2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet canım var bugün farkettim nasıl temizlicem onu. Yarın doktora soracaktım
Pamukçuk için doktorumuz MİKOSTATİN adlı damla vermişti(yutulabilen).1-2 güne geçmişti.Bi doktoruna danış canım.Konu bebek olunca insanın eli ayağına dolanıyor.Allah kolaylık versin.Korkulacak bişey değil yani.

Nette baktım biraz canım korkunç bişey gibi anlatilmis korktum şimdi ya. Sabah olmaz artık bana. Ben önce süt sandım silmeye çalıştım yavrum ağladı canı yandı demek ki kurban olurum ona ya. ..

Cok sukur ki ikinizde iyisiniz. Darisi bize insaAllah canim

Kızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Canım gözünaydın inş Sağlığınız yerindedir Rabbim biraz önce toparlanıp bebişinle güzel güzel vakit geçirmeni nasip etsin darısı basımıza

Çok geçmiş olsun canım aynı zamanda da gözünaydın sağsalim kavuştun yavruna..

bizde hiç sancı yok valla :) sabah akşam 30 40 dk yürüyoruz ama etki etmiyor. eşim işten geldi ve ben hala sitenin bahçesinde yürüyorum. adam arabadan indi ve aşkım sen benden habersiz doğurmadın değil mi? hamile biri gibi durmuyorsun dedi :))))) enerjim çoksa ne yapıyım Alla Allah

Bende Varım

Canim daha sabah yazmissin dogum bekleyenler diye aksama doguM yaptin. Rabbim saglik versin ikinizede insaAllah. Tebrik ederim gule gule buyut insaAllah canim

Evet canım var bugün farkettim nasıl temizlicem onu. Yarın doktora soracaktım
Bir cay kasigi karbonata bir cay kasigi su karistir temiz bir tulbentin ucuyla parmaginla karisima batirarak bebeginin agzini sil annem dedi simdi canim gecmis olsun :)

Çok geçmiş olsun neyseki sağsağlim atlatmışsın Sllah bsğışlasın ysvrunu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…