2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gecmıs olsun canım rabbım kızına acıl sıfa versın ınsallah :)

Canım tarihlerimiz yakın senin bebeğine iri mi acaba anlamadım bizim bebek yeni 3 oldu

Canim benim bebegim biraz iri, bugun gittim kontrole 3860 gr olmus. Cati muayenesi de yapti, cok korkulacak bise yok ama yine de biraz rahatsiz hissediyo kendini insan. Kemik yapin uygun gibi ama kaslarin cok sıkı , bebegin de biraz iri gibi dedi. Biraz daha bekleyelim normal dogum yap istiyorum ama zor da olabilir dedi doktor. Beklicez bakalim haftaya tekrar gidicez.

dönebilir belli olmaz canım. benim dönmedi ama sezeryan için baya bi bekledim. bugün sezeryan olucam 39+6 da.

Merhaba kizlar.. Dun hastaneden Sonra nts de yatarken sag gogsumun oraya agri girmisti. O anlik sandim ama geceden beri ne cektim anlatamam (( hareket edemiyorum dogru duzgun.annemlerde uZerine yattigin icin yada ters hareket yapmissindir. Damar damar uzerine binmistir diyor.dokununca aciyor resmen. Buz koydum aksam. Bgn biraz daha iyi ama mahvetti beni.((((((

Merhaba hanimlar.. butun hamileligimi agri, sanci, kasilmayla gecirmeme ragmen bir haftadir tik yok. Her gecen gun doguramadim diye dusunuyorum.. ustunr bir de sicaklar..

Cantami yeni yerlestirdim.. her sey hazirdi bi yerlestirmesi kalmisti, o da bitti.. bir de kendi sancimla dogum yapsam cok guzel olacak..

seninle doğumumuz aynı gün tamamlanıyor.ben de ufak sızlamalar oluyor bazı günler kasılmalar ama tık yok.dr pazartesi kontrole gel demişti.gitmedim.bugün perşembe.eşim kızdı niye gitmiyon diye dedim zaten normal doğumu bekliyoruz.geçen hafta herşey uygundu çatı muanesin de bir daha dener falan o korku sardı beni:)ben çatı muanesinden hiç hoşlanmadım.üstelik 2 cm yakın açıklığın var demişti dr.3 gün lekelenmem oldu o muane yüzünden.bebeğim kıpır kıpır maşallah.o mutlu görünüyor karnımda.Ama yarın gidecem artık.gidecem gitmesine şimdi drlar çok hevesli sunni sancıyla doğumu başlatmaya.ben de kendi sancımla başlasın ,evde suyum falan gelsin biraz sancımı çekip ondan sonra hastaneye gideyim istiyorum.bakalım istediğim gibi olacak mı

Herkese cvp yaziyorum.. Kimsenin bana yorum yaptigi yok arkadaslar. Doguran arkadaslardan. Sonra konusulacak kimse kalmamks belliki..

ben o acikliklara guvenmiyorum.. oglumda da 2 cm aciklikla 3 hafta gezdim neredeyse. :). ama sanci olmayinca dogum olmuyor maalesef.. ilk oglumu suniyle dogurdum, bunda kendi sancimo bekliyorum.. insallah kendi sqncimizla super kolay bir dogum olur.. :) sunideki o belirsizlik beni yoruyor.. acildi mi, bebek kotu etkilenecek mi vs.. hakkimizda hayirlisi

Kaburgalarin mi agriyor? Bende gecenfena kaburga agrisi oldu.. hamileligimde hic boyle sey yasamadim.. meger sutyen sikmis.. cikarinca gecti

Gunaydiinn güzel anneler ve benim gibi bekleyen hamisler:) bugünu de güzel haberlerle geçiririz ins:)
İnşaallah canım :) :) hepimiz sağlıkla kavusalim yavrularimiza

Son ama kadar donme ihtimali var 39+4e yada 5e kadar bekle canım en azından bebeğin ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin
Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar varsin insaallah
Kizlar hastanedeyizz
Haber bekliyoruz canım
haber vericem.

Kızlar biz geldik çok şükür iyiyiz :) çok merakta bıraktım dizleri çünkü biraz zor ve yoğun geçti. Tamamen kordonda alakalı yoksa harika bir durum. Normalde başladık 7 cm e kadar açıldı sonra devanı olmadı kızlar. Bebeğin 2 tur dolandığını için kordonu ineniyormuş aşağıya. Spinal sezeryan oldum çok rahat geçti. Bol pijama ve normal düşünenler bol gecelik görürsün :) birde hasta külodu depent alın canped sızlıyor. Ve kesin alın Hayatımı kurtardı. Şimdi çok iyiyiz ama kızım çok yaramaz be nazlı :)) okuyamadım Hiçbirini ama Allahbtazı olsun hepinizden inşallah hepsini okucam. Hiçbirşeyden korkmayın kızlar harika bir duygu. Hala inanamıyorum baktıkça. Öptük hepinizi ve bebişlerimizi.

hayirli olsun canim

hayirli olsun canim

Kaburgalarin mi agriyor? Bende gecenfena kaburga agrisi oldu.. hamileligimde hic boyle sey yasamadim.. meger sutyen sikmis.. cikarinca gecti
yok cnmmm gogsumun yaninda basladi gogsumun altina kadar vuruyor. Su an zaten demirli sudyen takmiyorum. Bu spor atletleri gibi yarim atlet kullaniyorum.birden oldu cunku

Kizlar hastanedeyizz haber vericem.
Ins hayirli haberlerle rabbimm hepimizi guldursun.
cok sevindim hep iyi olun ins:) sag saglim dogmus ya sukur canim her turlu dogum zor zaten.kolay gectigine sevindim :) kizinida sen op bizim icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…