2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
reklam olmaz canım civilin sitesinden bende baktım çok güzeller di ordan bir beşik te beğendim Sağol canımm
Ben aldim canim civilden yatagimin yani icn bu besikten oda aldigim icin uygun bi besik ariyodum civilde 100tl gorunce aldim icine yorgan falan sermek gerekiyo yatak yok cunki yada bi battaniye

Ben yatağını hazırladım yatak odama da 1 yaşına kadar kullanacağı 120 liraya bir beşik aldım. bütçen uygunsa sende öyle yapabilirsin

Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini :)

toist
H hukukcu_
kelebek_82

Kizlar Allah yardimciniz olsun, hayirli saglikli dogumlar olsun insaallah. belki bu gece baska supriz dogumlarimiz da olur. Dogum yaptigim gun hayatimin en.mutlu gunlerinden biriydi, cok bagirmistim eve gitmek istiyorum diye aglamistim ama kizim dogdu ve karnima koydular ya, hemen sirtini oksadim ya, sonrasi masal gibiydi. Geri donup baktigimda o gunu sadece guzel hatirliyorum. Yarin hayatinizin en mutlu gunu olacak insaallah. Keyfini cikarin

Dogum yapan arkadaslar guzel haberlerinizi aldikca cok mutlu oluyorum darisi bizlere sizlerin yazilarini okynca gozlerim doluyo aglayasim geliyo kendimi siİn yerinize koyuyorum snra basliyorum aglamaya cok guzel bi duygudur biran once bizimde insallah saglikla gelsin brbislerimiz artik

Rabbim kurtarsin sağlıcakla ) ne güzel ya yarın yavrularinizi koklayacaksinizzz

Insallah sag salim kucagina alirsin kuzunu bizim icinde kokla annesi onu haberlerini bekliyoruz muhakkak yaz
Sağol canım inşallah yazıcam çok teşekkürler

Rabbim yardımcımız olsun inşallah canımm. Sağsağlim alalım bebişleri kucağımıza.

Hayirli dogumlar canim. Sagsalim yavrunu kucagina almani dilerim. Bir avazda ins.
Çok sağol canım amin inşallah :))

Allah yardımcımız olsun senin de benim de. İnşallah bebişli olarak görüşürüz

hadı Allah yardımcın olsun canım bu gece senı uykuda tutmaz sımdı rabbım bı avazda kurtarsın ınsallah

Aramizda 1 gün var canım. Tatlım benimki de almiyordu ucu küçük diye. Silikon uc takıyorum sen de dene istersen. Ucu takıyorum ilk 5 dk sonra çıkarıyorum. Emiyor çok güzel. Ben yatamiyorum hâlâ ya
Ben de aldım onu da beceremedi ya da ben beceremiyorum telaşlanıyorum o aranırken sinirlenince
Kanaman çok var mı peki? Benim axaldı ama oldu mu sancılı oluyor hareket edemiyorum. Yarın doktora gidince sorucam normal miymiş, ay bi de ben öok fenayım inş kohusa depresyonu falan değildir. Bebeğe bakıp bakıp ağlıyorum kucağımdan bırakamıyorım kokusuna doyamıyorum buldumcuk oldum iyice hele şu topuk kanı falan alıyorlar ya o içerde ağkıyor ben dışarda ağlıyorum

Biraz sabır lazım canım :) benim kanamam ilk 2 gün oldu sonra çok olmadı canım sadece lavaboya çıktığımda oluyor bazen. Normal ped kullanıyorum şu an. Mutlaka doktoruna söyle canım.
Bu konuda yalnız degilmisim ben de her şeye ağlıyorum. Bebeğe bakıp ağlıyorum. Durduk yere ağlıyorum. Gece onu düşünmekten uyuyamiyorum ya ters dönerse ya ağzını kapatirsa ya kusarsa diye diye uyku kalmıyor. Şimdi de emzirdim ama yine bu düşünceler beni uyutmuyor her dk yatağına kalkıp bakıyorum.
Sanırım girdik canım şu lohusa depresyonuna.
Ben de kan verirken deli oluyorum 2 gün önce görevliler tuttu beni hastanede yoksa hemsireyi oldurecektim elini delik deşik etti alamadı kanı sabah da sağlık ocağına gidicez topuk kanı alacaklar içim sıkılmış.
Canım gece de mi 2 saatte 1 süt veriyorsun bebeğe

Evet canım gece gündüz 2 en geç 3 saatte bir veriyorum. Sarılığımız da olunca mutlaka uyandırıyorum. Hoş uyandırmsam da bizimki ortalığı ayağa kaldırıyor acıkınca iştahlı maşallah

Ben de çarşamba götürcem topuk kanı için kaç gündür onu düşünüyorum en son annemle kayınvalideme dedim siz götürün ben dayanamıyorum. Sarılık için cmts kan aldılar bayılcaktım ben ağla ağla içim çıktı şimdi bile ağlıyorum yazarken. Ne olacak bu halimiz bilmem

belim ve kasıklarım ağrıyor.gece uyky rahtça dalamadım.4 defa lavaboya kalktım. sanki adet olacan.ama ne suyum nede başka bişey falan gelmedi.bana ne oluyo anlamadım.yataktan çıktım.pc yi açtım oflaya sızlaya yazıklarınızı okuyorum

gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun bebegını gece yatarken hafıf sırtında destekleyıp basını yana gelcek sekılde yatırırsan kussa bıle bısey olmaz dırek sırt ustu yatırma bıde suan donemez o konuda korkma

Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah

InsaAllah bir avazda kurtulursunn canimm dualarimiz seninle. Okumaya basliyorum Allah yardimcin olsun.

Benimki gece uyanmıyor ya zaten saat 1 gibi emziriyorum sonra uyuyorum . Uyanıp onu zorla uyndiriyorum 10 dk yi geçmiyor emmesi. Aman canın dikkat et bol bol emzir.ben gündüz saat başı emziriyorum. Ama dün çok altına yapmadı.
Canım teşekkür ederim darısı başına inşallah. Yan yatiriyorum zaten canım arkasına da yastık koyuyorum maşallah bizimki çok hareketli dönüyor bazen nasıl yapıyorsa artık. .korkuyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…