bizlere inşallah :)
Gözlerim doldu okurken, çok duygulandım canım gerçekten hissettim samimiyetini.Allahım razı olsun çok sevindim çok sağol, yarın 9 da hastanede olacağız Sancı almaya başlayınca yazarım çok teşekkür ederim ya Rabbim sana da hayırlı ve kolay bir doğum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?