2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok canım ne kusuru sizin beşil çok güzel onu nereden aldın kahverengi sepet tarzı olaN

Ah canım allah yardım etsin yoruluyor insan
Kayınvalidrm almış onu, cibinliğini yan korumasını da yaptırmış bilmiyorum ama sorar yazarım. Öyle bi şey alın siz de gittiğiniz yere taşırsonız. Boş odada bırakışmıyor çünkü.

Teyzeleri benim kızım dün gece 00:10 da geldi. Sabah sekizde suyum gelmişti. akşam 23:30 a kadar kızımı bekledim sancım çoktu ama açılma yoktu. Sadece 3cm oldu. Dayanamıyorum diyip spinal sezeryanla kızımı 20 dk.da kucağımda buldum. Meğer kordon dolanmış omzuna. Harika bi duygu annelik. Emzirme sorun tabi. Uyanmıyor 2 saate bir denk getiremiyorum araları. Ama doymadan da memeyi vermiyor sıpa. Derlerdi de inanmazdım "sen çocuğu kendine uyduramassın o seni kendine uydurur. diye. Prensesin keyfini bekliyoruz. Bi de sezeryandan sonra ayağa ilk kalkış cehennem gibi ben bayıldım. Kızım da ağlıyodu onun sesine uyandım. Dikişler fena. Ama kızıma herşey değer. Son olarak yanımda eşim kalacaktı plana göre. Ama annem bırakmadı iyi ki de bırakmamış. Öyle romantik düşünmeler boş. Adam çocuğu tutamıyo ki :))) kalan herkese hayırlı doğumlar. Elif eylülüm 2800 gr 49 cm. Ultrasonda en son 3200 görünüyodu.

Ay masaAllahhh vallahi seni bana Allah gonderdi. Icimi rahatlatttin canim. Bebegini gule gule buyut insaAllah. Bu hafta bakacak doktor haber veririm.
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım, hangi endişelerin var yaşadığım için biliyorum onun için sana özellikle yazmak istedim hiç canını sıkma, sormak istediğin varsa da sorabilirsin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Allah bağışlasın canım. Maşallah kızına, ultrasonda fazla çıkabiliyor kilolar. Sağlıklı olsun da kilosu önemli değil :)

Canım allah analı babalı büyütsün bnimde eşim kalayım yanında diyoda aynı senin gibi düşünüorm çocuğu tutamaz arkadasın 3 aylık bebeğini tutamıo daha bnde acemiyim annem en iyisi....darısı başımıza

canım hayırlı uğurlu olsun spinal kolay mı oldu peki acıya dayanamıyor insanlar allahtan öyle seni dinlemişler demek çok canın yandı canım

Hadi geçmiş olsun kızın seninle oh

Doğum yapan arkadaslara bişey sorucam göbeğiniz inmişmiydi yoksa bunla bi ilgisi yok mu bnm göbeğim yukarda hala cok bende inmesini istiyorum kim görse ooo daha inmemiş karnın diyo vakit var diyorlar bende kIzm haftaya gelsin istiyorum..bunlar koca karı laflarımı yoksa.....

Kizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
hayırlı olsun cnm gözün aydın...
hangi hastanedesin..neler lazım oldu ençok..

Canım senle günlerimiz aynı geçen haafta muayeneye gittim ve çatı muayenesi yapın dedim dediki bu bebek yerinden memnun kasılmanda yok haftaya bi bakalım dedi ama bnm çevremdekilere 36. Haftada yapmışlar çatı muayenesi bnmde içim huzursuz normal yapmak istiyorum Allah izin verirse...bn senin yerinde olsam catı muayenesi yaptırırdım.

Suni sanci nasill canim. Epidural hafifletiyor mu. Kaç cm fen sonra epidural aldin.
4 cm acikliktan sonra epidural yapılıyor, agri hissettikce ilac verip hafifletiyorlar. Ama ben bayagi yogun hissettim cunku ilac beni tam uyusturmadi, vucudun ilaca verdigi tepkiye bagli. Ama muhakkak cok rahatlatiyor insanı. .. zor bir dogum degildi benimki, ikinciye nasil olacak bilmiyorum, tekrar suni sanciya gerek kalmadan normal dogurabilsem guzel olacak...

Bana da o sekilde yorum yapan cok oluyor canım ananem eskiden köyün ebesiymis onun tahminleri hep cıkar daha inmemis göbegin bikac haftan var diyor bende hastanede bi kadın görmüstüm göbegi baya asagıdaydı sordum dogum yakın heralde diye evet sancım var aksama dogururum dedi yani inince bariz belli oluyor demekki

Merhaba tatlım.1 hafta ya kadar normal telaşlanma sakın.Benim kızım 10 günün sonunda yapmıştı (beline kadar) .Doktorumuz bebeklerde olağan bir durum demişti.Sağlıkla büyüt bebeğini.
Teşekkür ederim canım kızım bugün çok huzursuz çok gaz çıkardı alttan. Saat 3 te uyandı daha yeni uyuttum 4 saattir uyanık hep meme istedi verdim.gigsumu cejtigimde sütü ağzında biriktirdigini gördüm. Neyi var anlamıyorum ki içim parcalaniyor

Epidural normal dogumda ikinma hissini duyamadigin icin daha uzun suruyor diye duymustum dogru mudur
O verilen ilac miktarina bagli ben bayagi sanci hissettim ama arkadasim hic hissetmedim dedi... yani epidurali yapanin doz ayarlamasina ve vücudun ilaca verdiği tepkiye bagli...

Canım ben de aynısını yaşıyorum arkadaslara sordum normal diyorlar ben de yarın doktora gidecem . Bugün kızım çok huysuz neyi var anlamıyorum 4 saat uyanık kaldı. Yeni uyuttum sürekli emmek istedi tok olduğu halde. Çok üzülüyorum ya

Insallah diledigin gibi normal olur doğumun canım ben catı muayenesi hakkında bikac kötü sonuc duymustum dogumu tetiklemesinden korktum her iki durumda da sancımı beklemek istiyorum o an yapılsın istiyorum bakalım nasıl olcak doktor da hemen kabul edince yaptırmadan döndüm

Doğumu tetiklesede büyüdüler artık çok şükür Allah gönlüne göre bi avazda kurtarsın canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…