2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nette baktım biraz canım korkunç bişey gibi anlatilmis korktum şimdi ya. Sabah olmaz artık bana. Ben önce süt sandım silmeye çalıştım yavrum ağladı canı yandı demek ki kurban olurum ona ya. ..
Korkma canım benim 2 kızım var ikisinde de yaşadım öyle ciddi biley değil.Gönlünü ferat tut ki üzüntün bebeğine ve sütüne yansımasın.Ayrıca her okuduğuna inanma.Aslında karbonatlı su yöntemide var.Karbonatlı suyun içine temiz ağız mendilini batırıp,bebeğin dilini veya ağzını masaj yapar gibi temizleyebilirsin.(bastırmadan)Nette de bi araştır istersen.

Ayrıca her emzirmeden önce mutlaka göğsün temizlenmiş olması gerekiyor.Bazen üşengeçlik olabiliyor ama yapmak lazım.

Kızlar doğum sancısı başlarken falan bebek hareketli olur mu tecrübeli olanlar ne dersiniz

Kızlarr ben doğurdum. Ayrıntıları sonra yazarım şimdi çok yorgunum
Bebiş sürpriz yaptı anlaşılan :) hayırlı uğurlu olsun,Allah analı babalı büyütsün.

Kizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..

Hayırlı olsuunnn Allah analı babalı büyütsün :)

Hoşgelmiş bebiş ,Allah analı büyütsün :)

Kızlar doğum sancısı başlarken falan bebek hareketli olur mu tecrübeli olanlar ne dersiniz

Bende cok merak ediyorum bunu

37+0 haftada 2 Mayıs cumartesi Sabahı oğlum Dünya'ya geldi sağlığımız iyi çok şükür darısı tüm Doğumu bekleyenlerin başına

Gozun aydin masaAllah saglikla buyusun bebis tebrik ederim

Dogum yapanlarin geneli topigi birakti kuzularinin ozlemi girdirmiyor demekki ayy bende ozlemimi yasamak istiyorum

Kizlar yuruyus yaparken veya yataga yattigimda afedersiniz kasiklarim agriyor hafif ince bir agri neden olabilir fazla da yurumuyorum ki yoruluyorum diyeyim

Bir cay kasigi karbonata bir cay kasigi su karistir temiz bir tulbentin ucuyla parmaginla karisima batirarak bebeginin agzini sil annem dedi simdi canim gecmis olsun :)
Teşekkür ederim canım karbonat lı su çok zararlı diye biliyorum.

Her emzirmeden once gogsunu temizlesin silsin oyle emzirsin dedi canim
Bunu yapmıyorum işte canım üseniyorum. Silikon uç kullanıyorum zaten goguslerim yara içinde hep emzirirken canım çok acıyor. Silikon uçları her emzirmeden önce kaynatmaliyim aslında
Canım karbonatli su çok zararlı dıye biliyorum. Şimdi biraz daha iyi sanki kızım. Canım bir de bebeği kaç dakika emzirmelyiz her emzirmeede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…