Kizlarr biz hastanedeyiz.. Herkes uyudu yavrum da dahil.. Ama beni uyku tutmadi biraz agrilarimdan biraz da sevincten.. Sormak istediginiz bisey vatsa sorun.. Ben o suslu puslu pijamalarimi hic giyemedim, agrim var suste puste hic gozum yok, eve gidince giyerim artik.. Kanamam baya azaldi, hasta bezi bagli ama pedle bile idare edebilir.. Bi kac kere kalktim yurudum o anlar biraz sikintili agri oluyor biraz.. Sutum hala gelmedi yavrum emiyor ama sut yok mamayla besliyoruz.. Simdilik aklima gelenler bunlar..
Ben de tuvalete kalktim uykum dagildiUyuyamiyorum kizlar bu saat oldu hala tepiniyor yaramaz kizim ve birde birkac haftadir horluyorum o nerden cikti sinir bozucu horlamiim diye uyumuyorum
soluna yatmaya calıs canım karın artık kocaman oldu horlaman normal bıde yastıgını hafıf kaldırUyuyamiyorum kizlar bu saat oldu hala tepiniyor yaramaz kizim ve birde birkac haftadir horluyorum o nerden cikti sinir bozucu horlamiim diye uyumuyorum
Canim insallah suyu normale donerKizlar bugunkontrol vardi. Bebegin suyucok azalmis, hastaneye yattim. Serum veriyorlar. Ne olur fua edin benim icin, yarin tekrar bakacaklar, bi artis yoksa dogumu baslatacaklar. Annem pazar gunu gelecek, hastane cantasini da hazirlamamistim daha. Bebegimin daha 3 haftasi var, ne olur fua edin, suyum cogalsin yarina kadar
GOZUN AYDIN CANIM :)SAGLIKLA BUYUTURSUN INSALLAH YAVRUNUZU ...37+0 haftada 2 Mayıs cumartesi Sabahı oğlum Dünya'ya geldi sağlığımız iyi çok şükür darısı tüm Doğumu bekleyenlerin başına
BENDE AYNI SEYE BAKIYORUM CANIM DUNDEN BERI HASTANENIN SAYFASINA BAKIYOTUM DOGURMUS MU DIYE AMA YOKKK:)))Kızlar toistin doğım yaptığı hastahane yenidoğan bebekleri güncelliyor şimdi baktım göremedim yada hastahane eklemedi merak ettim çünkü siteden baktım
Sabah yada gece yazacaktr şu anda sancı çekiyorsa dualar onla olsun
kolay gelsin şimdidenAkşam yapacağım eşim geldikten sonra onla yaparım
bende ayni siteden siparis verdim. Yarin gelir. Ben direk buzdolabina aticaktim.iyi oldu yazdiginiz serin yerde saklayayim bende
kızlar benim evim de güneş alır ve sıcaktır ama salonumda konsolun içinde muhafaza edeceğim hem pencere yönüne de uzak kalıyor, en soğuk ya da ılık oda içinde saklayabilirsiniz.Ay çok sıkıntılı ya bu durum bende dolaba asla koymamda ewimde çok sıcak bnm napcam bilmiom
ya cok kararsızım bırde anıden gelırse bebek cok uzulurum almadıgıma alsam ayrı sıkıntı nerde muhafaza edıcem arada kaldımkolay gelsin şimdiden
kızlar benim evim de güneş alır ve sıcaktır ama salonumda konsolun içinde muhafaza edeceğim hem pencere yönüne de uzak kalıyor, en soğuk ya da ılık oda içinde saklayabilirsiniz.
Benim söylemek istediğimde ona benzer zaten.10 veya 15 dk bir memeden aynı şekilde diğer memeden emecek.Demek istediğim şu.En son hangi memeyi bıraktıysa bir sonrakinde o memeden başla.(sağ-sol--sol-sağ)şeklinde.Çok teşekkür ederim canım soracam bakalım
Aaa öyle mi bana hemşire aynı gögüşten verme 10 dk ondan 10 dk ondan yap dedi
Aaaaaa çok şaşırdım dünkızlar havadisleri bildiriyorumtoist açılma olmadığı içim az önce sezeryana girmiş bekliyoruz şuanda.Ama günün en şaşırtıcı olayı safakmeley kuzumda doğurmuş sabah suyu gelmiş onud asezeryana almışlar prenseslerimiz geliyor inşalahh ve son olarak berree de normal doğumla bebişini kucağına almış son haberler bunlar darısı bize inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?