canım evin sıcak olsa bile mutlaka serin bir köşesi vardır, benim gibi varsa konsol yada başka kapaklı veya çekmeceli bi yerde saklayabilirsin. erimeyecek kadar serin ve kuru olsa yeterliya cok kararsızım bırde anıden gelırse bebek cok uzulurum almadıgıma alsam ayrı sıkıntı nerde muhafaza edıcem arada kaldım
haklısın canım alıcam bende en kısa zamanda evde dursun ...canım evin sıcak olsa bile mutlaka serin bir köşesi vardır, benim gibi varsa konsol yada başka kapaklı veya çekmeceli bi yerde saklayabilirsin. erimeyecek kadar serin ve kuru olsa yeterli
güle güle büyütün canım37+0 haftada 2 Mayıs cumartesi Sabahı oğlum Dünya'ya geldi sağlığımız iyi çok şükür darısı tüm Doğumu bekleyenlerin başına
gelir belki canım daha 3 gün varKizlar cuma gunu doktorum cagirdi yuksek ihtimal doguma alacak. Bebegim asagi indi iyice. Kasiklarimda agrilarim var. O gune kadar kendi sancisiyla gelir mi acaba?
Neden 38 dolmadan çatı muayene si yaptı merak ettim?
cnm dr eger sıkıntı gorseydı ılla dogur derdı o yuzden oluruna bırak bebıs gelcekse gelır ztn bırde artık bu saatten sonra dogum gerceklessede ALLAH ın ıznıyle sıkıntı yok bana dr oyle dedı artık bu saatten sonra olan dogumlar erkene gırmıyor dedıBEnim 20li haftalardan beri erken doğum riskim var serviks kısa bebeğin başı 1 aydır doğum kanalında neredeyse kontrol etmek istedi bende tedirgin oldum hatta cuma günü fitille doğumu başlatalım gelmesi an meselesi falan dedi ben kendimi iyi hissediyorum düşünmem lazım dedim kaçtım resmen bebeğim gelecekse kendi gelsin değil mi ya kafam çok karışık ya bişey olursa doğum kanalında sıkışır mı bebek sağlığına olumsuz bir etkisi olur mu acabaa aklıma bin türlü şey geliyor cuma günü 36+4 oluyoruz dahaaaaaaaaa
cnm dr eger sıkıntı gorseydı ılla dogur derdı o yuzden oluruna bırak bebıs gelcekse gelır ztn bırde artık bu saatten sonra dogum gerceklessede ALLAH ın ıznıyle sıkıntı yok bana dr oyle dedı artık bu saatten sonra olan dogumlar erkene gırmıyor dedı
bnm oncelıgım normal dogum aslına bakarsan hepsınden cok ama cok korkuyorum ama napalım dayancaz artık sıkıntı olursa sezeryan olur hıcde ses etmem ılla normal dıye o an basıma ne gelcekse o olsun bızımde bu hafta cuma catı kontrolumuz var bakalım uygunmu hersey normal ıcın snn kontrol ne zmnİnsanoğlu işte bu günleri görebilmek bile benim için mucizeyken şimdi biraz daha durması için çırpınıyorum. Doktor ortada sancı falan yokken niye doğuma almaya çalışıyor beni bunu anlamıyorum çatı kontrolünde baya aşagıda kafasına dokunuyorum heran gelebilir en azından planlı doğum olsun cuma fitille doğumu başlatalım diyor ayrıca normal doğum olması için beni ikna etmeye çalışıyor durumun müsait yapabilirsin diyor ama bende o güç yok. Sen ne düşünüyorsun
bnm oncelıgım normal dogum aslına bakarsan hepsınden cok ama cok korkuyorum ama napalım dayancaz artık sıkıntı olursa sezeryan olur hıcde ses etmem ılla normal dıye o an basıma ne gelcekse o olsun bızımde bu hafta cuma catı kontrolumuz var bakalım uygunmu hersey normal ıcın snn kontrol ne zmn
amın ınsallah canım hepımızın hersey gonlune gore olsun gonlunu ferah tut dedıgım gıbı bırsey olsaydı dr hemen alalım dedı ewe yolamazdı yada ılla cuma alıncak derdı stres yapma ınsallah hersey yolunda gıderdün gittik çatı kontrolü yaptı cuma günü yapalım dedi, ben istemiyorum kendi gelsin gelecekse diye beklicem Rabbim pişman etmesin inşallah tekrar kontrole pazartesi giderim bebiş gelicem demezse tabi. Allah büyük yaaa acayip strese girdim ama dua edelim işimiz rast gitsin. Rabbim seninde gönlüne göre versinnn canım inşallahh
Allah analı babalı büyütsün. Sürprizli bir akşam olmuş.kızlar havadisleri bildiriyorumtoist açılma olmadığı içim az önce sezeryana girmiş bekliyoruz şuanda.Ama günün en şaşırtıcı olayı safakmeley kuzumda doğurmuş sabah suyu gelmiş onud asezeryana almışlar prenseslerimiz geliyor inşalahh ve son olarak berree de normal doğumla bebişini kucağına almış son haberler bunlar darısı bize inşalah
Canim artik sik giremiyorum ama ben arastirmistim bunu. Kaynatilip sogumus suya gazli bezi batirip agzinin icini yanaklarini silman gerek. Baska bsye gerek kalmaz.Teşekkür ederim canım karbonat lı su çok zararlı diye biliyorum.
Bunu yapmıyorum işte canım üseniyorum. Silikon uç kullanıyorum zaten goguslerim yara içinde hep emzirirken canım çok acıyor. Silikon uçları her emzirmeden önce kaynatmaliyim aslında
Canım karbonatli su çok zararlı dıye biliyorum. Şimdi biraz daha iyi sanki kızım. Canım bir de bebeği kaç dakika emzirmelyiz her emzirmeede
Sabah kadar açılma olmayınca suyum bitti sezeryan olmak zorunda kaldımhayırlı olsun cnm normalmi sezeryanmı oldun..
malesef öyle canım, özellikle özel hastaneler planlı doğum tercih ediyor. geçen hafta sancım vardı 3 gün tatile denk geliyo diye doktorum az daha sezeryana alıyodu. bebeğim ters durduğu için zaten sezeryan olucam ama bebeğim karnımda 6 gün daha büyüdü.Kizlar, yanlis anlamayin da, sanki trde biraz abartiyolar gibime geliyor, yani hemen doguma almaya calisiyorlar, bu bana cok dogru gelmiyor, herhangi bir.komplikasyn yoksa bir hafta 10 gun beklenebilir, zaten o gunler tahmini gunler, hata payi var. doktorlarin isine geliyor kafa katistiriyor gibi geliyor bana. Benimki de iste sekere takmis, her sey normal, seker de yok, ya seker cikarsa diyip duruyor, seker cikarsa.almam lazim bebegu diyor, ortada hicbi.sey yok oysa ki. Kizim 41 haftalikti, hicbir belirti yoktu, 2 gunde 1 nstye girdim, her sey normaldi, sifir sanci vardi. Zamani gelmemis diye dusundum. trde direk suni sanci veriyolar ya, burda oyle.yapmiyolar, onu da merak ettim acikcasi, acaba hangisi dogru, bana alttan uzun boru gibi bi sey soktular, o iceri kadar.gitti, sanirim rahim agzini uyardi, o sekilde dogumum kendi basladi elh, suniye.gerek kalmadan normal dogumla dogurdum, boyle.bir.ihtimal varken, erkenden suni sanciyla.dogurtmaya calismak dogru gelmiyor bana, bilmiyirum ben mi cok rahatim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?