2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar.yeni doğumlar var mı? Ben aile hekimliğine gittim bugün.bebişimin kalp atışlarını dinledim.birde ben kilo vermişim.
Kizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.Darısı başımıza.

Seninle ayni gibiyiz ama bana cati muayenesi yapilmadi cuma gunu normal kontrole gidecem demedi cati muayenesi diye

evet dayanalım az kaldı. Biz de sağlıcakla kucağımıza alacağız evladımızı. şuan ağrılarım çok ama doğum sancısı falan değil. hamileliğin son deminde yeniden başladı bacak ağrısı,uykusuzluk, kaşıntı, iştahsızlık... Allahım hepimize yardım etsin.

Gunaydinlar
Dogum yapan annelerimiz saglikla buyutsun bebislerini
Bende sadece yorgunluk ve hazimsizlik var sancim falan yok
Bu hafta cati muayenesi yapicak doktor ona gore davraniriz dedi
Anlasmali oldugu hastaneye gonderiyor izlenimlerim hep sezeryana yonlendirdikleri yonunde
Bu saatten sonra farkli bir yere gecemem hayirlisi artik hakkimizda

Seninle ayni gibiyiz ama bana cati muayenesi yapilmadi cuma gunu normal kontrole gidecem demedi cati muayenesi diye
ben gecen kontrole gıdısımde ben normal dogum ıstıyorum dedım dr o zmn sana 37. haftada catı kontrolu yapalım bakalım musaıtmısın dedı sen dedınmı dogum seklını ne dusundugunu banada dırek demedı ben dogum muhabbetı acınca dedı

Kızlar dün geceden beri tuvaletten çıkamıyorm çok kötü ishal var oldum üç gündür geçmedi.acile geldik serum verdiler test yaptılar bekliyoruz

Merhaba canlarimm nasil gidiyorr bakalim :) 9 gun kaldi son tarihimize kadar ama hic bisey yok bel agrisi haric. Yarib muayene sonunda. Gecmedi 1 hafta. Bakalim ne dicek doktorum. Valla olucem meraktan ya.

Gunaydin teyzeleri ve oglusumun arkadaslari. Emmeye basladik mi en az 1 saat memedeyiz. Bugun meme uclarim biraz daha iyi. Asiri sekilde yara olmustu. Merhem iyi gelmeye basladi sanirim. Biz gunde 3-4 Kez kaka yapiyoruz. Ve 2-3 kez cis yapiyoruz. Ama aklim doyup doymadiginda.yeterlimi sizce bu durum. Bir de dun dr kontrolumuz vardi. Atesimiz cikti. Oglumun minik elinden kan aldilar, dayanamadim beraber agladik. Cok sukur bisey cikmadi. Dr cok giydirmekten dedi. Aklinizda olsun cok giydirmeyin ve gun icinde atesini takip edin derim.

Hayırlı olsun canım oğlunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim clexane ne yaptın tamamen kestiler mi
Sabah kadar açılma olmayınca suyum bitti sezeryan olmak zorunda kaldım
Gül'e Gül'e büyüt canım Bebeğini hayırlı olsun
Kızlar dün geceden beri tuvaletten çıkamıyorm çok kötü ishal var oldum üç gündür geçmedi.acile geldik serum verdiler test yaptılar bekliyoruz
Canım doğum yaklaşıncaya ishal oluyormuş sancın filan var mı

Geçmiş olsun cnım şükür bişeyi yokmuş oğlunun Rabbim nazarlardan korusun

Aksam epey kasılma vardı ama geçti canım yakındır inşallah

toist safakmeley berree kizlar sizin ve tum dogum yapanlarin gozu aydin olsun ins rabbim bizim gbi bekleyenlerede saglikla kucagina almayi nasip etsin

valla artik dogum yapanlara resmen imreniyorum cnku ben sabirsizliktan patlicam

bu arada bisey sormak istiyorum su 3gundur kasiklarimda genisleme hissediyrm sanki kemiklerim acilmis gbi hatta bacaklarimi kapattigimda orda bi bosluk varmia gbi acaba neyin alameti ola ki bu bilgnz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…