2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlarr biz hastanedeyiz.. Herkes uyudu yavrum da dahil.. Ama beni uyku tutmadi biraz agrilarimdan biraz da sevincten.. Sormak istediginiz bisey vatsa sorun.. Ben o suslu puslu pijamalarimi hic giyemedim, agrim var suste puste hic gozum yok, eve gidince giyerim artik.. Kanamam baya azaldi, hasta bezi bagli ama pedle bile idare edebilir.. Bi kac kere kalktim yurudum o anlar biraz sikintili agri oluyor biraz.. Sutum hala gelmedi yavrum emiyor ama sut yok mamayla besliyoruz.. Simdilik aklima gelenler bunlar..

Canim insaAllah en kisa zamanda gelir sütün. Minik kuzuyu kokla bizim yerimizede. Agrilarin icin rabbim sifa versin. Hayirli gecelerr yeni anne

Uyuyamiyorum kizlar bu saat oldu hala tepiniyor yaramaz kizim ve birde birkac haftadir horluyorum o nerden cikti sinir bozucu horlamiim diye uyumuyorum

Canim insallah suyu normale doner
Allah yardımcın olsun

BENDE AYNI SEYE BAKIYORUM CANIM DUNDEN BERI HASTANENIN SAYFASINA BAKIYOTUM DOGURMUS MU DIYE AMA YOKKK:)))

Akşam yapacağım eşim geldikten sonra onla yaparım
kolay gelsin şimdiden

bende ayni siteden siparis verdim. Yarin gelir. Ben direk buzdolabina aticaktim.iyi oldu yazdiginiz serin yerde saklayayim bende

Ay çok sıkıntılı ya bu durum bende dolaba asla koymamda ewimde çok sıcak bnm napcam bilmiom
kızlar benim evim de güneş alır ve sıcaktır ama salonumda konsolun içinde muhafaza edeceğim hem pencere yönüne de uzak kalıyor, en soğuk ya da ılık oda içinde saklayabilirsiniz.

ya cok kararsızım bırde anıden gelırse bebek cok uzulurum almadıgıma alsam ayrı sıkıntı nerde muhafaza edıcem arada kaldım

Çok teşekkür ederim canım soracam bakalım

Aaa öyle mi bana hemşire aynı gögüşten verme 10 dk ondan 10 dk ondan yap dedi
Benim söylemek istediğimde ona benzer zaten.10 veya 15 dk bir memeden aynı şekilde diğer memeden emecek.Demek istediğim şu.En son hangi memeyi bıraktıysa bir sonrakinde o memeden başla.(sağ-sol--sol-sağ)şeklinde.

Aaaaaa çok şaşırdım dün safakmeley ve NurrBanuu günün olayı bence hadi herkese hayırlı uğurlu olsun çok sevindim darısı bizlere inşallah berree içinde Tebrikler

toist canım kendini iyi hissettiğinde yazarsın sana da şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Berbat bi gece gecirdim migdemde gaz wardi uyutmadi kasiklarimda baski cok oldu dogurcam heralde dedim hala migdemde gaz war we cikmiyo cok kotu bi sabah oldu benim icin gun ici guzel olur ibsallah toist safakmeley berree hayirli oldun insallah bebisleriniz rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin guzel haberlerle bekliyoruz kuxucuklarla selfieleri fotolar istiyoruz

Kizlar cuma gunu doktorum cagirdi yuksek ihtimal doguma alacak. Bebegim asagi indi iyice. Kasiklarimda agrilarim var. O gune kadar kendi sancisiyla gelir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…