2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

canim senin minik tam kacinci gununde dogdu? Benimki 38 hafta 4 gunluk olmali simdi. Ama degil tabi. acaba gelismis midir cigerleri?

bebegın kanala yerlesıyo canım cok normal yasadıgın kasıgına baskı yaptıgı ıcın yuruyemıyosun

Doğumu tetiklesede büyüdüler artık çok şükür Allah gönlüne göre bi avazda kurtarsın canım....
Amin canım cok sagol biraz daha beklesin babamız yanımızda degil doguda görevde 1 haftaya kadar anca gelebilcek acil bi durumda zaten yetisemiycek en azından bir hafta daha beklesin babamız da oralarda panik olmasın :)

canım hayırlı uğurlu olsun spinal kolay mı oldu peki acıya dayanamıyor insanlar allahtan öyle seni dinlemişler demek çok canın yandı canım

Hadi geçmiş olsun kızın seninle oh

Spinal çok değişik bişi. Ama hiçbişi hissetmiyosun. Korkulacak gibi deil ama ilginç bi deneyim. Kum torbası gibiydim. Çekiştirdiklerini hissediyosun ama acımıyo. Sancım 90lara vurdu son 3 saat ama hiç ilerlemedi açılma. İlerleme olmayınca psikolojim de bozuldu. Sinirlendim ağladım. Allahtan sezeryana hemen hazırladılar. Şimdi hiçbişi gözümde deil. Kızım yanımda oh mis :))

Canim benim oglusum da dogana kadar hep yukardaydi. 6 tane buscopan ignesi vuruldum 4 saat icinde yine de inmedi sipa. Artik ne zaman indi biliyomusun doktor karnima iki koluyla yuklenip dogurunca. Sen koca kari laflarina inanma.

Kizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
Hayırlı ugurlu olsun canım ömrü sağlıklı uzun olsun

benimde karnım henüz inmedi dün ebe bi arkadaş baktı hala yukarda daha bir haftan fln vardır senn dedi ama hiç belli olmaz doğum eylemi başladıktan sonra bir andada inebilir sadece aşağı inip inmemesine bağlı değil dedi..

Kizlar hastaneye çarşaf pike falan götürecek miyiz. Özel hastanede yapacagim doğumu. Doğum yapan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Mrb arkadaşım ben hasta bezi falan bile almadım. Götürdüğüm orkid.i acmadan geri götürcem eve. Çocuk bezini bile kullanmadılar. Alt acma koymuştum o da kullanılmadı. Sezeryan planlamadığım için gecelik de almamıştım. Ameliyat önlüğü verdiler sancı çekerken ve ameliyattan sonra. Bende durum buydu.

Bnm ev sıcak oluyor napcam bilemedim

Ay çok sıkıntılı ya bu durum bende dolaba asla koymamda ewimde çok sıcak bnm napcam bilmiom

Gözün aydın canım :)

Kizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün hayırlısı ile bizlere nasip etsin darısı Başımıza :)
Maşallah kilosu da gayet normal hayırlı uğurlu oksun canım bebişin

Bizim doktorumuz çok önermese de birkaç gün kaka yapmayan bebeklere bazı doktorlar kulak çubuğuyla makatın uyarılmasını tavsiye ediyorlar.Ne yalan söyleyim bende yapmıştım.Ağlamasına dayanamıyordum çünkü.Birde şu var.Sütü ağzında biriktiriyo demişsin ağzının içine ve diline baktın mı?pamukçuk ta olabilir.

Evet canım var bugün farkettim nasıl temizlicem onu. Yarın doktora soracaktım

merhaba kızlar,
ne kadar güzel herkes bebeğine kavuşmaya başlamış:) bitek bizmi kaldık acaba yaaa. hergün nstye bağlanmaktan fenalık geldi ve bugün ebe çağırsada gitmedim. uff sıkıldım artık. yarın kontrol var yine ve cumaya son dedi doktor. yoksa doğumunu başlatıcaz dedi. oğlum günlerini sayıyor galiba. 40 haftasını tamamlamadan doğmam diyor sanırım :) kalan gebeler hepimiz için hayırlısı :)

canim senin minik tam kacinci gununde dogdu? Benimki 38 hafta 4 gunluk olmali simdi. Ama degil tabi. acaba gelismis midir cigerleri?
Canım benimki 37+6 da dünyaya geldi ama 3 hafta geri görünüyordu 34,35 gibiydi ölçüleri. Cuma günü hastaneye yattığımda ciğer geliştirici iğne yaptılar, pazartesi de doğdu zaten, ignenin hemen faydası oluyo mu bilmiyorum ama şuan bi sorunumuz yok,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…