- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Kayınvalidrm almış onu, cibinliğini yan korumasını da yaptırmış bilmiyorum ama sorar yazarım. Öyle bi şey alın siz de gittiğiniz yere taşırsonız. Boş odada bırakışmıyor çünkü.Yok canım ne kusuru sizin beşil çok güzel onu nereden aldın kahverengi sepet tarzı olaN
Ah canım allah yardım etsin yoruluyor insan
Masallah canim. Ikimizide opuyoruz. TebriklerKizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım, hangi endişelerin var yaşadığım için biliyorum onun için sana özellikle yazmak istedim hiç canını sıkma, sormak istediğin varsa da sorabilirsin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaAy masaAllahhh vallahi seni bana Allah gonderdi. Icimi rahatlatttin canim. Bebegini gule gule buyut insaAllah. Bu hafta bakacak doktor haber veririm.
Teyzeleri benim kızım dün gece 00:10 da geldi. Sabah sekizde suyum gelmişti. akşam 23:30 a kadar kızımı bekledim sancım çoktu ama açılma yoktu. Sadece 3cm oldu. Dayanamıyorum diyip spinal sezeryanla kızımı 20 dk.da kucağımda buldum. Meğer kordon dolanmış omzuna. Harika bi duygu annelik. Emzirme sorun tabi. Uyanmıyor 2 saate bir denk getiremiyorum araları. Ama doymadan da memeyi vermiyor sıpa. Derlerdi de inanmazdım "sen çocuğu kendine uyduramassın o seni kendine uydurur. diye. Prensesin keyfini bekliyoruz. Bi de sezeryandan sonra ayağa ilk kalkış cehennem gibi ben bayıldım. Kızım da ağlıyodu onun sesine uyandım. Dikişler fena. Ama kızıma herşey değer. Son olarak yanımda eşim kalacaktı plana göre. Ama annem bırakmadı iyi ki de bırakmamış. Öyle romantik düşünmeler boş. Adam çocuğu tutamıyo ki :))) kalan herkese hayırlı doğumlar. Elif eylülüm 2800 gr 49 cm. Ultrasonda en son 3200 görünüyodu.
Allah bağışlasın canım. Maşallah kızına, ultrasonda fazla çıkabiliyor kilolar. Sağlıklı olsun da kilosu önemli değil :)Teyzeleri benim kızım dün gece 00:10 da geldi. Sabah sekizde suyum gelmişti. akşam 23:30 a kadar kızımı bekledim sancım çoktu ama açılma yoktu. Sadece 3cm oldu. Dayanamıyorum diyip spinal sezeryanla kızımı 20 dk.da kucağımda buldum. Meğer kordon dolanmış omzuna. Harika bi duygu annelik. Emzirme sorun tabi. Uyanmıyor 2 saate bir denk getiremiyorum araları. Ama doymadan da memeyi vermiyor sıpa. Derlerdi de inanmazdım "sen çocuğu kendine uyduramassın o seni kendine uydurur. diye. Prensesin keyfini bekliyoruz. Bi de sezeryandan sonra ayağa ilk kalkış cehennem gibi ben bayıldım. Kızım da ağlıyodu onun sesine uyandım. Dikişler fena. Ama kızıma herşey değer. Son olarak yanımda eşim kalacaktı plana göre. Ama annem bırakmadı iyi ki de bırakmamış. Öyle romantik düşünmeler boş. Adam çocuğu tutamıyo ki :))) kalan herkese hayırlı doğumlar. Elif eylülüm 2800 gr 49 cm. Ultrasonda en son 3200 görünüyodu.
Teyzeleri benim kızım dün gece 00:10 da geldi. Sabah sekizde suyum gelmişti. akşam 23:30 a kadar kızımı bekledim sancım çoktu ama açılma yoktu. Sadece 3cm oldu. Dayanamıyorum diyip spinal sezeryanla kızımı 20 dk.da kucağımda buldum. Meğer kordon dolanmış omzuna. Harika bi duygu annelik. Emzirme sorun tabi. Uyanmıyor 2 saate bir denk getiremiyorum araları. Ama doymadan da memeyi vermiyor sıpa. Derlerdi de inanmazdım "sen çocuğu kendine uyduramassın o seni kendine uydurur. diye. Prensesin keyfini bekliyoruz. Bi de sezeryandan sonra ayağa ilk kalkış cehennem gibi ben bayıldım. Kızım da ağlıyodu onun sesine uyandım. Dikişler fena. Ama kızıma herşey değer. Son olarak yanımda eşim kalacaktı plana göre. Ama annem bırakmadı iyi ki de bırakmamış. Öyle romantik düşünmeler boş. Adam çocuğu tutamıyo ki :))) kalan herkese hayırlı doğumlar. Elif eylülüm 2800 gr 49 cm. Ultrasonda en son 3200 görünüyodu.
canım hayırlı uğurlu olsun spinal kolay mı oldu peki acıya dayanamıyor insanlar allahtan öyle seni dinlemişler demek çok canın yandı canımTeyzeleri benim kızım dün gece 00:10 da geldi. Sabah sekizde suyum gelmişti. akşam 23:30 a kadar kızımı bekledim sancım çoktu ama açılma yoktu. Sadece 3cm oldu. Dayanamıyorum diyip spinal sezeryanla kızımı 20 dk.da kucağımda buldum. Meğer kordon dolanmış omzuna. Harika bi duygu annelik. Emzirme sorun tabi. Uyanmıyor 2 saate bir denk getiremiyorum araları. Ama doymadan da memeyi vermiyor sıpa. Derlerdi de inanmazdım "sen çocuğu kendine uyduramassın o seni kendine uydurur. diye. Prensesin keyfini bekliyoruz. Bi de sezeryandan sonra ayağa ilk kalkış cehennem gibi ben bayıldım. Kızım da ağlıyodu onun sesine uyandım. Dikişler fena. Ama kızıma herşey değer. Son olarak yanımda eşim kalacaktı plana göre. Ama annem bırakmadı iyi ki de bırakmamış. Öyle romantik düşünmeler boş. Adam çocuğu tutamıyo ki :))) kalan herkese hayırlı doğumlar. Elif eylülüm 2800 gr 49 cm. Ultrasonda en son 3200 görünüyodu.
hayırlı olsun cnm gözün aydın...Kizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
Dogum yapan arkadaslar allah bagıslasın yavrularınızı hayırlı olsun darısı bizlere doguma gidenlere bekleyenlere allah yardımcımız olsun.. Biz de bugün kontrole gittik nst de 100e cıkan sancılarım vardı ama hic doguracakmısım gibi hissetmiyorum dogum hakkında konustuk dr hic yorum yapmıyor catı muayenesi yapmak istedi yaptırmadım cünkü sezaryen bile dese sancı bekleyecegimi söyledim sancıyla gittigimde yapsın catı muayenesi normal yapamazsın derse o an alsın sezaryene tamam dedi ama yanlıs mı düsünüyorum sizce icim huzursuz cünkü 15 mayısa kadar normal geldi geldi yoksa sezaryen istiyorum dedim kafam cok karısık
4 cm acikliktan sonra epidural yapılıyor, agri hissettikce ilac verip hafifletiyorlar. Ama ben bayagi yogun hissettim cunku ilac beni tam uyusturmadi, vucudun ilaca verdigi tepkiye bagli. Ama muhakkak cok rahatlatiyor insanı. .. zor bir dogum degildi benimki, ikinciye nasil olacak bilmiyorum, tekrar suni sanciya gerek kalmadan normal dogurabilsem guzel olacak...Suni sanci nasill canim. Epidural hafifletiyor mu. Kaç cm fen sonra epidural aldin.
Bana da o sekilde yorum yapan cok oluyor canım ananem eskiden köyün ebesiymis onun tahminleri hep cıkar daha inmemis göbegin bikac haftan var diyor bende hastanede bi kadın görmüstüm göbegi baya asagıdaydı sordum dogum yakın heralde diye evet sancım var aksama dogururum dedi yani inince bariz belli oluyor demekkiDoğum yapan arkadaslara bişey sorucam göbeğiniz inmişmiydi yoksa bunla bi ilgisi yok mu bnm göbeğim yukarda hala cok bende inmesini istiyorum kim görse ooo daha inmemiş karnın diyo vakit var diyorlar bende kIzm haftaya gelsin istiyorum..bunlar koca karı laflarımı yoksa.....
Cati muayenesinden sonra kanamam olmustu, ertesi gunu sabah 1 lira buyuklugunde kan pihtisi geldi, doktora anlattim nişan gelmis dedi...nişan olduğunu nasıl anladın.
Teşekkür ederim canım kızım bugün çok huzursuz çok gaz çıkardı alttan. Saat 3 te uyandı daha yeni uyuttum 4 saattir uyanık hep meme istedi verdim.gigsumu cejtigimde sütü ağzında biriktirdigini gördüm. Neyi var anlamıyorum ki içim parcalaniyorMerhaba tatlım.1 hafta ya kadar normal telaşlanma sakın.Benim kızım 10 günün sonunda yapmıştı (beline kadar) .Doktorumuz bebeklerde olağan bir durum demişti.Sağlıkla büyüt bebeğini.
O verilen ilac miktarina bagli ben bayagi sanci hissettim ama arkadasim hic hissetmedim dedi... yani epidurali yapanin doz ayarlamasina ve vücudun ilaca verdiği tepkiye bagli...Epidural normal dogumda ikinma hissini duyamadigin icin daha uzun suruyor diye duymustum dogru mudur
Canım merhaba, nasıl gidiyor annelik, sana bisey soracaktım, bebeğin kaka yapıyor mu, benimki bi ilk doğduğu gün bide ertesi gün yaptı, bu 3. gün yapmadı hala, telaş ettim biraz, doktora ve sağlık ocağına yarın gitcem, bi hemşire arkadaş vardı onu arayıp sordum kaka önemli değil 1 haftaya kadar yapmaması normal, günde 3-4 kez çiş yapiyosa doyuyordur dedi, sonra sağlık ocagindaki ebemi aradım o da kaka yapmıyorsa sütün yetmiyordur dedi kafam karıştı
Insallah diledigin gibi normal olur doğumun canım ben catı muayenesi hakkında bikac kötü sonuc duymustum dogumu tetiklemesinden korktum her iki durumda da sancımı beklemek istiyorum o an yapılsın istiyorum bakalım nasıl olcak doktor da hemen kabul edince yaptırmadan döndümCanım senle günlerimiz aynı geçen haafta muayeneye gittim ve çatı muayenesi yapın dedim dediki bu bebek yerinden memnun kasılmanda yok haftaya bi bakalım dedi ama bnm çevremdekilere 36. Haftada yapmışlar çatı muayenesi bnmde içim huzursuz normal yapmak istiyorum Allah izin verirse...bn senin yerinde olsam catı muayenesi yaptırırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?