Pamukçuk için doktorumuz MİKOSTATİN adlı damla vermişti(yutulabilen).1-2 güne geçmişti.Bi doktoruna danış canım.Konu bebek olunca insanın eli ayağına dolanıyor.Allah kolaylık versin.Korkulacak bişey değil yani.Evet canım var bugün farkettim nasıl temizlicem onu. Yarın doktora soracaktım
Aaa çok şaşırdım, daha sabah doğum yapmayanların listesini yapmıştın :) Hayırlı olsunKızlarr ben doğurdum. Ayrıntıları sonra yazarım şimdi çok yorgunum
birdenbire ne olduki yaa böyle plansız olanları görünce stres yapıyorum bende.. inşallah iyisinizdir ikinizde..Kızlarr ben doğurdum. Ayrıntıları sonra yazarım şimdi çok yorgunum
Nette baktım biraz canım korkunç bişey gibi anlatilmis korktum şimdi ya. Sabah olmaz artık bana. Ben önce süt sandım silmeye çalıştım yavrum ağladı canı yandı demek ki kurban olurum ona ya. ..Pamukçuk için doktorumuz MİKOSTATİN adlı damla vermişti(yutulabilen).1-2 güne geçmişti.Bi doktoruna danış canım.Konu bebek olunca insanın eli ayağına dolanıyor.Allah kolaylık versin.Korkulacak bişey değil yani.
Çok ama çok şaşkınım nasıl oldu hangi ara oldu canım Tebrikler detayları bekliyoruzKızlarr ben doğurdum. Ayrıntıları sonra yazarım şimdi çok yorgunum
Canım benimki 37+6 da dünyaya geldi ama 3 hafta geri görünüyordu 34,35 gibiydi ölçüleri. Cuma günü hastaneye yattığımda ciğer geliştirici iğne yaptılar, pazartesi de doğdu zaten, ignenin hemen faydası oluyo mu bilmiyorum ama şuan bi sorunumuz yok,
Kızlarr ben doğurdum. Ayrıntıları sonra yazarım şimdi çok yorgunum
Gözün aydın canım hayırlı olsun çok şaşırdım ....
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar bu hastanedeyiz suyum geldi sabaha doğru :)) şimdi 5 dk da bir geliyor sancılar daha 1 cm Açıklık varmış dua edin kızlar bebeğimi sağlıkla alabileyim kordonumuz sorun olmaz inşallah
Çok geçmiş olsun canım aynı zamanda da gözünaydın sağsalim kavuştun yavruna..Kızlar günaydın dün gece saat 2.5 da sancıları başladı suyum geldi hastaneye geldiğimizde kordonumuz dışarı çıkmıştı hemen doktorumuz çağırdılar acil sezaryen aldılar çok riskli bir doğum yaşadım doktorum hemşireler herkes panikle hastane ayağa kalktı önce Allahın sonra doktorumun sayesinde yavrum kavuştum kızlar çok korkunçtu şükürler olsun bebeğim de ben de çok iyiyiz kızımın adı duru cemre 3200 doğdu ultrason da 3500dü bu arada
Bende Varımevet bencede çok az kaldık. Ben şöyle sayfada gözüme çarpanları yazıyım siz de ekleyin benim gözümden kaçanları bakalım kaç kişi kalmışız. :)
Doğum Bekleyenler :)
1– @NurrBanuu
2– @zeyyil
3– @safakmeley
4–duailemutluluk
5–pandora1903
6–countryrose
7– @daniel
8–Meleklerim20
9–Myhsa
10– @dilek2912
11–Sela76
12– @papatya_2014
13– @ozge22ozge
14– @tuubaa60
15– @misslarut
16–hakus
17– @sarah_brightman
18– @ozlemsenem
19–sevimli anne
20– @surila1313
21– @esra51
22– @didolin
23– @lilalila
24– @maeglin87
25– @egemenhalit
26– @azrabasak
27– @tugcmertt
28–kalbiminsahibio
29– @ayse7478
30– @shine-15
31– @ragy
32–edosss
33– @denizonar
On kişi falan derken böyle listeleyince çoğaldık mı ne :))) son sayfalara bakıp yazdım nickleri arkadaşlar gözümden kaçanlar olabilir. Hepimizin doğumu hayırlı sağlıklı ve kolay olur inşallah. :)
evet bencede çok az kaldık. Ben şöyle sayfada gözüme çarpanları yazıyım siz de ekleyin benim gözümden kaçanları bakalım kaç kişi kalmışız. :)
Doğum Bekleyenler :)
1– @NurrBanuu
2– @zeyyil
3– @safakmeley
4–duailemutluluk
5–pandora1903
6–countryrose
7– @daniel
8–Meleklerim20
9–Myhsa
10– @dilek2912
11–Sela76
12– @papatya_2014
13– @ozge22ozge
14– @tuubaa60
15– @misslarut
16–hakus
17– @sarah_brightman
18– @ozlemsenem
19–sevimli anne
20– @surila1313
21– @esra51
22– @didolin
23– @lilalila
24– @maeglin87
25– @egemenhalit
26– @azrabasak
27– @tugcmertt
28–kalbiminsahibio
29– @ayse7478
30– @shine-15
31– @ragy
32–edosss
33– @denizonar
On kişi falan derken böyle listeleyince çoğaldık mı ne :))) son sayfalara bakıp yazdım nickleri arkadaşlar gözümden kaçanlar olabilir. Hepimizin doğumu hayırlı sağlıklı ve kolay olur inşallah. :)
Bir cay kasigi karbonata bir cay kasigi su karistir temiz bir tulbentin ucuyla parmaginla karisima batirarak bebeginin agzini sil annem dedi simdi canim gecmis olsun :)Evet canım var bugün farkettim nasıl temizlicem onu. Yarın doktora soracaktım
Her emzirmeden once gogsunu temizlesin silsin oyle emzirsin dedi canimEvet canım var bugün farkettim nasıl temizlicem onu. Yarın doktora soracaktım
Hayırlı uğurlu oksun canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin yola ne yaptı ki hiç haber yok muKızlarr ben doğurdum. Ayrıntıları sonra yazarım şimdi çok yorgunum
Şu an okuyabiliyorum sanırım doğurmuşsundurKızlar çok sağolun açılma bekliyoruz hayırlısıyla. Dua edin nolur
Çok geçmiş olsun neyseki sağsağlim atlatmışsın Sllah bsğışlasın ysvrunu daKızlar günaydın dün gece saat 2.5 da sancıları başladı suyum geldi hastaneye geldiğimizde kordonumuz dışarı çıkmıştı hemen doktorumuz çağırdılar acil sezaryen aldılar çok riskli bir doğum yaşadım doktorum hemşireler herkes panikle hastane ayağa kalktı önce Allahın sonra doktorumun sayesinde yavrum kavuştum kızlar çok korkunçtu şükürler olsun bebeğim de ben de çok iyiyiz kızımın adı duru cemre 3200 doğdu ultrason da 3500dü bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?