ay maşallah sen daha hazırlıklıymışsın.:)şu su olayını ben de merak ediyorum az mı olacak çok mu?gece mi gündüz mü?Ayni ben ya.bende dogumum oyle baslasin istiyorum. Hatta yatagima bebege aldigim alt acmadan koydum gece suyum gelirse diye.Allah yardimcimiz olsun
Günümüzde aynıymis haftaya salı çağırdı beni doktor suni sancıdan korkuyorum hayırlısı olsun bakalımaynıyız, bana da öyle geliyor valla
Kızlar biz geldik çok şükür iyiyiz :) çok merakta bıraktım dizleri çünkü biraz zor ve yoğun geçti. Tamamen kordonda alakalı yoksa harika bir durum. Normalde başladık 7 cm e kadar açıldı sonra devanı olmadı kızlar. Bebeğin 2 tur dolandığını için kordonu ineniyormuş aşağıya. Spinal sezeryan oldum çok rahat geçti. Bol pijama ve normal düşünenler bol gecelik görürsün :) birde hasta külodu depent alın canped sızlıyor. Ve kesin alın Hayatımı kurtardı. Şimdi çok iyiyiz ama kızım çok yaramaz be nazlı :)) okuyamadım Hiçbirini ama Allahbtazı olsun hepinizden inşallah hepsini okucam. Hiçbirşeyden korkmayın kızlar harika bir duygu. Hala inanamıyorum baktıkça. Öptük hepinizi ve bebişlerimizi.
Maşallah size canım ne güzel kavuştun Zeyneb'e darısı bize olsun bizim yerimizden öp prensesiKızlar biz geldik çok şükür iyiyiz :) çok merakta bıraktım dizleri çünkü biraz zor ve yoğun geçti. Tamamen kordonda alakalı yoksa harika bir durum. Normalde başladık 7 cm e kadar açıldı sonra devanı olmadı kızlar. Bebeğin 2 tur dolandığını için kordonu ineniyormuş aşağıya. Spinal sezeryan oldum çok rahat geçti. Bol pijama ve normal düşünenler bol gecelik görürsün :) birde hasta külodu depent alın canped sızlıyor. Ve kesin alın Hayatımı kurtardı. Şimdi çok iyiyiz ama kızım çok yaramaz be nazlı :)) okuyamadım Hiçbirini ama Allahbtazı olsun hepinizden inşallah hepsini okucam. Hiçbirşeyden korkmayın kızlar harika bir duygu. Hala inanamıyorum baktıkça. Öptük hepinizi ve bebişlerimizi.
Hayırlı olsun canım bebeğin suyu az erken doğacak derken sağlıkla kavuştun prensese Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar Merhaba ancak yazabiliyorum.. Doğum hikayemi yazayım ben de ; 04.05.2015 sabah uyandiginda suyum gelmişti biraz 07:00 gibi,, doktora mesaj yazdım hemen gel dediddedi, hemen duş aldım hazırlandık eşimle 08;00 da hastanedeyim.... kendi sancim yoktu muayene ettiler 2 cm açıklık vardı lavman yapıp suni sancı verdiler tam 17; 30 a kadar sancı cektim ve acilmam 4,5cm den öteye gitmedi,, bebek kanala giremedi ve mecburi sezeryana alındım.. Genel anestezi oldum saat 20; 30 da ayildim yavrumu emzirdim saat 23.00 de odama aldılar yoğun bakımdan ilk 2 gun çok zordu kızlar.... ama dünyada böyle bir duygu daha yok y, anne oldum,, yavrum sağ ve yanımda,, rabbime şükür..
kızlar geçmişi okuyamadim kusura bakmayın gerçekten çok az vaktim oluyor bebeklerine kavuşan annelere tebrikler yavrularinin ömrü bereketli olsun,, yavrulari şifa bekleyenler varsa Rabbim şifa versin.. Dogumu bekleyenler allah yardımcınız olsun..
soru soracak olan varsa özel yazin kızlar geneli okuyamadim öptüm sizi
Canım benim sancılarım 100 bulduğumda oldu ama hala tık yok tabi herkesde farklı oluyomuş o yüzden yanlış bilgi vermek istememherkese merhaba :) artık can sıkıntısı hat safhada beklemekte zor .... dün kontrolum vardı nts ye gırdım ılk defa doktor hafıf sancın var dedi , en yuksek deger 60 .. doğum çok uzamaz dedi. benzer durumu yasayan var mı? nts kaç olunca doğum başlıyor
yok cnmmm gogsumun yaninda basladi gogsumun altina kadar vuruyor. Su an zaten demirli sudyen takmiyorum. Bu spor atletleri gibi yarim atlet kullaniyorum.birden oldu cunku
Kızlar Merhaba ancak yazabiliyorum.. Doğum hikayemi yazayım ben de ; 04.05.2015 sabah uyandiginda suyum gelmişti biraz 07:00 gibi,, doktora mesaj yazdım hemen gel dediddedi, hemen duş aldım hazırlandık eşimle 08;00 da hastanedeyim.... kendi sancim yoktu muayene ettiler 2 cm açıklık vardı lavman yapıp suni sancı verdiler tam 17; 30 a kadar sancı cektim ve acilmam 4,5cm den öteye gitmedi,, bebek kanala giremedi ve mecburi sezeryana alındım.. Genel anestezi oldum saat 20; 30 da ayildim yavrumu emzirdim saat 23.00 de odama aldılar yoğun bakımdan ilk 2 gun çok zordu kızlar.... ama dünyada böyle bir duygu daha yok y, anne oldum,, yavrum sağ ve yanımda,, rabbime şükür..
kızlar geçmişi okuyamadim kusura bakmayın gerçekten çok az vaktim oluyor bebeklerine kavuşan annelere tebrikler yavrularinin ömrü bereketli olsun,, yavrulari şifa bekleyenler varsa Rabbim şifa versin.. Dogumu bekleyenler allah yardımcınız olsun..
hayırlısı olsun canım hakkınızda ınsallah :)Kizlar geceki sancilarim normalmis. ama dogum bbaslamamis. Bebegim 36. Haftada kalmisti biliyosunuz, hala ayni buyumemis.
Pazartesi saat 4 te girisimiz yapilacak. Once suni deneyecegiz, bebegin kaldiramama durumu olursa sezaryen olacagim. Minik kizim pazartesi benimle insaAllah
Ay şükürler olsun iyisiniz olsun sen sancı çekip herşeyi yaşadın kızın kendi gelmek istedi bizde görelim o günleri allah analı babalı büyütsünKızlar biz geldik çok şükür iyiyiz :) çok merakta bıraktım dizleri çünkü biraz zor ve yoğun geçti. Tamamen kordonda alakalı yoksa harika bir durum. Normalde başladık 7 cm e kadar açıldı sonra devanı olmadı kızlar. Bebeğin 2 tur dolandığını için kordonu ineniyormuş aşağıya. Spinal sezeryan oldum çok rahat geçti. Bol pijama ve normal düşünenler bol gecelik görürsün :) birde hasta külodu depent alın canped sızlıyor. Ve kesin alın Hayatımı kurtardı. Şimdi çok iyiyiz ama kızım çok yaramaz be nazlı :)) okuyamadım Hiçbirini ama Allahbtazı olsun hepinizden inşallah hepsini okucam. Hiçbirşeyden korkmayın kızlar harika bir duygu. Hala inanamıyorum baktıkça. Öptük hepinizi ve bebişlerimizi.
allah analı babalı büyütsün şükür iyisiniz bebeğin iyi şükür canım hayırlı olsun inşallahKızlar Merhaba ancak yazabiliyorum.. Doğum hikayemi yazayım ben de ; 04.05.2015 sabah uyandiginda suyum gelmişti biraz 07:00 gibi,, doktora mesaj yazdım hemen gel dediddedi, hemen duş aldım hazırlandık eşimle 08;00 da hastanedeyim.... kendi sancim yoktu muayene ettiler 2 cm açıklık vardı lavman yapıp suni sancı verdiler tam 17; 30 a kadar sancı cektim ve acilmam 4,5cm den öteye gitmedi,, bebek kanala giremedi ve mecburi sezeryana alındım.. Genel anestezi oldum saat 20; 30 da ayildim yavrumu emzirdim saat 23.00 de odama aldılar yoğun bakımdan ilk 2 gun çok zordu kızlar.... ama dünyada böyle bir duygu daha yok y, anne oldum,, yavrum sağ ve yanımda,, rabbime şükür..
ona göre arkadası ewıne gelıp kalıo ben saygısızlık yapıorum neysekı bgun gıttı dayanamdıım laf soktum faceden oda onu gormus esımı arams ben gdyrm dıe sabah gttı ama bz esmle hala konusmuyoruz demn ewe geldı ayrı odalardyız :SCanım çok şaşkınım by halde halımı yıkadın gönder halıyı neye kendini yorum değmez
Eşin aranızda neden sıkıntı olduğunu kavrayanıyor mu yazık günah ya çağır ailen kalsın senle lütfen
oh hele sukur kız meraktan catladım nerdesın dıye Allah analı babalı saglıklı buyutmeyı nasıp etsınKızlar biz geldik çok şükür iyiyiz :) çok merakta bıraktım dizleri çünkü biraz zor ve yoğun geçti. Tamamen kordonda alakalı yoksa harika bir durum. Normalde başladık 7 cm e kadar açıldı sonra devanı olmadı kızlar. Bebeğin 2 tur dolandığını için kordonu ineniyormuş aşağıya. Spinal sezeryan oldum çok rahat geçti. Bol pijama ve normal düşünenler bol gecelik görürsün :) birde hasta külodu depent alın canped sızlıyor. Ve kesin alın Hayatımı kurtardı. Şimdi çok iyiyiz ama kızım çok yaramaz be nazlı :)) okuyamadım Hiçbirini ama Allahbtazı olsun hepinizden inşallah hepsini okucam. Hiçbirşeyden korkmayın kızlar harika bir duygu. Hala inanamıyorum baktıkça. Öptük hepinizi ve bebişlerimizi.
ona göre arkadası ewıne gelıp kalıo ben saygısızlık yapıorum neysekı bgun gıttı dayanamdıım laf soktum faceden oda onu gormus esımı arams ben gdyrm dıe sabah gttı ama bz esmle hala konusmuyoruz demn ewe geldı ayrı odalardyız :S
Canım Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın inş gelişmelerden haberdar etMerhaba arkadaşlar hastahaneden yaziyorum. Bugün kontrolum vardi. Bebegin suyu bitmiş yatirdi doktor. Gecen hafta normaldi... simdi suni sanci veriyorlar. 2 cm acilma var. Dua edin.
Kızlar biz geldik çok şükür iyiyiz :) çok merakta bıraktım dizleri çünkü biraz zor ve yoğun geçti. Tamamen kordonda alakalı yoksa harika bir durum. Normalde başladık 7 cm e kadar açıldı sonra devanı olmadı kızlar. Bebeğin 2 tur dolandığını için kordonu ineniyormuş aşağıya. Spinal sezeryan oldum çok rahat geçti. Bol pijama ve normal düşünenler bol gecelik görürsün :) birde hasta külodu depent alın canped sızlıyor. Ve kesin alın Hayatımı kurtardı. Şimdi çok iyiyiz ama kızım çok yaramaz be nazlı :)) okuyamadım Hiçbirini ama Allahbtazı olsun hepinizden inşallah hepsini okucam. Hiçbirşeyden korkmayın kızlar harika bir duygu. Hala inanamıyorum baktıkça. Öptük hepinizi ve bebişlerimizi.
Kizlar hayirli olsun cok cok sevindim, bol bol sutunuzolsun ins, biz hala beklemedeyiz:) opuyoruz siziKızlar Merhaba ancak yazabiliyorum.. Doğum hikayemi yazayım ben de ; 04.05.2015 sabah uyandiginda suyum gelmişti biraz 07:00 gibi,, doktora mesaj yazdım hemen gel dediddedi, hemen duş aldım hazırlandık eşimle 08;00 da hastanedeyim.... kendi sancim yoktu muayene ettiler 2 cm açıklık vardı lavman yapıp suni sancı verdiler tam 17; 30 a kadar sancı cektim ve acilmam 4,5cm den öteye gitmedi,, bebek kanala giremedi ve mecburi sezeryana alındım.. Genel anestezi oldum saat 20; 30 da ayildim yavrumu emzirdim saat 23.00 de odama aldılar yoğun bakımdan ilk 2 gun çok zordu kızlar.... ama dünyada böyle bir duygu daha yok y, anne oldum,, yavrum sağ ve yanımda,, rabbime şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?