2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Neden 38 dolmadan çatı muayene si yaptı merak ettim?

Hayırlısı olsun canım . Inşallah kolay atlatiriz saglikla kavuşuruz. Ben internetsiz im ondan giremiyorjm:) yoksa bu son günlerde herkesi merak ediyorum . Kendimde tuhaf ım iki gün sonra inşallah dogurcam insan inanamio :)

Kizlar kimler dogumda toist doguma mi gitti allah yardimcisi olsun insallaahhh okadar cekilen sanci bebek dogdugu andaaa birden bitiyii hic sanci cekmemis gbi oluyorsun :)

kızlar havadisleri bildiriyorum toist açılma olmadığı içim az önce sezeryana girmiş bekliyoruz şuanda.Ama günün en şaşırtıcı olayı safakmeley kuzumda doğurmuş sabah suyu gelmiş onud asezeryana almışlar prenseslerimiz geliyor inşalahh ve son olarak berree de normal doğumla bebişini kucağına almış son haberler bunlar darısı bize inşalah

Vayy safakmeley ve toist in aynı gün doğuma girmesi çok büyük tesadüf olmuş:) İnşallah sağlıkla kucaklarına alırlar bebeklerini.Çok heycanlandım, sıra bize de gelsinnnn :)

evet canım kanala yerlesınce mıde bolumun assa düşmüş gıbı goruncek o zaman anlakı heran doğum olabılır
Hadi bakalim hayirlisi, cok sagol canim :) ya ben cok bunaldim, bir an once dogsun istiyorum, o yuzden kendimi dinleyip duruyorum.

Vaay ne guzel ya, dogumlar artti iyice, herkes meleklerine kavusuyor, safakmeley ile gunlerimiz ayniydi diye hatirliyorum. Allah butun bebeklerimizi anali babali buyutsun insaallah.

Yaa ne güzel masaallah arkadaşlarimiza sağlıkla kurtulsnlar inşallah sağ salim darısı da en hayırlı zamanda bizlere olsun çok mutlu oldum :) :) aynı zamanda heyecanimda dorukta ne kadar yaklastik mutlu sona

Yaa ne güzel masaallah arkadaşlarimiza sağlıkla kurtulsnlar inşallah sağ salim darısı da en hayırlı zamanda bizlere olsun çok mutlu oldum :) :) aynı zamanda heyecanimda dorukta ne kadar yaklastik mutlu sona
amin canim vallaha onlar doğurunca a ayip heyecan yaptım sira bize geliyor inşallah :)

Allah yardimcilari olsun hayrli dogumlar nasip etsin bakalm biz ne zaman ve nasl dogum yapacagz heyecan doruktaaaaa

Masallah yaa 2bilinmeyen ve Mytwin den haber var mi bebekleri nasil

Canim annem ben ve kardesimde oyle yapmis zararli oldugunu sanmiyorum ama sen bilirsin yarin doktora sor ilac varmis yutulabilen biri yazdi ya onu verir belki doktor.
Çok teşekkür ederim canım soracam bakalım
Aaa öyle mi bana hemşire aynı gögüşten verme 10 dk ondan 10 dk ondan yap dedi

Kizlar bugunkontrol vardi. Bebegin suyucok azalmis, hastaneye yattim. Serum veriyorlar. Ne olur fua edin benim icin, yarin tekrar bakacaklar, bi artis yoksa dogumu baslatacaklar. Annem pazar gunu gelecek, hastane cantasini da hazirlamamistim daha. Bebegimin daha 3 haftasi var, ne olur fua edin, suyum cogalsin yarina kadar

Allah yardimcin olsun. InsaAllah artar suyu ve biraz daha bekler bebis.

toist safakmeley berree kizlarrr tebrik ederim masaAllah. Gule gule buyutun insaAllah bebislerii. InsaAllah hepiniz iyisinizdir. Guzel haberlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…