- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım, hangi endişelerin var yaşadığım için biliyorum onun için sana özellikle yazmak istedim hiç canını sıkma, sormak istediğin varsa da sorabilirsin. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
bebegın kanala yerlesıyo canım cok normal yasadıgın kasıgına baskı yaptıgı ıcın yuruyemıyosunKizlar, cok merak ettim, haber var mi bugun dogum yapacaklardan? Kayinvalidem var ya, giremiyorum pek, gecmisi okuyamiyorum.
Bir de sey, bugun resmen yuruyemiyorum, kasiklarim cok agriyor, ayakta duramiyorum, comelme ihtyaci hissediyorum, topalliyorum. Boyle.olan var mi, dunden beri boyle ama git.gide.artiyor, agri baski hissi, sizce dogumla alakasi var midir?
Amin canım cok sagol biraz daha beklesin babamız yanımızda degil doguda görevde 1 haftaya kadar anca gelebilcek acil bi durumda zaten yetisemiycek en azından bir hafta daha beklesin babamız da oralarda panik olmasın :)Doğumu tetiklesede büyüdüler artık çok şükür Allah gönlüne göre bi avazda kurtarsın canım....
canım hayırlı uğurlu olsun spinal kolay mı oldu peki acıya dayanamıyor insanlar allahtan öyle seni dinlemişler demek çok canın yandı canım
Hadi geçmiş olsun kızın seninle oh
Canim benim oglusum da dogana kadar hep yukardaydi. 6 tane buscopan ignesi vuruldum 4 saat icinde yine de inmedi sipa. Artik ne zaman indi biliyomusun doktor karnima iki koluyla yuklenip dogurunca. Sen koca kari laflarina inanma.Doğum yapan arkadaslara bişey sorucam göbeğiniz inmişmiydi yoksa bunla bi ilgisi yok mu bnm göbeğim yukarda hala cok bende inmesini istiyorum kim görse ooo daha inmemiş karnın diyo vakit var diyorlar bende kIzm haftaya gelsin istiyorum..bunlar koca karı laflarımı yoksa.....
Hayırlı ugurlu olsun canım ömrü sağlıklı uzun olsunKizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
benimde karnım henüz inmedi dün ebe bi arkadaş baktı hala yukarda daha bir haftan fln vardır senn dedi ama hiç belli olmaz doğum eylemi başladıktan sonra bir andada inebilir sadece aşağı inip inmemesine bağlı değil dedi..Doğum yapan arkadaslara bişey sorucam göbeğiniz inmişmiydi yoksa bunla bi ilgisi yok mu bnm göbeğim yukarda hala cok bende inmesini istiyorum kim görse ooo daha inmemiş karnın diyo vakit var diyorlar bende kIzm haftaya gelsin istiyorum..bunlar koca karı laflarımı yoksa.....
Mrb arkadaşım ben hasta bezi falan bile almadım. Götürdüğüm orkid.i acmadan geri götürcem eve. Çocuk bezini bile kullanmadılar. Alt acma koymuştum o da kullanılmadı. Sezeryan planlamadığım için gecelik de almamıştım. Ameliyat önlüğü verdiler sancı çekerken ve ameliyattan sonra. Bende durum buydu.Kizlar hastaneye çarşaf pike falan götürecek miyiz. Özel hastanede yapacagim doğumu. Doğum yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Bnm ev sıcak oluyor napcam bilemedimAynı sorunu bende yaşıyorum.Çukulatanın buzdolabında muhafaza edilmemesi gerekiyormuş.Çıkarınca beyazlarmış.18-19 derecede saklanmalıymış.Bende evin en serin yerinde bekletiyorum şimdilik umarım birşey olmaz.
Ay çok sıkıntılı ya bu durum bende dolaba asla koymamda ewimde çok sıcak bnm napcam bilmiomben de hacı şeriften hem iki renk badem şekeri hem de çikolata siparişi verdim, henüz gelmedi muhtemel yarın gelir...
evin en serin yerinde muhafaza edeceğim, kesinlikle buzdolabına koymayacağım... istersen verebilirsin sipariş aklında kalacağına gözünün önünde olsun, ikramlık sonuçta
Gözün aydın canım :)Kizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
Gözün aydın canım :)Teyzeleri benim kızım dün gece 00:10 da geldi. Sabah sekizde suyum gelmişti. akşam 23:30 a kadar kızımı bekledim sancım çoktu ama açılma yoktu. Sadece 3cm oldu. Dayanamıyorum diyip spinal sezeryanla kızımı 20 dk.da kucağımda buldum. Meğer kordon dolanmış omzuna. Harika bi duygu annelik. Emzirme sorun tabi. Uyanmıyor 2 saate bir denk getiremiyorum araları. Ama doymadan da memeyi vermiyor sıpa. Derlerdi de inanmazdım "sen çocuğu kendine uyduramassın o seni kendine uydurur. diye. Prensesin keyfini bekliyoruz. Bi de sezeryandan sonra ayağa ilk kalkış cehennem gibi ben bayıldım. Kızım da ağlıyodu onun sesine uyandım. Dikişler fena. Ama kızıma herşey değer. Son olarak yanımda eşim kalacaktı plana göre. Ama annem bırakmadı iyi ki de bırakmamış. Öyle romantik düşünmeler boş. Adam çocuğu tutamıyo ki :))) kalan herkese hayırlı doğumlar. Elif eylülüm 2800 gr 49 cm. Ultrasonda en son 3200 görünüyodu.
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün hayırlısı ile bizlere nasip etsin darısı Başımıza :)Kizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
Maşallah kilosu da gayet normal hayırlı uğurlu oksun canım bebişinTeyzeleri benim kızım dün gece 00:10 da geldi. Sabah sekizde suyum gelmişti. akşam 23:30 a kadar kızımı bekledim sancım çoktu ama açılma yoktu. Sadece 3cm oldu. Dayanamıyorum diyip spinal sezeryanla kızımı 20 dk.da kucağımda buldum. Meğer kordon dolanmış omzuna. Harika bi duygu annelik. Emzirme sorun tabi. Uyanmıyor 2 saate bir denk getiremiyorum araları. Ama doymadan da memeyi vermiyor sıpa. Derlerdi de inanmazdım "sen çocuğu kendine uyduramassın o seni kendine uydurur. diye. Prensesin keyfini bekliyoruz. Bi de sezeryandan sonra ayağa ilk kalkış cehennem gibi ben bayıldım. Kızım da ağlıyodu onun sesine uyandım. Dikişler fena. Ama kızıma herşey değer. Son olarak yanımda eşim kalacaktı plana göre. Ama annem bırakmadı iyi ki de bırakmamış. Öyle romantik düşünmeler boş. Adam çocuğu tutamıyo ki :))) kalan herkese hayırlı doğumlar. Elif eylülüm 2800 gr 49 cm. Ultrasonda en son 3200 görünüyodu.
Bizim doktorumuz çok önermese de birkaç gün kaka yapmayan bebeklere bazı doktorlar kulak çubuğuyla makatın uyarılmasını tavsiye ediyorlar.Ne yalan söyleyim bende yapmıştım.Ağlamasına dayanamıyordum çünkü.Birde şu var.Sütü ağzında biriktiriyo demişsin ağzının içine ve diline baktın mı?pamukçuk ta olabilir.Teşekkür ederim canım kızım bugün çok huzursuz çok gaz çıkardı alttan. Saat 3 te uyandı daha yeni uyuttum 4 saattir uyanık hep meme istedi verdim.gigsumu cejtigimde sütü ağzında biriktirdigini gördüm. Neyi var anlamıyorum ki içim parcalaniyor
Bizim doktorumuz çok önermese de birkaç gün kaka yapmayan bebeklere bazı doktorlar kulak çubuğuyla makatın uyarılmasını tavsiye ediyorlar.Ne yalan söyleyim bende yapmıştım.Ağlamasına dayanamıyordum çünkü.Birde şu var.Sütü ağzında biriktiriyo demişsin ağzının içine ve diline baktın mı?pamukçuk ta olabilir.
Canım benimki 37+6 da dünyaya geldi ama 3 hafta geri görünüyordu 34,35 gibiydi ölçüleri. Cuma günü hastaneye yattığımda ciğer geliştirici iğne yaptılar, pazartesi de doğdu zaten, ignenin hemen faydası oluyo mu bilmiyorum ama şuan bi sorunumuz yok,canim senin minik tam kacinci gununde dogdu? Benimki 38 hafta 4 gunluk olmali simdi. Ama degil tabi. acaba gelismis midir cigerleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?