Ben aldim canim civilden yatagimin yani icn bu besikten oda aldigim icin uygun bi besik ariyodum civilde 100tl gorunce aldim icine yorgan falan sermek gerekiyo yatak yok cunki yada bi battaniyereklam olmaz canım civilin sitesinden bende baktım çok güzeller di ordan bir beşik te beğendim Sağol canımm
Ben yatağını hazırladım yatak odama da 1 yaşına kadar kullanacağı 120 liraya bir beşik aldım. bütçen uygunsa sende öyle yapabilirsinKızlar ben birsey sormuştum bebek yatağına nevresimleri serdiniz mi ben daha sermeDim napsam sersem mi
Bide minik beşik alacaktım yatak oda ma Arkadaşm boşa masraf yapma bebek arabasının port Bebesinde de uyur bebiş dedi ilk 2 3 ay için alma dedi
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini :)eveeet sanırım sıra bana geldi :) yarın sabah 7 gibi doğuma gidiyorum kızlar epidural olcak sanırım. Allahım hepimize ve bekleyen görmediğimiz tanımadığımız tüm anne adaylarına kolay hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin AMİN. Dualarınızı eksik etmeyin hepinize tekrar kolaylıklar diliyorum. En kısa sürede tekrar görüşme dileğiyle işaallah.
Kizlar son kontrollerimizi yaptik Allah izin verirse yarin sabah gidiyoruz doktora sezaryen icin.. Firsat buldukca yazicam size gelismeleri.. Lutfen bize dua edin.. Bugune kadar her daraldigimda sizden dua istedim, kanamalar, dusuk tehlikeleri derken bugune kadar gelmemizde sizin dualarinizin cok buyuk payi oldugunu dusunuyorum.. Bunca zaman birbirimizin sevinciyle sevindik, uzuntulerimizi bir aile gibi hep birlikte paylastik.. Birbirini gormeyen tanimayan insanlarin birbirine nasil deger verebileceginin en iyi orneklerini gosterdik.. Ben burdaki herkese bu ortamin olusmasina sagladigi katki icin tesekkur ediyorum.. Turkiyenin bir cok farkli sehrinde bir suru kiz kardesim oglumun da bir suru teyzesi oldu.. Hepinizi cookkk seviyoruz..
Rabbim kurtarsin sağlıcaklaeveeet sanırım sıra bana geldi :) yarın sabah 7 gibi doğuma gidiyorum kızlar epidural olcak sanırım. Allahım hepimize ve bekleyen görmediğimiz tanımadığımız tüm anne adaylarına kolay hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin AMİN. Dualarınızı eksik etmeyin hepinize tekrar kolaylıklar diliyorum. En kısa sürede tekrar görüşme dileğiyle işaallah.
Sağol canım inşallah yazıcam çok teşekkürlerInsallah sag salim kucagina alirsin kuzunu bizim icinde kokla annesi onu haberlerini bekliyoruz muhakkak yaz
Rabbim yardımcımız olsun inşallah canımm. Sağsağlim alalım bebişleri kucağımıza.Kizlar son kontrollerimizi yaptik Allah izin verirse yarin sabah gidiyoruz doktora sezaryen icin.. Firsat buldukca yazicam size gelismeleri.. Lutfen bize dua edin.. Bugune kadar her daraldigimda sizden dua istedim, kanamalar, dusuk tehlikeleri derken bugune kadar gelmemizde sizin dualarinizin cok buyuk payi oldugunu dusunuyorum.. Bunca zaman birbirimizin sevinciyle sevindik, uzuntulerimizi bir aile gibi hep birlikte paylastik.. Birbirini gormeyen tanimayan insanlarin birbirine nasil deger verebileceginin en iyi orneklerini gosterdik.. Ben burdaki herkese bu ortamin olusmasina sagladigi katki icin tesekkur ediyorum.. Turkiyenin bir cok farkli sehrinde bir suru kiz kardesim oglumun da bir suru teyzesi oldu.. Hepinizi cookkk seviyoruz..
Çok sağol canım amin inşallah :))Hayirli dogumlar canim. Sagsalim yavrunu kucagina almani dilerim. Bir avazda ins.
Allah yardımcımız olsun senin de benim de. İnşallah bebişli olarak görüşürüzeveeet sanırım sıra bana geldi :) yarın sabah 7 gibi doğuma gidiyorum kızlar epidural olcak sanırım. Allahım hepimize ve bekleyen görmediğimiz tanımadığımız tüm anne adaylarına kolay hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin AMİN. Dualarınızı eksik etmeyin hepinize tekrar kolaylıklar diliyorum. En kısa sürede tekrar görüşme dileğiyle işaallah.
hadı Allah yardımcın olsun canım bu gece senı uykuda tutmaz sımdıSağol canım inşallah yazıcam çok teşekkürler
Rabbim yardımcımız olsun inşallah canımm. Sağsağlim alalım bebişleri kucağımıza.
Çok sağol canım amin inşallah :))
Allah yardımcımız olsun senin de benim de. İnşallah bebişli olarak görüşürüz
Ben de aldım onu da beceremedi ya da ben beceremiyorum telaşlanıyorum o aranırken sinirleninceAramizda 1 gün var canım. Tatlım benimki de almiyordu ucu küçük diye. Silikon uc takıyorum sen de dene istersen. Ucu takıyorum ilk 5 dk sonra çıkarıyorum. Emiyor çok güzel. Ben yatamiyorum hâlâ ya
Biraz sabır lazım canım :) benim kanamam ilk 2 gün oldu sonra çok olmadı canım sadece lavaboya çıktığımda oluyor bazen. Normal ped kullanıyorum şu an. Mutlaka doktoruna söyle canım.Ben de aldım onu da beceremedi ya da ben beceremiyorum telaşlanıyorum o aranırken sinirlenince
Kanaman çok var mı peki? Benim axaldı ama oldu mu sancılı oluyor hareket edemiyorum. Yarın doktora gidince sorucam normal miymiş, ay bi de ben öok fenayım inş kohusa depresyonu falan değildir. Bebeğe bakıp bakıp ağlıyorum kucağımdan bırakamıyorım kokusuna doyamıyorum buldumcuk oldum iyice hele şu topuk kanı falan alıyorlar ya o içerde ağkıyor ben dışarda ağlıyorum
Evet canım gece gündüz 2 en geç 3 saatte bir veriyorum. Sarılığımız da olunca mutlaka uyandırıyorum. Hoş uyandırmsam da bizimki ortalığı ayağa kaldırıyor acıkınca iştahlı maşallahBiraz sabır lazım canım :) benim kanamam ilk 2 gün oldu sonra çok olmadı canım sadece lavaboya çıktığımda oluyor bazen. Normal ped kullanıyorum şu an. Mutlaka doktoruna söyle canım.
Bu konuda yalnız degilmisim ben de her şeye ağlıyorum. Bebeğe bakıp ağlıyorum. Durduk yere ağlıyorum. Gece onu düşünmekten uyuyamiyorum ya ters dönerse ya ağzını kapatirsa ya kusarsa diye diye uyku kalmıyor. Şimdi de emzirdim ama yine bu düşünceler beni uyutmuyor her dk yatağına kalkıp bakıyorum.
Sanırım girdik canım şu lohusa depresyonuna.
Ben de kan verirken deli oluyorum 2 gün önce görevliler tuttu beni hastanede yoksa hemsireyi oldurecektim elini delik deşik etti alamadı kanı sabah da sağlık ocağına gidicez topuk kanı alacaklar içim sıkılmış.
Canım gece de mi 2 saatte 1 süt veriyorsun bebeğe
Allah yardımcın olsun ya çok zor mide yanması gerçekten.
Evet pazartesi ben de düşündükçe heyecan basıyor, normal kontrole gidermiş gibi gidicem, çok düşünmemeye çalışıyorum :))
Ewt canim sukur sezeryanla spinal anesteziyle dogum yaptim. Cok sukur iyiyim ameliyat agrilarim var bebegimzn biraz solunum problemi var. Bebehim icin dua istiyorum sizden.
Allah yardımcın olsun canım, Rabbim tek avazda kurtarsın. Belki doğurdun bile. Umarım iyisindir yazarsın bize :)
gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun bebegını gece yatarken hafıf sırtında destekleyıp basını yana gelcek sekılde yatırırsan kussa bıle bısey olmaz dırek sırt ustu yatırma bıde suan donemez o konuda korkmaBiraz sabır lazım canım :) benim kanamam ilk 2 gün oldu sonra çok olmadı canım sadece lavaboya çıktığımda oluyor bazen. Normal ped kullanıyorum şu an. Mutlaka doktoruna söyle canım.
Bu konuda yalnız degilmisim ben de her şeye ağlıyorum. Bebeğe bakıp ağlıyorum. Durduk yere ağlıyorum. Gece onu düşünmekten uyuyamiyorum ya ters dönerse ya ağzını kapatirsa ya kusarsa diye diye uyku kalmıyor. Şimdi de emzirdim ama yine bu düşünceler beni uyutmuyor her dk yatağına kalkıp bakıyorum.
Sanırım girdik canım şu lohusa depresyonuna.
Ben de kan verirken deli oluyorum 2 gün önce görevliler tuttu beni hastanede yoksa hemsireyi oldurecektim elini delik deşik etti alamadı kanı sabah da sağlık ocağına gidicez topuk kanı alacaklar içim sıkılmış.
Canım gece de mi 2 saatte 1 süt veriyorsun bebeğe
Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Benimki gece uyanmıyor ya zaten saat 1 gibi emziriyorum sonra uyuyorum . Uyanıp onu zorla uyndiriyorum 10 dk yi geçmiyor emmesi. Aman canın dikkat et bol bol emzir.ben gündüz saat başı emziriyorum. Ama dün çok altına yapmadı.Evet canım gece gündüz 2 en geç 3 saatte bir veriyorum. Sarılığımız da olunca mutlaka uyandırıyorum. Hoş uyandırmsam da bizimki ortalığı ayağa kaldırıyor acıkınca iştahlı maşallah
Ben de çarşamba götürcem topuk kanı için kaç gündür onu düşünüyorum en son annemle kayınvalideme dedim siz götürün ben dayanamıyorum. Sarılık için cmts kan aldılar bayılcaktım ben ağla ağla içim çıktı şimdi bile ağlıyorum yazarken. Ne olacak bu halimiz bilmem
Canım teşekkür ederim darısı başına inşallah. Yan yatiriyorum zaten canım arkasına da yastık koyuyorum maşallah bizimki çok hareketli dönüyor bazen nasıl yapıyorsa artık. .korkuyorum o yüzdengozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun bebegını gece yatarken hafıf sırtında destekleyıp basını yana gelcek sekılde yatırırsan kussa bıle bısey olmaz dırek sırt ustu yatırma bıde suan donemez o konuda korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?