2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayni ben ya.bende dogumum oyle baslasin istiyorum. Hatta yatagima bebege aldigim alt acmadan koydum gece suyum gelirse diye.Allah yardimcimiz olsun
ay maşallah sen daha hazırlıklıymışsın.:)şu su olayını ben de merak ediyorum az mı olacak çok mu?gece mi gündüz mü?

Gozun aydin canim.Allah anali babali buyutsun insallah

Kizlar geceki sancilarim normalmis. ama dogum bbaslamamis. Bebegim 36. Haftada kalmisti biliyosunuz, hala ayni buyumemis.

Pazartesi saat 4 te girisimiz yapilacak. Once suni deneyecegiz, bebegin kaldiramama durumu olursa sezaryen olacagim. Minik kizim pazartesi benimle insaAllah

Maşallah size canım ne güzel kavuştun Zeyneb'e darısı bize olsun bizim yerimizden öp prensesi

Hayırlı olsun canım bebeğin suyu az erken doğacak derken sağlıkla kavuştun prensese Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Canım benim sancılarım 100 bulduğumda oldu ama hala tık yok tabi herkesde farklı oluyomuş o yüzden yanlış bilgi vermek istemem

yok cnmmm gogsumun yaninda basladi gogsumun altina kadar vuruyor. Su an zaten demirli sudyen takmiyorum. Bu spor atletleri gibi yarim atlet kullaniyorum.birden oldu cunku

Havluyu utuleyip oraya kiysan azcik belki iyi gelir. Yada sicak bi dus.sonrasinda zwytinyagi ile masaj yaparsin

Gozun aydin canim Allah uzun omurler nasip etsin kizina.

hayırlısı olsun canım hakkınızda ınsallah :)

Ay şükürler olsun iyisiniz olsun sen sancı çekip herşeyi yaşadın kızın kendi gelmek istedi bizde görelim o günleri allah analı babalı büyütsün

allah analı babalı büyütsün şükür iyisiniz bebeğin iyi şükür canım hayırlı olsun inşallah

ona göre arkadası ewıne gelıp kalıo ben saygısızlık yapıorum neysekı bgun gıttı dayanamdıım laf soktum faceden oda onu gormus esımı arams ben gdyrm dıe sabah gttı ama bz esmle hala konusmuyoruz demn ewe geldı ayrı odalardyız :S

oh hele sukur kız meraktan catladım nerdesın dıye Allah analı babalı saglıklı buyutmeyı nasıp etsın

toist ve safakmeley gozunuz aydin. Tum dogum yapanlari tebrik ederim. Bende temizlige dustum giremiyorum.
Canim senin durumu okudum arada ve gercekten anlam veremedim. Bu ne yuzsuz arkadasmis ve kusura bakma ne dusuncesiz esmis. Yani normalde bile bekar adamin evinde ne isi var tek yani. Bide ustune dogurmak uzeresin. Kesinlikle geri adim atma. Esin konusmak istrrse yaptiginin sacmalik oldugunu anlat. Bu nasil bir arkadasmis anlamadim gercekten. Agip ya ayip. Haklisin ama esinde hatasini anlasin bence.

Merhaba arkadaşlar hastahaneden yaziyorum. Bugün kontrolum vardi. Bebegin suyu bitmiş yatirdi doktor. Gecen hafta normaldi... simdi suni sanci veriyorlar. 2 cm acilma var. Dua edin.
Canım Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın inş gelişmelerden haberdar et

Kizlar hayirli olsun cok cok sevindim, bol bol sutunuzolsun ins, biz hala beklemedeyiz:) opuyoruz sizi

Kizlar ben kontrolden geldim. Bebegim kanala girmiş. Cati muayenesi yaptı. Normale uygunmusum. Her an gelebilir dedi. Sali günü tekrar gel dedi. Cati muayesi sirasinda rahattim. Sen normal yaparsin dedi. Bekliyoruz artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…