2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
su an butun ilgim sende...
ALLAH kolaylikla kurtarsin...
Onumde 22 gun var ben boyle heyecanliyim cnm seni dusunemiyorum inan...
Hadi hayirli haberlerle gel insaallah...

Evet canım pazartesi doğum yapılacak kesin :)
Ayy yarın doğacak inşaallah :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ve doğumu bekleyen bütün arkadaşlara,kolaylıklar dilerim.Zaten bebiş gelince bütün acılar unutuluyor çok güzel çok :)

süt de gecirmiyor canım ya kafayı yicem aglayasim geliyor artık cikarsam rahatlicam gibi onu da yapamıyorum ay sen pzts doğum mu yapcan kaç kişi kaldık canım ya heyecanlı misin?
canım benim hem midem hem boğazım yanıyor.kezzap dökmüşüm gibi sanki boğazım çok kötü oluyo.ben en çok şekersiz falım sakızla rahatlıyorum.belki sende de işe yarar.

Allaha sükür sagsaglim kizimla evimize geldik,sezaryen yapacak arkadaslar hic korkmasin,endiselenmesin.2 günü atlattiktan sonra hersey duzeliyo.tek sorun gögüsleriniz çatladi,dogumdan önce bol bol krem sürün.
tekrardan hayırlı olsun kızlar rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin...

safakmeley nerelerdesin canım, nasılsın
iyiyim evdeyim ailem Yanındaydı hafta sonu giremedim sizede de keyifler yolundaymis okudum geçmişi
AdaisyLove kuzum Afferim sana ne güzel başa çıktın heherşeyle, eylül u Kokla bebim yerime çok optum seni de

Reactions: bmn
kızlar selamlar geçmişi okudum ne çok doğum olmus ya, darısı biz bekleyenlere... evdeki net bozuldu telden de zor oluyor okumak bir de ailem buradaydı giremedim.... herkes iyiymiş buna sevindim, biz kizimla temizlik yapicaz optuk sizi ;*

çok yorma kendini hayatım. bak evde doğurursun allah korusun

Gözlerim doldu okurken, çok duygulandım canım gerçekten hissettim samimiyetini. Allahım razı olsun çok sevindim çok sağol, yarın 9 da hastanede olacağız Sancı almaya başlayınca yazarım çok teşekkür ederim ya Rabbim sana da hayırlı ve kolay bir doğum nasip etsin

aaaa tarih gelince takvim gidiyomuymuş..:) oyyy şu kuzular hayırlısıyla bi gelselerdi..:)
Evet gitti bitti, zeynep hanım sağolsun amin canım inşallah gelecekler :)

Maşallah sana ya azimli ve güçlü olunca annelik içgüdüsüyle denekki halloluyor herşey :) Rabbim daha iyi etsin darısı da bizlere inşallah :)

birinde emzirme döneminde kullanılmamalı yazıyor bi tane içmiştim hiç aklıma gelmedi o an
Üzülme canım doktorun yazdıysa vardır bir bildiği ama sen yine de arkadaşın eşi ne diyecek onu bir bekle bakalım. Rabbim koruyor miniklerimizi bir tane ilaçtan bişey olmaz.

Çok güzel değil mi Bugn sanki son gün diye okadar güzel uyudum ki yarın başlıyor maratonum hayırlısıyla. Amin inşallah canım çok sağol. Darısı bütün hamişlerimizin başına

Bence pes etme Süreci kendini ve bebeğini en iyi sen biliyorsun. 300 500 tl için senin psikolojin bozulacak belki de. Eğer ki kesin olarak normal istemiyorum diyorsan diret derim ben. Hiçbirşey semin ve bebeğinin sağlığından önemli değil olmamalı. Bunu da yaşadığın son zorluk gibi düşün sonrası doğum olacak ve güzel geçecek.

yok bitanem o kafasının dikine gidiyor. bencil. 300 500 benim psikolojimden daha önemliymiş

su an butun ilgim sende...
ALLAH kolaylikla kurtarsin...
Onumde 22 gun var ben boyle heyecanliyim cnm seni dusunemiyorum inan...
Hadi hayirli haberlerle gel insaallah...
İyi olur da yazacak gucum olursa yazicam.butun ayrintilari.. Bir suru merak ettigimiz sey oluyor insallah birilerine yardimim dokunur..

Teşekkür ederim canım biz de seni öpüyoruz haberdar et yatın bizi. .
Maşallah sana ya azimli ve güçlü olunca annelik içgüdüsüyle denekki halloluyor herşey :) Rabbim daha iyi etsin darısı da bizlere inşallah :)
Inşallah canım benim :)

Bu arada sezeryan ile ilgili tüm merak ettikleriniz cevap verebilirim :)

Mass ya Doğumlar hayırlısıyla olmaya Başlamış hayırlı olsun kızlarr:) çok şükür kavuştunuz meleklerinize darısı biz bekleyenlerin basına:) sürekli giremediğim için yazamıyorum kızlar ama dualarım sizinle Rabbim hepimize hayırlı Doğumlar nasip etsin bebişini kucağına alan güzel anneler de bizlere dua etsin :)

Doğumun yapay yolla başlatılmasının sonucu vakum,forseps,epizyotomi ve sezeryanla sonuçlanmasının çok muhtemel olduğu ve suni sancının doğum Öncesinde değil doğum sırasında gerekli olursa kullanılmasının yerinde olduğu,incelememiş ve yumuşatmamış bir rahme suni Sancı verilmesi sonucu Bebeğin strese girmesi olasılığının çok yüksek olduğu şimdiye kadar okuduğum tüm doğum Kitaplarında yazıyor.Buna rağmen neden doktorlar bunu tercih ediyor son bir deneme için mi normal doğum için bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…