2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bitanem çok mutlu oldum inan. çok güzel bi haber verdin. ben de cumartesi yada pazartesi sezeryan olacamm. önerilerini beklerim

AllAh anali babali buyutsun yavrunu senden haber almak iyi geldi hep aklimdaydin iyi olmaniza cok sevindim kucuk kizimi kokla yerime :)

Kızlar Merhaba ancak yazabiliyorum.. Doğum hikayemi yazayım ben de ; 04.05.2015 sabah uyandiginda suyum gelmişti biraz 07:00 gibi,, doktora mesaj yazdım hemen gel dediddedi, hemen duş aldım hazırlandık eşimle 08;00 da hastanedeyim.... kendi sancim yoktu muayene ettiler 2 cm açıklık vardı lavman yapıp suni sancı verdiler tam 17; 30 a kadar sancı cektim ve acilmam 4,5cm den öteye gitmedi,, bebek kanala giremedi ve mecburi sezeryana alındım.. Genel anestezi oldum saat 20; 30 da ayildim yavrumu emzirdim saat 23.00 de odama aldılar yoğun bakımdan ilk 2 gun çok zordu kızlar.... ama dünyada böyle bir duygu daha yok y, anne oldum,, yavrum sağ ve yanımda,, rabbime şükür..
kızlar geçmişi okuyamadim kusura bakmayın gerçekten çok az vaktim oluyor bebeklerine kavuşan annelere tebrikler yavrularinin ömrü bereketli olsun,, yavrulari şifa bekleyenler varsa Rabbim şifa versin.. Dogumu bekleyenler allah yardımcınız olsun..
soru soracak olan varsa özel yazin kızlar geneli okuyamadim öptüm sizi

om
ömrü sağlıklı ve uzun olsun canım Allah analı babalı büyütsun darısı başımıza:) Öptük sizi

gozun aydın canım ewet cok merak ettım hastanenın sayfana hep baktım ama senın bebek dusmedı oraya neysekı hayırlısıyla gectı dogumun darısı basımıza :)

gozun aydın canım rabbım analı babalı buyutsun ınsallah ....

herkese merhaba :) artık can sıkıntısı hat safhada beklemekte zor .... dün kontrolum vardı nts ye gırdım ılk defa doktor hafıf sancın var dedi , en yuksek deger 60 .. doğum çok uzamaz dedi. benzer durumu yasayan var mı? nts kaç olunca doğum başlıyor

Hayirli olsun tekrardan

gozun aydın canım rabbım analı babalı buyutsun ınsallah

ben 100 dıye bılıyorum canım

evet inşallah normal sancıyla başlar.

Ayni ben ya.bende dogumum oyle baslasin istiyorum. Hatta yatagima bebege aldigim alt acmadan koydum gece suyum gelirse diye.Allah yardimcimiz olsun

gözün aydın.sağlıkla kucağına aldın darısı başımıza...

rabbim daha güzel günler göstersin. şimdi nasılsın. ağrın var mı canı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…