Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.Darısı başımıza.Kizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
Ayy ayyy ayyy ne güzell yaa kavuştular yavrularinaa Allahimm bizde kavuşalim sağsalimAllah analı babalı büyütsün. Sürprizli bir akşam olmuş.
Seninle ayni gibiyiz ama bana cati muayenesi yapilmadi cuma gunu normal kontrole gidecem demedi cati muayenesi diyebnm oncelıgım normal dogum aslına bakarsan hepsınden cok ama cok korkuyorum ama napalım dayancaz artık sıkıntı olursa sezeryan olur hıcde ses etmem ılla normal dıye o an basıma ne gelcekse o olsun bızımde bu hafta cuma catı kontrolumuz var bakalım uygunmu hersey normal ıcın snn kontrol ne zmn
ben gecen kontrole gıdısımde ben normal dogum ıstıyorum dedım dr o zmn sana 37. haftada catı kontrolu yapalım bakalım musaıtmısın dedı sen dedınmı dogum seklını ne dusundugunu banada dırek demedı ben dogum muhabbetı acınca dedıSeninle ayni gibiyiz ama bana cati muayenesi yapilmadi cuma gunu normal kontrole gidecem demedi cati muayenesi diye
hayırlı olsun..sonuçta sağlıkla gelsinde ufaklıklar..normal,sezeryan farketmez..Sabah kadar açılma olmayınca suyum bitti sezeryan olmak zorunda kaldım
gecmıs olsun canım umarım bı an once ıyılesırsın ...Kızlar dün geceden beri tuvaletten çıkamıyorm çok kötü ishal var oldum üç gündür geçmedi.acile geldik serum verdiler test yaptılar bekliyoruz
Sağol canımgecmıs olsun canım umarım bı an once ıyılesırsın ...
Hayırlı olsun canım oğlunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim clexane ne yaptın tamamen kestiler miKizlarr biz hastanedeyiz.. Herkes uyudu yavrum da dahil.. Ama beni uyku tutmadi biraz agrilarimdan biraz da sevincten.. Sormak istediginiz bisey vatsa sorun.. Ben o suslu puslu pijamalarimi hic giyemedim, agrim var suste puste hic gozum yok, eve gidince giyerim artik.. Kanamam baya azaldi, hasta bezi bagli ama pedle bile idare edebilir.. Bi kac kere kalktim yurudum o anlar biraz sikintili agri oluyor biraz.. Sutum hala gelmedi yavrum emiyor ama sut yok mamayla besliyoruz.. Simdilik aklima gelenler bunlar..
Gül'e Gül'e büyüt canım Bebeğini hayırlı olsunSabah kadar açılma olmayınca suyum bitti sezeryan olmak zorunda kaldım
Canım doğum yaklaşıncaya ishal oluyormuş sancın filan var mıKızlar dün geceden beri tuvaletten çıkamıyorm çok kötü ishal var oldum üç gündür geçmedi.acile geldik serum verdiler test yaptılar bekliyoruz
Geçmiş olsun cnım şükür bişeyi yokmuş oğlunun Rabbim nazarlardan korusunGunaydin teyzeleri ve oglusumun arkadaslari. Emmeye basladik mi en az 1 saat memedeyiz. Bugun meme uclarim biraz daha iyi. Asiri sekilde yara olmustu. Merhem iyi gelmeye basladi sanirim. Biz gunde 3-4 Kez kaka yapiyoruz. Ve 2-3 kez cis yapiyoruz. Ama aklim doyup doymadiginda.yeterlimi sizce bu durum. Bir de dun dr kontrolumuz vardi. Atesimiz cikti. Oglumun minik elinden kan aldilar, dayanamadim beraber agladik. Cok sukur bisey cikmadi. Dr cok giydirmekten dedi. Aklinizda olsun cok giydirmeyin ve gun icinde atesini takip edin derim.
Allah analı babalı büyütsün canımKizlar biz hamzamiza kavustuk.. Saat 10.30 gibi dogdu yavrum.. Spinal anestezi ile sezaryen olduk.. 3450 gr 52 cm dogdu yavrum.. Suan her sey ruya gibi, anne oldum ben inanamiyorum hala..
Aksam epey kasılma vardı ama geçti canım yakındır inşallahHayırlı olsun canım oğlunu sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim clexane ne yaptın tamamen kestiler mi
Gül'e Gül'e büyüt canım Bebeğini hayırlı olsun
Canım doğum yaklaşıncaya ishal oluyormuş sancın filan var mı
Öyle canım Bizde küveze girer korkusu yaşadık ama şükür hemen Yanıma geldi hatta oda da o karşıladı benihayırlı olsun..sonuçta sağlıkla gelsinde ufaklıklar..normal,sezeryan farketmez..
geçmiş olsun canımKızlar dün geceden beri tuvaletten çıkamıyorm çok kötü ishal var oldum üç gündür geçmedi.acile geldik serum verdiler test yaptılar bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?